Bulásos +++okat köszi mindenkinek, jelentem hatottak

És hihetetlen módon Bencus 1 nap alatt "lezavarta" az egészet, ma már kutya baja!
Szösszenet

Energiabomba rulez! hol árulnak ilyet?
Zsini

Elúszott sorok

de ennyivel azért nem úszod meg!
Curse

Hű, micsoda szép súy!

Akkor jól éreztük, Adél tényleg nehezebb Bencusnál

Fogakhoz ++++++ Nektek, pedig eddig milyen jól viselte Adél a fognövesztést! És tök jó lenne, ha Ti is kipróbálnátok a táncházazást, mi is tervezzük, aztán bandázhatnánk Ríd-del
Lindi

Tesód és a "rendcsinálás"

Mégegyszer gratula neki!! Mi az a spinning? Bajninak gratula a hosszú sétához!! Nagyon édesek lehettek Grétivel!!
Ríd

Baleset

Müpát nem ismerem, de arra gondoltam, hogy esetleg kipróbálnánk ezt a táncházat mi is, már ha csatlakozhatunk?

Ide be kell jelentkezni? Majd megpróbálom "beazonosítani" ezt a foglalkozást, mert kaptunk egy fmh-s progifüzetet, de abban annyi táncos dolog van, de majd így időpont alapján talán menni fog...
Johi

Gratula az esküvőhöz!!!

Mikorra tervezitek?
Rylie

Nyugi, nem Tőletek kaptuk el, állandóan nyüzsögtünk mindenfelé

Szerencsére már túl vagyunk rajta, nagyon hasonlított a decemberi nyavalyánkhoz, ez mintha az "egyszerűsített" változata lett volna, legalábbis gyorsan legyűrtük

Szakdolihoz kitartást!!! Taliról nincs véletlenül kép?
Fibi

Jól alvó Ábelnek nagy puszi!

és az egyedül elalvó Bálintnak is!

Nálunk naaagy lépés, hogy már csak ritkán dajkálom el Bencust, ágyban-elalvás-szoktatás van... (a 9.hó tiszteletére

) így kicsit tovább tart, amíg elalszik, de működik és kevésbé fáj a hátam!
Ajándék: öntapadós célbadobós izét és pénztárgépet kapott, persze a csipogó-prüntyögő gépért megy a küzdelem Bencével

Nálatok mi volt az ajándék? Megkapta a könyvet?
W-ülésbe Bencus is sokszor leül, főleg térdelésből, de aztán ált. kinyújtja a lábát és így "normálisan" ül, de lehet hogy akkor ez sem jó?
Gy.Orsi

Sajnos nem tudok segíteni, nyugdíjba ment a dokim, akire illettek volna a paraméterek.
Ancsi

Lencsi és a katalógus

már most készül az anyaságra

És ügyi vagy, pihizzél, amikor tudsz!!
Barbi

Hű, Angi nagyon ügyes már!!

Gratula neki az 5 szavas mondatokhoz és a többi tudományhoz!!
Macs és Barbi

Köszi az érdeklődést, alvásügyileg nagyon jól haladunk! Igaz hogy most épp fogzás van, de még így is jobb éjszakáink vannak, mint előtte fogzási mizéria nélkül

És előfordultak már 2ébredéses éccakák is, remélem újra lesznek, ha végre kijön az a fránya fog...
Macs

Képek óóóriásiak!!!

Csak überlatinuszokban lehet beszélni róluk

(még nem néztem végig az összeset, de ami késik, nem múlik

)
Votiv

Sztem is jó "döntés" a tesó

Fegyelmezés nálunk is megy

meg tanítgatás és egyebek. Ma pl. versenytsikítoztak a kádban, egymást igyekezetek túlsikítani

igaz hogy apával enyhe hallássérülést szenvedtünk, de olyan édesek voltak, hogy meg kellett őket zabálni
Végül egy kép a srácokról: Bálint pacsizni tanítja Bencust: