cory: nem kell bátorságot gyűjteni, várja a hívásodat, már "beajánlottalak"
Norci: csak nagyon halkan: gratulálok !!!
pusz: bogancsi
2003.09.11 18:06
Laura után szabadon: az én anno halovány csíkocskám éppen "gól"-t üvöltve rohangál a labdája után

És sosem lett erős
Holnap ismét együtt a Tersztenyák család

jaj, de jó
Meglásd, hipp-hopp és akkora lókötő lesz belőle is, mint Balu

2003.09.11 20:38
Én most GYED maximumot kapok, ami jóval kevesebb, mint a volt fizum 70%-a. 
DE, ha jön a következő babó, akkor a megelőző évi jövedelem, az a mostani GYED-em. Annak fogom a 70%-át kapni? Abból, hogy a GYED maximumot emlegeted, azt remélem, hogy nem. Mert ugye a 2. babával senkinek se lehet annyi az előző évi jövedelme, hogy a maximumot elérje.
Be kellene menni a munkahelyemre, és megkérdezni a TB-s lányokat, de olyan messze van...
2003.09.11 20:45
2003.09.11 22:42
Egyszerűen képtelen vagyok megszokni, hogy orvosilag halláskárosultnak kell lenni ahhhoz, hogy valaki élvezni tudjon egy filmet
Egyszerűen megőrülök ezektől a hangoktól
A film egyébként a várakozásoknak megfelelő volt 

De legalább voltunk
és nem szeret úgy lenni! Ma volt itt a védőnő és szuperlatívuszokban dicsérte mindkét gyerekemet - elfogultság ide vagy oda: nagyon jólesett
2003.09.11 22:43
Emlékszem anno mi is olyan türelmetlenül vártuk, hogy végre otthon legyünk! Legyetek nagyon boldogok! 
Jó kis üzeltasszony leszel! Majd hozom a kismamákat, jövőre az összes barátném babás lesz!
De jó neked!
Jövő héten kezdjük a tücsök zenét, nagyon várjuk! Kiváncsi vagyok, hogy fog viselkedni most, hogy már kezdi érteni a dalokat!
Pici neme látszott? Mi lesz a neve?
, hogy utálom én is. 2003.09.12 07:45
2003.09.12 08:07
) 2003.09.12 08:10

menni fog! 

(Ezeket felhasználhatod nyugidrukknak
... is ) 

2003.09.12 09:45

2003.09.12 10:00

2003.09.12 11:07
Parázásban már fel is zárkóztam a többiekhez
Én is várom, kiváncsi vagyok Vilinek, hogy tetszik majd.
Nem semmi Ármin az énekléssel. Mozi, mi egy ideje dvd-t kölcsönzünk inkább, így nem kell másra hagyni Vilit és a hangerőt is én állítom be
(olcsóbb is, mint a mozijegy) és most az is szempont lesz, ha pisilnem kell ki tudok közbe menni
(Terhesen ezért sem nagyon szerettem moziba járni) No ettől függetlenül azért jó kimozdulni is.
2003.09.12 12:02

Csala is biztos segíteni fog mindenben.

2003.09.12 12:18

És semmi betojás! Ügyesek vagytok Ti, minden rendben lesz! És tudod, ha segítség kell.......
2003.09.12 14:01
gyereked alszik, akkor gyere és légyszi mesélj! 2003.09.12 14:24
Drukk, hogy Te se izgulj, minden rendben lesz és ügyesen belejössz!
...nem is rossz ötlet! Igazából a "valahol kettesben"-t kéne megszerveznem, mert idén sajna a házassági évfordulónkon(4.!
) nem tudtunk sehova sem elmenni kettesben, pedig olyan jó lett volna
Azért DRUKK a 2. teszthez is!
A Kismanónk a múltkori UH-on csak a lábaközét mutogatta(nem egy szemérmes
), de nekem nem sokat jelentett még így sem. Szerintem, ha rákérdeztem volna tuti meg tudták volna mondani, mert annyira mutogatta ráadásul alulról. A nevek már úgy tűnik fixek(legalábbis remélem): Adrienn vagy Dávid Tamás! A fiúnév már 2 éve megvan ugye, de a lánynévvel bajban voltunk vagyis a férjem. Egyik nap tetszett neki egy lánynév(Kinga), 1 hónap múlva már hallani sem akart róla...pedig szerintem aranyos név lett volna: Szabó Kinga
(21.)2003.09.12 16:54

Ennél szebb szulinapi ajandékod nem is lehet,minthogy hazamegy az ocsikéd.
Remélem novemberben,ha otthon leszunk,mi is eljutunk egy filmre!
Mikor csinalod a kovetkezot?Nekem is halvany volt Rikivel a masik csik és kétségbeesetten hivtam a baratnomet,hogy akkor most mi van?!Azt mondta,tuti terhes vagyok és tényleg az voltam!
De azért egy hét mulva csinaltam még egyet!
Aztan attol féltem,hogy nem tudom majd visszavenni,de nem volt gond szerencsére.
Elég hamar sikerult neki,mert észre se vettem.
Reggel fél 7-kor kel eloszor,majd szopi utan visszaalszik fél 9-ig.
Ma marhanyelvet evett.
Persze nem én csinaltam,mert én undorodom tole!
Este furdés elott is képes mesztelenul eltotyotgni a kukaig,csak hogy o dobhassa ki.
Ha itthon meghallja a repulot,tatottszajjal rohan az ablakhoz,hogy lassa.Sajnos mostanaban a felhok miatt nem latni.
Néha sajnos mast is sikerul felvenni a foldrol.
2003.09.12 16:57
de biztos vagyok benne, hogy menni fog minden szépen!!!
BALUNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK !!!
szakdolihoz türelmet küldök
Igaz, így - mivel Zsófi mobilja lemerült, de ezt nem tudtam - Zsófival elkerültük egymást, és ő a Moszkva téren várt rám majd 1 órát
2003.09.12 17:51

Zsomának pedig boldog hazatérést az övéi közé!

2003.09.12 17:59
2003.09.12 18:42

kezdek én is megijedni, mert a hangulatom is egyre rosszabb
Supradynt szeded még?
Zsani milyen nevet szeretne? Most már akkor pelus nélkül vagytok mindig?
Nem fárasztalak benneteket, de minden volt, ami egy jó kis zaftos vitában kell. Fáj a fejem az idegeskedéstől és a dühtől, persze becsaptak
2003.09.12 19:02

És ne feledd, van egy nagyon jó pasid, alias gyermekeid apja, aki mindenben segíteni fog, amikor csak tud!!! 

Csúnyát azt tudnék!
Ilyen egy világ ez, rengeteg bunkóval a hátán
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy hétfőn nem vihetem bölcsibe, hanem irány a doki, és vinnem kell igazolást, hogy egészséges, közösségbe járhat. Az lenne a kérdésem, hogy a bárányhimlő hogy indul??? Mert nekem nem volt... Mondjuk ha tegnap is csak 4 pötty volt, meg ma is (ugyanaz a 4), akkor az nem himlő ugye? Mára már többnek kéne rajta lenni, nem? Gyorsan kijön az egész testen, akár egy nap alatt? Szerintem amúgy tényleg sima pókcsípés, csak variál a gondozónő... Help
2003.09.12 20:12

...

2003.09.12 21:14
Csak azt tudnám ismételni, amit Beja írt nekem

Ha szakmailag nem bízol benne, feltétlenül keres másikat!

Nálunk ez volt az első apás altatás! Szerencsére apa is változik, többet segít, mostmár ő viszi le a szemetet és néha elmosogat és néha észreveszi, hogy hullafáradt vagyok
2003.09.12 21:45
2003.09.12 22:04
2003.09.12 22:08
), talán valami őszi fáradékonyság lehet.
Aztán persze kikecmergek erről a mélypontról, az egész csak másodpercekig tarthat... Tegnap pl. arra eszméltem fel, hogy valami kirándulásról hablatyolok szegény Rominak, pedig a mindennapjainkat szoktam neki visszamesélni (mintha egy mackócsaláddal történnének a dolgok), és egész nap csak a játszótérre mozdultunk ki!
Csak reménykedem benne, hogy nem bárányhimlő. (Bár a pókcsípés sem hangzik valami jól.
) 2003.09.12 22:18
. 2003.09.12 22:19
(tudom, mondani könnyű, megtenni meg nehéz
, de sikerülni fog, drukkolok!
) Azidő alatt sem megy a fejés, míg Balu szopizik? 

2003.09.12 22:20

Hajrá, gondolok Rátok sokat!!! 2003.09.12 22:39

Akkor most tudsz egy picit pihenni? Képzeld mi meg a szomszéd kisfiútól kaptunk egy motort, vettem is neki sok-sok csokit!
Erre ma ki akartam venni a betétemet, de csupán 3000,-Ft jutalék ellenében tehettem volna meg. Ezek után kiakadtam és a vezetőt kértem, aki szemtelen volt, arrogáns, és úgy kért bocsánatot, mintha azt mondta volna, dögöljek már meg. Ezt meg is mondtam neki. Jaj, nagyon kikészültem, ráadásul Dorka velem volt, és szegénykém végig látta, hogy kezdek egyre jobban ideges lenni és szegény nem tudott mit kezdeni a helyzettel és jól felzaklattam, úgy sírt hazafelé, én meg majdnem nem adtam meg egy jobbkezes elsőbbséget...Hétfőn férjestül megyek, na az szép lesz.
2003.09.12 23:28
2003.09.13 07:10

Az anyagiak persze más tészta... Ha jön a rosszidő, akkor fogalmam sincs, mivel kötöm le Petit egész nap idebent. Csak 2-3 percig köti le a rajzolás, főleg duploval építünk, azt nagyon szereti, néha mini zongorával szórakozik, egyre ritkábban nézi a meglévő könyveit (könyve van, csak már nem nagyon érdekli, akkor vegyek még újakat?), autózgat is, de azt is keveset (vmi. érdekesebb, nagyobb autó kéne?). Szóval elég tanácstalan vagyok.
Olyan jó, hogy végre írtál, neked mindenkihez van 1-2 szavad.
Persze ettől még Toncsi nem biztos, hogy uezt előadja, sőt drukkolok, hogy most már így teljenek az éjszakáitok!

Persze valszínűleg csak addig lenne poén, amíg megjelennénk, aztán még rondábban néznének rád.
2003.09.13 07:42

-t! Nem tudod esetleg kendőben magadra kötni Zsomit?
. 

2003.09.13 15:29
De leginkább azért, mert őrületes forgalom volt és a szokásos 40 perc helyett 1 óra alatt ért ki a busszal
Zsófi meg keményen tanul, mert nehéz lesz a jövő hete: dolgozatok, angol nyelvvizsga – szóbeli és írásbeli is 1 héten belül.
Alig ebédelt, aztán nem aludt, kajabált. Találtam a combja hátsó részén csalánkiütést, mintha beleült volna. Azt hiszem a reggeli – egyébként nagyon kevés – tejtől van, amit Zsófi adott neki.
Aztán volt egy őrületes kaki (hasmenés), és azonnal szólt, hogy kaka és ráült a bilire. Azért mi is haladunk
Az előbb betettem az ágyába, üvöltött, aztán elcsöndesedett. Az előbb bementem, hogy betakarjam, mert csak body volt rajta, erre feláll, vigyorog és közli, hogy ki
És rém ronda a csalánkiütése. Asszem adok neki Fenistilt. 2003.09.13 20:51
.. várjuk a Napcsi-híreket is! 

Meg a matracosnál már nagyon nyűgös volt... meg akarták nyugtatni egy barival, de szóltam, hogy akkor azt már nem tudjuk tőle elvenni, amikor már ilyen "mindenért ordítok a fáradságtól" állapotban van.. Erre azt mondták, nem baj, akkor elviheti
2003.09.13 21:17

, én is most már azért várom a terhességet, mert akkor olyan nyugodt szoktam lenni, és nem húzom fel magam, plusz a társadalom másik fele jobban el tud viselni engem (az a típus vagyok, akit vagy nagyon utálnak vagy szeretnek).
Gondolok Rátok nagyon!
, de legalább szívesen fogadtak.
Mostanában ő talált ki játékot magának, mindent becsomagol papírba vagy kendőbe. Színes krétákat is vettem, de azt csak kint lehet használni, mert a lakást tönkreteszi. Szerintem olyan könyvet vegyél neki, ami tényleg leköti, érdemes olyan könyvesboltba menni, ahol gyerekeknek külön kis kuckó van kialakítva és böngészhetnek nyugodtan, akkor kiderül, melyik tetszik neki (nálunk Boribon, Vackor, Lolka Bolka könyvek a slágerek). Ha duplózni szeret Peti, akkor én olyan kiegészítőt vennék a duplohoz, amivel külön is tud játszani. Pl. duplos repülő vagy markoló vagy valami ilyesmi. Ikeás vonatnak is nagy sikere van nálunk és megéri ott körülnézni játék ügyben, mert nagyon ötletes játékokat lehet kapni, és ki is próbálhatjátok helyben.
Jó volt a szülőkkel is beszélgetni. Hol tartasz a karácsonyi meglepetésekkel? Ha nem titkos, párat elárulhatnál nekünk! 2003.09.13 21:22
Vigyázz magatokra!
Én beszereztem az esős időkre gyurmát, de még nem vettük elő, így nem tudom, hogy fog beválni. Ami most nálunk nagyon megy: András "épített" egy nagy TV-s dobozból házat Árminnak, azt imádja! Ki-bemászik, kinéz ablakon, ajtón, behordja a dolgokat, hol az ajtón, hol a különféle méretű ablakokon. Mosdtanában kezdett rendesebben építőkockázni: akár egy órát is játszik egyedül!
Persze, egy légtérben kell vele lenni, de tudok mást csinálni közben. Nekünk nagyon beváltak a könyvek, ami a sláger: amiben autó, markoló, traktor, stb van, vagy a korongosak. Lehet még esetleg bábozni, rajzolni (ez nálunk a basa kb. százszori megjelenítését jelenti
) Hát, ennyi ötletem van egyelőre, de én is szívesen várok még másoktól!
Napocs? 

Azért bútort válogatni mégiscsak jó, még ha fárasztó is, nem? Csengusnak gyógypuszik!
SZóval, mi ezzel még várunk! Ma fürdéskor mondta, hogy szopákíni akar. Mondtam, OK, de kér-e előtte vmi vacsorát. "Nem! Szopákíni akarok, tejecskét kérsz" De tényleg elaludt
Vilka pedig az az álombaba
, aki születése óta nyikkanás nélkül átalussza az éjszakát és mikor felébred, csak kacarászik, max. az ujját szopizza nagy cuppogással. De kaja miatt szerintem még sosem sírt, csak fáradtságtól.
Az altfurulya szebb!
Ma reggel az ajtónk előtt találtam egy kb. 30 cm-es alumíniumdrótot ... hogy miért épp te jutottál róla eszembe???
Olyan sokféle dolgot csinálnak, mind okos, tehetséges - jó lehet neked!
Főnök
2003.09.13 22:32

örök altatódal: Adjon Isten, Jó éjszakát! Erre tudja már, hogy aludni kell.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|