A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Mary, nehogy adj neki! :twisted: Mire? :shock:

Nálunk ünnep a valentin-nap, persze, nem úgy ünnep, mint egy szülinap, nálunk sem a platináról szól (de kááááár :oops: :D :D ) de mi pl. a névnapokat is tortával ünnepeljük. Szerintem meg pont kevés az az "ünnep", ami van...(mjad, ha kint lesznek a babók, akkor lesz még plusz 4, akkor már nem fogok panaszkodni....én pl. a karácsonyt, meg a húsvétot nem szeretem, az sokkal inkább elanyagiasodott...ízlések és pofonok...) Ünnep a megismerkedésünk, összejövetelünk és a házasságunk évfordulója is :oops:

Kép
babyteve2

Talán a babyfun, a Csalogány utcában (Széna-Moszkva tér)...konkrétan aGenesis közelében én nem tudok...

Kép
babyteve2

Eve,
gratula az esküvőhöz és sok boldogságot nektek!

Babyteve,
kitartás a fekvéshez!

Szössz,
gratula a 32. héthez!
sirkici

én még nem raktam fel sosem pocakos képeket, most mutatok kettőt.
az első a betöltött 13. héten készült:
Kép

a második a betöltött 30. héten készült:
Kép

elvileg minden héten csinálok képeket, csak hiába szuper jó a telefonom, elég szar minőségűek lesznek (túl sötét van). a párom meg csak néha csinál művészi fotókat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
+6-6,5 kg között járok jelenleg

1Bambi

Kép
1bambi

Bambi: gratula alig hiztál..és 30 hetesen nincs is nagy pocid..inkább olyan kis aranyos :D

megnéztem a januári topicban a babákat..jajj..nemsokára nekünk is ilyen kis törpéink lesznek :D

annyit emlegettétek az émelygést és savat és hányást hogy 2 napja elöjött rajtam is..főleg émelygés ma már sav is..éjjel többször keltem arra hogy mindjárt hányok..grrrrrrrrrrrrrrrrrr.. :roll:
Vendég

köszi :lol: :lol:

lituka, ne menj olyan messze, nézd a márciusiakat (ha még nem olvastad a HÍRT)!

émenygés,hányás
én számítottam rá, de azt hittem, hogy sokkal kisebb %-ban vannak azok a k.mamák, akiket ez kínoz. Mert ahogy itt olvasom, már elég sokan vagyunk...

Kép
1bambi

Bambi!
Így látványos a pocaknövekedés! Csini vagy!

Én eddig megúsztam a hányást, remélem ezután is. :?
De az émelygés az ismét előjött. És néha a sav is kínoz. De ez van.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Eve!Gratula az esküvőhöz!!! :D

Szőlő! Én még sosem vásároltam 10 ezer felett a Prince Oliverben, nekem csak 5 %-os kártyám van, de biztos úg van ahogy írtad...

Nálunk sem ünnep a Valentin nap, sőt mióta Lili van, karácsonyra sem ajándékozunk egymásnak, csak a gyereknek...

Én a "2008-ban szülünk" topikban szoktam nézelődni, nagyon szép babák születtek mostanában :D

Mamacka, csini a pocid, szépen növöget!

KépKép

KépKép
gabcika

Milyen érzés a méhösszehúzódás? Ugye nem nyilalló-fájdalom a méh aljában??????????, :shock: :shock: :shock: Kicsit kezdek beparázni... :( Ugye csak nő???

ercsi_3

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:00-kor.
Vendég

Lányok!

Anyámnak még nem mondtam , hogy a bank fizetett...
Megbeszéltük férjemmel, hogy nem adunk,mert kell az nekünk másra. Sőt ahogy számoltuk nem is tudunk mindent megvalósítani, amit akartunk...úgyhogy az nekünk kell, mert családunk van és Boginak is mindent (persze ami tőlünk telik) megpróbálunk megadni!!! És kész!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:00-kor.
Vendég

na mostmár én is megmutizom a pocakot:

Kép Kép

Ezek kb 1 hete készültek...

Cicitémához: nekem alapból iszonyat pici (kb mint egy 12 éves serdülő lánynak :( ) Abban reménykedtem, hogy majd szülés után nő egy kicsit , anyukám mindig azt mondta, hogy minden terhesség után egy méretet nőtt a melle (3-an vagyunk tesók), de miután abbahagytam a szoptatást, ha lehet, még kisebb lett mint volt... :(
Úgyhogy már nem is reménykedem, hogy esetleg a második gyerek után majd "úgy" marad, pláne ha picur is kiszívja belőle a lelket...

Van valakinek pozitív tapasztalata ilyen téren? Mármint, hogy nagyobb lett a melle terhesség után?

KépKép

KépKép
gabcika

Jó estét!

Valentin-nap:
Én sem utálom .. sőt .. szerintem kedves dolog :)
Egyszerűen nem kell túldramatizálni .. de igenis jól esik egy szál virág, vagy egy csoki :) Mi pl. hétvégén elmegyünk Visegrádra egyet sétálni, és ebédelünk egy jót egy étteremben .. ezt adjuk egymásnak Valentin Napra :) Persze ezt az ember ilyen nap nélkül is megtehetné néha .. de valljuk meg, olyan rohanásban élünk, hogy csak peregnek a napok, és ezek a meghitt, romantikus programok egyre inkább kiszorulnak a hétköznapokból. Én örülök, hogy van egy ilyen nap .. ilyenkor erre fogjuk a "dőzsölést" egy étteremben, amit máskor pénzkidobásnak tartanánk ..

Mell-plasztika:

Én úgy gondolom, hogyha nagyon megviseli minden munkám ellenére a terhesség, a szoptatás és ez az egész időszak a testem, akkor én sem szeretnék 25 éves koromtól olyan bőrben élni, amit nem szeretek, amivel nem vagyok elégedett.
Meglátjuk, kinek hogyan reagál a bőre, a teste minderre .. ha nekem rosszul, én biztos tenni fogok az ügy helyrehozása érdekében .. akár plasztikai műtéttel .. Egyelőre ez nagyon idegen, bízom is benne, hogy nem lesz rá szükség .. de nekem nagyon fontos a külsőm (és ezért lehet kövezni) .. nem bírnám elviselni, ha mostantól soha nem lennék elégedett vele .. :)

Gabci, Bambi, Mamacka
- Szépek a pocakok :)

Mary
- Örülök, hogy megjött a hitel :)

Mi gőzerővel csináljuk a szobát ..
Igazából nem tartana ennyi ideig beszerezni 1-2 dekort meg szekrényt, csak próbáljuk a legolcsóbban megúszni .. így egyfolytában járjuk a boltokat, ma OBI, ASKO és Praktiker napot tartottunk. Megvan a lámpa, a szekrény, és 2db kép a falra ..
Meg 2 szobába vettünk karnist .. ugyanis függönyünk beköltözés óta nincs .. az egészet felkarnisozni nincs pénzünk .. Most egyelőre a háló ás Alíz szobája lesz megcsinálva :)
Jah, és végre vettünk az előszobába lámpát .. mert ott sem volt :lol: :lol: ...
Majd mutatok fotót ha állunk valahogy :D

Ma Tescoztunk is .. vége az akcióknak .. át van gyönyörűen alakítva a babarészleg :)
Örülök, hogy még időben levadásztuk a jó cuccokat :D
Persze még most is olcsóbb, mint 1-1 bababolt ..
És nagyon cuki új rucijaik vannak :)
De jelentem: megálltuk, és nem vettünk babaruhát :D

Babyteve
- Hogy bírod a pihenést??

Eve
- NAgyon gartulálok az esküvőhöz! Képeket!!!

Kép
szösszenet

sziasztok!
ritkán jövök, de képben vagyok, csak irni nem érek már ide. mióta táppénzen vagyok annyi dolgom van :lol: nyilván amikre eddig nem értem rá.
hétfőn voltunk vérvételen. minden ok. a vasam csökkent, de még értéken belüli, de próbálom szedni a tabit.
ma dokinál voltunk.
minden rendben, méhszáj zárt. kb 1800 g, megfelel a doki szerint 32 hétnek minden mérete.legközelebb 36 hét és már ctg. és azt mondta, hogy mindent csinálhatok, meg utazhatok még :lol: ugyhogyx ma 17kor még neki álltam kifesteni a spázt, mert a pakolása, takarítása már megvolt. lehet, hogy egy-két falat még kibontok vagy átalakítok teljesen mindent 8) :lol: :lol:

és akkor ittvagyok én egy kismama, akinek semmi baja :lol: ( legalábbis semmi komoly, amire emlékeznék, le is kopogom) csak hogy ellen példa is legyen. :wink:

és itt egy 32 hetes pocak.+8 kilóval(ebből 1800g gyerek)

Kép

toncsi

toncsi80

Ercsi - Amikor szerintem nekem méhösszehúzódásom volt :oops: :oops: az nem volt fájdalmas, inkább csak befeszült az egész .. mint egy kemény kő .. olyan volt. Mostanában szinte sosincs :shock: :shock:
Nyilalgatni néha szokott .. de szerintem azok csak a szalagok és az idegek .. ;) tuti a növekedéstől van, vagy épp olyan helyen nyom, feszít a Picúr ;)

Kép
szösszenet

[quote="toncsi80"] írta:toncsi80s akkor itt vagyok én egy kismama, akinek semmi baja :lol: ( legalábbis semmi komoly, amire emlékeznék, le is kopogom) csak hogy ellen példa is legyen. :wink:

Én is csatlakozom a jókedélyű, energikus kismamik táborához ;) :)
Szerencsére (lekopogom), nekem sincs bajom, panaszom :)
A derekam sokkal jobban bírja, mint vártam!!! És a vesém sem kezdett el fájni .. így bízom benne, nem nőtt a pangás mérete .. kedden kiderül :)

Nagyon csini vagy Toncsi :)

Kép
szösszenet

Eve!
Tegyél légyszi-légyszi az esküvőről képet, kiváncsi vagyok rátok!!!!!

Valentin nap: ünnepnek nem nevezem, de szerintem semmi rossz nincsen abban, ha vki tartja... teljesen osztom Szössz véleményét, hogy ebben a rohanó világban annyira megfeledkezünk a romantikáról hogy egyáltalán nem baj, ha van egy nap, ami erre van...
Jah, és én pl. a húsvétot meg a pünkösdöt nem érzem ünnepnek... egyszerüen semmi... csak a pénz megy, mert nyuszicsoki meg tojásfestés meg blablabla... a pünkösd meg... :roll: nulla érzés...
Karácsonynak még van hangulata, legalábbis nálunk, mert családi ünnep, nagymamánál, anyuéknál, meg főleg mióta a gyerekek megvannak...
úgyhogy egy szó mint száz nem baj, hogy kitalálták a Valentin napot, aki akarja, foglalkozik vele, aki akarja, nem. Én spec anyuéknak is szoktam csokit vinni és anya is szokott nekünk is, mert nemcsak a szerelmet, hanem a szeretetet is lehet nézni aznap... ha már úgyis elmegyünk mellette minden nap...

Érdemes egyébként megnézni a 2008-as topicban, hogy a friss babafotók nagy része kissé véres.... ezt most csak azért irom, mert én lettem levauzva a hálóing bevérezésével kapcsolatban...
Hát akkor helyettem beszéljenek a képek odaát... :wink:
Vendég

szösszenet!

köszi a dícséretet.
én is tele vagyok energiával, bár ezzel eddig sem volt gondom( eddig még sosem aludtam a várandósság alatt nappal, mondjuk éjjel sem túl sokat :lol: , de ez nálam megszokott)

ja, és azt akartam, hogy irtam privit a táblázathoz. előre is köszi

mindenkinek szép estét!
toncsi

toncsi80

Na, megjöttünk a dokitól. Nem nyílt tovább a méhszáj! :D Nagyon örülök. Megbeszéltünk egy csomó mindent a dokival a szülésről. Sokkal nyugodtabb vagyok. Most már a pénteket várom nagyon, hogy lássuk a kis örökmozgót. :D Annyit rugdosott amíg a váróteremben ültünk, pedig mondtam neki, hogy ma nem lesz benne a TV-ben. :lol:

Gabcika, Toncsi! Szép pocik! :)

Ercsi! Szerintem nekem nem volt még méhösszehúzódásom, legalább is olyan bekeményedésre egyáltalán nem emlékszem.
Viszont néha nekem is belenyilal. Van olyan, hogy mikor ülök és hirtelen felállok, ki sem tudok egyenesedni. Ma is jártam így. Olyankor visszaülök, megsimogatom a pocimat és pár perc múlva elmúlik.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szösszenet! Ha frissíteni akarod a táblát, légyszi' várj vele péntek estig. Akkor talán pontosan kiderül, hogy mi a gyerkőc neme. Remélem. :wink:

Amúgy néhány apróságot leszámítva, nekem sincs sok bajom a terhességgel. Néha éjszaka 2 óránként járok wc-re, néha elzsibbad egy végtagom éjjel a fekvéstől, mostanában szintén a fekvéstől fájni szokott a hátam és párszor savam volt, de nem vészesen. Na, meg a nyitott méhszáj és a fáradékonyság. De nagy fájdalmaim nem voltak és a rókák is elkerültek eddig (kopp-kopp).

Nekünk fontosak az ünnepek (Karácsony, Húsvét, Pünkösd), de a Valentin napot sem vetjük meg. Igaz, nem jellemző, hogy ajándékokkal látnánk el egymást Valentin nap alkalmából, mert a szerelmünket mi is inkább a házassági évfordulónkon ünnepeljük. De, ahogy Szösszenet is írta, ilyenkor ha el tudunk menni pl. egy étterembe, az jól esik, mert mi sem engedhetjük meg magunknak túl gyakran. Idén lehet, hogy ez is kimarad.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci - Szuper hír, hogy a méhszáj stagnál ;) helyes-helyes .. még ne is nyiladozzon sehova :D

A hirtelen mozdulatokat én is megérzem .. meg a hajolgatást is ... hát .. óvatosan kell .. egyre óvatosabban :!: :roll: :roll:

Én a fürdőzéssel vagyok nagy dilemmában .. a derekam miatt kádban fürcsizem de nem túl meleg vízben.
A langyos vizes fürdéstől nem tud beindulni a szülés, ugye?
A hőmérsékletre mindig nagyon ügyelek ..
De egyszerűen képtelen vagyok állni és zuhanyozni ..
Amíg nem nyílik a méhszáj, addig főleg nem árthat gondolom .. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Pumpóka - Láttam a véres fotókat .. nagyon komoly :D
Milyen kis lila alienek :D :D :lol: de aztán pár óra és csodaszépek :D

Toncsi
- Megkaptam a privit, majd frissítek .. csak a gépem picit k.o. ... installálnom kell kb ezer dolgot ... :? :?

Kép
szösszenet

Szösszenet!
A fürdőzéstől én is nagyon tartok. Írtam már, hogy csak akkor szállok a kádba, ha itthon van a férjem is. Én csak zuhanyozni szoktam, de szerintem, ha a méhszáj zárt, nem árt ha beleülsz a vízbe. Én is úgy tudom, hogy a forró fürdőtől kell tartózkodni.
Azért ma már nehezebben ment a zuhanyozás. Ahogy hajolgattam, kicsit nyillalgatott a pocimban valahol. És még 10 hét van, ha minden jól megy. :roll:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nah ez az .. nekem nem csak a pocim nyillalgat .. ha zuhanyozok, akkor a derekam 3 perc után úgy fáj, hogy alig bírok kiszállni ... ülve viszont teljesen jól bírom ..
Irigykedem, amikor párom forró fürdőben áztatja magát :D :lol:
De akkor langyostól csak nem lesz bajom ..

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Toncsi, Gabci nagyon szép a pocakotok!!Bambi a tied is nagyon, és meglepően kicsi (szerintem)

Ma voltam dokinál, hát egyik szemem sír a másik nevet...A lényeg, hogy a babácskával minden rendben, szépeb fejlődik jó a szívhangja, és megfordult, teljesen lent van a fejecskéje. Olyannyira, hogy a külső méhszájam "kúpujjnyi"(idéztem) nagyságban kinyílt...és a méhnyak is megrövidült. A pontos érték: 2100.
Azt mondta a doki, hogy ez a 32. héten már "belefér", ne aggódjak, már teljesen fel van készülve a szervezetem, és a baba is a szülésre.. Ez mind szép lenne szerintem jó pár héttel később,nem???Ráadásul csak 4 hét múlva kell visszamenjek, akkor már ctg-t néznek.

Gumimaci1, és kedves többiek írnátok kicsit arról hogy a méhszájad mikortól, mennyire van kinyílva és mi a teendő?Tudom elvileg pihenni kell, de olyan furcsa, mert semmi panaszom nincs. Torna, takarítás, minden megszűnt ezentúl??

Timi

ja, Babyteve, 2 egészséges kisbabád lesz, ne gondolj semmiféle rosszra!!

Kép
tim27

Tim!
Örülök, hogy a babád jól van, szépen fejlődik.
Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Nekem december óta van nyitva a méhszájam, és azóta nem nyílt tovább. Nekem is 2100 érték van a kikönyvembe írva.
Erre az értékre Mezso nemrég bemásolta a magyarázatot:

- a méhnyak hossza cm-ben az első szám (nálunk ez 2)

- külsõ méhszáj 0 ha zárt, 1 ha nyitott

- nyakcsatorna 0 ha zárt, 1 ha nyitott

- belsõ méhszáj 0 ha zárt, 1 ha nyitott

Panaszom nekem sincs és előtte sem volt, nem is éreztem, hogy kinyílt. Nem görcsöltem, nem fájt, stb. Pihenést rendelt el a dokim, kihangsúlyozta, hogy vizszintes pihenés, semmi házimunka, no szex.
Az elején tényleg alíg keltem ki az ágyból. Később azért néha felkeltem, terhesgondozóba, dokihoz azért járni kell, és így azt gondoltam nem lesz baj, ha néha elmegyek a férjemmel vásárolni. Szeretném én is látni, amit megveszünk a babának. De amúgy próbálok sokat pihenni és semmit sem csinálok itthon. A párom nem is engedi.

Szóval, ne félj, biztos minden rendben lesz, de pihenj amennyit csak tudsz!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Bár nem tűnik úgy, hogy a picurom álmos lenne, most is sokat mocorog, ráadásul megtalálta a vízhólyagomat ma este és biztos azt hiszi, hogy labda :lol: , én azért fáradt vagyok és megpróbálok aludni.

Jó éjszakát mindenkinek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Köszi Gumimaci a kedves szavakat és a pontos beszámolót.
Az a furcsa, hogy nekem egyáltalán nem mondta a dokim, hogy pihenjek, (sőt szerintem nem is tudja, hogy még dolgozom) ilyet pedig, hogy feküdjek, ki sem ejtett a száján...Ráadásul 4 hét múlva kell csak visszamennem, és aggaszt, hogy addig hogy bírom ki...Úgy gondolom, hogy többször kéne ellenőriznie, nem? Neked milyen gyakran nézi?

Kép
tim27

Jó éjt nektek is!!(az én babám is ilyenkor van igazán elemében. Nem győz rugdosni..Mi vár ránk, ha ez így marad kint is..)

Jó éjt mindenkinek! :)

Kép
tim27

Alíz is csatlakozik az "ilyenkor rugdosódók" táborához :)
De én nem bánom .. még úgyis bőven ébren vagyunk :D :lol:
Így lefárasztja magát, és átalussza az éjszakát :)
Én kiegyeznék vele, ha ez kint is így működne :lol: :lol:

Timi - Tuti minden rendben lesz :) Ne aggódj :) Tök jó, hogy minden rendben a picivel :)
Én kedden megyek a dokimhoz, majd beszámolok nekem mit mondott .. kb. egyidősek vagyunk :) ;) pár nappal előttem jársz :D

Kép
szösszenet

Kmilla, sorry

pár oldallal ezelőtt Emma írta,h. az első három gyereknek is külön szobája volt é svalahogy összevertem a neveket :( :(
mango.

Semmi gond. Jót mosolyogtam. :)

Gumimaci! Örülök, hogy nem nyílt tovább a méhszáj.
Lassan itt a topicban már az lesz a csoda, ha valakinek C3000-at mond a doki.

Csütörtök van!
Gratula minden hétfordulósnak. Most így hirtelen Ollem és Szőlő jut az eszembe, de bizti vannak még mások is. Például én. :)
Ez a kedvenc napom a héten.

Szössz! jó, hogy említetted a lámpát. Tökre elfelejtettem volna, hogy az is kell a gyerekszobába. Már úgy megszoktam a csupasz villanykörtéket. :oops:

Kép

Kép
kamilla306

Nekünk is ma van a hétfordulónk, ma töltjük a 30-at :)
mango.

Ez vicces. Nézzétek!

4+0 és 28+0

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
mango, többiek, gratula a hétfordulóhoz!

Akkor én vagyok a csoda :D Tegnap voltam dokinál, és C3000 az állapotom. Pedig ő már a harmadik baba, és ráadásul kedden borzasztó vacakul voltam, görcsölgettem, meg voltam győződve róla, hogy kinyílt a méhszáj. De nem! Amilyen rosszul éreztem magamat, ez tényleg csoda. Bár nem is tudom, hogy a két gyerek mellett hogyan feküdhetnék egész nap :roll:

És tegnap reggel az egészségházban találkoztam Zsuzsófival, ő terheléses cukorra ment. Kerestelek, mikor végeztem (fél kilencre megvoltam a szemészettel, nődokival együtt), de nem voltál, biztos hazamentél, ugye?

Üdv,
Nuska+ (31+6)
nuska1

Mango! Neked is gratula!

Kép

Kép
kamilla306

Nuska, igen hazamentem közben, el kellett vinnem a gyereket az oviba, hogy ne apának kelljen a beteg Katicával :) Épp hogy visszaértem 9,10-re vérvételre :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

köszi!!!
mango.

Jó reggelt Csajok!

Nagyon szépek a pocik!!!

Toncsi, gratula a jó eredményekhez, és Gumimacinak is hogy nem nyílt tovább a méhszáj.

Mango, gratulálok a hétfordulóhoz, meg Ollemnek is! 8) (Én pedig köszönöm)

A früdőzésről:

Szerencsére és elég rég óta csak zuhanyzom, kb évente egyszer ülök bele egy kád vízbe (egyébként azért szoktam le róla, mert mióta Pesten lakom villanybojleres lakásban lakom, és csak rövid ideig laktam egyedül. Mire teleeneged(t)em a kádat a másiknak már nem marad melegvíz :lol: ) A hétvégén viszont nagyon büszke voltam magamra hogy nem csábultam el a termálban, pedig volt egy medence ahol nagyon kevesen voltak, "traktorbelsőkön" lehetett lebegni és közben projektoron ment a vh1. Ott azért picit legörbült a szám, de ez csak egy pillanatig tartott :D

Kép Kép
szõlõ

Tim
Szerintem ezt a dokitól kérdezd meg ő jobban látja.
Lehet nem kell különösebb kímélet ha azt mondta, hogy ez belefér.

Szöszi
Szerintem nem ártasz vele én is fürdök... Áronnal végig zuhanyoztam mert úgy tudtam nem jó fürdeni, de most mikor kérdeztem a dokit, hogy nem baj-e úgy nézett rám mint egy ufóra, hogy már miért lenne baj! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kamilla,

ez tényleg vicces!!!!!!!! Hihetetlen a női szervezet tényleg! Nagyon édes a pocid!

KépKép
kisfruzsi

Kiváltottam én is tegnap a várandós csomagot, hát az az 1 darab Pampers mellbevágott :lol: :lol:

Viszont az Avnet cumisüvegnek örültem. A cumink meg - mily meglepő - kék :D

Kép Kép
szõlõ

Kamilla - Ugye-Ugye? :D Mondjuk én egyelőre egy sima állólámpát vettem Alíznak .. de kelleni fog vmi éjszakai fény is .. igaz ez?
Jópofák a pocak-fotók :D

Ugye a babáknak kell vmi halovány kis fényforrás éjjelre? Nézegettem ilyen mesefigurásakat, gyerekeseket .. de nem gyengén kibuktam az árakon. Ti vesztek ilyesmit?

A hétfordulósoknak gratula .. csak úgy repül az idő :)

Zsuzsófi
- Ritkán írsz .. minden rendben veletek? :) ;)

Mamacka - Ha te rákérdeztél, és nevetett a doki, ez jó hír :) Köszi :)

Szőlő
- Hős vagy, hogy kibírtad :D :D :lol: ... olyan sűrűn jól esne egy forró illóolajos fürdő :D Nah .. majd ha már ott tartunk, hogy van aki betölti a 40 hetet, de nem akaródzik még jönni a Babó .. akkor be lehet zuhanni egy ilyenbe :lol:

Készül a babaszoba .. vettünk 2 képet .. vagyis keretet, és bele posztert. Azt hittem, dobok egy hátast, amikor az ASKO-ban megláttam a szuper Disney-s képeket színes keretekben .. a legkisebb volt 4-5ezer Ft, és az kb. sehogy nem mutat .. (olyan A4-es méretűek lehettek a legkisebbek) ...
hát más megoldást kerítettem .. de olyan szépek lettek :D
Mondjuk a poszter választásnál erős vita alakult ki köztünk .. amitől én szét voltam csúszva, azt férjem giccsesnek ítélte meg .. pedig csak a királylányok voltak rajta :lol: De aztán helyretettem a drágámat, hogy kislányunk lesz .. és attól még, hogy a szoba nem rózsaszín, higgye el, hogy Alíz oda-vissza lesz a babáktól, királylányoktól és minden ilyesmitől :D ... Megnyugtattam, hoy én bölcsiben és oviban is mindvégig királylánynak öltöztem farsangkor, tehát benne van a pakliban, hogy drága kislányunk is hasonló lesz majd :D :lol:

Kép
szösszenet

Szössz, érdekelnek nagyon a képek! Én képmániás vagyok :D Nehéz nem túlzásokba esni otthon is

Kép Kép
szõlõ

Lányok,

én eddig úgy voltam vele, hogy semmi túlzás a babaszobában..de ahogy nézegetem a képeiteket!!! Egyre inkább nem tartok semmit túlzásnak!! Gyönyörűek!
Azthiszem én is veszek valami bordűrt a falra, ami egyébként krémszínű, teljesen pasztell.

KépKép
kisfruzsi

Na nem csak ígérgetek: Apa itthon hagyta a fényképezőt és csináltam végre pár képet pocikat és a kedvenc rucikról. Érdekel???????

KépKép
kisfruzsi

Nuska! Képzeld, nekem is kedden göröcsölt a hasam. Egész éjjel, alig tudtam aludni. Az igazat megvallva meg is ijedtem. Tegnap sem voltam túl jól, de mára helyre jöttem. Holnap megyek az orvoshoz, remélem minden rendben lesz.

A legkisebb lányomat szoktuk Nuskának becézni. Te is Anna vagy?
emma2008

Fruzsi, ezt nem kell kérdezni!!!! :wink: Lássuk lássuk!

Kép Kép
szõlõ

Szöszi
Igen és legutóbb meg kínoztam magam! :)
Amúgy én is zuhanyzós vagyok, de télen ha fázok szeretk kádba bújni meg nagy pocakkal is kényelmes, szinte csak ilyenkor van idő a kicsire hangolódni.

Mamik
Összeszedtem egy-két anyagot szoptatás, kelengye, kórházi csomag egyebek... ha valakit érdekel szívesen elküldöm.

Szofi
Gratulálok a kicsihez!
Jót mulattam a remélem máma már nem hasad tovább-on! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÉÉÉÉSSSS...
Bejelentkeztem uhura!!!
Nagyon aranyos volt a nő jövő hét péntekre kaptunk időpontot és azt mondta, hogy szerinte ebbe az összegbe belefér még egy ultrahang a 33. hét környékén! ÚGY ÖRÜLÖK!

Kamilla
Nagyon jó a két pocak egymás mellett! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?