Először is: Betti nagyon sok boldog névnapot kívánok neked és a kis Bettikének is!
Katlina, hogy van a náthád?
Vali, Dia köhög még? Tudtatok bölcsibe menni?
Mongi, ezek a frontok... gondolom megijjedtél! Vigyázz magadra, próbálj egy kicsit pihenni is!
Szazsa, hát sok pókember jelmezt láttam a Partiba... tavaly nálunk is sok Supermen volt, többek között Csongi is. De ő volt a legszebb
Sikerült valami foci szerkót beszerezned? Nekünk van sötétkék hosszú zoknink, és kék (bár kicsit lestrapált) mezünk, ha gondolod kölcsönadom
Piros ferrari... valahol olvastam, hogy a barátnőknek, munkatársnőknek, akik sokat együtt vannak és lelkileg összekapcsolódnak, egy idő után egyszerre érkezik a Ferrari. Úgy látom itt is alakul valami...
Szomszédok. Na, nekem van egy idős alsó szomszédom. Hú, mennyi vitám volt vele! Ha Csongi elemében volt, állandóan kopogott fel a gázcsövön
Aztán addig intézkedtem, míg felújították előttünk a játszóteret, hoztak új elemeket. Hát persze én lettem a bűnbak, hogy nem tudnak az idősek hétvégén 3 órakor pihenni, mert nagy odalenn a gyerekzsivaly... Azóta annyit változott a helyzet, hogy még több gyerek van, mert a lakások többségét fiatalok veszik meg. Így van már minden korosztály, de persze a hibás végig én maradok.

Nézi a szombati hófúvást