A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Baby,

Én megyek péntek reggel uh-ra. Még nem tudom miben leszek, de majd holnapra kitalálom. Általában viszek újságot, lehet, hogy az éppen aktuális szennylap Story/Best vagy valami ilyesmi lesz a kezemben. Ja és a sor elején keress nagyjából, mert én a fél hetes járat vagyok, félkómás fejjel várok türelmesen. Márha kora reggel jössz.
Sötétbarna, középhosszú tépett hajam van, barna szemem, kb. 160 cm vagyok, fekete táskám van lakk szíjjal. Elég jó a személyleírás? :wink:
vic12

Csibe,
szia, már vártam, hogy írj, nem is tudom mit mondjak... ilyen helyzetben már én is voltam!
Tudunk akkor talizni pénteken,ha van kedved, de gondolom most nem ez a legfontosabb számodra!
Sajnálom, bár ebből még lehet jó is,vagy nem? Mit mondtak?Mennyi lett a hcg-d? Nekem, kétszer volt ilyen eset, az első, amikor sajnos a vége méhenkívüli lett, az elindult 20,8 hcg-vel és volt egy olyan ami épphogy csak elindult, az volt 6,5 hcg érték.
És nekem is kellett mennem vérvételekre és szintén adnom kellett a progit végig......
szió
baby.81

Csibe, itt is: nagyon sajnálom! :cry: :cry: De várjuk meg a pénteket!

Kép

KépKép
anett_1

Vic12,
szia, köszi, ok megjegyzem a leírást:-)
Jó lenne, ha sikerülne találkozni! Majd figyellek:) Akkor megpróbálok én is korán menni!
Én valószínűleg kék farmer naciban leszek, fekete kabát, fekete táska, vajszínű hosszú pullóver és a hajam is fekete. Így menni fog?
csáó
baby.81

Baby én is megyek pénteken. Én kb. 7.15-ös járat leszek. Jó lenne találkozni. Küldök Neked magamról képet. És meddig jártál vérvételekre? Ameddig 0-ás nem lesz a hcg szint?

Kép

csibe
csibe32

lányok, ma megvolt az 1. konzi. Tényleg mindenki rendes volt. Pozitívan csalódtam. Kezdődik a procedura. Végülis Szűcs dokinál voltam, ő is tök kedves volt.
Az, hogy mikor kezdődik el még kétséges, mert nem jött meg. Terhesség már kizárva, mert leesett a hő, de mivel volt egy kicsi halvány csíkom a hcg teszten, ez valószínűsíti, hogy volt egy nagyon korai vetélésem. :( Szóval most meg kell várni a mensit.
krévi

Csibe
Sajnálom :cry: :cry:
Szerintem ez rosszabb mint h azt mondták volna hogy nem sikerült!

Gil
Persze hogy én is ott leszek!:D

Kira
Szerintem ezek nagyon jó eredmények!

Noki
Remélem a vége is ilyen vidám lesz :wink: Wiegandt dokit én is imádtam :D

Baby
De jó hogy kezdtek!Gyere jövőhéten a talira és akkor az újakat is megismerheted!

Évi
Szegény te se indulsz valami jól!De fel a fejjel!,jó kezekben vagy!
gabicsibe

Kira
Már megint nem tudom mikor kell menned!Arról nem írtál! :D
gabicsibe

Kira
Köszi a gyors választ :D
gabicsibe

Csibe drága :cry:
Nem találok szavakat, nagyon sajnálom.
Próbálj meg erősnek maradni! Vannak fagyibabáitok?

Törpe :D
Úgy néz ki március végén kezdünk!!!
Nagyon várom már! Tegnap voltam a nődokimnál clamydiát nézetni, remélem az is rendben lesz és kezdhetünk!
adri1983

Zsókuci :D
Gyógyulj meg minél előbb!!!
Március vége felé jössz a Bmc-be? Mert akkor lehet, hogy együtt kezdhetnénk! De jó lenne! :D

Lányok! :D
Bár én nemrég óta írogatok a fórumba, de nagyon régóta olvaslak Benneteket és arra gondoltam, hogy mit szolnátok, ha én is el tudnék menni a pénteki talira?
Persze, ha azt mondjátok, hogy ne, mert még nem ismertek azt is megértem!
adri1983

Csibe..... ezt nem hiszem el..... De azért még nem biztos, hogy nem sikerült..... nekem elsőre hasonló volt, az anyém rosszul végződött. 14 napos vérvétel 17 HCG, és 2 hétre rá 6 HCG... És kellett végig az UTRO. Tegnap előtt pedig volt egy lány, és hasonló HCG-vel indult, és egy rövid idő alatt 170 lett neki. végül nem tudom mi lett vele, én hamarabb eljöttem..:(

Vic és Baby, én i smegyek pénteken! Zöld plüsstáskám lesz, és fekete hosszú kabim. Én figyellek benneteket! :)

Madrin, leadom a sálad pénteken!

Lányok köszi szépen a méhpempő beszerzési lehetőségeket! Patikában találtam egy kapszulát, amiben van méhpempő... :)
Vendég

Csibe!

Nagyon sajnálom! igaz én még nem adnám fel.......még kaphatsz jó hírt pénteken.

Zsókuci!

Köszi, már jobban van a kezem. Reggelre szokott bedagadni,
de ezt már átvészelem. Igazából magamra vagyok nagyon mérges, hogy hogy lehettem ilyen béna.
Féltem, hogy komolyabb gond lesz, de nagyon örülök, hogy megúsztam ennyivel. Nem szeretnék több kézműtétet!! Főleg nem ébren!!!!

Anett!

Gondoltam, hogy nem vágsz így neki Pestnek!
Nagyon sajnálom! Végül is mi akármikor tudnánk találkozni :)

Gabi!

Ha tudod, légyszi' írd le nekem, hogy hogy jutok el a tali helyszínére.
Ha ott leszek már nem lesz gond, azt hiszem Titeket megismerlek, de attól tartok ez baromi kevés. :D :D

Ma nem voltam vmi jól! Délelőtt majdnem elájultam, és fogalmam sincs, hogy mitől!
Hírtelen szívdobogás jött rám, levert a víz, elsötétült előttem minden, és hányingerem lett. Ráadásul tök egyedül voltam. Leültem és egy kis idő után jobban lettem. Azóta sem tudom mi volt a baj!

Kép
nika28

Noki!
Drukkkkkkkkkkolok! Pihizz szépen! :)

Anett, írok a kinezről persze! Holnap reggel megyek 9-re.... :roll:
Vendég

Adri!

Ne beszélj butaságokat!! Miért ne jöhetnél???????

Kép
nika28

Brummadzag!

Te kis hamis! :D
Itt garázdálkodsz?
Mindig megelőzöl!:D :D :D

Kép
nika28

Csibe,
Sajnálom nagyon! :(

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lányok Brumi, Rebe,Nika, Gabi, Anett, Zsókuci,Baby nagyon aranyosak vagytok, majd pénteken minden kiderül. Bocsika ha valakt kihagytam a sorból.

Brumi én is ott leszek pénteken :wink:

Na de:Azt nem meséltem Nektek, hogy kiderült, hogy 1 db 5 napos fagyibabánk lett. Én úgy gondoltam,hogy azzal az eggyel nem érdemes kezdeni, kéne mellé gyüjteni, de párom elövette közgaszdász vénáját és levezette nekem, hogy 1 vagy több embrió beültetése esetén az esélyek egyformák, rábólitottam, hogy oké mehet a dolog, benne vagyok-feltétele, hogy feléledjenek az embrió. :wink: A mútkoriak sajna nem ébredtek fel :cry:

Kép

csibe
csibe32

Csibe, még ne írd le a pénteket.... de ha mégis úgy alakul, akkor én is azt mondom, hogy érdemes megpróbálni az egy szem kis fagyasztottal. Mi is így próbálkoztunk, más kérdés, hogy nekünk sem ébredt fel :cry:
Meg kell neki is adni az esélyt, ráadásul egy szép öt napos embrikéről van szó :D Azt is gondold át, hogy egy újabb stimu esetén nem is biztos, hogy a beültetésre nem kerülő embrikéket el tudják vinni öt napig..... lehet, hogy már három nap után lefagyasztják őket.... és ő egyedül marad továbbra is. Bonyolultan fogalmaztam, de biztosan érted, miről beszélek. :roll:

Brummadzag, várom az élménybeszámolót! :wink:

Nika, megpróbálom az elkövetkező, orvoshoz rohangálós heteket gyorsan letudni, és utána akár randizhatunk is! :wink:

Holnap délre megyek a haematológiára, kíváncsi vagyok mit mondanak. Délután pedig a tüdőszűrős leletemért is beugrok.

Kép

KépKép
anett_1

Csibe :cry: :cry:
nincs remény, hogy péntekig felfele szárnyal? :roll:

Esetleg nincs kedved jönni jövő pénteken a találkozóra? :roll:

Lányok,
Holnaptól este nincs netem. Apukám kórházban, szerencsére már jobban,és beviszem neki a gépet, hogy ne unatkozzon annyit! :lol:

Szóval:
Most foglaltattam asztalt 16 főre 2008.02.22 16:00-tól, igaz most még 14-en vagyunk fixen a táblában, de azért ki tudja? :wink:
Most küldök privit akkor mindenkinek nevemmel telefonszámmal (ha esetleg valami gond van) mert a munkahelyemen elég nagy hajtás van, így nem tudom mennyire tudom követni az eseményeket! :oops:

Adri beírtalak! :lol:

Dobok egy táblát még az üzenet végére:)
Jajjj és készüljetek, a Nagymama csokitortája félelmetes :lol:

Nika
ezt nézd meg :wink:
http://www.hu.map24.com/search?s=Sz%C3% ... rest+u&m=1

Itt a tábla:
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Nika!
Ez nem hangzik túl jól!!!!
Vérnyomás?
Cukorszint?
Van tipped?
Eszel rendesen?
Remélem csak múló dolog!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Én a vérnyomásomra tippelek! Igaz mindig magas szokott lenni......
Remélem többet nem lesz ilyen!

Köszi a térképet!
Közben beszéltem Rebével és Ő elmagyarázta merre kell menni. :D

Kép
nika28

:?
a magas vérnyomás hosszú távon veszélyes, és a belgyógyászok nem nagyon tudnak vele mit kezdeni :? már úgy értem, ha nem folyton magas! Ha csak így kiugrál, akkor nem tudnak még gyógyszert sem adni, csak jó tanácsot:
kevés só,cukor, zsír
sok mozgás
kevés stressz!

OK! Akkor most már nagyon tudjátok hova kell jönni! :lol:

Jó éjt!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Már jó régen nem jelentkeztem.

Törpe nagyon ügyesen megszervezted, de nekem sajnos a jövőhét nem jó, mert a párom 30 lesz és mennek az előkészületek. Pénteken pakolászás, előkészületek, szombaton meg ebéd a szülőkkel, aztán meglepi parti. Nagyon sajnálom, jó lett volna személyesen is megismerni a csapatot. Majd talán legközelebb.
Nektek mindenestre jó ismerkedést, beszélgetést!!!!!

Majd hamarosan visszaolvasok.

Velünk most az van, hogy ugye most a február kimarad mert maradt 2 cisztám. A párom 2 hete pénteken volt spermavizsgálaton, aztán megint találtak nála E-Colit, és most antibiotikumot szed. Jövőhét pénteken megy megint vizsgálatra, azután már szerintem nekem is megjön a mensim és megyek a dokimhoz. Én már lombikkal szeretném folytatni. nem tudom mennyire esélyes még ez a 2 inszem.
Egyébként az elmúlt 2 hétben egyáltalán nem foglalkoztam a baba témával. Sportolok, ma is aerobicoztam, aztán fallabdáztam, majd infraszaunáztam; szervezem a hétvégére Anyukám 60. szülinapi meglepi buliját, majd azt követő hétvégére izgatottam várom a párom meglepi buliját, hogy ahhoz mit fog szólni. Előre hoztam a tavaszi nagytakarítást: ablakot pucolok, függönyt mosok, portörlés, selejtezés, stb, szerencsére már csak a kisszoba van -nem is szeretek ide bejönni mert ide hajigáljuk be a leselejtezett cuccokat és itt van a számítógép is, ezért nem jelentkeztem mostanában :D .
Szóval ennyi van most velem.
ja az egyik fogamat gyökérkezelik, néha annyira elkezd fájni, iszonyú, nem is gondoltam volna, sose fájt a fogam. Remélem minél előbb rendbe teszik.
Holnap megyünk biorezonanciás állapotfelmérésre.
Most a pszichológushoz sem járok.
Hamarosan visszaolvasok és jelentkezek amint tudok.

Puszi nektek és hatalmas drukk mindenkinek akiknek napokban lesz bármilyen beavatkozás, eredményhírdetés.

Kép
vucuska

Anett!

Én benne vagyok a taliban! :)

Vucuska!

Mi is most csináltuk a pakolászást hétvégén! Csak két éve lakunk itt, de hogy ennyi idő alatt mennyi sz...t tud az ember összegyűjteni!

A kisszoba nálunk is a mindenes, már annyira megszoktuk, hogy mindent itt szállásolunk el, hosszabb-rövidebb időre. Kész káosz volt!

Kép
nika28

Csibe,

Sajnálom, de még ne add teljesen fel. Tök jó, hogy te is jössz holnap. És az 5 napos fagyibabának ha felébred nagy a az esélye. Hallgassssss a férjedre.

Akkor Baby, Brummadzag, Csibe holnap remélem megismerlek titeket.

Adri,

Ne viccelj, minél többen vagyunk annál jobb, persze hogy gyere.

Törpe,

Szupi szervezés, már alig várom a talit.

Nika,

Tessék pihizni,az ájulás nem játék.

Vucuska,

Jó, hogy így le tudod foglalni magad egy kicsit. De basszus ennél bosszantóbb nem nagyon van, amikor ciszta, baci....a fene vigye el.... Különben én is azon gondolkodom, hogy a 4.inszem után már mennék lombikra, a 6-ot nem szeretném végigcsinálni, de a doki úgyis eldönti. Nekem is el kellene menni fogorvoshoz, mert kiesett az egyik tömésem, és van egy pár likas fogam, csak most az inszem, előtt meg után nem akarok, majd a jövő hónap elején, ha nem sikerül, mert az utazás előtt csak rendbe kellene tenni a dolgokat.
vic12

Sziasztok! :)

Jó híreim vannak. :) Visszakaptuk a két kicsinyünket és végül hármat sikerült lefagyasztani. Mindhárom embrió nagyon jó minősítést kapott. :) Kedden még úgy volt, hogy a hat petéből négyet termékenyítettek csak meg, de másnapra megérett a másik kettő is, és az egyik sikerült még megtermékenyíteni, úgyhogy ő egy nappal fiatalabb, mint a többi és még csak négy sejtből áll.

Amit beültettek, abból az egyik már nyolc sejtes és a testvérkéje túllépett a 8 sejtes fázison is. Az Erika (embriológus) azt mondta, hogy reggel még 8 sejtből állt a második is, de mire megnéztük 11.30 körül, addigra már nem lehetett megszámolni és elkülöníteni a sejteket, mert tovább osztódtak. Szerinte nagyon ígéretes mindkettő, de főleg annak van esélye, amelyik már a 3 napon (!) túllépett ezen a fázison.

Szóval nagyon boldogok vagyunk! :) :) :)

Megyek is pihenni, majd még jelentkezem. Pussz mindenkinek!
nellike

Javítok: mind az öt embrió nagyon jó minősítést kapott :) :)
nellike

Sziasztok!

Nellike!

Ez igazán jó hír, kívánom, hogy a folytatás is ilyen sikeres legyen!!! :D :D :D

deri
deri

Nellike!
Jajj de jó! Gratulálok! :D :D Pihenj jó sokat! :)
kira76

Csibe
Annyira sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ez nem ér!!!!!! De én is csak azt tudom kérdezni, hogy ebből tuti nem lehet rendes terhesség???
Nagyon klassz, hogy pároddal már a folytatáson is gondolkodtok!
Nem lehet, hogy mi beszélgettünk a vérvételes szoba előtt???? Mert a leírás alapán nem mondtam volna, hogy te vagy, csak ott is egy HCG-s lánnyal beszéltem, és utána átfutott az agyamon, hátha te voltál! ??????????????????

Nellike
Gratula a jó eredményekhez! Megy a drukk!!!!!

Zsókuci
Hogy vagy szegénykém????? Kicsit jobb már? Én mostanra gyógyultam meg teljesen, majd három hét volt. Remélem, hamar rendbe jössz, mert ijesztően hangzott a problémád!

Noki
Húúú, micsoda pozitív élmények a BMC-ben!!! Hajráááááá!!!

Adri
Ez nagyon alaptalan kérdés volt! Legtöbben nem ismerjük egymást! Miért ne jöhetnél???

Törpe
Köszi, megkaptam a privit! És nagyon köszönjük!!!!Apukádnak meg jobbulást!!!!

Vucuska
Sajnálom, hogy nem jössz a talira!

Nika
Jobban vagy már??? Vajon mitől lehetett??

Brumi
Te mire mész holnap? Bocsi, nem emlékszem...
Férjem holnap megy vérvételre, lehet, hogy elkísérem, ha ennyien lesztek! De még nem biztos.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Lányok
Szerintetek a nőgyogyi általános vizsgálatra fél egyre lehet menni? Irénke délelőttöt mondott, de azért ez még csak nem túl késő. Nem?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok,

Köszönöm a jó kívánságokat, már szinte teljesen jól vagyok! :D
Ja, azt nem is írtam, hogy ráadásként sikerült bekapnunk egy jó kis gombás fertőzést :evil: :evil: Remélem, hamarosan elmúlik… :roll:
Képzeljétek a legjobb barátunk ma utazik ki Spanyolországba… olyan szomorúak vagyunk! :? Nagyon szeretem, és 1 évre megy… a barátnője kint kapott állást (akit szintén nagyon kedvelünk), és most megy utána. Elvileg májusban, meg augusztusban jönnek haza látogatóba, de akkor is… Ma 22 órakor indul a gépe Madridba… :cry: :cry:
Amúgy meg ma tök borzalmas napom volt, és már nagyon vártam, hogy vége legyen, és jöhessek haza!
Kaptam Zozótól Valentin-napra szivecskés-macis bögrét (Nici), annyira édi :D

Noki,
Akkor drukkolok mától Neked! :D:D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Megértem Wiegnadt doki iránti érzelmeidet, én is imádom! :D És jó jel, hogy az inszem napján ilyen jó a kedved, és fel vagy dobódva, meglátod, meg lesz ennek a gyümölcse :wink:
És remélem bejön, hogy karácsonyi bébid legyen :wink:

Madrin,
Olyan fura ez, nem? Végülis kórház meg minden, és mégis… Priviben jöhetnek ám a folyosói pletykák, kíváncsi vagyok :lol: :lol:

Baby,
Gyere el a Tranzitos randira :D

Csibe drága,
Nagyon sajnálom :cry: Hátha pénteken jó híreket kapsz… én még csendben drukkolok, jó? :wink:

Krévi,
Örülök, hogy kellemesen csalódtál :wink: Sajnálom, hogy ha volt most egy korai vetélésed… viszont jó jel, hogy sikerülhet teherbe esned… bár tudom, hogy nehéz erről az oldalról nézni…

Adri,
Naná, ott a helyed! :wink:

Nika,
Örülök, hogy azért jobban van a kezed… és ne okold magadat, mindenki szokott néha bénázni… :D Azért pihentesd még, amikor tudod…
Sajnálom, hogy ma rosszul lettél! Vérnyomásod rendben van?

Törpe drága,
Köszönjük az intézkedést! :D Apukádnak mielőbbi gyógyulást!

Vucuska,
Végre jelentkeztél! Már pont hiányoltalak! :D
Sajnálom, hogy nem jössz a talira, de így igazolt a hiányzás :D Fránya baci… :evil: :evil: Sok puszi!

Nellike,
Gratulálok a szép eredményekhez! Szuper! :D:D Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gil,
Szerencsére ezen gyorsan túlestem. Én persze azt hittem, hogy ez valami iszonyat sokáig tartó valami lesz. De szerencsére nem :D:D

Sok-sok puszi mindenkinek! :D
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Akkor aki jön holnap, én fekete kabátban leszek, vajszínű hosszú pulóver+ kék farmernaci + fekete táska + egy kis szatyor, ami DM-es:)
És a haja is fekete:)
Remélem találkozunk mind hármatokkal!
Szerintem odaérek kb. 7 fél 8-ra.
Csáó
Nellike,
itt is gratulálok és vigyázz magadra!!
baby.81

Krisztamili,
mi újság, hogy vagy,mit mondtak, remélem hallottad a szívdobogását a picurnak?
Várom, hogy írj, én holnap megyek, szió
baby.81

Csajok!
Köszönöm Mindenkinek a jó kívánságokat!
Bolodog Valentin Napot!

Üdv

Kép
noki&potyi

Baby!

Írtam privit!
Köszönöm hogy érdeklődsz, jól esik!!!
Remélem Nálad is minden oké lesz ma! Várom hogy írj.
Puszillak.

Zsókuci!

Örülök hogy meggyógyultál. Remélem most már elkerül mindenféle baci. Ha rársz majd írj, puszillak.

Csibe!

Nagyon sajnálom de azért még bízom hátha ma jó hírt kapsz.
Ha pedig nem nagyon szurkolok annak az egy 5 napos stramm embriónak!!!

Nellike!

Nagy gratula, nagyon szépen, simán ment minden. Drukkolok Nektek nagyon, várom a jó híreket!!!!Pihenj amennyit csak Tudsz.

Vucuska!

Látom, zajlik az életed! JÓ Neked hogy spotolsz, a fallabdát egyszer én is kipróbáltam még fénykoromban amikor nem voltam ilyen ducika, nagyon jó sport!
Kívánom hogy a ciszták minél előbb eltűnjenek.
Puszillak.

NIka!

Megijesztettél az ájulással. Azért nézesd meg a vérnyomásodat. Ha már Tudsz valamit írd meg, jó?

Törpe!

De jó Nektek hogy találkoztok! Ügyesen megszervezted. Majd gondolok Rátok.
Apukádnak gyors gyógyulást kívánok!!!
Remélem jól Vagy, sok puszi Neked!

Anett!

A múltkori írásod a Bmc- vel kapcsolatban nagyon jól esett nekem, mintha a szívemből szóltál volna, maximálisan egyetértek.
Sokat gondolok Rád, remélem hamar túlleszel ezeken a vizsgálatokon.

Noki!

Nagyon drukkolok hogy ez a szerencsés harmadik inszem sikerüljön!!!!
Az orvosba vetett bizalom már fél siker!!!

KAta!

SAjnálom hogy nem sikerült, de nagyon szurkolok májusra!!!

Tegnap voltam a Bmc- ben uh-n. Minden oké eddig a Babával úgyhogy nem kell többet mennem sajnos. Hát LÁnyok én úgy bőgtem mint a záporeső. Tudom hogy morbid de én szerettem a Bmc- be járni. MInt már írtam ennyi kedvességet még nem kaptam sehol és - ismerve a szombathelyi kórházat, rendelőintézetet- nem is fogok. Úgyhogy nagyon nehéz szívvel jöttem el. Szerintem örökké hálás leszek az ottani kollektívának azért is mert sikerült teherbe esnem és azért is mert annyira aranyosak voltak velem.
Ha nem baj maradnék Veletek, segítenék, szurkolnék Nektek!!!
Szép napot , sok puszi MIndenkinek!!!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok,

Már néhány hónapja olvasgatlak Titeket és nagyon sok felmerülő kérdésben Tőletek kaptam meg a válaszokat,amiket köszönök.
Mikor hazaérek a melóból általában megnézem kivel mi történt és hogy halad a programban.
Október óta járunk a párommal a BMC-be és tegnap volt az első inszem.Talán túl is izgultam a dolgokat,de szerencsére szuper az orvosunk.Olvastam hogy többen Wiegandt dokihoz jártok,így értitek mire gondolok. :wink:
Nem tudom mit tegyek most,mi lenne jobb?Pihenjek,dolgozzak...
Nem szeretném ha ezen múlna!

Noki,
sok szerencsét és egy karácsonyi bébit kívánok.
:D :D :D :D
orsiborsi

Sziasztok!

Vucuska!

Látom nálatok is volt fránya baci :evil: És sajnálom a cisztákat is, remélem felszívódnak! Én is elkezdtem tornázgatni otthon, és nagyon jól esik, már hiányzott.

Én szerdán voltam bent receptért, és megint a 3 hetes kúrát kapta a férjem. A problémám csak az, hogy nekem kb. 2 hét múlva megjön, és kezdhetném a stimulációt, de mivel a férjem még egy hétig szedi az antibiotikumot, nem tudom, hogy elkezdhetjük-e... :roll: Remélem, nem kell még egy hónapot kihagynunk! Valaki járt már így?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok már meg is jártam a Bmc-t.

Hétfőn lesz az inszem! Hála a jó égnek cisztamaradványnak nyoma sincs.
Egy 21-es meg egy 17-es tüszőm van a jobb oldalon, holnap Ovitrelle.Szokásos menet. De most örülök.

Sasoltam egész reggel Titeket, akik jöttök és Brumival sikerült taliznom. Tök jót beszélgettünk.
Lengettem ám a Best-et meg forgattam a fejem, de senki mást nem láttam. Mondjuk ma iszonyatosan sokan voltak. Csak néztem mennyi beavatkozás lesz ma. :shock:

Krisztamili,

Megértem az érzéseid és persze hogy maradj itt velünk, tök jó, hogy a picivel minden rendben. Na de azért a hajnali sorbanállás gondolom nem fog hiányozni.
Viszont megint a recisek kedvessége. Mártika, hát egyszerűen imádom. Tündéri.

Orsi,

Te kérdezted hogy mennyit pihenj ugye? Erre nincs recept. Az első inszem után én 4 napot feküdtem, a 2.után amikor megtapadt csak 2-t és a 3.napon mentem dolgozni.
Most szerintem csak egy napot fogok otthon maradni utána, mert nagyon sokat hiányoztam az elmúlt időben a mhről. De hidd l nem ezen múlik. Ne végezz nehéz fizikai munkát, de hát mondom nincs álatlános recept. Volt aki pihent és nem sikerült, volt aki nem és sikerült. Aznap meg szerintem másnap mindenképpen pihizz. Hajrá szorítok. Végre most egy kicsit gazdagítjuk beavatkozásilag W.doki szériáját.
vic12

Nelli,

Nagyon drukkolok. Ezek szuper eredmények. Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vic12

Mindenkinek szép Kép -ot!

NELLIKE
Gratulálok a szép eredményhez!Millió babatapi neked!Vigyázz magadra,kapcsolj ki!!!

Nemone,Vucuska
Sajnálom a bacikat,egy kis űző :twisted:

Vucuska általában a 4.inszem után szokták felajánlani a lombikot!

Nemone
Remélem nem lesz igazam,de szerintem amíg nincs negativ tenyésztés szerintem nem kezdik el a stimut :(

Kriszta
Örülök,hogy minden rendben van!Megértem a bánatod :wink:

Gil
Lehet,hogy már késő a válasz,de szerinte nem gond ha akkor mész!

Orsi
Üdv itt nálunk!Ha nem stresszes és nem megerőltető fizikai munkát végzel nyugodtan mehetsz dolgozni!Az a lényeg ne agyalj rajta folyton, éld úgy a mindennapjaid ahogy szoktad és nem lesz gond!Millió babatapi neked is!!!És ha van kedved te is gyere a talira jövőhéten,szívesen látunk!

Vic
Hajrá hétfő és nem idegeskedni :wink:
gabicsibe

Sziasztok!

Csibe :( Azért kiváncsi vagyok a mai eredményre. Viszont az nagyon klassz, hogy van 5 napos embriótok. Ez nagyon ritka a "mi" esetünkben. Nagyon ügyes volt.

Nellike, gratulálok. Tényleg szuper eredmények!

Baby, várlak a hírekkel! Egyébként vasárnap megyek. Majd jövő héten beszámolok :wink:

Vic, örülök, hogy nics nyoma a cisztának. Hajrá hétfő!!

Zsókuci, asszem ismét kúrálhatom magam a Jager-rel :wink: Tegnap óta fájdogál a torkom, de jót tett a sok fokhagyma, méz, tea, Tantum Verde cukor és a Calcium Sandoz+C vitaminos pezsgőtabletta. Muszáj magam kikúrálni jövő péntekre, a hystero-ra.

Megy mindenkinek a drukk!!! Pussz
süni76

Sziasztok!

Nemone! Írok privit:)

Köszi mindenkinek a drukkokat, pihenek, pihenek de nekem nagyon nehezen megy a semmit tevés. Az olvasgatás, tévézés egy helyben fekvés-ülés csak egy kis időre köt le. De azért bírom :)

Krisztamilli! Nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült! :) :) :) Kívánom, hogy probléma mentes, szép terhességed legyen. :) :wink:

Babyke! végül nem írtam az iwiwre, de látom olvastad amit ide írtam. Bocsi, de nem volt erőm. :oops:
Majd írj, hogy mi volt a dokinál, várom. :)

Gil! Én is mentem már fél egyre. Nem szóltak és már sor se állt az ajtó előtt. :)

Sünike! Jobbulást! Én is kúrálom magam, mert bennem is bújkál valami. Reggelente be van dugulva az orrom és nagyon kicsit ugyan, de érzem a torkomat is. Aztán ébredés után pár óra múlva már semmi bajom. Szopogatom az oscillococcinumot, meg iszom a vitaminokat, méhpempőt, narancsot , teát.

Remélem nem árt ez az enyhe lefolyású náthaféle a picinyeknek. :?

Orsi! Üdv köztünk! :) Én is ott voltam tegnap, lehet, hogy láttalak is. Két inszemes lány volt előttem. Melyik műtőben voltál? (jobb vagy bal oldali?)
nellike

Nellike
Nem kell végig feküdnöd!!Holnap már simán sétálgathatsz,csak öltözz fel jól!!Csináld azt ami jól esik!!!Nem száraz a levegő a szobában?
gabicsibe

Gabi! Nem tudom, lehet, hogy száraz, de miért pont most érzem meg? Szerintem inkább megfázhattam valahol egy kicsit.Mindenesetre hőemelkedésem nincs és valahol azt hallottam, hogy az lehet végzetes a kicsiknek. Úgyhogy kúrálom magam. :?
nellike

Sziasztok!
Gabicsibe! Még mindíg nem tudom, hogy mikor lesz inszem. Ha lesz egyáltalán! :( Semmit nem nőnek a tüszők. De tényleg semmit! Már tele van a hócipőm ezzel. Na mindegy! Hétfőn uh.
kira76

Sziasztok,

HCG csökkent, 28-as. 10 nap múlva újból vérvétel. Márciusba fagyibaba. :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Csibe, sajnálom! :cry: Hajrá fagyibaba! :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Én is megjártam a BMC-ét,mivel már régen voltam, kicsit jó volt, de tényleg,mondjuk a sorban állás annyira nem, de volt olyan vészes:)
Én láttalak, -mint utólag kiderült- VIC téged, ott álltam Brummadzag mögött a sorban, utólag őt megszólítottam, te, gondolom fel mentél Wiegandt dokihoz és én pedig lennt maradtam, de legalább már én tudom, hogy milyen is vagy:) Te nem hiszem, hogy te emlékszel rám...pedig ott volt a kezemben a DM-es szatyi, na mindegy majd legközelebb:) Szorítok,minden jót:)
Csibe,
akkor ez most jó vagy nem, illetve persze, jobb lenne,ha tuti érték lett volna egy kisbabához, na de majd a márciusi fagyika:)
Én láttalak ám téged is, épp vérvétel előtt voltál vagy utánna már nem is tudom de, én oda is mentem levenni a kabátomat az ablak kilincséről, de nem szólítottalak meg, gondoltam majd később, de mire ezt kigondoltam már el is mentél:( Nekem is 25-én kell mennem, neked is ugye? Akkor már tutira meg is szólítalak,ok?
Légy jó, szia
És végül, de nem utolsósorban Brummadzag, veled egyedül sikerült beszélnem is, ennek örülök:) Mi volt, mi újság, hétfőn meglesz a nagy nap? Nálam minden ok.
Sok szerencsét neked is!!
Nellike,
halihó, szóval minden ok velem, most már majd járogatok uh-ra és szerintem, ha minden ok, akkor március elejére fog esni a beülti!Te vigyázz magadra, de ne feküdj egész nap az sem jó, ahogy épp jólesik:) Mikor lesz eredmény? Izgi:)
Süni,
akkor vasárnap otthonról beszélhetnénk msn-en, ok? Majd mesélsz!
Képzeld, olyan jó volt, Mártika, úgy örült, amikor meglátott:) Jól esett ám!! /köszönöm:)/ Már régen jártam ott!
Krizstamili,
de jó, örülök, hogy minden ok, nagyon jó lehetett hallani!!!!!! már nem tudtam, miért nem írsz!? Akkor már a BMC-ben tutira nem találkozunk, ha csak majd nem a Sz.helyi nőgyogyásznál:) Jó lenne:) Vigyázz magatokra!!

Mindenkinek szép hétvégét!!!!
baby.81

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?