A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Csöppke - Köszi :) Azért bízom benne, hogy nem térnek vissza a panaszaid, és jól fogod bírni a babavárás további részét!! Dominó mellett főleg nem lenne jó az ágynyugalom :( De az jó jel, hogy most jobban vagy, és nem kell feküdnöd ;)
Álljatok neki hamar a festésnek meg az ügyködéseknek :)
Anno én is azért kezdtem hamar a dolgokat, hogy a derekam tuti bírja .. és hát be is kell látni. Most már nem tudnék minden nap órákat járni boltokat, mert 2 óra max. amit bírok .. aztán ülni kell vagy feküdni ..

Emi
- Még nem nézegettem függönyöket. De nem is biztos (Sőt... az árak miatt valószínű NEM), hogy "gyerek-függönyt" veszünk, szerintem csak a színekhez passzolót fogunk keresni KIKÁban vagy Praktikerben, OBIban .. vannak jó kis méteráruk ;)
Szőnyeget én ezt néztem ki:
http://www.simonedesign.hu/images/Sari/DSCF0993_f.JPG
Anyu szeretne majd Alíz érkezése előtt meglepni minket vele .. CSak most nekik is sok a kiadás ;) Lehet már kint lesz a kisasszony, amikor sor kerül minderre. Azért valljuk meg .. egy vagyon egy gyerekszoba, meg a ruhák és a tartozékok (babakocsi..stb)

Bambi
- Köszi, azokra gondoltam, bizony :) Le is jegyzeteltem a címet!!!

Pumpóka
- Mókás lehetett a tetüírtás :lol: :lol: Persze gondolom nektek annyira nem volt vicces, szomorú amiket leírsz az oviról :(
Jah, és szerintem a rövid fehér ruhához mindenképp testszínű harisnya illik .. én láttam már fehérrel is, de nem tetszett, főleg, mert ezerrel vastagítja a lábat. Milyen rucikat nézel? Mutatsz képet?

Kamilla
- Csodaszép a gyerekszobátok ;) :)
A szopis fotel csúcs ;)
Nálunk nem lesz szopis fotel .. mert mint látható: tele-vagyunk. Én inkább ezt a kihúzhatót választottam (főleg, hogy elcseréltük Hugimmal .. mi odaadtuk neki a 2 személyes kanapénkat, ő meg ezt , és ez befér - tehát nem került semmibe) ...
Azért, mert szerintem lesznek olyan éjszakák, amikor ott fogok aludni mellette, itt el tudok feküdni, belátok hozzá .. stb. stb .. Ő is nyugodt, én is alszom, de mégsem zavarjuk Apucit :)

Nono - Köszi a sok hasznos infot a császáros tapasztalatokról! Én valószínű viszek be pizsit is, és hálóinget is .. ;)
A haskötőt nekem is ajánlotta egy császáros anyuka, mert megfogja a hasat, és nem fáj annyira a varrat .... úgyhogy azt is veszek mindenképp.
A rövid gatyós pizsi nagyon bejön :)

Szőlő - Most olvastam, láttam írtál a blogba :) Kiszúrtad a szoba lényegi részét ;) :lol: :lol:
Amúgy most reggel - világosban, még szebbek vagyunk :)
Szerintem lövök 1-2 képet most is.

Mango
- Én is reagáltam anno a fórumtalira, de nagyon elsikkadt a téma :? Nekünk is van programunk szombatra, akkor Valentin Napozunk végül ..
Én amúgy pl. Lei-vel találkoztam múlt héten .. csak úgy .. egy teaházban, és tök jó volt :D
Szóval ha nem is ilyen nagy banzáj keretében, de össze lehet hozni bármit ..

Pocakfotót véglegesre egyeztettem :)
Március 5!!!

Kép
szösszenet

Mango - Nekem meg kell beszélnem Párommal, mert én 4-ig tanítok, utána el tudna vinni .. de ha jól látom megy valami műsorba riportra :roll: :roll: az nem tudom meddig tart ..
Délután beszélek vele, és jelzem ;)
Nekem amúgy a hétfő mindig zűrös, szerdán és pénteken vannak lazább délutánjaink :P

Kép
szösszenet

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:06-kor.
Vendég

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]Nici De Gratulálok a Kislányhoz!! És hogy minden rendben!!! :) ;)[/color]

Köszönjük szépen :) Gyönyörű lett a babaszobátok, nekem nagyon tetszik! Hangulatos nagyon, és sztem mindenből pont annyi van, amennyi kell :) Ügyesek vagytok!
[quote="csöppke"][ írta:csöppkecolor=green]nici, nagyon édes a kis pufók lányzód :wink: Miért nem voltál megelégedve a klinikával? AMúgy én sem. Bár mi nem kimondottan 4D-n voltunk, hanem genetikain 12 és 18 hetesen, de a doki nem volt egyáltalán szimpatikus. :? Egy mukkot nem szólt, csak mért.
Fekvést sajnálom. :( [/color]

Köszi Neked is :)
Azzal kezdte a doki, hogy megkérdőjelezte minek vagyok ott a 27. hétben?! Meg miért nem voltam a 12 és 18 hetes kötelezőn náluk? Én meg elmondtam, hogy akkor az sztk-ban voltunk, így jött ki... erre Ő, hogy hiba... hát azért azt nekem kéne eldöntenem mikor mire van pénz... mivel nem adják azt a keveset (és tényleg igen szótlanságot) ingyen, tehát azt gondolom szuvenír jogom eldönteni mikor hova! Anno mikor nem volt 4D, akkor mi volt? Akkor is jó volt az sztk-s 2D, nem? Szandinál is csak oda jártam, szóval én abban is megbíztam/megbízom! Nem esett jól, ahogy nekikezdett :( és ezzel elment a kedvem a dologtól!
[quote="emi29"]N írta:emi29ici, ari a babád! Sajnálom, hogy téged is „leszázalékoltak”
Rajtam és Bambin kívül dolgozik még valaki?

Köszi :)
Én dolgozom még, ha jól leszek szerdán már megyek újra, ha nem, még a jövőhetet kibírom itthon, de utána menni szeretnék, ez a hónap még nagyon jó lenne pénzileg, számítottam rá nagyon, nagy kiesés lenne :( és elvileg meg március végéig van megbeszélve, hogy maradok!
Persze a babó és az én egészségem a legfontosabb, nem a pénz, de ha engedi a testem, akkor megyek, csak akkor!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Nagyon szépek a babaszobák!
sirkici

Tali: Én is nagyon szívesen megismernélek Titeket, már ha nem zavarnék persze :oops: :) de sajnos a hétfő nekem sem jó, szülői lesz az oviban :(
azért ha összejön, Ti érezzétek nagyon jól magatokat!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Emi, én még dolgozom, meg szerintem Zorróné is. :wink:

Kép Kép
szõlõ

Szép napot mindenkinek!

Úgy látszik, hogy csak felváltva tudok jól aludni. :? A tegnap éjjel végigaludtam az éjszakát, most meg... Azon kívűl, hogy legalább 2 óránként jártam ki, olyanokat nyilalt a jobb oldalamba, hogy nem tudtam kiegyenesedni egy ideig. 2-szer a férjemnek kellett felsegíteni az éjszaka közepén az ágyból, mert meg sem bírtam mozdulni. :?
Ezen kívül folyamatosan elzsibbadt valamelyik végtagom. :(
Szörnyű éjszaka volt.
És az a legrosszabb, hogy tegnapelőtt voltam dokinál, addig nem voltak ilyen panaszaim. És fogalmam sincs, mit mondana rá, biztos ez a III. trimeszter ezzel jár. :? :(

De a babám azt hiszem jól érzi magát. Reggel már össze-vissza járkált a pocakomban, mindig olyan éhes, mikor felébred. :D

Na, visszaolvasok...

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nekem már mindegyik éjszakám szörnyűűűű(Amikor annyira mégsem lenne az, mert álmodom vmi szépet, akkor a felkelés a gáz...úúúúúristen, augustusban kekszeltem utoljára.....és még mennyi van hátra :twisted: :oops:

Talira én is reagákltam, hogy mivel feküdnöm kell, nem tudok menni. :(

Ercsi, jó hogy nincs baj, fekvést sajnálom, én már naggggyon kivagyok, pedig még csak pár napja fekszem 8ismét).

Pumpóka, ovi csodálatos! :twisted: Bár, mivel össze vannak zárva akölkök, a tetű mindig előjön, még alegtisztább fejben is, ha egy tetves után veszi fel a koronát a kiskölök, de a piára vhogy nincs mentség.... :shock:

Mezsó, remélem, jó hírekkel jössz!

Kép
babyteve2

Szöszke,
csodaszép ez a szőnyeg.
Amit én kinéztem az egy kicsit más stílus
http://www.diego.hu/padloszonyeg_termek ... 6285074605

Függönyből pedig ilyet szeretnék:
http://www.diego.hu/fuggony_termek.php?id=5996285054645

Bár ezek nem annyira drágák, valszeg mi is csak szülés után fogjuk megvenni.

Kamilla,
édes a babaszobád nagyon :)

Szőlő,
Tényleg! És te még meddig tervezel dolgozni?

Kép
emi29

Jó reggelt lányok! :oops:

Most keltem fel....évek óta nem aludtam ilyen sokáig.... :oops: :shock:
Tegnap későn jöttünk be (azaz ma) a házunkból...
Férjem fugázott én meg összebarkácsoltam a szekrényt, amit vettünk... :D Tök szeretek barkácsolni!!!
Ha magamhoz tértem visszaolvasok! :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok! Tudtok abban segíteni, hogy hol lehet megtalálni az a táblázatot a neten amiben benne vannak az átlagos UH értékek (bpd, súly stb) a terhességi hetekhez megfeleltetve?

Valamikor már szóba került, de nincs lelkierőm 317 oldalt végignézni :)

Köszönöm!

Betti

Kép
be_be

Kép

Kép
babyteve2

Emi, most úgy van hogy az tuti hogy március 20 körül kiiratom magam táppénzre, legalább papíron, hogy ki tudjam húzni a szülésig a TP-t, és a szülés napjától induljon a tgyás. (Kiírt szülés előtt 4 héttel már csak tgyás-ra lehet menni, az meg úgy nem jó)

Eleve is úgy terveztem hogy március közepe-végéig dolgozom, szóval lehet hogy akkor már ténylegesen el is megyek TP-re. Ha nem, akkor is csak részmunkaidőben illetve otthonról csinálom még max április közepéig, de az már tényleg csak kisegítés lesz, hogy minden menjen mikor már nem vagyok egyáltalán. (Elvileg akkor, ha még dolgozom márc 20 után is, a TP és a fizum közötti különbözetet kifizetik nekem pluszban)

És mindezt egyetlen szóval keresztülhúzhatja a dokim, amint azt mondja hogy fekvés.....

Kép Kép
szõlõ

Helló lányok!

pumpóka! rövidhez, talán tényleg jobb a testszínű harisnya. hosszúhoz viszont a fehér elegánsabb, ahogy néha kivillan alóla.

jé! most látom, nálunk meg szállingózik a hó! :shock: :shock:

ercsi! nagyon jó az a szoba! te is ilyenben fogsz szülni?

Ja! ugye én írtam, hogy nem lehet itt dokimat mefogadni szüléshez, ha éppen nem ügyeletes. Most kiderült, hogy a VIP. szobához lehet dokit is vinni. De így meg dupla annyiba kerülne, mert a szoba is kb. 60 ezer a 4 napra. Majd meglátjuk még... jól ki van ez találva kérem!

nici! tök gáz volt a doki beszólása!! mi köze hozzá, hogy mikor hová mész?? Persze azt akarta közölni burkoltan, hogy már eddig is az ő klinikájuknak kellett volna perkálnod jó sok ezreket! hát undorító az ilyen doki!!

mezsó! mi újság van? remélem minden okés! drukkolok nektek!!!

Szöszi! nagyon szép Alíz szobája!! :shock:

Kamilla! ti szobátokat is már dícsértem, tisztára mintha egy lakberendező újságot nézegetnék! :shock:

Na, most már szakad a hó. fúj a szél is!!

Kép
gabo001

Adri! Csini pocifotók. :) A + kilók csak a pocakra mentek.

Nici! Grat. A 100% kislányhoz! :) Nagyon édes.
Most olvasom, hogy neked is nyilalt egy ponton. Ezek szerint a szalagok nyúlnak? De eddig is nyúltak és nekem eddig nem fájt így. És én nem is mondhatom, hogy kimerültem, hiszen itthon pihenek egy ideje.
Jobbulást neked!

Szösszenet! Nagyon csinos lett Alíz szobája! :D Ügyesen megoldottátok, hogy azon a kis helyen minden ott van, amire szükség lesz.
És olyan szépen állnak a kis ruhái a szekrényben! Te már kimostad őket?

Mango! Én már régen írtam, hogy nem tudok menni a talira, messze van tőlünk. :(

Pumpóka! Elképzeltem a bogarászást, ahogy leírtad.:D
De komolyan: én nem várnék a helyedben még egy olyan alkalmat, amikor megérzem az ovónőn a piaszagot. Ez egyszer sem lenne szabad, hogy előforduljon.
Én testszínű harisnyát vennék.

Kamilla! Csodásak ezek a kiságyak, így a kettő együtt! :D És nagyon jól néz ki a szoba, főleg a falak a mesefigurákkal.

Mezso! Drukkolok!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ezer köszönet! Most lementem! Ma voltunk UH-n és 2257gramm az én Kisvakondom. BPD 8,46 cm, haskörfogat 8,49 cm, combcsont 6,28 cm. Minden rendben volt, olyan boldog vagyok! :)

Kép
be_be

Ja igen, én is testszínűt vennék fel :D

Kép
babyteve2

Az igen, szép nagy babó! Gratula! :D

Kép
babyteve2

Be_be!
Grat. a jó eredményekhez! Szép nagy babád van! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:06-kor.
Vendég

Hol lehet jó gyereklámpákat kapni???? Menyezeti kéne meg éjjeli fény.
Meg szőnyeg, meg függöny is.... :)

Kép

Kép
kamilla306

Gumimaci, Babyteve - Sajnálom, hogy ez az alvás-kérdés ennyire szörnyű. De mi a baj konkrétan? álmatlanság? Baba rugdos? Pisilés???
Én 3-szor minimum felkelek pisilni, de félálomban megyek ki, és már alszom is vissza.
Alíz szerencsére eddig csak 1-2 éjjel kommandózott odabent, amúgy 9-ig kihúzza. De tegnap pl. nekem is horror volt .. ma jól aludtam.
Pihengessetek sokat-sokat!!! Én tegnap sokáig fent voltam, jól kifáradtam, és szuperjót aludtam utána ;)

Emi - Megnéztem a "szőnyeg-terved" .. ez ilyen teljes szobás, mi a parkettára csak ilyen játszót tervezünk :) Nekem bejön amit mutatsz .. bár picit sok (a mintája miatt) egy pici szobában, inkább így nagyban süt. A függöny viszont nagyon tetszik! A színvilág nagyon megy ahhoz, ahol eddig tartotok :) CSak ügyesen :D

Mary -
Én is imádok barkácsolni!!! :)
Biztos szépen haladtok!
Babaszoba képek???

Szőlő - Olyan jól bírod a babavárást, nálad tuti nem kell majd az ágynyugalom :) ;) ezen ne is aggódj!!

Kép
szösszenet

Kamilla! Nálunk ilyesmi egy helyen az Obiban és a Praktikerben van. De Bp-en biztos van más lehetőség is.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="kamilla306"]H írta:kamilla306ol lehet jó gyereklámpákat kapni???? Menyezeti kéne meg éjjeli fény.
Meg szőnyeg, meg függöny is.... :)

Praktikerben, Obiban és Kikában is láttam .... jók vannak, csak nagyon drágák ..

Kép
szösszenet

Szösszenet!
A pisilés eddig is megvolt többször is egy éjszaka, nálam is min. 3-szor. A baba éjjel alszik, akárhányszor kelek fel. Most az a baj, hogy belenyilal a jobb oldalamba és mozdulni alíg bírok. Nem tudok ülő helyzetből kiegyenesedni, vagy vizszintesből felülni. A párom úgy vitt ki 2-szer az éjszaka közepén a wc-ig, hogy csillagokat láttam. Majd elmúlt, de a következő pisilésre megint belenyilalt. Úgy járkáltam, mint egy 90 éves görbe öregasszony. És ez van, amikor nappal is elkap, de eddig ritka volt. Most viszont tegnap délután óta szinte folyamatos.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="be_be"]E írta:be_bezer köszönet! Most lementem! Ma voltunk UH-n és 2257gramm az én Kisvakondom. BPD 8,46 cm, haskörfogat 8,49 cm, combcsont 6,28 cm. Minden rendben volt, olyan boldog vagyok! :)

Nagyon szépek a méretek!
Gratulálok ;) :)
Én majdnem ennyivel születtem :shock: :lol: :lol:
Valahol olyan szuper, hogy már itt tartunk!

Kép
szösszenet

Félek is lefeküdni, amíg csak egyedül vagyok most itthon, mert ha annyira beleáll nem tudok még a mosdóba sem kimenni.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

....
Vendég

Gumimaci - És mit mond a doki, ez mitől van?? :shock: :shock: elég ijesztően hangzik!!!! Biztos fájdalmas és kellemetlen, nekem ilyen még nem volt...

Kép
szösszenet

Én éjjelifényt keresek csak .. lámpánk az az álló lesz - szeretjük :)
Éjjelre viszont mennyire kell erős fény? És hova érdemes tenni? Babaágy mellé falra, vagy polcra .. :roll: :roll: :?:

Kép
szösszenet

Szösszenet! Épp ez a baj, hogy szerdán voltam nála, és addig ez nem jött így elő. Olyan ritkán nyilalt, hogy el is feledkeztem róla. Legközelebb 3 hét múlva találkozok vele a terhesgondozóba.

Ma megyünk 4d-s uh-ra. Utánna felhívom a dokimat, mert kérte, hogy diktáljam le az adatokat. Esetleg telefonon megemlíthetném neki, de el sem tudom magyarázni pontosan mi ez. Biztos nem értene belőle semmit. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Mindenképp említsd meg neki .. meg az UH-n is megkérdezheted, mi a vélményük.
És nézesd meg a veséd .. mert az csinálhatja még ezeket a görcsös nyilalásokat! És nekem is 4D-n szúrták ki az apró rendellenességet.
Szólj, hogy UH-zzanak meg ott is!!!!!
Tuti nem a babával van a baj, mert ő izeg-mozog :)
Nah, én elköszönök kis időre, du. visszanézek :)
Van a lakásban 1-2 dolgom :)

Kép
szösszenet

Szösszenet! Köszi. Majd rákérdezek uh-on.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

SZiasztok!
Nagyon szépek a babaszobák. Mindegyik.

Most jöttem meg az orvostól, hála minden rendben, a keményedések ellenére zárt a méhszáj. 1188 g a baba az uh szerint.

Pumpóka! Megértelek, egyszer az én két nagyobb lányom is összeszedett az oviban tetüt. Sajnos én sem úsztam meg. Elég kemény munka volt kiírtani, mert a legnagyobb lányomnak rengeteg haja van, és hosszú volt, és ugye nem elég a tetüket kiírtani, a hajszálakról egyenként le kellett húzni a serkéket (azt hiszem így mondják). Ez több napomba tellett. Azóta, ha mondják, hogy az iskolában találtak vkiben, én rögtön bekenem a hajukat hajmosás után Nittifor-ral, az 2 hétig védelmet nyújt. Az óvónők azt mondták, hogy a tetűk a tiszta fejet szeretik jobban, ezért a tisztántartás nem óv meg. Szörnyű, hogy 2008-ban még mindig kell félni a tetűtől.
emma2008

[quote="gabo001"]n írta:gabo001ici! tök gáz volt a doki beszólása!! mi köze hozzá, hogy mikor hová mész?? Persze azt akarta közölni burkoltan, hogy már eddig is az ő klinikájuknak kellett volna perkálnod jó sok ezreket! hát undorító az ilyen doki!!

Hát igen, nekem is ez jött le, és különben is, örüljön neki, hogy most (szerinte felesleges időben) is vittem neki oda pénzt!
[quote="gumimaci_1"]N írta:gumimaci_1ici! Grat. A 100% kislányhoz! :) Nagyon édes.
Most olvasom, hogy neked is nyilalt egy ponton. Ezek szerint a szalagok nyúlnak? De eddig is nyúltak és nekem eddig nem fájt így. És én nem is mondhatom, hogy kimerültem, hiszen itthon pihenek egy ideje.
Jobbulást neked!

Köszi :) Igen, azzal kezdődöt, hogy tegnapelőtt egy ponton nyilalt, picit olyan volt, mintha méhösszehúzódás lett volna, bár anno Szandival ilyenre nem emlékszem. Volt hogy 5, volt hogy 30 percenként éreztem, így tegnap úgy döntöttem elmegyek a dokihoz, azt mondta nincs baj, csak valószínű nyúlnak, lehet most fog nőni picit nagyobbat a pocim, meg a baba is, és kimerült a szervezetem, ezért reagál rá így! Szedem a magnéziumot ezerrel, nyilalni nem nyilalt tegnap este óta, viszont nagyon nehéz a hasam, és majd szétpattan úgy feszül, de aközérzetem szerencsére tök jó, mozogni tudok, csak kicsit lassabb ütemben :)
Lehet a Tied nincs kimerülve, de nem vagyunk egyformák, mindenki máshogy reagál, valószínű Neked anélkül is érzékenyebb most!
Minden terhesség más, nekem az első tök gördülékeny volt, igaz nagyon vizes voltam a 40 fokos nyárban, de még ettől függetlenül is minden baj nélkül is ment minden a maga útján.
Most is 2 nappal ezelőttig szinte észre sem vettem, hogy terhes vagyok (kis túlzással :D, mert ugye a hasam gömbölyödik, babó rugdos, és hátfájós voltam világ életemben) erre most ez, de lehet 1 hét múlva megint semmi bajom nem lesz, csak ki kell kicsit kapcsolnom :roll:

nici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:07-kor.
Vendég

Emma! Örülök, hogy minden rendben van veletek. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="gabo001"]p írta:gabo001umpóka! rövidhez, talán tényleg jobb a testszínű harisnya. hosszúhoz viszont a fehér elegánsabb, ahogy néha kivillan alóla.

Nekem hosszúhoz is testszínű volt :) Nem szeretem a fehér harisnyát egyáltalán.

Kép Kép
szõlõ

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]
Szőlő - Olyan jól bírod a babavárást, nálad tuti nem kell majd az ágynyugalom :) ;) ezen ne is aggódj!![/color]

Nagyon remélem, én még mikor beteg voltam se bírtam folyamatosan feküdni.... Nem tudom mi lenne velem :? Persze a babáért mindent, de azért őszintén bízom benne hogy nem kerül sor erre.

Kép Kép
szõlõ

Ezt én sem értem pontosan, hogy az éjjeli fénynek mi a funkciója?
1, hogy a gyerek lásson valami világító figurát, ha éjjel felébred és ne ijedjen meg?
2, hogy éjjel legyen valami kis világosság is neki?

A Brendont néztem, de csak olyat láttam, ami fényt nem nagyon ad, csak látszik a sötétben.

Kép

Kép
kamilla306

Nici! Én is így voltam eddig, apróságokat leszámítva, nem éreztem elviselhetetlennek az állapotomat. Lehet, hogy igazad van és most már érzékenyebb vagyok mindenre.
Az jó, hogy megyünk uh-ra, meg fogom említeni a bajomat. Valamit csak mondanak rá.
De már az is megnyugtató lesz, ha azt mondják a babával minden rendben. Akkor kibírok bármit.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Májusi tábla!

Kép

(A korlátozott méret miatt már egyre nehezebben olvasható, úgyhgy lehet hogy máshova feltölteni, és onnan linkelem ide. :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nici!Két hete nekem is ugyan ilyen tüneteim voltak. Akkor el is mentem soron kívül az orvoshoz, azt mondta, hogy jobb ha megnéz. Nem talált semmit, azt mondta, hogy lehet, hogy most nőtt hirtelen a méhem ill. a baba. Felírt magnéziumot, 2 nap múlva jól is voltam. Tegnapelőtt újra kezdődött, keményedtem is, viszont látványosan nagyobb lett a pocakom. Ma voltam az orvosnál, minden rendben továbbra is, és a baba tényleg sokat nőtt a két héttel ezelőttihez képest.

Én is voltam a Géndiagnosztikai Központban a 12 és 18 hetes uh-n. A 18 hetest más orvos csinálta, igaziból arra számítottam, hogy 4 D lesz. Hát nem volt. Azt mondta az orvos, hogy szerinte az csak babamozi, majd a 30. héten jöjjek vissza 4D-re. Pedig a leírásba az volt, hogy 4D lesz. A 12. héten sokkal szinpatikusabb orvos volt, ő átkapcsolt 4D-re is. Meg magyaráozott is, ez a másik nem mondott semmit. Nekem csalódás volt, mert a sima uh-t előtte 5 nappal a saját orvosom is megcsinálta, ő is profi ebben. Nem láttam értelmét, hogy elmentem. Hát most jövő héten nem is hozzájuk megyek 4D-re, hanem a Genesisbe.
emma2008

Emma, örülök hogy minden OK veletek! :)

Kép Kép
szõlõ

Csöppke!Korábban én is elküldtem neked a táblázathoz az adatokat, de mégsem vagyok benne. Valamit rosszul csináltam?

Gumimaci!Köszönöm!
emma2008

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

emma, a privijeim között nem volt. :( Nem tudom akkor hova tűnt, ne haragudj. Elküldöd mégegyszer? És akkor beírlak :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nono, Nici, Szösszenet ls mindenki akit érdekel:

és ha szerdán jönnétek?
mango.

[quote="kamilla306"]E írta:kamilla306zt én sem értem pontosan, hogy az éjjeli fénynek mi a funkciója?
1, hogy a gyerek lásson valami világító figurát, ha éjjel felébred és ne ijedjen meg?
2, hogy éjjel legyen valami kis világosság is neki?

A Brendont néztem, de csak olyat láttam, ami fényt nem nagyon ad, csak látszik a sötétben.

Nem a figura a lényeg, hanem hogy ne töksötétben legyen a gyerkőc, ha felébred, mert könnyen megijednek. És Neked is jobb, mert ha éjszaka felkelnek, nem kell tapogatóznod a vaksötétben, hanem az éjjeli fénynél azért látsz nagyjából :) Nekünk egy nagyon pici kis mosolygó fej van, de 22 hónap alatt csak akkor volt kihúzva, ha elutaztunk :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?