A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

No, szerintem én is elvonszolom magam az ágyikóba.
Kép
dmaggie

Lányok! Jó éjt mindenkinek! Ezt a napot ki kell pihennem! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Hát azt hiszem ezt a sokat amit írtatok majd csak holnap olvasom el.

Mi ma voltunk először uszni. Nagyon tetszett Ádámnak és élvezte is.
Egyszer sem sírt sőt egyedül ő nem sírt a csoportból. Összesen 5-en voltunk.
Teszek pár képet aztán holnap folytatom az élmény beszámolót.

Kép . Kép . Kép . Kép .

Mindenkinek jó éjt.
20200310173350

Mindenkinek nagyon köszönjük a dícséreteket, a bíztató kedves szavakat, igazán csodásak vagytok mindannyian!!! :):)

Silka!
:):) Ez jóóóóó! Majd alkalmazom én is... :):)

Irina!
Tényleg bosszantó tud lenni hogy manapság szinte mindenhonnan a tökéletes idill zúdul felénk.

Hogy olyan legyen a lakásunk minden pillanatban mint amiket pl. az Art & Decoratin címlapján láthatunk, hogy nullás méretű mamik legyünk szülés után 2 hónappal, hogy a picara is tűsarkú cipőben és kiskosztümben járjunk, hogy lehetőleg éjjel alvás közben is úgy nézzünk ki mint a Vogue Magazin címlapfotóján a legfelkapottabb szupermodell, hogy a gyerekünk 1 évesen tudjon min. 3 idegennyelvet, 2 évesen pedig lehetőleg már írjon-olvasson-számoljon min. első osztályos szinten és még sorolhatnám a végtelenségig.

És a legszörnyűbb hogy sokan mindent megtesznek hogy megpróbáljanak ezeknek az irreális elvárásoknak eleget tenni, közben pedig elfelejtenek szívbőljövően, felszabadultan kacagni. Grrr...!

Vadvirág
Vendég

Timi!
Édesek a fotók!!! :):)

Vadvirág
Vendég

Jó reggelt!

Dettyk! Tudom, hogy ott kuksolsz a gép fölött, és azért nem írod meg a szokásos első reggeli hsz-t, mert arra vársz, hogy VALAKI FELKÖSZÖNTSÖN! :wink:

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!! Végre nagykorú lettél! ÉLJEN!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

KTimi! Nagyon jók a fotók! Csak Apa uszizott Ádival? Te nem? Vagy nem fogsz? Nagyon édes! Hogy figyel...

Hát nekem is mennem kell uszizni ezek után. Annyira jókat írtok! De fürdőrucit kell szereznem magamnak előtte.

Zsófi egyébként annyira más vizes fejjel. Rá sem lehet ismerni, mert "eltűnik" a nagy haja.

Kép
Kép
Kép
gremese

Tali! Talizzunk!!!!!!!!!!! Plíz! Szerintem egy-két hét múlva már lehetne.... Ahogy az idő engedi, és remélem nem lesznek beteg babák.... Na?
Vagy majd meglátjuk? Várjunk még?
Tudjátok! Kell a feltöltődés! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Mirának gyors gyógyulást!!!!! +++++++
Kép

HP-sek, hogy álltok? Kiskolbi! Elkezdted?
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép

KépKépKép
bongyi

Dettyk!!! Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig!!!

KépKép

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

Dettyk: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Vadvirág: nagyon szeretem a pozitív gondolkodásodat!!! :D:D

Nemsokára indulunk Veresegyházára szülinapi zsúrra!
Barátosnőm kislánya egyben Rebeka kis barátnője ünnepli a 6. szülinapját! Rebeka már nagy izgalomban van.

Ha tudok még jövök mielőtt indulunk!

Kép
Kép
timi26

Mesi, úgy látom, a kedved a régi! Jókedvű, pörgős és mókás vagy! Jól van, tulajdonképpen most nem is érek rá visszaolvasni, csak azért ugrottam be, hogy Dettyket felköszöntsem és megnézzem, hogyan állsz hangulatilag!

És még kíváncsi voltam, hogy Viranka jelentkezett-e, hogy mi újság náluk bari ügyben, de látom nem. Remélem azért jól vannak!

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt, Csajok!
Dotildi: jól táncoló férfi? Becsüld meg nagyon!!! :D Szuper a történetetek, külön jó poén a szülős házibuli 8)

Regi, tegnap elfelejtettem válaszolni a kérdésedre: szóval nem tudom, hogy melyik műtéti megoldás volt a jobb (Ádié vagy anno az enyém). A gennyet Ádi esetében is teljesen kinyomta a sebész a nyirokcsomóból, de ezek szerint még termelődik. Nálam az volt a szitu, hogy várták, hogy "megérjen a csomó", ezért a szüleimet 16-szor (komolyan!) rendelték vissza, azért emlékeznek rá, mert apunak mindig szabadságot kellett kivennie, így elment az egész évi szinte erre... Nekem természetesen egyáltalán nem teher a sebet ápolni, csak aggódom, mint minden anyuka, hogy jól zajlanak-e a dolgok. Meg bosszant, hogy hiába teszek fel az orvosoknak ezer kérdést, valami mindig kimarad, ők meg nem mondják el. Erről már korábban írtam, de jól kommunikáló orvossal nagyon kevéssel találkoztam, aki tudná, hogy a szülő nem úgy látja az esetet, mint ő, s a laikusnak sok mindent részletesen el kell mondani. Pedig van ilyen orvos-beteg komm. tárgy az orvosikon, de lehet, hogy az elmélet nem jut el a gyakorlatig. Nekem általános problémám a dolgok "alulkommunikálása" minden téren, de az eü-ben különösen.

Buli, kikapcsolódás: azért én sokat várok attól, hogyha majd sikerül 1-2 etetést kiváltani hozzátápival Ádinál. Így rá tudom bízni tovább apára, esetleg anyukámra.
Vásárlás: ne is mondjátok, én imádok vásárolni, magát az egész cécót élvezem nagyon (még a karácsony előttit is, bár ez most elmaradt), a boltok felkutatását, a vadászást. Igen, ez az ún. női vadászat. :lol: :lol: :lol: :lol:

Granda: igen, ha nyelvészkedhetek, akkor vagyok igazán flow-ban, bár persze itt is van sok kulimunka (adatgyűjtés -- cédulázás; bár most ezt is élveztem, annyira más volt, mint babázni). Tanítani is csodás érzés (nagyon szeretek beszélni, magyarázni), de ott több kudarcélmény ért, igaz, az is feladat, kitalálni, hogy mivel motiváljunk tökéletesen motiválatlan embereket. Egy kollégám szerint már csak edu-tainmentet lehet művelni, de én ezt nem vagyok hajlandó elfogadni...

Kép
Kép
irina

Ma nincs hófordulósunk??? :shock:

Becka: Verának add át jókívánságainkat!!! Sok örömet a kis jövevényhez!!! :D

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt Mindenkinek! Legyen Szép Napja minden Babának és Mamának, Papának, Tesónak!

Reggeli időjárásjelentés: SÜT A NAP! Az orromat még nem dugtam ki, azt nem tudom, hogy hideg van-e. Ha jól emléxem, a Dávid-naptár szerint ez a tél utolsó próbálkozása.

Dettyk! Drága! ISTEN ÉLTESSEN!
Kép
Kép
dmaggie

K. Timi: Ádám nagyon édes a vízben, igazi vízimanócska! Látszik, hogy nagyon otthon érzi benne magát!

Vadvirág: szívemből szóltál. Szerintem az is fals dolog, de ez a magánvéleményem persze, hogy a férfiak elől nem kell titkolni, hogy hányféle arcunk van (a reggeli gyűröttet sem). Nem tudom, az én férjemet nem sokkolja, ha "natúrban" lát. Egyszer egy színésznő mesélte, hogy ő minden reggel korán felkel, hogy mire az aktuális pasija felébred, puccba vágja magát. Nekem ez már akkor sem tartott. A másik elfogadása ugyanis szerintem azt is jelenti, hogy minden arcával együtt kell. Ha pattanásos, izzadt, gyűrött, beteg stb. épp (nem az igénytelenségre gondolok persze, csak helyzetekre), úgy is. (És nagyon jólesik, hogyha kicsípem magam, mindig kapok egy bókot :-)).

Kép
Kép
irina

Isten éltesse a szülinapos Dettyket (köszi, Dmaggie!)!!!
Kép

Kép
Kép
irina

Jó reggelt! :D

Nagyon köszönöm csajok! Mesi, honnan tudtad, hogy most lettem nagykorú :wink: :lol: ?!

Kivételesen nem ültem a gép fölött, tegnap Bence bulit tartottunk, ami kicsit elhúzódott, úgyhogy még a tegnap délutánnal is le vagyok maradva :oops: , és mindjárt indulunk Pilisre :evil: ...De délután már jövünk is haza, ígérem, akkor mindent bepótolok, és ha tudok, este jövök csevegni 8) ...végre :P ...de úgysem fogom kibírni, és majd telefonon követem az eseményeket...mit nekem ínhüvely-gyuszi :twisted: :twisted: !!
dettyk

Koszmóval küzdők (Anitja?): tegnap megpróbáltam nagyon puha fogkefével koszmótlanítani, és jelentem, remekül ment vele! Furcsak módon minden olajozás nélkül kezd Ádi koszmója helyenként magától feljönni, ami megkönnyíti a dolgomat. A teljes sikertől mondjuk még messze vagyunk...

Lányok, ma megyünk vendégségbe végre (nagyobb babás helyre), már alig várom! Remélem, Ádika is élvezni fogja! :D

Kép
Kép
irina

Gremesim, Timi26, Bongyi: köszi a szülinapos infót! Bocs, kicsit össze-vissza olvasok... :oops:

Kép
Kép
irina

Vadvirág! Ez telitalálat volt! Szívemből szóltál! Köszi! :lol:

K.Timi! Nagyon édes Ádi! Dávid meglátta a képét, egyből felfigyelt, kérdezte, ki ez a gyerek. Jött, megcsodálta, majd kijelentette, olyan, mint egy tünde. :lol:

Timi! Jó szórakozást!

Irina, mondom én, nagyon hasonlítunk! :lol:

Emese! :lol: Csak úgy! :lol:
dmaggie

Jav: "Szerintem az is fals dolog, de ez a magánvéleményem persze, hogy a férfiak elől nem kell titkolni, hogy hányféle arcunk van" helyesen: Szerintem az is fals dolog, hogy titkolni kellene a férfiak elől, hogy hányféle arcunk van...

Kép
Kép
irina

:oops: :oops: Maggie :lol: :lol: :lol: :lol: ! Aztán chipanddale-eket csak akkor küldjetek, ha a zuram nincs itthon :wink: :D !
dettyk

Jaj, de szörnyű vagyok:
nekem ez már akkor sem tartott = nekem ez már akkor sem tetszett. Hogy miket írok?! Jaj...

Kép
Kép
irina

Bongyikám!
Kép
dmaggie

Dmaggie: melyik hasonlóságra gondolsz? :)

Kép
Kép
irina

Gremesim: HP-nek kb. a harmadánál tartok, van nap, hogy nincs is időm belenézni. De ha már így van, akkor nem is kapkodok, megpróbálom kiélvezni mind a 620 oldalt! :wink:

Kép
Kép
irina

Irina, most éppen a vásárlásra gondoltam, meg a munka szeretetére.
Érezzétek jól magatokat!
dmaggie

Vadvirág: ezt nem tudom megállni, de nagyon jó, hogy felhoztad a témát: a korai idegennyelv-tanításról annyit, hogy teljesen felesleges (nem a kétnyelvű szülőkre gondolok, vagyis az ANYAnyelvet természetes otthoni környezetben halló gyerekekre, hanem az óvodáskorban elkezdett angol, német stb. IDEGEN nyelv tanítására). Erről azonban a szülőket nehéz meggyőzni, mert az ellenkezőjét akarják hallani. Az egyik barátnőm is amiatt szomorkodik, hogy "nincs a környéken nyelvet tanító ovi", nem akartam lelombozni, hogy még ha lenne, sem kellene okvetlenül odavinni a picijét. Komolyan. Persze nyugodtan tanulhatnak pár szót vagy dalt egy idegen nyelven (akár otthon is), de azzal meg nem lesznek előrébb (NB.: sváb részen élvén én németes oviba jártam, de ez a "korai tanulás" semmilyen előnnyel nem bírt, amikor ált. iskolába kerültem, annyit tudtam, hogy van a Fuchs, ami rókát jelent és egy dal: a Fuchs du hast die Ganz gestohlen, aztán ennyi ;-)).

Kép
Kép
irina

Szóval bőven ráér a dolog az ált. iskolában. De tényleg van érzékeny periódus a nyelvtanulást illetően (pl. az akcentusmentes elsajátításhoz a 2. biol. sorompó előtt kell az adott nyelvet hallani-tanulni), tehát nem árt, ha 6-13 éves kora között már tanulja a gyerek azt az idegen nyelvet.
Bocsánat, kissé elragadtattam magam... :oops:

Kép
Kép
irina

Dmaggie: köszi! Nektek is nagyon szép napot!
Vagyok még úgy kb. 11-ig...

Kép
Kép
irina

Na, csak hagytak a srácok olvasni!

L.Móni, nem pihizni mentem, csak elköszöntem korán.Bár általában este szoktam jönni, de most kimondottan családozni akartunk, mert a héten apa többször dolgozott délután meg este is, és mellette nappal persze, úgyhogy elég keveset láttuk, főleg a gyerekek. Úgyhogy a nagyobbak kicsit tovább ébren is maradhattak és beszélgettünk meg játszottunk. szóval tulajdonképpen mégis egyfajta pihi volt.
Örülök, hogy Gréti már jól van! Mi történt este a szomszédokkal?

Dmaggie, nagyon jó idézeteket raktál be, ki is mentettem magamnak, rosszabb pillanataimban majd ezzel (is) erősítem magamat!
Sajnos nekem nagyon-nagyon ritkán és kevéssé megy az egészséges önzés. Írtatok pl. a vásárlásról. Hát én mindig azt veszem észre, hogy a gyerekeknek vásárolok. Esetleg a páromnak. De magamnak? Magamtól mindig sajnálom a pénzt....
Mondjuk nekem nehezíti kicsit a dolgom, hogy három csöppségem van, egyik kicsi, másik pici, a harmadik még kisebb! De nehéz pillanatokban azt szoktam mondani, hogy ennél már csak jobb lesz! A párom meg, hogy de hát erre vágytunk!

Mesi, szerintem amíg szopi közben érzed a tejbelövellő vagy milyen reflexet, addig nagy baj nem lehet. Már én nem mindig érzem és a fiúknál se éreztem ilyenkor, és mégis nagyon sokáig szopiztak még utána is! Nekem általában egy cici elég, de volt olyan, hogy mind a kettőt benyakalta és úgy láttam, hogy még enne, ha lenne. De úgy voltam vele, hogy éhes nyilván nem maradt ennyi után, és ha mégis kevesebbet evett, mint akart, legfeljebb a következő hami hamarabb lesz, és tényleg valahogy pár szopi alatt mindig rendeződött a dolog.

Fordulás:
Zita is csak balra fordul, pedig csalogatom játékkal, személyesen, sőt már 180 fokkal is elforgatom a szőnyegén, hogy hátha ablak, bútor vagy olyasmi izgatja, amit észre se veszek. Mindegy, ahogy ez megérett, úgy meglesz a másik oldal is. És persze, ahogy mesi írta, mivel ahogy hátra teszem, egyből fordul, akár kaja után is, csak jön a sok visszabukás!

K. Timi, nagyon édesek az uszis képek! Mennyi úszó babánk van!

Silka! Telhetetlenek vagyunk, ennél még többet szeretnénk!

Továbbra is éljenek a GIF-ek és a GIF barátok! Kép

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!

Detti Boldog Születésnapot!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Irina! Ezt muszáj lereagálnom! Annyira egyetértek, mintha én írtam volna. :lol: De ez nemcsak a nyelvtanulásra, hanem az olvasásra, írásra, stb. is vonatkozik. Ezekre is meg kell érniea a csemetének. Majdnem kockásra marom magam, amikor reggel a tévében azt hallom, hogy milyen jó is az, amikor néhány hónapos gyereket más nyelvre, olvasásra, számolásra tanítanak. Ráadásul hozzáteszik, hogy aki azt akarja, hogy a gyereke ne maradjon le, bizony már most foglalkoznia kell vele. De ez olyan ellentmondás! Fizessek súlyos pénzeket azért, hogy néhány percre valami idegen foglalkozzon a gyerekemmel és olyat tanítson neki, amit játékosan sokkal jobban, kedvvel úgyis megteszünk?! Olyanokat kényszerítsek a gyerekre, amihez még nem elég érett? Milyen törődés ez?
Az nem tanítás, hogy szóképeket húzkodok a gyerek szeme előtt, elmondom, hogy mi van odaírva, majd good! felkiáltással tapsikolni kezdek. Nincs értelme!!!!! Az én szemem sem tudja mindig fókuszálni ennyi idő alatt, hát a gyereké? Nem beszélve arról, hogy a gyerekeknél a gestalt látás majd valamikor 7-8 éves korra alakul ki. (A formákat a háttérből biztosan meg tudja különböztetni).
Az idegennyelv tanítását sem kezdeném ilyen módon. Énekelve, mondókákkal talán, de azt is később. Anno én is tanítottam ovisokat. Kizárólag énekeltünk, játszottunk, mondókáztunk. Imádták. Arra volt jó, hogy a suliban mertek megszólalni. Nekem is az a bajom, hogy nem merek beszélni, pedig majdnem mindent értek angolul.
A poén meg az, hogy például Rubint Réka, aki gyógypedagógus lenne, örömmámorban úszott ennek hallatán és elhatározta, hogy a kislányát mindenképpen beíratja egy ilyen tanfolyamra. Ráadásul tiflos, tehát a látás zavaraival foglalkozna! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Ez is a vesszőparipáimhoz tartozik! Szerintem minden gyereknek az anyukájával a legjobb. Vele együtt fedezze fel a világot, ha előkerül egy-egy betű, szám nagyon jó. Meg fogja tanulni a gyerkőc, hogy melyik melyik, de pl. a számok mögött nem lesz számfogalom. Az majd csak később. Ehhez meg tökéletesen megfelel ha a kavicsokat, játékokat sorba rakják, megszámolják, stb. A gyerek is jobban fogja élvezni.
dmaggie

Nagyon jók megint a fotók és annyira aranyosak a gyerekek. Kép

Tegnap voltunk mi is farsangozni Gáboral
bár csak kis lányomat vittem Karcsika tavaly meg ijedt a hangos zenétől.
Hát nem hiszitek el Ildikének mennyire tetszet az a nagy nyüzsi :D
először azt hittem majd sirni fog de nem még nevetett is sokat :D
Nyertünk tombolán is pár dolgot.Jó volt.

Mesi!
Tudod attol,hogy elmész kicsit egyedül sétálni vagy vásárolni
attól még nem vagy rossz anya vagy nem fog senki azért annak nézni.
Most csak egy példa vannak igenis olyanok akik babysittert fogadnak.
Szerintem nincs olyan aki néha nem megy a gyerek(ek)nélkül bárhova.
Én ezt úgy oldom meg anyukámhoz elviszem és egyedül megyek
vásárolni vagy az dolgaimat elintézni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Dettyk!! Nagyon Boldog Szülinapot!
Kép Kép Kép Kép

Bocs nem tudtam választani! :oops: :lol: 8)[/b]

KépKép
juba

Majd este jövök mert megint megyek csavargyárba :lol:

KépKép
juba

Bongyikám! Drága, én is sokszor járok úgy, hogy inkább a gyereknek, gyerekeknek vásárolok. Néha azért ne sajnáld magadtól sem a dolgokat! De ha egy héten egyszer elvonulsz a fürdőkádba relaxálni, az is megteszi. Te tényleg nem vagy egyszerű helyzetben. Nekem sokkal könnyebb, a nagyok már nem igénylik annyira a közelségemet, be is segítenek, ha kérem. Hamarosan nagyon jól el fognak játszani egymással, szinte csak rájuk kell majd nézni. Ebben a tekintetben egyre könnyebb lesz, bár jönnek más jellegű problémák.

Az jutott még eszembe, hogy régebben például olyan helyre mentünk nyaralni, ami önellátós volt. No, az nekem egyáltalán nem volt pihenés. Állandóan ki kellett találnom, hogy mit főzzek, a negyven fokban gyorsan össze kellett ütnöm a kaját, mert a fiúk meg éhesek voltak. De szerencsére a Kedves is belátta, hogy ez így nem jó. Ezt csinálom otthon is. Meg ugye a pihenés alatt is a gyerekek leginkább engem ugráltattak. Így azóta megpróbáljuk mindig megkeresni az olcsóbb helyeket, ahol tudunk enni, hogy legalább azzal ne kelljen törődnöm.
Ilyen egyszerű apróságok is nagyon sokat segítenek.
dmaggie

Szia Hörcsög! Már akartam kérdezni, hogy elkezdődött-e már a tanfolyam?!
dmaggie

Juba! :lol: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Maggie? Megkaptad este a husidat a szomszédoktól? Vagy változott a mai menü?

KépKépKép
bongyi

Már főzök is :lol: :lol: . Nagyon figyeltem, így meghallottam a kocsijukat, amikor jöttek. Gyorsan leszaladtam a husiért. Nem lesz egy bonyolult menü. Tortát a nagyi és a dédi hoz! :lol:
De még maradt tegnapról is ez-az.
dmaggie

Ne is mondd Maggie a nyaralást, gyakorlatilag az esküvő (2001) óta nem voltunk rendes nyaraláson....De most készülünk egy pár napra elmenni!
Amúgy nekem a könnyítés úgy néz ki, hogy nem három gyerekkel vagyok, hanem apa, vagy anyukám elvan a két naggyal és csak a kicsi van velem, már ez is pihenés!

Én egyébként úgy vagyok a bevásárlással, hogy most pénteken "csak" kettő csemete volt velem és ahogy mászkáltam a boltban egyfolytában hiányérzetem volt, valahogy nem volt eléggé lefoglalva a kezem.....

KépKépKép
bongyi

Zita annyira Te vagy! A fiúk?
dmaggie

Látom, te is úgy főzöl, mint én.....
A babanet nyitva folyamatosan és haa úgy adódik, két művelet között idepislantok!

KépKépKép
bongyi

Ez érdekes..... Levi amíg kicsi volt, apukájára hasonlított, ahogy nő, egyre jobban rám!
Ákoska, mintha az apja régi fényképeit nézegetnénk!
Zita pedig tisztára olyan, mint Ákos a néhány hónapos képein, össze lehet néha keverni, de mégse tiszta apja! Hát igen, mégiscsak lány!!!

KépKépKép
bongyi

Persze, tudom, megértem. Én is így szoktam járni. Bár a legnagyobb inkább itthon szeret lenne, egyedül. Őt nagyon nehéz rávenni, hogy kimozduljon. Mozi vagy valamilyen kajálda jöhet, de vásárolni utál. Ha neki kell venni valamit, azt is úgy szereti, ha a helyébe hozzuk. Ránéz, majd megállapítja, hogy jó lesz.
Egyébként mi mindenhova velük megyünk, ha tehetjük. Már kicsi koruk óta együtt ünnepeljük a házassági évfordulónkat is. Étterembe megyünk olyankor. Nagyon élvezik. A nyaralás is csak velük képzelhető el. A Balatontól tovább még nem jutottunk, de azt nagyon imádják.
dmaggie

Jaja! :lol: A leves fő magának, hamarosan beteszem a husit a sütőbe, hámozom a krumplit, akkor majd eltünök. Sőt, szerintem mindjárt jönnek anyukámék, akkor felfüggesztem a netezést.
dmaggie

Dmaggie: erről a tanulásról majd beszélgessünk! (csak most nincs időm, mindjárt indulunk).
Elöljáróban annyit, hogy Rebekát nagyon érdekli a tanulás.
Anyósom tanító (volt), amikor nála vagyunk egyfolytában feladatokat old meg amit a mama kitalál. Anyósom szerint a lány iskolaérett lenne. (ezt 4 éves korában mondta). A betűk is nagyon érdeklik. Diktálással minden betűt leír és olvasni akar!!!
Csak én nem tudom, mennyit lehet neki mutatni, nem akarok bekavarni, hogy az iskolában ne zavarja be.
Viszont állandóan nyüstet, hogy tanuljunk, tanítsam meg olvasni...stb.
Meddig lehet elmenni? Még csak középsős... :shock:

Ezt jó hülyén fogalmaztam, de remélem ki tudod hámozni a lényeget.
Majd este jövök!

Pussz!!!

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?