Jobb reggelt lányok!
Én egyre szarabbul, most már köhögök is. Fantasztikus érzés....
Szössz!
Én irtam a Tecsó gazdaságosan szar termékeket, de nem a rucikra gondoltam, én úgy azokra az olcsó gazdaságosokra...
A ruhákkal meg vagyok elégedve...
Babyteve!
Nem irigyellek...
Lituka!
Most mondjam, hogy mostanában kezdek megint kibukni énis Zolimon??

Csak nálunk ez úgy van, hogy elvileg 9-ig van nyitva az áruház, tehát ha nem zárós, akkor max. negyed11-kor itthon kéne legyen... szerinted itthon van? Direkt felhivom, hogy szia szivem, merre vagy? Erra közli, hogy most indul....

és nem zárt... na, ilyenkor felmegy a pumpám rendesen, hogy a hócipőm kivan vele... ja és közli, hogy megvárta az xy-t, mert az zárt... miért várta meg??? Nem egész nap össze vannak zárva abban a retkes áruházban? Nincs elég idejük beszélgetni vagy akármi reggel 6-tól este 9-ig? Még zárás után neki ott kell maradnia jártatni a száját??? Persze, jópár sör kiséretében! Mert megérzem, hisz szaglásom, mint egy vadászkutyáé! Az a szép, amikor zárás után is elmegy sörözni, na, akkor hajnal 1-fél2 előtt nem jön haza. És én sem értem veled együtt, hogy amikor úgyis olyan keveset vagyunk együtt, akkor miért azzal kell még eltölteni plusz órákat, akivel amúgyis napi 15-17órát együtt van????

Robbanni tudnék...

Tegnap is eljátszotta, várom haza, mondja, nem zár és siet... felhivom fél11-kor hogy hol van, 5x hivom, mert nem veszi fel azt a sz...ba........szott telefont!!! Felveszi nagy kegyesen, mondom, miújság? Erre közli, mindjárt indulok, csak megvártam a Ferit, mert zárt!

Hát mondtam, hogy nagyon édes vagy, hogy aggódsz a munkatársadért és megvártad, nem számit, hogy én meg hulla szarul vagyok és várlak itthon, de te csak várd meg, mert neki biztosan nagyobb szüksége van rád, mint nekem...
Na, énis eldugulok.... de teljesen meg tudlak érteni!!!! Tudom, mit érzel!!! Ilyet nekem is csinált már, hogy elment bulizni (még az elején) nélkülem!
De most úgy látom, megint helyre kell tegyem, mert folytatni fogja... és ha türöm csendben, akkor méginkább csinálja! Úgyhogy lehet, ma lesz a napja vagy holnap (szabadnapos lesz) hogy beolvasok neki! Amúgy is jó a kedvem, meg a közérzetem is!
No, csitt van Ági!!!!