Hali!
Megpróbáltam visszaolvasni...
Ercsi!
Örülök, hogy nem lett baj, pihenj sokat! Nekem tetszik a vajúdó!!

A kacsák meg főképpen! Én amilyen pihent vagyok képes lennék játszani velük, Barninál is azt taglaltam a szülésznőnek a tolófájások előtt (az EDA áldásos volt), hogy nagyanyám milyen veszett rossz rántott húst csinál és ehetetlen töltött káposztát... és vigyorogtam folyamatosan (egész a tolófájásokig...)
Mezsó!
Neked drukk mára! Nagggyon sok!!!
Szössz!
Szoba csini, mint általában mindened! Ügyik vagytok!!
Tena betét: érdemes a nagyot venni, de Bambi, el fogod tudni használni a kisebbet is szerintem, ha mást nem, akkor elteszed akkorra, amikor majd megjön először... énis úgy használtam el a maradékot!
Nekem spec kevés volt az always éjszakai betétje... inkább pár nap múlva volt jó, mire hazamentünk...
És igen, a császárosok is készüljenek betéttel, ahogy már volt erről szó, az ő méhük is húzódik vissza... attól még hogy máshol jött ki a bébi!!
Tegnap megvolt nálunk a családi tetüirtás.... istenesen jó program volt!!

Nekem azóta viszket a fejem, persze pszihésen, előtte nem viszketett!

Meg nincs is benne, mert Zoli is meg anya is jól átnézte... olyanok voltunk, mint a tv-ben a majmok, akik bogarásszák egymást...

komolyan mutattunk!!!!

Kiváncsi vagyok, mit kapunk még el idén!

Ha mást nem én az óvónőt egy maflásra...!!
És igen Nono, jól tudod, a polg.mesteri hivatalban lehet bejelentést tenni ha iszik az óvónő... mondtam, hogy még egyszer érezzem meg és megyek is! Hát én sem vagyok nyugodt tőle! De ezek után nem csodálom, hogy a gyerekek folyton valami sérüléssel jönnek haza... egyszer fejbedobja a másik kölyök kővel, beleverik a fejét a homokozó szélébe, megtépik egymást... stb... kultúrált milliomos kölkök!!!!!
Help!
Menyasszonyi rövid rucihoz fehér vagy testszinü harisnya illik inkább??????? Még keritenem kell egy bálna méretet...
KÉREK KÉPET A FRISS HÁZASOKRÓL!!!!!!!! SZERETNÉK ÖTLETET MERITENI A KISMAMA MENYASSZONYOKBÓL, KIEGÉSZITŐK, RUHA, CSOKOR, STB.!!!!!! LÉGYSZI-LÉGYSZI LÁNYOK!!!!!! Eve...Téjé!!!!