Fibi, én is olvastam a cikket, és kb annyi maradt meg, hogy a tehetséges gyereknek mindenben nehéz

a szüleivel, a kortársaival, a tanárokkal...
ezek után baj, hogy én egy teljesen átlagos gyereket (vagyis kettőt) szeretnék?
Neet, talán emlékszel, Istók is hajszálpontosan ugyanaddig szopott, mint Eszti, talán pár nappal korábban hagyta abba, teljesen magától. És ő is kakaóval kezdi/zárja a napot!!

Csak egy különbség van, Isti azóta se lett olyan jó evő, mint Eszci
én is keveset bírok csak inni, pedig muszáj lenne, ahogy írtad is, az anyagcseréhez + vesék átmosása, mérgek kiöblítése, sejtek vízzel feltöltése stb. a szemünk is jórészt vízből van, meg az agyunk is, és a bőrnek is nagyon fontos (a KV és a cigi pl vizet köt meg, azért olyan ráncosak a cigizők)
Isti papája ma nem borotválkozott. Este Istók mondja neki:
Papának szakája van! Piapó! (télapó)
Ancsi, Lencse milyen kis ügyes! és az új avatar is rulez

pocakfotót nem teszel be?
Pgabi, hogy vagy???
Curse

tényleg rohamtempóban fejlődik Adél!! pár nap és felkötheted a nyúlcipőt

Isti 2 éves koráig kapott tápot, mert ő meg a tejet nem tudta meginni. Sokáig aggódtam én is, hogy keveset iszik, a vizet szinte soha nem akarta elfogadni. Aztán ez is változott, ma már csak ritkán kér gyümilevet vagy teát, és szinte csak vizet és tejet iszik. szerintem nyugodtan tégy egy próbát, ha ezt jobban elfogadja Adél, mint bármi mást, akkor hajrá.
Deni, nekem is folyton az az érzésem, hogy ketteske mindent gyorsabban csinál, de ha utánagondolok, nagyon nem is. Pár dolgot hamarabb kapott, amiktől Istit még óvtam, pl. csokit (mindig felporszívózza a bátyó által elpottyantott dolgokat, ma pl. egy hómméd nyalókát csaklizott el a bratyótól

és tök ügyesen szopogatta, csorgott a nyála ezerrel és vigyorgott, mint a tök)
Sokmindenben ügyesebb, pl. már most egyedül eszi a falatkákat, iszik pohárból - Istinek az egyedül evés a mai napig hendikep, mindent magáraönt, nehezen talál be a szájába
Viszont a mozgásfejlődésben Isti fényévekkel előbb járt, ilyenkor már stabilan állt és bútorokba kapaszkodva totyogott, Józsi meg még egy kis keljfeljancsiként billeg ülve is. Viszont már ezerrel kommunikál... Szinte semmiben sem hasonlítanak
Melody, a gipsz tényleg menő ebben a korban

tegyétek el emlékbe!! a 9-es Arncia is tök jó, de sztem ez az az eset, mikor érdemes a magas potenciát is bevetni, és végigszedni mondjuk egy 30-as tubust. Ezt a baleseteknél, szülésnél, v műtétek utánra ajánlják, nem csak a csontokat forrasztja, hanem a lelket is
mék, elteszem magam holnapra
jó szakállt mindenkinek!