A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

symbiozis.hu

Kép

Kép
ibm

bárány:erre gyorsan rábeszéltek (4D)!

Különben én sem akartam ennyit költeni rá,de anyós mindenképpen akarta,hogy lássuk minden rendben van-e és így beszáll a költségekbe. :lol:
Sajnos neki már volt egy nyitott gerinces terhessége. :cry:

Kép
melike

Mit főztök ma csajok?
Nekem nincs kedvem semmit csinálni!

Kép

Kép
ibm

Melike félig meddig terveztem is a 4D-t...csak én olyan élethű arcképeset szerettem volna gondoltam ezért várok még vele...
Hát az én anyósom egy cumi nem sok annyit nem fog venni :twisted:
Igaz még valszeg nem is tudja,hogy terhes vagyok,ha csak nem az iwiwen kiszúrták a férjemnél van egy kép(az amit tegnap ide is föltettem)De nem baj ennyi belefér...mi ez ahoz képest amit még költeni kell nem?

Ibm.ott árakat jól látom,hogy nem látok???

Bocsi,hogy nem keresem vissza de valaki a hetekben vett egy pelenkázós kiságyat...megmutatná nekem mégegyszer és azt is hogy hol és mennyiért vette?
köszi és bocsi hogy nem tudom ki volt az
Vendég

vadas
Vendég

bárány,ennyire nem vagytok jóban?Nem is találkoztok?
Abban igazad van,hogy a többi sok tíz ezer mellett ez semmi.

Én ma semmit nem főzök!Van egy kis maradék és a párom azt mondta nem kell semmi,majd eszik valamit.
Hát jó... :lol:

Kép
melike

voltam háziorvosnál, postán, zöldségesnél, boltban... és már elfogyott a kakaós csiga. :? na mindegy.
főzés ma nem lesz, a zuram is megeszi a maradék pacalt, én meg a maradék bolognai spagettit.

viszont vettem ma túrót és karalábét, jövő héten majd csinálok karalábé levest meg túrós csuszát. nem biztos, hogy így együtt, csak valamikor. holnap meg rántott karfiolt meg rántott gombát. szerencsére egyikőnk sem ragaszkodik ahhoz, hogy minden nap legyen hús az asztalon. :)

feljött a 8. kiló. :cry:

mia_snow

bárány: szerintem oszmann vette a kiságyat, vagyis nekem így rémlik :)

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Ibm - mi is voltunk a Baby Outlet-ben, elég csalódás volt, mert a dolgokat nem igazán találtam meg, amiket a neten kinéztem. Akkor kismami ruhát kerestem. Egyszer azért nézd meg!

Mi ma délután a Lehel térre nézünk el, ott van egy jó kis bababolt. Igaz, hogy zsúfolt a bolt nagyon, de jók az árai.

[url] http://www.babadiszkont.hu/cont.html

De lehet, hogy már ismeritek! És még ide szeretnénk elmenni a napokban.

[/url] http://www.bebibolt.hu/bababolt/index.php

Manka

Kép

Kép
mankabi

Melike:nem vagyunk jóban mert nem tudták megemészteni,hogy a fiuk egy 2 gyerekes anyát vett feleségül...ez van.Ha 4 év alatt nem szokták meg a gondolatot akkor nem tudok mit csinálni.

Mia:szerintem az én diétámnak is löttek mert 3 napja zabálok...enyhén szólva..Ma reggel 3 bundás kenyérrel kezdtem :oops: :oops: :oops:
Vendég

Bárány!

Jól látod,hogy nem látod! :lol:
Megkeresem majd ahol fentvannak az árak is csak azt Apa találta és én most elvesztettem,de mindjárt utánnanézek,mert jó árak vannak!
Itt legalább láttad,hogy hol van üzlet!

Akkor küldjetek nekünk is valami maradékot,mert az sincs! :cry:
Szerencsére Apa sem nagy igényű,de azért valamit kéne enni!
Mindjárt felhívom,van itthon egy üveg lecsó,ahhoz mit szólna?
Beleteszek ezt-azt és már jó is!

Mia! Nekem is 8 kiló!!!!!! :cry:

Kép

Kép
ibm

Manka most vagy én vagyok hülye vagy itt sincsenek árak(babadiszkont)
Vendég

mia: 24. héten nem gáz a +8. kiló .
Tegnap a doki elsorolta, hogy mit ehetek és mit nem. Szóval burgonya, kenyér, rizs kilőve, cukor, só kilőve, viszont rengeteg zöldség, fehérje, soványhús és folyadék. Mondtam neki, hogy ez nagy baj, mert mi nagyon szeretjük az édességet. :oops: Erre azt mondja, hogy sajnos le kell, hogy mondjak róla, de néha azért bűnözhetek egy kicsit. :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Bárány - jól látod, a neten csak az akciós címszó alatt látsz árakat (babadiszkont), de már többször voltunk ott nézelődni és nekünk bejött.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Szépen haladunk a kilókkal.Nekem 6,de érzem,hogy gyorsan jön a többi is.Vissza kell (kéne) fogni magam.

Bárány:elég érdekesek...Ez olyan nagy tragédia?Ahelyett,hogy örülnének a fiúk boldogságának.Na,mindegy.

Manka:az első bolt nagyon jó csak nem látok árakat.

Kép
melike

Kaja ma nálunk is a maradék - a páromnak chilis bab, én nem szeretem. Nem főzök, mert holnap indulunk a szülőkhöz, már leadtam a kajarendelést! :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bárány! Megtaláltam,ha minden igaz!

http://symbaba.we-b.hu/index.php?categoryID=25&offset=0

Felhívtam Apát benne van a lecsóban!

Kép

Kép
ibm

Szilviqueen:miért kell lemondanod?
Magas volt a cukrod?
Vagy sokat híztál?
Vagy ikreknél igy szokták?
Vendég

Bárány!
:P :lol:
Akkor ezt megbeszéltük. :wink:
Vendég

Köszi megnézem :D
Vendég

Szilva: . Szóval burgonya, kenyér, rizs kilőve,.... azt hiszem nem lenne mit ennem. én olyan igazán krumplit krumpival tipus vagyok, és a kenyeret is imádom :oops:

meg a kakaós csigát, de ezt hagyjuk mára... :?

mia_snow

Vendég

8 kiló tudom hogy nem sok, de ahhoz képest hogy maximaximum 14 kiló hízást engedélyeztem magamnak, nem kevés. :?

mia_snow

Mia ! A máltkor én is a kakóscsigára voltam rákattanva,nem volt a közértben hát elmentem 2 pékségbe!
Ott sem volt!
És még az Ausanban se! :cry:
Ezek után úhy döntöttem akkor valószínűleg ma valamiért nem ehetek kakaóscsigát! :cry:

Most viszont bedobtam egy szenyát egy nagy pohár kakaóval!
Nyami!

Kép

Kép
ibm

ibm:nagggyon jó az a narancssárga!!!

Kép
melike

Sziasztok!

Ma voltam cukorterhelésen,túléltem.De öklendeztem a löttytől,pedig belecsavartam egy egész citromot.PPPFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az éhgyomri 4,5 ,ezt megmondták,a másik érték pedig lehet,hogy délutánra meglesz. Majdnem 10-re végeztem is......reggel 3/4 7 -től.... :( :? :( :?

Elan!
A CAM és a Neonato babakocsik 3 kerekű változatai tolhatók szemből és háttal is! És nagyon könnyen átalakíthatóak!!!! :wink: :wink:

Kép
orsitigris

Moni elolvastam..
De ebben a cikben egyébként 5 ultrahangról beszélnek..nállunk a klinikán ennyi a kötelező!!!

A vizsgált csoport felénél 1 míg a másik felénél 5 ultrahangot végeztek a terhesség alatt pont mint nekem :D
Vendég

Vendég

Légyszíves hagyjátok abba az evést!

Kép
melike

Bárány!
Igen mondtam is hogy te ugy jársz uh-ra ahogy a nagykönyvben meg van irva. :D :D :D :D
Vendég

Na asszem én elhúzok összedobni a lakást meg megcsinálom gyorsan a hammot aztán jövök!
Nálunk is gyönyörűen süt a nap,de olyan szél van!
És most amúgy sincs kedvem sétálgatni!
Ma leginkább csak itt ülnék!
Már 8-kor kelltem és mindjárt dél!
Muszály mennem,utálom ha nincs meg a napi rendrakás! :evil:
Sietek,addig írjatok jó sokat!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Íme a mi kocsink....

Kép

Kép
orsitigris

Orsi nálam ez a kocsi a csúcs!
Vendég

Orsi:nagyon tetszik,de én 4 kerekűt szeretnék.A színe,fazonja jó.Mennyibe került?

Kép
melike

Sziasztok!
Hűha, tegnap este 9 óta 2 oldalt teleírtatok!! :roll: :D

Wera: Nagyon tetszik a babakocsi! És az ára is szuper volt!
Mi is almazöldet szeretnénk!

Orsi: a Tietek is nagyon jól néz ki. Hol vettétek? (vagy veszitek?)

Ibm: nekem a kék jobban tetszik, vagányabb. :wink:

Mia: én is 14 plusz kilót engedélyeztem magamnak, ebből eddig 6 kiló van meg. :oops: :? Pedig a hasam nekem a legkisebb közülünk. Szerintem én mellre növök a legjobban. Apa legnagyobb örömére. :wink: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

bárány: mert pl. többlet magzatvizet okozhat pl. az anyai cukoranyagcsere-zavar is, vagy valami ilyesmi :?

Szilvi

szilvaqueen

sziasztok!
Megjöttem én is a terheléses cukorról, elvileg már délutánra kész az eredmény, de nekem nincs kedvem elmenni már érte, majd hétfőn. Amúgy kibírható volt, de azért nem kéne mégegyszer az a lötty.
Most lefekszem mert nagyon álmos vagyok 6kor keltem. Később jövök...

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Itt keszin a kengurúban Orsi kocsija 160-170E.
De nagyon szép és nálam a 3 kerekű a nyrő..
Vendég

Hízás :én kedves vagyok magammal és ma engedélyeztem magamnak a végéig 20-22 kilót
(persze ezt az orvos és a védőnő nem tudja :oops: )
Vendég

Ez a kocsi most akciós (149.990),mert 2007-es modell.
Március közepe után jönnek a 2008-as színek.Szerintem nem szebbek....

A színével nem vagyok 100 %-osan kibékülve,de apának EZ tetszik! :roll: :roll: Mégiscsak lányunk lesz.... :roll: :roll: :roll:

Kép
orsitigris

Melike!

Van 4 kerekű is ,ehhez mit szólsz???????????
(2008-as)
Ugye,milyen szép????

Kép

Kép
orsitigris

Orsi ez is nagyon szép de itt mucsán bajba lennék a kis kerekeivel...sok itt még a föld út... :D

A szine tök jó lánynak is szerintem...
Én fiúnak fogok pirosat venni!
Vendég

Nagyon jó a színe is,tényleg.Csak az ára nem annyira tetszik. :shock: :lol:

Kép
melike

Orsi - tényleg nagyon szép kocsi! Az Elefániban vettétek?

Manka

Kép

Kép
mankabi

sziasztok!szep pocik!ez milyen fajta kocsi?bar en mar elkoteleztem magam az abc design 3 tec mellett, de azert megnezem ezt is.melyik oldalon van?

Kép
Kép
eyi

Nagyon szép a te babkocsid is eyi!

Nem akarok senkit megbántani,de nem értem,hogy mivel jobb egy 80-120 ezres babakocsi,mint egy 40-60 ezres?
Mert hogy kinézetre esetleg szebb,de megéri a dupláját adni érte?!

Kép
melike

Megjöttem!

Orsi! Nagyon szép ez a kocsi,de nekem is a 4 kerekű jön be!
Csak nem ennyiért,én ennyit sajnálok rá.
Illetve Anyós fizeti,de akkor is max. 60-at szánunk rá és az már nagyon max!
De ez a 4 kerekű naggggggggggyon tetszik!
Holnézted ki?

Kép

Kép
ibm

ja aszthiszem en beleszerettem az abc designbe.de ugye ehhez meg nincs hordozo.ugy lesz 150 a normal nem az akcios ar.papa veszi, de ennel foljebb nem nagyon akarok menni. igy sem lesz olcso. bocs az ekezetnelkuliseg miatt, de nem tudom hogy kell ekezetet ezen az angol billentyuzeten.egyebkent holnap repulok haza. hurra!nem mintha nem ereznem jol magam, de mindenhol jo de legjobb otthon, ez orok igazsag.szeretem a mi kis orszagunkat. ezek az angolok olyan tettek.

Kép
Kép
eyi

Melike - én szívesebben megvenném a 40-60 ezreset (mi még nem vettünk), csak sajna én még nem láttam olyat, aminek van mózese, jó hordozója és jó sportrész (mármint minden igényemet kielégítő), de ha tudsz, légyszi írd meg. Szerintem ezek azért ilyen drágák mert többfunkciósak, illetve márkásak, amihez szervíz is jár (jó esetben). Van aki egyben megveszi, de van aki külön-külön állítja össze vagy csak nincs mindenre szüksége. Nem egyformák az igényeink, de nekünk mindegyik részre szükségünk lenne.

Mi a Peg perego veneziában gondolkodunk és hozzá vennék hordozót, bár szerintem így sem lesz olcsó, de még a Graco Quattro Tour DLX is tetszik.

[url] http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

[/url] http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

Manka

Kép

Kép
mankabi

Egy másik kérdés: ki tudod használni a mózeskosarat?Én nem sok értelmét látom. :cry:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?