Szép napot!
Hú a mai napunk jól elcsúszott, Robesz két napja 7-ig alszik

, eddig ugye 4-5 között evett, most nem, jaj én meg úgyanúgy visszabújtam utánna az ágyba, így 10-kor keltünk
Motiot, jaj irigykedem a fogyás miatt, nekem nagyon kéne, de nem meeeegy, annyira éhes vagyok mindig.
Jobbulást Nektek.
Kórházi csomag, hú kettő is volt, volt benne egy csomó termékminta, meg szórólap, meg domestos, meg kanál, meg már nem is emlékszem. De olyan hippes cuccra sem emlékszem.
Gremesi, ez jó, hát az a fogas kép nagyon jó, nekünk még egy sincs

, nagyon kíváncsi leszek mikor lesz.
Jaj a harisnyák annyira édesek, ezt hiányolom a fiamból, a cuki kis rózsaszín harisnyákat, szoknyácskákat, ehelyett vagizunk farmerban, mellényben
Szopizás, az egyik ismerősöjnek két fia van, mindkettőt 1 éves koráig csak szoptatta, az első, nem is akart más, nem nézte ki kaját a szájukból stb, a kisebbik, pedig lopós lett, ahogy ő nevezte, amint el tudott valamit venni el vette és megette, őt hamarabb kezdte hozzátáplálni, de nem így ahogy mi, amit ők ettek, no persze nem pörkölttel kezdte, denemvolt ennyire fokozatos. Szóval ahányan annyi féle.
Robesz olyan jó ízűen eszi az almát barckkal, hogy én szívesen adok neki, igaz még mást nem ettünk, csak ezt ma gondoltam a körtét megmutizom neki.
Ültetés, Robesz is sokszor már ülne, az ölemben szokott ülcsizni, de néha teljesen egyedül, úgy, h csak oldalról tartom.
Dotildi, gratulálok a két foghoz
Maggie, jaj a migrén tényleg nagyn rossz lehet, szerencsére nekem nem volt, de hallottam róla, hogy mennyire durva tud lenni, hányás stb.
Regi, Szelike biztos kis tündérke, szerintem viszont a leveket majd kanállal kezd neki adni, hogy szokja, de persze ez csak az én véleményem, úgy csinálod ahog Nektek jó.
Simogatás, jaj annyira édesek ilyenkor Robesz is szokta, hogy cirógatja az arcomat, hát én megzabálom ilyenkor.
Juba, Bertus nagyon ari, jó so gyógyszer.
Valentin nap, szerintem sincs értelme, maximum, hogy veszek Robinak csokit, ő meg nekem amit jól megeszünk

(Dmaggie

)
Bálintnak nagyon boldog névnapot és neked nagyon boldog évfordulót!
Péterkének boldog hófordulót!
Timi, Rebeka biztos élvezte, bár sztem én is élveztem volna, imádom Halász Jutkák, kicsinek is nagyon szerettem.
HP, jaj most már nekem is nagy kedvem van elolvasni