Gyönyörűek a babák!
Cirkuszka
Nekem van egy összegyűjtött anyagom a szoptatásról ha akarod elküldöm csak kell az emailed. Ha mást érdekel azoknak is szívesen tul képp Ligás anyag kevés más van benne, vannak még pocakosoknak is hasznos infók ha még valakinek ilyen kell.
Az elején fontos, hogy próbáljatok egymásra hangolódni, hogy ő milyen gyakorisággal éhes! Igény szerint szoptasd!
Én anno igyekeztem később már figyelni arra, hogy egyszerre sokat egyen és legalább két órát kibírjon. Ha előbb sírt mindig előbb kipróbáltam minden egyebet, hogy lássam tutira enni akar és nem más a baja.
Semmiképpen nem pótolnám nem is értem az érveket. Így sajnos elmehet a tejed amivel biztosan nem használsz! Örülj neki, hogy ilyen sok van... miért kellene fél órát ennie, már bocsánat de azt üzenem a tanácsadónak, hogy ez hülyeség... felnőttek között is vannak habzsolók és kényelmesen evők, Áronom is egy óra hosszat evett és bealvós is volt az elején, ezt én nem engedtem neki, törekedtem a hatékonyságra, erőteljesen maszíroztam afejét a füle tövét, úgy, hogy ne fájjon, de felébredjen rá, nem símogatni mert attól csak jobban bealszik.
Vannak jókis szoptatási tanácsadók, a szt István kórházban működik a szoptatási ambulancia.
La Leche Liga Magyarország
http://www.lll.hu/
Budapest ll. Hermann Ottó út 18. Tel.: 1/214-3309
Ezen a címen megrendelhetők a LLL füzetei, melyek a szoptatási problémákkal foglalkoznak.
A LLL baba-mama csoportjai:
Esztergomban a Máltai játszótéren: Rózsa Ibolya
minden hónap második szerdáján 09.30-tól
Telki, Napsugár u. 5.: Szilágyiné Kamlah Szilvia Tel.: 27/728-039; 70/580-5648
minden hónap első keddjén 10.00-12.00
Budapest, l. Attila út 89.: Martinovichné Debulay Bianka
minden hónap első csütörtökén 10.00-12.00
Érd, Érdligeti Közösségi Ház, Fürdő u. 1.: Juhász Judit Tel.: 23/523-397
Minden hónap 2. szerdáján 09.00-11.00
Monor, Művelődési Központ, Klubterem: Ágostonné Szőcs Anna
minden hónap első csütörtökén 09.00-11.00