A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Lázmérőből még mindig a higanyosra esküszök, annál pontosabban semmi nem mér! A digitális alap nem mér jól, mi már nem tudom, hányadikat esszük, de többet nem veszek, mert csak pénzkidobás... jelentősen kevesebbet szokott mutatni mint a higanyos és nagyon nem mindegy, hogy a gyereknek van 37,5 vagy 38,3... és ha meg utána kell mérnem, akkor meg minek használom?
Úgyhogy én semmi pénzért nem veszek többet, ha ingyen adnák sem használnám már...
a fülhőmérőben valamiért nem hiszek, talán mert az is digitális, meg ha nem jól csinálom, elmérem... :roll:

Lituka!
Megpróbálok vele beszélni, de szerintem megint csak ideig-óráig lesz jó! Ha kiborulok, akkor azt vágja a fejemhez, hogy már megint hisztizek... ezért már csak akkor bőgöm ki magam, ha nincs itthon... de azért kiosztom ezekért a "megvárom a munkatársaimat" dolgokért... :wink:
Vendég

Mamacka: nagyon jó kis cuccokat vettetek!!! Ügyesek vagytok! Olyan kantáros farmerünk nekünk is van! :D

A Coras szerzeményeink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Kép
Kép
Kép
mamacka

Az a sárga gatya a kutyával meg az alattalevő nagyon tetszik! :)

Mennyi volt?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szössz!
Hoztam neked egy képet!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mamacka: 500Ft volt az a kettő!

Kép

Kép

zorroné

Mamacka Az egész szombatot végigfeküdtem, mert úgy fájt a hasam. Már ott tartottam telefonálok. Aztán enyhült, és mára elmúlt. Megértem az aggódalmadat, ugyanezt éltem meg. Ja és alig mozgott, ez is fura volt. Tegnap ez az őrült szél. Csak befolyásol?
No és Szőlő is írja.

Emi
Meleg hálóinget ne hozzál, mert a szülőszobán legalább 40 fok van!
A bajcsys képek nem hasonlítanak a délpestihez. Még mindig zöld csempés minden, és van ahol ajtó sincs, csak függöny. De ne aggódj a szülésznő szerint észre se vesszük a környezetet, ha ott vagyunk, hogy érkezik a baba. Hát.... :?
Mintha egyszer te kérdezted volna, hogy a végén sűrűbben akarnak e látni? Képzeld, nekem azt mondta ha megvan az új terheléses eredménye, meg egy UH a kórházban, akkor menjek hozzá, és utána már nem kell jönnöm. :roll:

Betegállomány: a nőgyógyász ad egy igazolást, és azzal kell menni a háziorvoshoz, aki kiír. Nálunk így volt.

Szegény virágok: nálunk a krókusz fagyott meg tegnap.

Lituka
ment a privi

Pumpóka: a csokor 8800.- volt, de a fene sem tudja ez jó ár e. Nagyon nem jártam körül a témát. Nem lett teljesen szimmetrikus.
[/img]

Kép
téjé

Emi csak a lényeget hagytam ki. Látni a nőgyógyászra vonatkozott, bocs :oops:

Kép
téjé

Kép a csokor

Kép
téjé

[quote="pumpóka"]S írta:pumpókazössz!
Hoztam neked egy képet!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Köszi :) :lol: :lol:
A múltkori Black-Out bulin az egyik csaj ilyenben volt, akkor már megcsodáltam :lol: :lol:

Visszaolvasgatok .. :) látom azért visszatért az élet a topicba így vasárnapra :D

Kép
szösszenet

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:13-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:13-kor.
Vendég

Zorroné - Nagyon aranyos rucikat vettetek!!! :) A narancs színű elefánt-koala páros nálam a nyerő :) édesek!

Timi
- Nagyon csini vagy! És látom már nektek is megvan a gyerkőc szekrénye .. én sejtem ez melyik, láttam már katalógusokban, és nagyon szép! Ruhával jól álltok ti is... az látszik :D
Én is összepakolom a héten a batyumat, csak az új hálóruci szerzeményeket meg köntöst kimosom előtte :)
Amúgy nagyjából megvan ami kell bele .. csak Tenna Extrát kell vadásznom valahol, mert azt sehol nem leltem.

Lázmérő:
Anyukám bölcsődevezető, és ő azt mondja, hogy a fül- vagy homlokhőmérők megbízhatatlanok és pontatlanok.
Popsiban kell hőt mérni .. és emiatt flexiblis végűt kell választani .. én hallgatok rá. Nekünk ő fogja megvenni abban a gyógyszertárban (mert szerinte ott a legjobb áron kapható), ahol a bölcsinek is vásárol ilyesmit.

Mezsó - Megértelek, csodajó dolog kimosni, meg teregetni a falatka kis illatos rucikat :)
Én is mosok a héten egy újabb adagot .. mert eddig csak a kölcsön-cuccok tiszták. Az újakon még az árcimke is rajtuk van :D :lol:
Én is Coccolino Sensitive-vel öblítettem, és nagyon babaillat volt :)

Mamacka
- Gyönyörű rucikat vettetek!!!
Ezek a nyakkendős ingek :shock: :shock: zabálnivaló mind!! :)
A zöld napozó ismerős .. mi a kéket választottuk :D

Gaboo -
Mi meg már direkt nem vettünk a H&M-ben sem rózsaszínt .. mert rengeteg van :lol: :lol: De olyan cukik .. :)
Amúgy tényleg érdemes megvenni a nagy tételeket, mert azok sokba kerülnek .. mi szerencsére az elején letudtuk.
Lassan kiszámolhatom a végösszeget .. azt hiszem dobok majd egy hátast! :shock:

Bambika
- Muskotályos Zsálya olaj a neve, amivel én kenegetem amikor fáj, és nekem használ .. ellazít :) Remélem neked is segít majd!! Jobbulást!

Nici
- Köszi az összeméregetős infokat :) ;)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Köszönöm a reakciókat a lázmérővel kapcsolatban, kicsit elbizonytalanodtam. Az a biztos eddig, hogy digit. homlok lázmérőt nem veszek. Ha még esetleg van vkinek tapasztalata, várom továbbra is.
Mamacka, Zorróné nagyon jók a ruhák!
Emi, nici köszi a dícséretet.
Mamacka, nekem is esélyes a születésnapon való szülés, márc. 28-án. Nagy szám lenne, az biztos...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tim27 2008.11.21 12:54-kor.

Kép
tim27

Timi - Nagyon szép a szoba :)
A függöny-szőnyeg összhang nagyon tetszik! A bútor-szett meg tényleg az, amire gondoltam :)
Ha nem indiszkrét .. mennyiért vettétek?? Mert én mindenhol vagyonokért láttam ...

Megvan a 3 db hordható, elviselhető kinézetű hálóingem :lol: :lol:
Már csak 1-2 dolog kell a kórházi csomagba :wink: :D

(Látom, mire én megérkezem, mindenki alszik :D)

Kép
szösszenet

Szösszenet, hát igen, nem volt olcsó...145 ezer volt összesen az átalakítható ágy, nagy szekrény, pelenkázó (komóddá alakítható) és még van egy különálló egyes szekrény is. Faktum, Panni. Az az igazság, hogy mi is külön nézegettük őket, de rájöttünk, hogy nem találunk u.olyan színű fából ágyat, szekrényt, pelenkázót stb. Így egyforma és ráadásul külön-külön sem lett volna sokkal olcsóbb. Ja, és még mindig nem olyan rossz ár a brendon bababútorokhoz képest.
Majd mutatsz képeket a hálóingről? Kíváncsi vagyok milyen(ek) lett(ek) végül a befutó. Igen, nekem is még ki kell mosnom őket, és még kell szerezzek egy papucsot, na meg a tenna maxi betét is szintén hiányzik nekem.Ja, és még bugyi is kell..

nono26 köszi a részletes infót a fülhőmérőről, nagyon hasznos!

Timi

Kép
tim27

Csajok!

Hír Kevinszpésziékről: /ezt kb. 1 órája írta a Kata/

sziasztok,
Próbálok pár sort írni, bár nem könnyű... A lényeg az, hogy Marci jól van, a lélegeztetőgépről levették egy hete, áttették CPAP-ra, ami mellett többnyire már önállóan lélegzett, és most két napja már csak garatoxigént kap, aminek nincsen nagy jelentősége a saját, önálló légzése mellett. A szaturációi jók, de a pocakja sokszor rendetlenkedik, most két napig csak vizet kapott, mától tápszer van, ha ezt bírni fogja a gyomra, akkor megint próbálkozunk majd az anyatejjel.
Mást most nem tudok írni... Nagyon sokat számít, hogy ennyien gondoltok ránk

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:13-kor.
Vendég

Nagyon sok drukk megy a kis Marcinak!! ++++++++++++++++
Ersőnek kell lennie a kisbabának .. és Katáéknak is.
Szorítunk nekik továbbra is!

Timi
- Mindjárt mutatom a hálóingeket..

Kép
szösszenet

Timi, nagyon szép a szobátok, gratula hozzá!
Szössz a hálóingekre én is kiváncsi vagyok :)

Reggel megyek a 2 hetes kontrollra (cukor), nagyon kiváncsi leszek, szinte már minden nap mérem, és eddig egyszer sem volt rossz, és nem is közelítette a felső határt :)
Na majd meglátjuk...
Utána megyek a dokimhoz, mozgalmas reggel lesz!
Szerencsére a pocim már tök jól van, ma pihiztem jó sokat, és tuti a magnézium is segít :)

Mamacka, tényleg jó az oldal, amit adtál, nekem is tetszik pár takaró, és fejvédő onnan, köszi :)
Zorróné, nagyon szupi cuccokat vettetek megint :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Kéretik a gyűröttségtől és megviseltségtől eltekinteni ..
Sajnos a szatyorban töltött nap megviselte őket :D

Hálóingjeim :) Persze ezek sem sexy darabok .. de kiegyezek velük arra a pár napra :P

Kép

Kép

Kép

Papucsom :) (kemény 800 Ft-os :D)

Kép

Na de akkor én is várom a sexy hálóing fotókat .. ne csak én terítsek lapot :D :lol:

Kép
szösszenet

szösszenet, elsőként megjegyezném, hogy nem is annyira gyűröttek!
Szóval nagyon tettszenek, szerintem nagyon illik hozzád mindegyik. Az az igazság, hogy én is ilyen pólószerű hálóinget néztem, de ilyen állítható pántosat nem láttam, csak simákat, illetve megmondom őszintén csak gombosban gondolkodtam. És méretileg is jók? Én 44-eseket vettem, holnap megtudom mutatni. 3 gombolós hálóing és azért vettem egy pizsit is. Majd leesett az állam, hogy 8 ezret kellett értük otthagynom, ráaduásul a kínaiban..(igaz, hogy legalább teljes pamutok) nem nagy számok, de szerintem jók lesznek.
Ja, és a papucs is nagyon jó!!

Azt hiszem lassan lefekszem, mert elég álmos vagyok már, és holnap hétfő...ráadásul csak csinálom a hülyeségeket (nyújtózkodom a konyhaszekrénynél, hogy elérjem a legfelső polcot-utána meg észbe kapok és szidom magam, hogy lehetek ilyen hülye. Ugye nem jó magasra nyújtózni a köldökzsinór tekeredése miatt...(?)

Kép
tim27

Timi - Ne erőlködj meg házimunkázz sokat otthon!! Azért vigyázz magadra :)
Kíváncsian várom a te szerzeményeidet, biztosan jók.
Én ezeket felpróbáltam, és ha most jók, akkor a kórházban is azok lesznek :) Az első a kedvencünk :D
Amúgy árban ezek is jók voltak, 1800 - 990 - 3500.
A papucs meg 800.
A köntös 3000 .. de azt nem érdemes lefotózni .. sima fehér :D
Nem nagy neked a 44-es?? Az enyémek kisebbek.. Mondjuk tény, hogy most feszülnek a pocakon :lol:

Kép
szösszenet

Na ilyen se volt még, hogy én vagyok itt az első reggel! :D

Csak bekukkantani jöttem, mert megyek a kontroll ultrahangra! Szorítsatok, hogy már ne legyen olyan sok a magzatvíz!!!!

Kép

Kép

zorroné

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:14-kor.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

hát már engem is kidobott az ágy fél8kor..apa ,emt dolgozni és reggelit tettem neki :D
aztán szokásos tejeskávém..mostmeg nézek ki a bamab fejemből..

hálóingeket majd énis fotozok..de nekem is gombosak elöl..muszáj volt olyantot vennem mert anyukám a lelkemre kötötte hogy olyan legyen amiből könnyen kiveszem a cicit..
de Szössz sztem nagyon is fiatalos kis hálóingeket vettél..szivem szeint énis ilyenbe flangálnék..de nálunk is maradt a elölgombos.

és tisztelettel jelentem..hogy a 30. hét közeledtével jönnek a szüléstől való félelmek.. :lol: rettenet betudok néha sz.rn. főleg amiket irtatok hogy mik történhetnek a hüvelyemmel stb stb...komolyan..én eddig annyira pozotivan álltam a dolgokhoz de most kicsit meginogtam..

na most hirtelen más nem is jut eszembe..
még tul korán van :D
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Csak így gyorsan ezt az oldalt olvastam végig.

Zorróné: ilyen sárga kantáros cuccost mi is vettünk tegnap a Corában!!! :D Annyira tündéri! Meg a kis bodyból is vettünk kettőt, de nekünk mindeygiken maci van.

Én is vettem 2 hálóinget, szintén pántosak, olyasmi mint amit Szössz feltett, össz a kettő volt kb 2500 ft. Meg kaptam Anyutól egy fehér köntöst, egész tűrhetően néz ki. Havalakit érdekel én is teszek fel képet.

Mazsira megint egy csomó pénzt elköltöttünk, meg kapott is annyit cuccot hogy kéééész, gyakorlatilag megtelt a kiságy, úgyhogy el kellett pakolnom :lol:

Timi, nagyon szép a szoba, nekem a sárga pöttyös bútor az abszolút favorit!! Közben én is kitaláltam hogy oldajuk meg a szekrény kérdést otthon, úgyhogy elég sok helye lesz a kis cuccainak. Megpróbálom visszaolvasni a hétvégi termést :wink:

Kép Kép
szõlõ

és ezért jo sok hibával is irtam..bocsi :D
Vendég

Timi: szép a gyerekszoba nálatok is! :wink:

Szösszenet: igazán fiatalosak a hálóing szerzeményeid... :wink: /az enyémek is sajna csak elöl gombosak,mint itt többeknek is... :( /

Kevinszpésziéknek továbbra is mennek a drukkok,hogy Marci tovább erősödjön!!

Kép

Kép
mezsó

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:14-kor.
Vendég

Szössz, nagyon tündériek a H&M rucik, nagyon fura hogy az Aréna Plázában TÖK ugyanezek voltak és egyiks em volt leárazva...... :?

Látom mindenki bevásárolt a hétvégén! :D Nagyon édesek a cuccok!

Lituka, tudom hogy "rég volt" de én most jutottam odáig az olvasásban: én tuti ki lennlk akadva hogy a férjem bulizni járna míg én babát várok otthon. Biztosan önző vagyok, tudom, de szerintem ez nem túl fair dolog...

Babyteve :shock: Remélem jobban vagy már!! A vérnyomáshoz sajna nem (sem) értek, hogy miért lehet az egyik érték magas a másik meg alacsony.

A névnapi köszöntéseket utólag is köszönöm szépen! :)

Nici, köszi az infót a ruhaméretekről!

Kép Kép
szõlõ

Kevinszpésziéknek továbbra is nagyon drukkolok!!!!!!

Kép Kép
szõlõ

A Vörömarty téri H&M-ben is van akció? Meddig?

Teszek egy 32 hetes képet:
Kép

És egy 34 heteset:

Kép

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Érdekes lányok,mert én is akkoriban kezdtem el félni mindentől mikor 27-29hetes voltam...aztán most meg megfordult a helyzet,és már nem félek,vagy éppen nem félek,csak várakozva tekintek az előttem álló dolgok elé. :) Tényleg nagyon érdekes dolog,hogy micsoda érzelmek tudnak az emberben levonulni...

Kép

Kép
mezsó

Meg ez a kóros ragaszkodás páromhoz... :oops: Úgy értem,hogy mostanában én attól tudok nagyon parázni,hogy vajon párom nem-e dolgozni fog amikor beindul a szülés,és akkor hogy lesz ott velem/velünk??Mert én csak őt szeretném a szülőszobán,és senki mást!!!

Kép

Kép
mezsó

Klarka nagyon szép a pocakod :)

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok Lányok,

Nagyon édesek a rucik és szépek a pocik!!!!

Nekem a 28-29. héten volt utóljára UH, szerintetek lesz a köv vizsgálatnál? akkor leszek 32-33??? Nem beszéltünk erről a dokval.

KépKép
kisfruzsi

Mezsó, ezt meg tudom érteni.... Én sem látom még egyáltalán hogy hogy lesz ez, mert Jani Törökbálinton dolgozik.... Ha nekem otthon beindul a szülés hogy megyek be a kórházba? Mire ő hazaér onnan az forgalomtól függően lehet akár 40 perc is..... Hívok egy taxit aztán majd jön ő is? Vagy hogyan? Á, nem tudom, ettől félek a legjobban momentán :lol:

Kép Kép
szõlõ

Most csak ami eszembe jut...

Babaszoba gyönyörű!! :)
Rucik aranyosak! :)

Katáéknak továbbra is szoritok!!! :wink:

Szössz... hálóingekre nem lehet panaszod, szerintem nagyon okés mindegyik... :wink:

Lituka!
Privi megy.... :wink:

Remélem, ma mindenkihez odaér a posta.... Lituka, Klarka, Babyteve... :wink:

Megyek pusztulni, ez egyre rosszabb! Délután hivom a háziorvosomat, hogy mi a frászt szedhetek be a homeos és gyógynövényes cuccokon kivül, mert azok sz@rt sem segitettek... no, ennyi a véleményem a homeopátiáról! Én többet ezért nem adok ki egy fillért sem!

Szülésről ide csak annyit, hogy ezek a negativ dolgok szerencsére nagyon kis mértékben fordulnak elő.... ha ezeken paráznék, már a másodikat sem szültem volna meg, nemhogy a harmadikba is belevágjak.... :wink:
Vendég

...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 22:15-kor.
Vendég

Jaj Nono, neeeeem dehogy hiszem én hogy 40 perc alatt megszülök :lol: :lol: Ennyire azért nem vagyok buta :P Csak tudod, beleképzelem magam a szituba, egyedül otthon, magzatvíz el, pánik, úristen, mit csináljak, jézusom, most kórházba kéne menni stb., és akkor még várni arra hogy Ember hazaérjen.

Kép Kép
szõlõ

Hát igen, én is úgy készülök, hogy apa 1-2 óra alatt hazaér ha hívom. A szülésznő pedig azt ondta, hogy nyugi, ha nem folyt el a magzatvíz nem kell rohanni, várjuk meg a rendszeres fájásokat (5 percesek). És utána is még lehet 8-10 óra...

KépKép
kisfruzsi

Pánik :lol: attól még lesz nálam is :lol:

KépKép
kisfruzsi

pumpóka: jobbulást továbbra is!!

szőlő: az semmi...az én párom őrködik 24 óra meló,48óra pihenés itthon,ilyen rendszerben.Kecskeméten lakunk,de a munkája Pesten van!! :shock: Na most ha munka közben indul meg a szülés,Pestről nem tudom,mikor és hogy ér ide.Az már hála megvan nálunk,hogy ha indulnom kell,akkor napszaktól függetlenül riaszthatom nővéremet,és éjjnek éjjelén is bevisz a kórházba. :) /taxit el sem tudnám képzelni ilyenkor,de a mentőt meg pláne nem.../De nekem a párom kell bent!!Senki más!!!Úgyhogy megy a szugera picúrnak,hogy mikor bújjon ki...lehetőleg párom szabadnapjainak bármelyikén! :D Ha ez így menne de jó lenne... :lol: :lol:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!Valaki kérdezte a H&M leárazást. Én tegnap az Aréna Plazaban voltam, ott az volt kiírva, hogy ez az extra leárazás három napig tart: feb.15,16,17. Vagyis tegnap volt az utolsó nap.
emma2008

jól van,látom azért más is fél hogy embereink mikor és hogy érnek ide hozzánk,ha esemény van... :wink:

Kép

Kép
mezsó

nono
Azt nem kérdezted, hogy ha nem tetszik visszaveszik-e? Én bíznék amúgy benne a képek alapján nagyon meggyőző... bár a netes rendelés mindig izgalom... mi Nyíregyen pont meg is tudnánk nézni csak nem tudom mikor jutunk le...

Klarka
Ott is volt de csak hétvégén illetve most is csak az a dupla akció nincs, de így is van 50-70% kislányrucikból sok van meg mindenből itt van a legtöbb még...

Szösz
Szerintem nagyon jók a hálóingek! Hol is vetted?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mezsó,
nem kicsit! :lol:
Apa Pesten dolgozik, mi Komárnóban....de napközben bárhol lehet (vidéken+környező országok). Abban megegyeztünk, hogy nem megy olyan messzire, ahonnan ne tudna max. 2 óra alatt hazaérni. Ha riadó van, akkor bevisz más (anyós), de siessen hazafelé!!!!
Így is lesz a kiírt szülés után 1 héttel, amikor el kell utazzon, és azt nem tudja áttenni máskorra. Nagyon sokat utazik és van amit nem lehet lemondani....

Lányok,

Tényleg, hozzátok a szülés után megy valaki segítség?????

KépKép
kisfruzsi

nono mi is ponty! ;)
már csak 11 hét...

tim
Szép a szobácska... én Áronnal voltam első körben április 19-re voltam kiírva, pont mint anyum velem, de Áron gyorsabb volt... most is esélyes a szülinapos szülés... május 5-re vagyok kiírva de Áron is két héttel előbb jött.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?