Sziasztok!
Mostanában ritkán írok, de azért szinte minden nap olvaslak benneteket!
Látom, aki csak tudta kihasználta az akciókat, mi is elugrottunk Camponába H&M-ezni. Választék már nem sok, de azért találtunk ezt azt. Plussz nekem 3 felsőt, így aztán nagyon mgérte. Utána Tecso, ott is pár dolog belekerült a kocsiba. A "legkedvencebbemet" megmutatom:
Remélem ezen a héten mindenki közérzete jó/jobb lesz, ahogy valaki írta, jön a jó idő

, és a nyavaják is messze elkerülnek minket (Pumpóka! Neked is gyors kilábalást kívánok!)
Ma reggel sikerült beszélni a 2.-nak kiszemelt szülésznővel, ha szerda este nem lesz nagyüzem, akkor tudunk vele találkozni, gondolom a szülőszobát is megmutatja.
Én próbálok nem parázni a szüléstől (egyébként minden mástól amúgy is szoktam), igazából bele sem gondolok, és még el sem tudom képzelni a nagy fájdalmkat.
Babaágy!
Szösszke! nálad (és azt hiszem még másnál is, de névről nem emlékszem )láttam olyan kiságyat, amilyet szeretnénk. Mekkora a mérete? Én 70cm széleset keresek, a babaholmiolcsón honlapján csak 60-ast láttam.
Szülés utáni segítségnek nekem anyósom jelentkezett (

), örülök is neki, meg nem is. Itt lesz, de nekem ő nem mindig segítség, viszont valamikor baromira tud idegessíteni. Anyu vidéken van, és a nagymamám is náluk van már, úgyhogy ő huzamosabb ideig nem tud jönni. Marad anyós... Beszélgettünk már erről a férjemmel is, megígérte, hogy ő leállítja, hogyha arra lesz szükség. Hát remélem is, ez a minimum.
Zita