Micsoda élet van itt éjjelenként

,én tegnap kivételesen nagyon korán beájultam az ágyba és már ki sem jöttem reggelig,leszámítva a standard éjjeli keléseket Árihoz. Igaz hogy már majdnem 15 hónapos, de még mindig felkel éjjel enni (1x), többször pedig cumi riadó van. Kiesik a szájából, egy ideig keresgéli félálmában ,de ha nincs meg akkor rázendít, egyre hangosabban , nem hagyja abba, már kipróbáltam

A tejcsiről azért nem szoktattam még le (éjjeli), mert elég kicsi a súlya és úgy vagyok vele, hogy inkább egyen.

Étvágyával nincs semmi baj, csak egyszerűen naggggyon lassan gyarapszik súlyra, centire az átlagnál magasabb.
Eriknek átadtam a ++++++ -kat, köszöni
A suliban történt a dolog egyik szünetben, az udvaron voltak, még csak nem is rohangált (mondja), egyszerűen megbotlott valami kiálló ládában és elesett. Arra hogy nagyobb lehet a baj, csak akkor gonbdoltak mikor már úgyis mentem érte 2 -kor

Fájdogált a keze, egyik ujja dagi volt és zsibbadt..... tanítók szerint nem nagy dolog, majd elmúlik. Én mégis inkább elvittem rtg-re, a felvételen két doki tanakodott, hogy akkor most törés vagy nem törés

Késődélután vissza a traumára és ott végülis a gipsz mellett döntöttek. Hétfőn kell visszamenni.
Úgy veszem észre,nem viseli meg különösebben hála Istennek, még menő is egy kicsit az osztályban

. Bal keze, így még írni is tud
Lindi,
az I.sz Gyerekklinikára "járunk", Dr. Máttyus Istvánhoz, róla zengtem ódákat. Ritka rendes doki, na!

( Őt még Erikkel ismertük meg 10 évvel ezelőtt, szintén hasonló baj volt vele is, mostmár egyébként biztos hogy családi hajlam. E. még a Sotén született, és ők irányítottak át intézeten belül. Azóta már kutya baja, kinőtte ami akkor volt , reméljük Á.-nál is így lesz! )
Tornás linket köszi, még nem néztem meg alaposabban, de a cím alapján nekem kiesik

Gréten akartam elkezdeni egy új tornaklubban, de az meg pechemre pár hónap alatt tönkrement és bezárt. A régi Tornászdát fogom még megnézni ha megjött a tökéletes elszántságom. Csak gondoltam , valakivel együtt nagyobb lenne a motiváció
Bajni hogy van? A 3 napos végén mindig jönnek a pöttyök egyébként??
Nuk,
képeken Réka nagyon édes, vidám gyerkőc lehet, látszik rajta.
Még nem vagyok teljesen képben hogy miért is van a fejlesztés, csak gondolom. Koraszülött volt?
Most elküldöm, biztosan kihagyom a felét amit(akiknek) írni akartam, de olyan szita vagyok

, írás közben elszáll a gondolatom. Ajjaj