Lorcsi: nyugi, még nekem is van hogy egy picit vérzek. viszont ami engem aggaszt, hogy az a semmilyen folyás nem akar elállni, olyan szintelen, vizes...
és az normális hogy belül se úgy érzem, mint régen?
Andi, infacol: ha jól tudom Blongyinak és Legonak is volt gondja vele. hát a papír szerint 5ml az adag és nem lehet túladagolni, nem szívódik fel a többlet, de mikor mi adtuk neki, akkor csak másnapra hatott, amikor már nem kellett és nagy fosimosi és bukás lett az eredménye. Ez kétszer is így történt. Nem tudom mire szeretnéd adni, de én inkább a teát javaslom. (mecsek tea)
Apropó tea, éééés egyéb. hát én kurvára megszívtam most. Eddig tök jól ittuk a teát üvegből, de ma: ma görbe délután lett volna és mama vigyázott volna Marcellra, de a gyerek nem volt hajlandó meginni a tejet az üvegből, pedig ivott már belőle és a teát is abból issza minden nap. Most mi lesz így? Tök örültem hogy sikerült eltennem tejet és ha bármi lesz, meg tudják etetni, de hát nem így van. Most mit csináljak? kiköpi a cumisüveget. már a teásat is.
Hasfájás: az első heteket kell túlélni, utána már nem lesz gáz. bár ahogy látom az általános probléma ost a kaki

nálunk ez a mondat hangzik el gyakran: nyomjad, nyomjad, hát nem jön az a kurva kaki

Én ilyenkor elmondom neki szépen, nyugisan hogy nyomnia kell, én ebben nem tudok segíteni neki. Persze vannak alternatív megoldások - lázmérő, kúp, végeset a beöntés, de meg kell tanulniuk kezelni a helyzetet és 9 hónap után rá kell jönniük, hogy hogyan kell kakilni. Néha nekünk is nehéz nem? Én amúgy észrevettem, hogy ha az én gyomrom mortyog, akkor az övé is. Ti figyelitek hogy mit esztek?
Babauszi: hát jó volna, nagyon meg vagyok indulva pedig sose hittem volna magamról, de most vígasztal, hogy találtam egy oldalt arról, hogy otthon mit lehet csinálni a kádban. hogy a szoktatást lehet ott kezdeni. végülis ez is jó és itthon legalább nem klóros a víz, és a körülményeket is én szabályozom, de az igazi az még is csak az együtt úszkálás lenne...
Csajok, a ti babáitok hogy viselik az autókázást? A miénk nagyon bírja, vagy bealszik, vagy nézelődik...

Legalább ezt tudom, hogy autó vagy babakocsi az mentsvár. Bár apukám volt hogy engem is berakott a kis fiatba és akkor elaludtam.