Igen, megvagyok még én is!
Én tavaly júliusban fürödtema velencei tóban, nekem azt mondta a dokim hogy lehet
Pedig akkor 6 hónapos terhes voltam
manó
2003.08.12 12:01
Teljesen meglepődtem, mert én utoljára az esküvőn láttalak, és ahhoz képest, sokat nőtt!
2003.08.12 13:03
A fürdéssel kapcsolatban akkor talán jól döntöttem. Sajna a Tiszába is csak térdig megyek majd, viszont kapok egy rendes, kényelmes napozószéket, azt majd jól leteszem az árnyékba és olvasgatok, meg pecázok
Sajnos a horgászszékünk megadta magát, azért van szükség erre a beruházára. Meg akartam nézni a képeiteket, de csak néhányat tudtam, mert olyan furán csak a fél képet töltötte fel jó néhány esetben
Megnéztem a képeidet, tényleg nőtt a pocid, de hát ez is a dolga
Az én párom szülinapra kapja
Számolj ám be majd, ha elmentél a doktorunkhoz
Odaér a pocim az asztalhoz, ha meg hátrébb megyek, messze van a monitor. Sehogy se jó. A 3 lapom teljesen összecsúszott...1 hónapig lógathattam a lábam, most meg mindennek el kell készülnie pikk-pakk
2003.08.13 10:27
2003.08.13 10:51
Elhiszem, hogy nem dob fel a dolog, én valószínűleg mikuláskor leszek bent, és már attól is rosszul vagyok
Keményedett a pocim ezerrel, és alig álltam a lábamon, szédültem, már ott tartottam, hogy hívom apát, mert mi lesz Regivel, ha dobok itt egy hátast?
2003.08.13 11:00
)) 2003.08.13 19:10
Viszont most a változatosság kedvéért farfekvéses, és annyira összehúzta magát, hogy még az orrocskáját sem láttuk
Nem is kellett fizetnünk a 3D-ért, csak a szűrésért, és felajánlották, hogy menjünk vissza a jövő héten újra. Pedig már úgy szerettem volna látni őt!
Azt nézik,hogyan hat rád a cukros vizecske
Azért kellemetlen, mert hirtelen felnyomják a cukorszintet, aztán később hirtelen is esik le. No, olyankor jó enni... A vasalást különben én tök jól bírom
No, azt lesz nehéz leadni... 2003.08.13 21:40

Bár ma is gondolkodtam rajta, de aztán háromnegyed hatkor tudtam csak bentről eljönni
A rosszullét abból állt, hogy hazaérve ebédeltem, és tök fáradt és nyomott lettem... Ja, és persze, hogy csak a második vérvétel után ehetsz és ihatsz is! Addig semmi!
Ádám túljutott az előselejtezőn, 18-án megy megint
Remélem, hogy ott is túljut
2003.08.14 13:14
Addig is legytek, jók, ha esetleg lesz még pár szabad percem, akkor bekukkantok
2003.08.15 14:46
2003.08.20 20:44
Egyre több a munka - úgy tűnik, hogy a vége felé indul be a nagyüzem, mint Sziromnál. Egyre inkább az látszik, hogy még szeptember közepéig munka van, aztán lehet vásárolgatni, meg egyebek...
Előtte volt 28. hetes UH is, furi volt, mert Mocorgót már nem lehet egyben látni a képernyőn, csak részekben 
De ismét megerősítettek, hogy egészséges kisfiam lesz és egy szupi képet is kaptam, ahol jól látszik az arcocskája
Ja, és már befordult fejjel lefelé! Itt is kaptunk képeket, nagyon aranyosak, meg a videó is jó
A képet Ádám feltette a képekhez.
2003.08.21 07:35
Azt hittem, ezer oldalt kell elolvasnom, erre mit kell látnom? Hogy alig fordultatok meg itt
Ja, azt nem írtam, hogy társasággal voltunk, 8-an. Horgászni is csak egyszer voltam lent, igaz, az én fogtam a legnagyobb halat így is - egy 15 centis balint
Vissza kellett dobni. Nem nagyon van víz a Tiszában, át lehet sétálni Ukrajnába, de komolyan. Az egyik fiúnak muszáj is volt, mert átfújta az ukrán partra a szél az egyik gumicsónakot, no, mellkasig érő volt a legmélyebb víz! A Duna is pici, de ami nagyobb baj, hogy a kutunkban is lecsökkent a vízszint, olyannyira, hogy este amikor hazajöttünk, a szivattyú már nem tudott semmit felhozni, ergo nincs most vizünk! Most várom a helyi szakembert, hátha kitalál valamit. Még az is lehet, hogy kútfúrás lesz a vége! Csak legyen valami, mert víz nélkül borzasztó....
Én örültem volna, ha Vízipók ennyire megmutatja magát! Végül úgy döntöttünk, hogy nem megyünk vissza. Ha ennyire nem akarta a gyerkőc, hogy kukkoljunk, akkor nem erőltetjük, úgyis találkozunk előbb-utóbb!
2003.08.21 09:58
Csak annyira nincs időm, hogy csak na
(mi lesz két gyerekkel?????)
Lehet, hogy kedvesen így készít fel ismét az éjszakázásra
De nem bíííírok magammal
Figyuzzatok, a glükózt meg lehet venni előző nap is? Úgy értem, hogy nem kell tök frissnek lennie, ugyi? Megkérdeztem ma, vihetek citronylevet
Viszont nem emlékszem olyasmire, hogy a két óra alatt fél óránként vennének vért....Ezt mondta a nőci....Szerintetek még nagyon álmos volt, vagy tényleg így van???
Szóval elégedett voltál a Praxissal? Nemsokára nekünk is kéne már időpont valahova...
A baba cuccait meg összekészítettem, aztán csak táskába kellett tennie apucinak
Ja, és arról se feledkezz meg, hogy miben akarsz hazajönni
Mert a páromnak hiába mondtam bent a kórházban, hogy másnap mit hozzon, hozott ő mindent
Viszont tegnap rátette a pocimra a kezét, és teljesen odáig volt, rohant apjához, hogy: "Öcsi megrúgott"
Már most árulkodik
2003.08.21 11:39
Nagyon hülyét kérdeztem?
2003.08.21 13:00
Akkor döbben rá az ember, hogy mi lenne vele alapvető dolgok nélkül, mikor csőtörés van, áramszünet és még sorolhatnám
Gondolom, ez alkati kérdés is, meg hát hogy mennyire nyúlnak meg a dolgok, na és, hogy mennyire gondoskodnak a poci leszorításáról szülés után.
Amúgy tőled is akartak venni fél óránként?
2003.08.21 13:17
Szaladok zuhanyozni is mindjárt, csak amíg szerelt ez az ember, itt múlattam az időt a gépnél, és gondoltam, most már megírom a jó hírt
Mondjuk nem tuti, hogy teljesen megoldódott a probléma, mert állítólag még lejjebb megy még a vízszint, de most ok. 
Elég egyértelműen van megírva a beutaló. Nekem mással vacakolak, nem tudom, hogy emlékszel-e, de először nem is vették le a vért, mert előző nap vacsoráztam. Úgy kellett újra visszamennem... Doki bácsi szerint szórakoztak. 
2003.08.21 13:21
De bocsi, ha nagyon okoska akartam lenni
2003.08.21 13:25
Ezt a tortúrát!....
Az rajtad van kb egy éjszaka (legalábbis rajtam addig volt), és tök jó lapos lett a hasim (na, azért kockás hasiról ne álmodj
) 2003.08.21 13:36
Sosem lehet elég okos az ember
Lassan tényleg muszáj lesz összepakolni, bár még egy vásárlásunk hátravan, és annak jó része apróság. Na azt fogja az ember nehezen viselni
2003.08.21 13:50
Na és persze a szerelem, boldogság, amit a lányom iránt éreztem, és amit most a fiam iránt fogok
2003.08.21 14:25
))
Megint lázas lett
Úgyhogy szaladok hozzá be.. 2003.08.21 14:52
Valaki mesélje már el, hogy kocsival hogy jutunk oda
A pontos címet tudom, csak hogy mégis merre leledzik
2003.08.21 16:19
A Győrfi Mátyás elkérte az egyetlen fotót, hogy ilyen összegombóckodott kisbabát még nem is látott, úgyhogy elmentette magának
Pedig egyébként tényleg annyit mocorog, hogy néha csak úgy hullámzik a pocakom. Nem hiszem, hogy szégyenlős lenne, csak beintett nekünk
2003.08.21 20:10
Most hívtuk a nővérkét, annyit mondott, hogy a körülményekhez képest jól van.. reggel megyünk be hozzá anyával. Köszi a drukkot mindenkinek!
Úgy kell oda menni, mint Szirom is írta. Erzsébet híd, Bartók Béla út, a Kosztolányi tér után a bal oldalon lesz - félúton a vasúti felüljáró és a tér között. Persze szabályosan csak a felüljárónál tudsz megfordulni tán - asszem.
Ez nagyon tetszik - főleg elképzelem Regit
2003.08.22 10:15
Próbáltam a babaápolószerekről érdeklődni, de listája nincs, mert a helyiek ingyen kapják az előre összeállított babacsomagot az önkormányzattól. Mi ugye nem vagyunk bejelentkezve, úgyhogy aszonta vegyem meg ugyanazt a leányfalui Szent Ilona patikában. Ott összerámolják nekem az ő csomagjukat, amiben popsikenőcstől tejszapoírtó teáig minden van - csak hát nekem fizetnem kell érte. (Ja, csak megjegyzem, üdülőtulajdonosként 80 ezer Ft évi adót fizetünk a falunak, a helyiek ennek a töredékét. A vizet mégse sikerült bevezetni az üdülőterületre, és ma 9 ezer Ft-ért vettem az önkormányzatnák kukazsákot, mert nekünk kevesebb jár). Na mindegy, végülis meg tudom venni, meg nem is számítottam arra, hogy bármit is ingyen kapnék, de azért a nem állandó lakosokra gondolva talán egy listát is összeállíthatott volna a néni... Gyermekorvos ügyben meg még mindig titokzatoskodik, nem bírt egy nevet kibökni azok közül, hogy kit ajánl. A körzetit nem, azt már tudom, most említett két másikat, akik hajlandóak kijönni is, de állást nem foglalt egyik mellett sem. Szerintetek fontos, hogy még szülés előtt találkozzunk a gyermekorvossal? 2003.08.22 11:19
Nem tudom, erre mennyire van lehetőséged. Ha nincs, akkor ártani nem árt, ha "megkukkolod" magadnak
Mert azért más általánosságban az egész, meg más, ha Veled van végig, akit szeret
Szerintem ajánld fel neki (bár biztos már megtetted), hogy a vajúdásnál legyen veled (szerintem azt egyedül nagyon nehéz végig csinálni), és legfeljebb kimegy a legvégén, vagy már annyira belejön (itt a csel
), hogy nem is akar egyedül hagyni, mert kivi lesz
2003.08.22 16:22
Azért köszi
Már úgy csinálnám, most csak az van, hogy nézegetem a holmijait
) 2003.08.23 12:13
Aztán 3 hónaposan beteg lett,a kkor megint szinte hetente kijárt. Aztán itthon kaopta az oltásokat is , az utolsót júliusban. És még a mai napig kijön ha hívom, megadta mobil számát. Egyszer vittem be a gyereke t máshoz, a rendelőbe, mert véreset kakilt péntek edte és már nem akartam így neki menni a hétvégének, meg is bántam, 10 nap kórház lett belőel ahol még betegebb lett Emma mint addig volt. A dokinő meg jól leszídott mikor kijöttünk, hogy miért nem őt hívtam a mobilon és hogy ő nem küldte volna a kórházba. 2003.08.23 15:49
Azt hiszem, Vízipóknak most már minden holmija megvan, de még ellenőriznem kell a listámat. És hát összerakni a szobáját és a bútorait, ami azzal kezdődik, hogy a párom kifesti a szobácskáját (gardróbocskáját
) azzal a napsárga, vidám festékkel, amit ma választottunk ki és vásároltunk meg
Majd felragasztja a sündisznócskás bordűrt
De jó
Az én csomagomból hiányzik még betét, meg az a hálós bugyi (kíváncsi leszek rá
), és néhány apróság. Az is csak azért, mert a gyógyszertár már jól bezárt, mire odaértünk, aztán meg siettünk haza a Forma-1-re.
2003.08.23 20:06
Nekünk "csak" a nagy dolgok kellenek majd, babakocsi meg hordozó...persze, azért nem fogom megállni, hogy pár rucit ne vegyek
Illetve még a szobatársaké is az volt, mert senki nem hordta
2003.08.23 20:38
De aki császáros volt az nálunk sem hordta, kissebb volt nála vérzés és pl neki Tena betét sem kellett, simán megvolt egy normál betéttel. Szerintem az a 200 Ft amibe a hálós bugyi kerül kb, annyit megéri egy kipróbálás. Én nagyon véreztem, és a hálósat pillanatok allatt kimostam a csap alaltt, simán kijött belőle minden és pár óra alatt szárad az ágyam végében. És a normál bugyijaimba meg bele se fért volna atena
2003.08.24 07:48
Én is akarok autót
2003.09.10 10:26
És milyen szerencsés is vagy
Bár ha a többiek meg jó fejek, az még mindig jobb, mint ha fordítva lenne: egyetlen jó fej főnök, mindenki más meg hülye...
Pedig előtte az uh-n szökdécselt jobbra-balra, éjjel pedig átrendezte az egész boltot, órákat nem aludtam. Huncutkodik a kölyök már most
(A pocim pedig jócskán szokott keményedni, de most egyáltalán nem) Volt váladékmintavétel is, a bacimra pedig azt mondta doki bácsi, hogy majd ezzel a vizsgálattal kiderül minden részlet, és ne aggódjak. Vízipókot kb. 2500-2600 grammra becsülte az uh, de doki bácsi szerint ez nagyon pontatlan tud lenni, és ő egy kicsit nagyobbnak gondolja. Annyit biztosan ki mert jelenteni, hogy nem 2 és nem 4 kilós
2003.09.10 11:44
Erre tegnap is rádöbbentem, ugyanis Reginek vettem egy kezeslábas elöl zippzáras (ezt így kell írni???
) pizsit. És hát ugye éjszakára kell még a pelus...viszont annyit ivott este, hogy lefekvés előtt még kicseréltem...na, azt a szenvedést
Mindig az ment, hogy rázták a hasam, mert persze korán mindig aludt Regi
Szinte soha nem kelt fel, úgyhogy rúgásnál max egyszer nyomtam a gombot...és ettől olyan frusztrált voltam folyton. Meg egyszer halálra ijesztettek, mert nézte a nőci a papírt, és odavetette, hogy na, akkor most menjek lépcsőzni, hát én úgy megijedtem, hogy baj van, hogy mentem ki Robihoz és bőgtem
Annyi erőm se volt, hogy megkérdezzem baj van-e. Aztán a lépcsőzés után magához tért Regi, és felvilágosított (akkor!) a nőci, hogy gondolom, ha baj lenne, ilyen nyugodtak lennének? Na, kösz...úgyhogy innentől kezdve meg aztán végképp elment a kedvem az egésztől.
2003.09.10 12:21
2003.09.10 14:52
Már nagyon rühelltem ma, nem tudok én ennyit ülni a gépnél, meg untam is, nem is tudtam odafigyelni és még szar is volt az anyag. Na mindegy, ez az én problémám...
Ha mást nem, akkor Regit és Emmát
Ez azért milyen érdekes, ti már nosztalgiáztok ezen, pedig nem is volt olyan régen! Kriszta! Nekem azt mondta a csajszi, hogy nem kell korán reggel mennem, elég ha délig odaérek. Ma már fél 8-kor ott kopogtattunk, mert a páromnak dolgozni kellett menni és ő vitt. Olyan fél 9-ig voltunk ott, érdekes módon addigra sem lettek sokan.
Én a helyedben megnézném a kínaiaknál is, mert ott nagyon sokszor látok pici (nekem
) holmikat. És néha olyan jó anyagúakat lehet kifogni, hogy magam is meglepődöm. Nemrég még a páromnak is vásároltunk ott egy-két inget meg nadrágot, pedig ő nem vesz meg akármit. Igaz, ezek nem kínai gyártmányok voltak, de ez nem is baj. Az Ázsia Center állítólag még kulturált is, mondjuk én még nem voltam ott.
Nem is volt könnyű találni. Úgyhogy én vettem egy-két kifejezett kismamacuccot is, de inkább indiai boltban és a kínaiaknál vásároltam. A kismamacuccokat most kezdem újra előszedni, mert azokat még tavasszal szereztem be, és most kezd ismét hűvös lenni. Tudom, hogy a Brendont drágának tartják, de én vettem ott pl. egy fekete sztreccs gatyát, ami az elején is jó volt és még most is az, mert egy-egy cipzár (Kriszta! cipzár, direkt ellenőriztem az akadémiai szótárban
) van rajta oldalt és azt lehet ék alakban nyitni. Nem volt drága, asszem nem egészen 6 ezer Ft. Vett a párom nekem egy drága - 18 ezer - Ft-os szoknyát is, ami hosszú sztreccs, fantasztikus anyagból, azt hordtam télen, tavasszal, nyáron és most is. Szóval ki tudtam használni. Egy szintén kicsit sztreccses, elöl fűzős ing volt asszem 5 ezer, az is jó még. Szóval ezek a drágább darabok, de azt hiszem megérte őket megvenni. Ja, és lőttem egy kismama kertészfarmert a Tescóban 3-4 ezerért, az most már azért határeset. 2003.09.10 14:59
2003.09.11 12:14
2003.09.11 12:21
Úgyhogy szerintem nagyon egy a méretük
Emma hány kg?
Úgyhogy oviba se mentünk...takonykóros a lelkem. Éjszakánk nuku, és hát a nappalom se semmi
2003.09.11 12:43
Azt hiszem, akkor már jobban tud az ember kalkulálni

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|