A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó

Mesi Nekem a védőnőm azt mondta, hogy bőven elég ha Grétikémnél 8 hónapos korára váltok ki egy szopit a hozzátáplálással. Így én még a kóstoltatást sem kezdtem el.
Gratula a 2. foghoz :lol:

Fleur Lillácska nagyon édi és igen most is megbizonyosodtam, hogy vannak ott hurkácskák :wink: :lol:

Timi26 Rebekának gyógypuszi a buksijára. Vikdan pedig tökéletesen fejlődik, ne foglalkozz azzal a dokival. Minden csinál majd ha úgy érzi, hogy eljött az ideje.

Kaqk Gratula Emmának a mászáshoz.

Regina Nálunk is :lol: :lol: Előszeretettel dobálja a játékait és élvezi, hogy vissza adom neki :lol: :lol:

Hajni Jobbulást Lillának. ++++++++++++++++++

Motiot Na végre életjel. Jobbulást neked is. Nagyon ügyes vagy. Majd kérünk ilyen volt, ilyen lett fotókat :wink: :lol:

Kiskolbi Jó munkát és várunk vissza.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emese!Nem tudom mert anyukám tesómat 10 hónapos koráig csak szoptatta de azt mondta,hogy az se jó mert a tesóm nem is akart a tejen kívül semmi mást elfogadni ami gáz mert mi van ha elapad a tej hirtelen.Vagy azért egy ekkora babának szerintem simán kell már mást is ennie.De nem akart.Végül úgy szoktatták le a csak ciciről,hogy a mama elvitte egy-két napra és kénytelen volt mást is enni.De anyától nem fogadta el!

KépKép
juba

Halihó!

Jöttem pörögni. :lol: Pedig nagyon fáj a fejem. Már dél óta.

Irina, jó szórakozást! De én nagyon szeretek hallani Rólatok. :lol:

Timi, kérlek ne vedd le a fejem, vagy inkább mégis, hátha nem fog fájni, de elfelejtettem megkérdezni a szomatos barátnémat. Pedig minden este beszélünk. De borítékolni tudom a válaszát, ami a mienkkel megegyezik. Mindig el szokta mondani, hogy a konduktorok állandóan kínozzák a gyerekeket. (Egyszer már írtam, hogy valamiben nem értenek egyet a két irányzat képviselői). Én meg szimplán szeretem mindkettőt, mármint a barátaimat.

Hajni, nagyon sajnálom, mielőbbi gyógyulást kívánok én is! Sajnos én sem tudok segíteni az evéssel kapcsolatban.

Gremese! Fogacskák :P :P Ja, igen és persze kizárólag tudományos alapon kérünk mindenfélét Zsófival kapcsolatban. Majd jól megvitatunk mindent, levonjuk a következtetéseket és eldöntjük, hogy általánosíthatjuk-e az esetet vagy egyedinek kell tekintenünk. Majd doktori disszertációt írunk a többi egyednél előforduló hasonló események kimeneteléről. :lol: :lol: Reprezentatív felmérést végzünk más topicokban előforduló egyedek megfigyelésével, kikérdezésével, stb.
Ennyi dédunoka! Mekkora család! SZUPER!

Szelikének jó kóstolgatást továbbra is!
dmaggie

Mesi, én affele hajlok, hogy az az igaz, hogy kielégíti az anyatej! Hallottam több babáról, aki hét, nyolc hónapos koráig kizárólag anyatejet fogadott el, és ugyanúgy gyarapodott, fejlődött, mint a többiek!
Ja, most olvasom, Timi is ilyesmit írt...

Timi, amikor az én lustaságommal dokinál voltunk, és persze még semmi ilyesmit nem tudott, az előírt gyakorlat volt, hogy ülésbe kellett húzni. Egymás után kis szünetekkel ötször és naponta négyszer ismételni! Szóval ezek szerint néha, nagyon rövid időre persze, nem árt. De persze felhúzás után nem kellett hagyni üldögélni, utána rögtön vissza kellett engedni.

Dotildi, gratulálunk az őjabb fogacskához!

KépKépKép
bongyi

Dotildi! Éljen a második fogacska!!!!!! :D :D :D
Nem tudom, ötvenedszerre sikerült a kép. Közben hadakoztam vele. :lol:

Köldöksérv? :shock: Azt hogyan vetten észre?

Kép
Kép
Kép
gremese

Dotildi ezt bóknak veszem :D !

Gratula a második fogacskához!
Nekünk nincs csak a nyüszi :cry:

KépKép
juba

Köldöksérv!Ja állítolag nekünk is van egy kicsi,ezt még a legelső gydoki mondta(mindenkinek akit elvisznek hozzá az van)
Az egyik ismerősöm lányának akkora,hogy állítólag úgy kell visszatenni neki :shock: (nem tom nem láttam de dúrván hangzik az anyja se mer hozzányúlni)

KépKép
juba

Dorka is!!!! SZUPER!!!!!!!

Albertnek is még több a füle, mint a foga. A nagyobbaknál csak kb. a 8-9. hónapban jelentek meg az első fogacskák. Addira elviszi a házat a nyálárvíz.

Gergő is 8 hónapig szinte csak engem evett, nem igazán fogadott el semmit. Attól kezdve is csak azt ette meg, amit én főztem a család többi tagjának. Fűszerestől, mindenestől. Persze nagyon kevés fűszert használtam akkor az ételekbe vagy miután kivettem az ő adagját, feljavítottam a kaját.
dmaggie

Juba, annak is szántam! :D

Köldöksérv:
közvetlenül a köldöke mellett van egy kb. cseresznye-nagyságú dudor/kitüremkedés; és a köldöke is kifele fordult pár napig (most már újból "behorpadt").
Elég nehéz észrevenni, és főleg este látni jobban (gondolom, az egész napos erőlködések után).
A doki alaposan megnézegette, nyomogatta, és elmagyarázta, hogy 2 hasizom még nincs összenőve, még nem elég erős a hasfala; de ez általában magától rendeződik.

Kép
dotildi

Emese:
nagyon édik a fogak. Nekünk még nincs, sztem nem is lesz mostanában. Bár nyálzik, de még jópá hónap. Marci is 9 hó volt mikor kibújt az első. :)

Köszönöm Mindenkinek a kajás hsz-kat.

én is el filmet nézni. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

de annak a szegény kisbabának minden baja van állítóla az egyik lába is rövidebb.Szegényt állandóan viszik a gy dokihoz az meg állandóan antibiotikumot ír fel neki már kb 7 dobozzal megevett :shock: A védőnőnk tök ki van rá akadva,hogy mindíg azt ír neki.

KépKép
juba

Akkor én még nem váltok ki szopit - mondjuk nem is akartam. Viszont ha már elkezdtük a kóstolgatást, ez meg is marad, a harmadik szopi után.
Anyu mindig mosolyog, mikor mondom, hogy mit kreáltam, és azt éppen megette, vagy nem. Ő azt mondja, ráér még ilyeneket enni.

DMaggie! Mehet a doktori! Mindenkit kivesézünk! :twisted:
Megy a vudu, hogy ne fájjon a buksid! +++++++++++

A Dr. House-t én is nézem!!! :P

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie, :lol: :lol: :lol:

Kép
dotildi

Köldöksérv. Süle vagyok nagyon akartam erről is írni. Ez a fránya fejfájás! :oops:

Gergőnek volt, van. Nekem a gy.doki és a sebész is azt mondta, hogy általában egyéves korig rendeződni szokott, ha nem, akkor meg kell mutatni sebésznek. A Gergőé olyan kicsi, hogy nem is nyúltak hozzá.

Emese, a köldökgyűrű nem záródott teljesen össze, kidudorodik.
dmaggie

Ildi! Oké! :D 8)

KépKép
juba

Pápá!
Nem nézek Dr. House-t, viszont megyek aludni! Írjatok sokat és vicceset reggelig! De aludjatok is!

KépKépKép
bongyi

Na tesóm lányának dudorodik ki ezerrel de senki nem szólt még neki érte...

KépKép
juba

Dmaggie:
[quote]A írta:lbertnek is még több a füle, mint a foga.
Te tiszta lökött vagy!!!! :lol: :lol: :lol:
Anyu is azt mondta, hogy kiszedte a húslevesből a krumplit, és azt ettük. Meg pl. paprikáskrumplit.

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi!Pörgés van hova mész?????
Kép :lol: :lol:

KépKép
juba

Na mindenki Dr bajuszt néz??? Én is szeretem DE

KépKép
juba

Ja, most meg különösen. A fejem miatt. Jó kis migrénes vagyok, olyankor alig tudok gondolkodni, beszélni is. Most viszonylag enyhe, de voltunk a könyvelőnél (elküldtük az adóbevallást) és ott is alig tudtam kinyögni egy mondatot.
dmaggie

na ha már mindenki elment akkor én teszek fél szépséges képeket!

KépKép
juba

Dmaggie! Erre a szörnyű fejfáfásra be tudsz venni valamit szopi alatt?

Kép
Kép
Kép
gremese

Jobbulást Maggie!!!

KépKép
juba

JÖÖÖÖÖÖHET!
dmaggie

Oké mindjárt!

KépKép
juba

Juba! Te mit nézel, a Cseh kettőt???? :lol: Dmaggie-val itt írogatunk!

Kép
Kép
Kép
gremese

Még megvárom a Juba-képeket, utána megyek alcsizni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Algopyrint, de most éppen nincs. Meg kellene NoSpa, Deadelon. De ezek sem igazán használnak, csak a sötét, a pihenés, az alvás. Van úgy, hogy még ezek sem segítenek.

Nem akarok senkit sem megíjeszteni, de nekem Dávid születése után a gyogyótól lett. Igaz, én epilepsziás voltam gyerekkoromban, lehet az is rásegített. Szinte minden vérzés előtt jön egy roham. Kezdődik egy látászavarral, majd szépen átkúszik egy irtózatos fejfájásba. Olykor szédülés, hasmenés, hányinger, hidegrázás.

Most csak a tompa fejfájás van.
dmaggie

Én is vagyok, ugyanis a tv elé vittem a gépet. Még jó, hogy a nők egyszerre több dologra is tudnak figyelni :wink:

Kép
dotildi

Wooowww, oldalt kezdtem! :D

Kép
dotildi

Zsófi tegnap óta belejött a forgásba. Olyan édi. És ügyibügyin ki tudja húzni a beszorult kezecskéjét.

És annyira édi, mert ha fölé hajolok, és lóg a hajam, akkor nem belecsimpaszkodik, hanem nyitott tenyérrel "simogatja", és közben áhitattal nézi.

Olyan zabálnivaló! :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Kép

KépKép
juba

Dmaggie! Jaj, szegény! Ez mennyire egy kínzó dolog lehet! :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, gyönyörű jelenet lehetett!

Jaj, velem meg mi történt ma. Albert fölé hajoltam, kinyújtotta a kis karjait. Közelebb hajoltam, megfogta két oldalon a pofijaimat és húzta le magához a fejem
dmaggie

Ó, jobbulást Maggie!!

Emese, ha jól sejtem, anyai szíved olvadozott közben :D
Hihetetlen, és annyira jó érzés, hogy ezektől a csöpp kis emberkéktől milyen gesztusokat kapunk már most is! :D

Kép
dotildi

Juba! Nőőőőőci, de nagyon!
dmaggie

Maggie!Jaj szegénykém!Apa is epilepsziás volt kiskorába illetve nem is olyan kis korába.

KépKép
juba

Édes Bertus nagyon! :D

Kép
dotildi

Maggie!Köszi :oops: 8)

KépKép
juba

Juba! Kinőtte? Nekem sikerült!
dmaggie

Köszi neked is Ildi!

Na asszem lassan tépek én is aludni mert Bertus éjjel háromszor is felkelt ami kicsit kifárasztott!

KépKép
juba

Dmaggie, Dotildi! Olvadoztam hát! :oops:
Azt még nagyon szeretem, mikor megfogom a kis kezét, nyitja az ujjait, és simogatom az arcomat. Közben meg mondom, hogy "anyasimi". És nem markol az arcomba, hanem hagyja, hogy simizzem az arcom a kezecskéjével. Ilyenkor is tátott szájjal ámul és mosolyog. Annnyira jóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!! :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Édes Bertuska! Vidám kisbaba! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

No, kislányok én is elvonulok zuhizni, lefekszem, mert hamarosan úgyis kelnem kell.

Szép álmokat Mindenkinek!
dmaggie

Emese!Nagy a szerelem!

Magie!Igen amíóta együtt vagyunk lassan 7 éve,azóta nem szedi a gyógyszereket! :D

KépKép
juba

Én is búcsúzom, és végül dobok egy képet, ami nálunk a nap fotója lett.

Kép

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi Emese!

Jó éjt! Kép

KépKép
juba

Emese!De arik vagytok!!!!!!!!!

KépKép