A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Pumpóka!Nem is próbáltad "hathatósan"elérni, hogy fizessen a volt férjed gy.tartást? Erre azért elég jó módszer a feljelentés, ettől általában megijednek, és inkább fizetnek. (sok ilyen ügyem volt)
emma2008

Bocsi azoktól akik unják, de most képáradat következik:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Jaaaaj de gyönyörű ágyikók!!!! :)

És a pocakod is nagyon szép, Kamilla!

Kép Kép
szõlõ

Kamilla! Nagyon szép a gyerekszoba! Tetszik a kiságy. Szép nagy a pocakod.
emma2008

Jó reggelt :)

A tegnapi termést átfutottam :D Ennyi ment - sorry :lol:
Most hosszú leszek tuti .. :oops: :oops:

Bambi - Nekem is nagyon durván mocorog már ALíz .. döbbenet.
És sokszor fájdalmas, amkior egyik oldalamon kitámaszt a lábával, és a másikon meg kitolja magát .. hát az nagyon súlyos .. :shock: :shock: Sajnos úgy érzem a jobb oldalamat rúgja határozottan .. kíváncsi leszek, mit mond a doki a vesémre .. változott-e a helyzet. Majd kedden megyek hozzá ...
A hányinger engem elkerül .. én meg pont nagyon aktív, jókedélyű időszakomat élem pár napja :D Előtte viszont volt egy 2 hét hullámvölgy, amikor elkezdett terhes lenni a pocak és a feszülések .. meg a korlátozott üzemmódú élet :D

Mary - Nagyon Boldog Szülinapot :)
Szépen haladtok a házikóval ;)
Nem találtam infot .. kiderült már, hogy Bogi 70%-nál nagyobb eséllyel kiscsaj-e?? :)

Gyerekdoki:
Én kutatok, hogy melyik gyerekdokit válasszam a 4-ből, akik itt rendelnek egy köpésre tőlünk .. de senki nem ismeri őket a babaneten .. vagy csak direkt nem osztják meg velem a tapasztalatokat :lol:
Úgyhogy hasraütésszerűen döntök majd :D
Ti már voltatok a dokinál? Előre fel tudjátok iratni a cumókat?? :)

Légzésfigyelő, Bébiőr:
Nekünk van már. Mi is az akciós Angelcaret vettük, ami 2in1 és még kuka is jár hozzá .. Engem biztosan meg fog nyugtatni a tudat, hogy van .. de pl. ha egy szobában lennénk .. nem tudom, szerintem akkor is nézegetném állandóan, hogy lélegzik-e :oops: :oops: én akkor is beszerezném talán .. de én nagyon parás vagyok .. Simán lehet, hogy felesleges pénzkidobás volt :D
De ettől még senkit nem tartok nemtörődömnek azért, mert nem vesz ... főleg, mert nem 3Ft-os kiadás :(

Fórumtali: Nekem a szombat jónak tűnik :) Látom felvetődött, hogy legyen jövő hét .. az nekem biztos nem jó, Szabinak fellépése lesz .. Ez a hétvége viszont üres, így rám lehet számítani, ha lesz!! ;) Viszek is bármit, csak konyhatündérkedni ne kelljen :lol: :lol:

Pumpóka
- Köszi, hidd el .. már elvonási tüneteim voltak :D
Egyedül az volt a mázli, hogy csüt. este mondta be az unalmast a gép, pénteken Black-Out volt, szombaton Ezüst-Patak, vasárnap meg nagy családi banzáj .. így el voltam foglalva :D

Gaboo
- Gratulálok Zsófihoz :) :) Nagyon örülök, hogy ő sem váltott nemet :lol: :lol:

Kamilla
- Gyönyörű a pocid, és a szoba csodálatos :) Az ágyak az ágyneművel nagyon szépek!! Gratulálok, ügyesek vagytok, és a bútor is ízléses :) Tetszik nagyon!!!!

Mi vettünk Alíznak egy szekrénykét .. meg egy polcos valamit :D És a szoba már harmadjára van átrendezve .. próbáljuk az optimális állapotot elérni .. amikor minden stimmel :D De egy fél szobában elég nehéz kisakkozni, hogy melyik elem hol legyen .. :D

Kép
szösszenet

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:27-kor.

Kép
1bambi

Jah, hogy pont 32 hetes vagyok :shock: :shock: :shock: Máris :?: :?:

Bambi - Megyek a márciusi topicba meglesem én is :D

Kép
szösszenet

Emma!
Ez nálunk elég bonyolult volt. Amikor szétköltöztünk, nem adtuk be a válókeresetet, mert neki sosem volt rá pénze, nekem meg miből lett volna 12ezer ft-om, amikor örültem, hogy a gyerekeimnek enni tudtam adni... igy hivatalos végzés nélkül nem tudtam volna behajtani rajta, ennek utánajártam azért... de sajnos csak a válás segithetett ezen... Aztán volt egy időszak, amikor fizetett (a nyáron)... aug-ban összeköltözött a jelenlegi élettársával és eltartja a p..csát meg a kölkét az ő egy fizetéséből (meg az albérletet, amit a csaj vett ki)... Októberben Zoli megelégelte, hogy igy vagyunk (fizet-nem fizet) és mondta, hogy beadjuk a válást, kifizetjük az illetéket, mert ez már durva, amit megengednek maguknak és csak igy érhetem el, hogy perkáljon valamit.... Hetekig jártam utána a papiroknak, mindent kikértem (gyerek születési, házassági a.k.kiv., tulajdoni lap, orvosi igazolás, kérvény a biróság elnökének a soronkivüliségért, stb...) , beadtam a közös megegyezéses keresetet (aláirta szerencsére)....
Decemberben megkaptam az idézést jan.21-re... gytartást nem fizetett nov-dec-jan.... persze a biróságon ezt szóvá tettem, hogy nem gondoskodott a fiúkról egyáltalán (ő azt mondta, a nője utánajárt és neki mindenhol azt mondták, hogy amig nincs végzés, nem kell fizetnie és be sem tudom rajta hajtani visszamenőleg, csak ha hivatalosan kimondja a biróság)... szószó, a birónő mondta, hogy rendben, akkor kap havi 10ezer részletfizetés, plusz a havi 30ezer, plusz február 21-ig a perilleték fele 6ezer, ami jár nekem... hát leesett ember álla rendesen... azóta megjött a végzés, benne van minden, ő természetesen nem kapott (p...csa kidobta valszeg) de ez már engem nem érdekel, mondtam, ha nem utal 15-ig, akkor megyek a gyámhivatalhoz vagy biróságra (nem tudom, hol kell bejelenteni) a pénzemért! De még mindig azon megy a harc, hogy a nője közölte, hogy akkor sem kell fizetnie nekem, mert ilyen nincs (nem normális!) hogy kötelezhetik rá (persze, nője nem dolgozik aug. óta és nem is akar)... és hogy én egy pénzéhes k....va vagyok, akit a gyerekei nem érdekelnek, csak az hogy az apjukból pénzt húzzak ki.... ezt megirta e-mail-ben nekem... na, gondolhatod, hogy válaszoltam neki! Még azt is akarta most, hogy majd ő feladja nekem a bankban a gytartást, ne az ex adja fel... ahha, mondtam exnek, hogy engedd csak, de azt én nem fogom megkapni, ő pedig természetesen elhagyja majd az igazoló szelvényt és rámfogja, hogy biztos megkaptam, csak letagadom...
Na, most jól kipanaszkodtam magam.... bocsika...
Idegesit, mert Zoli tartja el az ő gyerekeit is teljes mértékben és én ezért nem látom annyit, meg nincs itthon, mert másképp nem élnénk meg.... és ez is emiatt a f...szkalap miatt van.... :evil:
Hát most holnap kiderül, hogy kapok-e pénzt.... mert ma van fizetés...

Bocs lányok az OFF-ért!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Basszus .. szeretnék felrakni fotót a pocakról .. erre most jövök rá, hogy újra kell installálni az összes programomat :evil: :evil: :evil:
Hát .. ez a képfelrakás így várat magára :evil: :evil:

Kép
szösszenet

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:27-kor.

Kép
1bambi

Szössz, gratula a 32. héthez!!! Ú de mindjárt belépsz az "időzített bomba" státuszba :shock: :D

Kép Kép
szõlõ

Hű, vajon nálunk ki lesz az első?
Nem kezdünk el fogadásokat kötni?
Nyugodtabb lennék, ha már harmincadik hét felett lennék.

Köszi a dicst a szobára. Csak az a gond, hogy akartam egy fotelágyat is magamnak oda, de nem fér sehova. :(

Kép

Kép
kamilla306

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:28-kor.

Kép
1bambi

Sziasztok!

Függöny dícséreteket köszönöm, nagy az örömöm, állandóan nézegetem :)

Szössz, jó hogy újra itt vagy, remélem nem óhajt többet szórakázni veled a gép! :) 32. héthez grat :)

Kamilla, nagyon szépek az ágyak, hát és a fal... tök szupi! :)

Zita, fel a fejjel, ne legyél depis, nézd mindennek a jó oldalát! (tudom könnyű mondani)

Tegnap megint nem bírtam magammal vásárlás terén, de a tescoban le volt értékelve 3 db-os rugi, 2700-ről 1900-re, hát meg kellett vennem, arik, és csíkosak :)

Holnap megyek 4D-re, jaj annyira várom már, remélem jól megtudom lesni, és nagyon kiváncsi vagyok a méreteire is!
(és sajna holnap kell gyűjteni a 24 órás vizeletet is a diabéteszre, na annak nem örülök már annyira, izgalmas feladat lesz mondhatom:()

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Kamilla, nagyon szép a szoba! Meg a poci is! :wink:

Megnéztem a márciusi topicot, de babakép nincsen, csak a hir! Jézusom, lehet, hogy március közepén már nálunk is lesznek ilyen hirek??? :shock: Uhh, tényleg, egy hónap múlva én leszek 35 hetes és akkor akik az áprilisi elsők, azok már 37 hetesek... na csajok, minnyá szülünk... :lol:

Hát, ha Zsófika összeszedné magát március közepe-végére, akkor felőlem jöhetne előbb, csak érje el a célomnak kitüzött 2600-2700 grammot... :roll: hizlalnom kell, mint a kismalacot, de ha most újrakezdődik a hányinger, akkor nehéz lesz... most is érzem a gyomrom, pedig ettem még pogit, meg egy kis joghurtot.... :x

Kisasszony tegnap este nekemis elég fájdalmasan tornázott odabenn! Kellemetlen volt, de nagyon... ott sziszegtem az ágyban, mit vmi mérgeskigyó, Zoli meg simogatta a csajszit, de most apa sem használt neki, pedig ő kézrátétellel simán megnyugtatta eddig... hát már elszállt a varázs... apa keze sem tesz vele csodát, ő csak rugdos és feszit és bokszol odabenn... tegnap még a beleimet is megtalálta, na az valami fantasztikus érzés volt... :evil:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:28-kor.

Kép
1bambi

[quote="szőlő"]S írta:szőlőzössz, gratula a 32. héthez!!! Ú de mindjárt belépsz az "időzített bomba" státuszba :shock: :D

Na ne paráztass :lol: :lol: :lol:
Van olyan, aki április 1-re van kiírva .. szóval még nálam is nagyobb időzített bomba :D

Kép
szösszenet

Nici - Én már nem merek bababoltba menni .. majd ha lesz gépem újra, megmutatom miket szereztünk az utóbbi napokban :D
Tescoban Apuci levadászott Alíznak 1-2 nadrágot 500Ft-okért :lol: És ragaszkodott hozzá, hogy hazavigyük :D
Már nem merünk bemenni sehova :lol:
Szerencsére nálunk ő is vásárlás-függő .. így nem csak én kapom a leszúrást :lol:

Kép
szösszenet

Bambi, ne hülyéskedj... :D :D nem lehet ragályos... egyszerüen többünknek igy reagál a szervezete az utsó hetekre, meg a szerveink összenyomódására... kicsi a hely odabent már... :shock:
Én kiváncsi lennék egyébként, hogy hol leledzik jelenleg a gyomrom... ??? :? Merthogy a helyén tapos a lábával, az bizti, de akkor hova rakta félre a lufit?? :roll: Uhh, lehet, hogy nem kéne tudnom, mindenesetre megkérdem a dokit, hátha tud vmi épkézláb választ anatómiai kérdéseimre... :lol:
Egyébként a fiúkkal semmi ilyen tünetem nem volt a végén, apróbb gyomorégéseket leszámitva, de tényleg nagyon ritkán az is... úgy látszik a kisasszony durvábban adja elő... :lol: :lol:
Vendég

Mondjuk szerencsére engem sem szúrnak le, csak néha tényleg rákérdez párom, hogy vajon bababoltot készülök nyitni?! :D

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Gyomorégésre van egy új tiipem: földimogyoró. Nem az agyonsózott, hámozott, hanem az egész, héjas. Most, hogy kaja közben is fekszem, ki kellett találni vmi újat, mert borzasztó volt. De ez bejön!

Kamilla, szép a pocak, meg a szoba is. Én tegnap este nagyon paráztam, mindkettő totál lent boxolt, párom dolgozott, azt hittem, megszülök...még naggggyon nem kéne...úgy döntöttünk, a légzésfigyelőket, hordozókat, meg a babakocsit csak szülés után , hazahozatal előtt vesszük meg. Ill., úgyis Apa intézi, akkor meg már a tutira megyünk. Sajna, az utóbbi egy hónapban 3 eset is volt, hogy a 2 babó közül csak egyet fognak hazavinni.... :( Amúgyis paramami vagyok, de most aztán.....

Eve, gratula az esküvőhöz!

Mary, boldog szülinapot!

Pumpóka, ex-nek meg a nőjének.....grrrrrrrrrrrrr....és akkor finom voltam. :twisted:

Szössz, velkám bekkkk! :D Tim, Neked is!

Naggyon rossz fél kézzel írni, féloldalasan..... :cry:

Kép
babyteve2

[quote="nici"]M írta:niciondjuk szerencsére engem sem szúrnak le, csak néha tényleg rákérdez párom, hogy vajon bababoltot készülök nyitni?! :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

[quote="pumpóka"] írta:pumpóka
Én kiváncsi lennék egyébként, hogy hol leledzik jelenleg a gyomrom... ??? :?

Kb így festünk most:

Kép

Kép Kép
szõlõ

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:29-kor.

Kép
1bambi

Jaaaa, a pléasztikával kapcsolatban...én Tomi után felvarrattam a mellem (de szilikont nem rakatnék bele), mert melltartó ide-vagy oda, ott aztán nem sok izom van, amit lehetne edzeni...és mint említettem, anno 2 hónap alatt nőtt 20 centit, csíkosodott rendesen. 21 évesen meg nem nagyon akartam 2 üres tejeszsacsival rohangálni. Most majd meglátjuk, kell-e, szerencsére eddig csíkok sincsenek se a cicin, sem a hasamon. hasammal nem volt gond, és úgy látom, most sem lesz. (kopp-kopp-kopp), hasplasztikába nem vágnék bele...max, ha a császár esetleges sebe mellett lesz gond...de NEM csaszi lesz!!!!!! :D

Kép
babyteve2

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:29-kor.

Kép
1bambi

Babyteve!
Kedves paramami! Te kettőt fogsz hazavinni, már csak azért is, mert szépen bent fognak maradni legalább a 36.hétig!!!!! :wink:
És légyszi küldj nekem priviben egy cimet, hogy küldhessek neked olvasnivalót!!!! 8)

Hehe, nálunk most tegnap kicsikét eltátottam a számat, mert Zoli mondta, hogy látta az Intersparban, hogy raktak ki pelenkázótáskákat, olyant, ami töltve van... mondtam neki, hogy lesz pelusozótáskánk, mert barinőm küldi (pont most jött meg a postás) meg van babaápolási cucc is mert anyától kaptam... erre közölte, hogy attól még vehet egyet, mert nem baj, ha van váltás táska, ha ki akarom mosni a másikat és a babaápoló szerek pedig elfogynak... :shock: :shock: :lol: néztem rá bután ám... tán beteg ez az ember? Vagy kezd pánikolni, hogy a végén járunk??? :lol: Jahh, meg a Plus-ban holnaptól lesz sima utazóágy 6990.-ért... azt is ő látta vhol és arra is mondta, hogy majd anyujának szól, vegyen egyet, mert náluk van Plus közel... hát komolyan nem tudtam, mit is mondjak hirtelen, de szivesen megmértem volna a lázát, vagy lefektettem volna egy borogatással, hogy pihenjen, mert ez nem ő!!!!!! :lol:
Vendég

Húúú, Szőlő, ez aztán akép! Ilyet kerestem én is! Kérdeztem a dokimat, éppen mimet nyomja akölök, el is mondta, meg azt, hogy nem csodálkozik rajta, hogy itt fáj-ott fáj... :oops:

Kép
babyteve2

Szőlő - Szuper ez a kép :)

Meg rendszergazdáskodtam a gépem .. fel tudtam tenni a fotóimat .. ha nem untat, megmutizom :D

Kép
szösszenet

Nekem is mutatta a doki hogy hol van momentán a feneke, mondom héé ott a gyomrom volt még régebben :lol: :lol: Reggel tök édes volt áttolta a kis seggét valahova bal oldalra, lent meg a fejét nyomta kis teljesen (legalábbis őszintén remélem hogy nem fordult át hétfő óta :D )

Kép Kép
szõlõ

Pocakfotók, 32 hetesen :)
Van, amit én csináltam magamról .. időzítettem a gépet, le is maradt a fejem :D
Az utolsón meg bal oldalt fellelhetőek vagyunk Alízzal :D
CSak úgy világít a pocak :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Buli előtt ;)
Kép

Buli közben :D
Kép

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Meg rendszergazdáskodtam a gépem .. fel tudtam tenni a fotóimat .. ha nem untat, megmutizom :D[/color]

Persze mutimuti!!!

Egyébként elnézve ezt a képet egyáltalán nem csodálkozom hogy feszül néha a szeméremcsontom.... :o Pont ott nyomja fejével :)

Kép Kép
szõlõ

Pumpóka, írtam! :oops:

Na, látod, hogy érik benne az APA! :D

Kép
babyteve2

Hú, Szössz, szép nagy a pocakod már!!!! :)

Kép Kép
szõlõ

Muti Szössz!!

nici

Ill. 1-2 játék, amit vettünk :D
Szerelem volt .. nem tudtuk otthagyni :D
(Virág és Majom)

Kép
Kép

A rucikat majd lefotózom :) ;)

Kép
szösszenet

Pumpóka!Ez enyhén szólva felháborító és bosszantó. Ne hagyd magad, ne nézzenek hülyének. Ha nem tudja igazolni, hogy feladta a pénzt az az ő baja lesz. Most nagy szája van a nőnek, de kíváncsi vagyok, ha a rendőrségen gyanúsítottként hallgatják majd ki a párját, akkor mit szól. (tartás elmulasztásának vétsége ennek a bűncselekménynek a neve) Persze a jogerős végzésedre már kérhetsz végrehajtást is. Ez csak akkor eredményes, ha van vmi a nevén, vagy ha van bejelentett munkahelye, ahol a fizetéséből tudják vonni.Miért gondolják, hogy csak az anyuka dolga a gyerekek eltartásáról gondoskodni?!
emma2008

Na mire, beírtam, már meg is mutattad :D

nici

Köszi a képet Szőlő, kommmoooollllyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Na, ezt nem biztos, hogy akartam tudni... :lol: :lol: :lol:

Igen, szana-szét rendeződnek a szerveink, ezt még igazán nem is érezzük, csak már a hatást, hogy máshol vannak... viszont (jajj nem elriasztásképpen ám!! mert megint kapok a pofámra!) szülés után nagyon "mókás" amikor másnap érezni, ahogy rendeződnek vissza... :shock: :lol: :shock:

Hahhh, a beleimet igen, énis érzem, hol kutyorognak néha, meg Zsófi mikor megrugja, na az iggggen! Az fincsi! :)

Kicsi lyukon fog kijönni.... :lol: háát, muszály neki... :lol: de szerencsére az a kicsi lyuk eléggé rugalmas ehhez a kibújás dologhoz... (és remélem, hogy a harmadik hüvelyi szülés után lesz elég "rugalma" szépen visszaállni min. mostani állapotára!)...
Meg hát dolgozunk eleget a témán a szülőszobán, hogy kibújjon azon a kicsi helyen... :roll: 8)
Vendég

Jajj .. szerintem is nagyon nagy már a pocak .. döbbenet :D

Kép
szösszenet

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:30-kor.

Kép
1bambi

Szössz, szép a pocid, és tök csinos vagy!
Édesek a szerzemények is :)

nici

Szössz, csini az a pocak!!!!! :wink: Lesz még nagyobb is! :)

Emma!
Nincs semmi a nevén és nincs bejelentett munkahelye (legalábbis nem tudok róla, de erre mindig nagyon figyelt, hogy ne legyen)....
Ilyen esetben hogy tudom behajtani rajta? És hol kell bejelentenem? Biróság vagy gyámügy??? Mert gondolom, hogy ilyenkor már szólhatok érte hivatalosan, hogy nem kapok, végülis 4 havival lóg, ha most sem fizet, mert attól még, hogy kapott rá részletfizetést, az nem azt jelenti, hogy nem tartozik... :roll:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:31-kor.

Kép
1bambi

Kamilla,

Gyönyörű a babaszoba!

Szösszenet,
nagyon csini vagy!

Ercsi

Ha jól tudom Ti is külföldön éltek. Hova lesz bejelentve a babó a születése után, idehaza?? Nem tudom, hogy van-e értelme tartozkodásra ideiglenes lakcímre bejelenteni külföldön. Szerinted kap valami szoc. ellátást akkor? Nálunk+ az a helyzet, hogy a párom ottani állampolgár, de nem hiszem, hogy utána járna neki valami alanyi jogon.....Itthon mindenképpen be kell legyen jelentve gondolom oda, ahová én.

KépKép
kisfruzsi

[quote="szösszenet"] írta:szösszenetKép

Hát ez a félrecsúszott csókos száj :lol: :lol: :lol: Kééééész, nagyon jó

Kép Kép
szõlõ

[quote="1bambi"]m írta:1bambiár nem sokáig kell elviselnetek, mert még 40 percig vagyok titkárnő, utána jön a váltás...
de most élvezem ezt a helyettesítést, tök jó nyugis itt ücsörögni...néha jó visszavenni a lendületből :lol: :lol: :lol:

Hát nálunk is tök nagy a csend, így tudok nyugodtan irogatni, bár tenném ezt inkább otthonról, ott még annyi lendület sen kell :):)

nici

[quote="1bambi"]s írta:1bambizöszi,
nagyon vékony vagy még mindig. szép a pocid. szerintem elromlott a mérleg amin mértek, mert nem hiszem el, hogy a pocakodra híztál ennyi kg-t....mert máshova nem, az tuti...

Köszi Lányok :)

Hát .. pedig megsúgom ... 12kg-nál tartok :D
És nem egy mérleg szerint .. az összes szerint :D :D
Nekünk itthon nincs, de vendégségben, meg Anyuméknál rámerészkedek .. és nem csal a védőnő mérlege :roll: :shock: :shock:
Nem baj .. nem a kilók számítanak .. nem is bánkódom miatta, mert én sem látom horrorisztikusnak az elváltozásomat :D :lol:

Kép
szösszenet

[quote="szőlő"]H írta:szőlőát ez a félrecsúszott csókos száj :lol: :lol: :lol: Kééééész, nagyon jó

És a mancsai tépőzárasak .. így nyakba tudod akasztani :D
Hát .. mi odavagyunk érte :lol: :lol:
Amúgy Auchanban vettük .. vmi nevetséges áron.
Volt még fehér meg barna is :)

Kép
szösszenet

Pumpóka!A rendőrségen kell feljelnetést tenni. A feljelentéstől számított 6 hóra visszamenőleg lehet kérni. A büntetőeljárás végén nem jutsz a pénzedehez, viszont az exedet megbüntetik, ha továbbra sem fizet, újabb feljelentés és el lehet jutni a fogházig. De már az első hatni szokott, és inkább fizetnek. Ha már a rendőrségen vállalja, hogy rendezi a tartozását, az eljárást felfüggesztik 6 hónapra, ha továbbra sem fizet, folytatják. Ez köztörvényes bűncselekmény, az ügyész képviseli a vádat (ha eljut odáig) ezért neked nem kell fizetnek semmit, nincs illeték. Most mennem kell, délután jövök.
emma2008

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?