A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Bocsánat! Borsikának írtam ezt,nem Borsának!

[quote="nemes gabriella"][ írta:nemes gabriellab]Borsa! most ellát téged a bőrgyógyi??? mondtad hogy terhes vagy?? én maikor terhesen akartam menni ugyanilyen leszedésre, azt mondta majd szülés után...(mondjuk azóta sem mentem :oops: )
Vendég

Gabi,
az jutott szembe, hogy magukban hogy forgathatják a szemüket az orvosok. Minden szülésnél minden papától megkapják ezt a poént, előttem van őnelégült apuka arca, hogy ő most milyen vicceset mondott, doki magában meg sajnálja, ha tudnám komám, hogy mindegyik ezzel szórakoztat tódozás közben... :D

Kép
Kép
paklincs

önelégült

Kép
Kép
paklincs

Naaaa..... azt hittem már Borsa babát vár! :shock: :lol:

Gyuzso: jót röhögtem ezen a beszóláson! Még jó, hogy Tóth doki is elmosolyodott ezen.....

Lányok, ugyan egyszer már kérdeztem, de SENKI nem válaszolt, honnan ez a cyber csapat? vagy mit jelent? Ne tegyétek már ezt velem, hogy úgy kell itt lennem, hogy nem tudom mit emlegettek állandóan. Ciki avagy sem, én nem tudom......

Kicsifiam 2,5 órája húzza a lóbőrt. Ez most igen meglep, mert az elmúlt hét alvásai háááááát..... tegnap du. 1 óra. éjjel vagy 5xkeltünk ( ő egyszer sem szokott - lehet utálni ) szóval totál megborultunk, de valszeg a rágófogak a ludasak.

Gabi: én visszatenném a babakocsiba ha ennyire nehéz. Szandival is anno sokáig babakocsiztunk, bár ő hamar jött a lábán, de a bevásárlást - gyalog - nem vállaltam be.

Eni-Beni: Úgy megszorongatnám....... Én is szoktam Benci-zni, Benit. ( meg Benus-ozni. Érdekes a Benőke, meg a Bene nálunk nem szerepel a listán )

Heni

Kép

Kép
cancan

Hallod Borsa!?
olvasd a fórumot hogy tudd, mi történik nálatok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusznak meg ikrei lesznek? :D :D

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!
ez övön aluli volt! :shock: :evil: :lol:
különben a férjemnek az összes terhességemnél ez volt az első kérdése: "és nem ikrek véletlenül????" :lol: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
nincs harag, ugyi? Csak úgy jött... :D Tudom, hogy te érted a tréfát... :D 8)

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!
:D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Micsoda hírek, Borsa babát vár, Veronikusz meg egyből ikerkisfiókat :lol: :lol: no jó, csak viccelek...így terjed a pletyka :wink:

Zsuzsi, na jól emlékeztem én, mi is 4 hónapos korunk óta járunk! Csak hát ahogy leírtad, már azt hittem, h Mica még csak most kezdte és rosszul emlékszem. De nem, persze, hogy nem, csak hát nehezen megy a visszaszokás...

Borsika, hát arra készülj, hogy a gyerek figyelmének elterelésére mindent be lehet és kell vetni, legyen az légi akrobatika, törzsi tánc vagy egy egész estét betöltő zenés-táncos mulatság! :lol: :lol:

Heni, az egyik doki vagy szülésznő nevezett el így minket, amikor karácsonykor bevitték a lányok a tablót! Pontosítást majd a jelenlévők adnak!
nekem meg a doktor hájsz nem tiszta!? az a háuz, azaz dr. house? vagy miből jön? csak mert ha angolul fonetikusan leírom, akkor sem így ejtik, nem értem, világosítsatok fel!!!!

KépKép
barimami

Barbi!
MErci kislánya hívta őt így :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

és hallottátok, hogy Paklincs ledobott magáról pikk-pakk tíz kilót, ő most az ügyeletes őrbottyáni álomnő? 8)

Andi,
köszi a kérdést, mi meggyógyultunk, úgyhogy most már nagyon szorítok Nektek, hogy kilábaljatok!

Borsa,
Emmának is jobbulást, gyorsan. Flórka amúgy is a babérjaira akar törni. Igaz haja még mindig nem sok, annál már csak foga kevesebb, viszont zabál, mint a gép. Ma ledöntött már 2,5 dl tápot, 2 dl gyümölcsöt és kb. 6 dl főzeléket. Úgyhogy küldd a brokkolit, mert necces, hogy kitart e hó végéig a konyhapénz.

Kisjankó, mint kiderült, az első három versszakot nyomja az Alföldből. Tegnap rámnézett, kérte, hogy mondjam el a képeset. Néztem rá, értelmesen, ahogy alapból szoktam,aztán kiderült, hogy a Dunától a Tiszáig nyúló róna képére gondol. Elmondtam, erre visszamondta az első három versszakot. :shock: :) :shock:

Tünde,
féltékenység témában nagyjából ugyanazok a tünetek... majd még írok, csak most már sokat voltam itt, ideje házat tartani...

Kép
Kép
paklincs

azt mondta dr. hájsz, hogy hozza a collstockot, ki kéne akkor rakni méretkezni.. :lol: :lol:

Emese,
nem is gondoltam arra, hogy mindenki ezzel humorizál :lol: :lol:

Pletyka,
Veronikusz hármasikreket, Borsa meg sima kettest vár :lol: :lol: :lol:

heni,
volt válasz a cyber-csapatra, csak épp dobozoltál valszeg! :wink:

Gabi,
C-vitamin, E-vitamin, szelén, cink, króm - mind antioxidáns, bármi segíthet
mi még karotin-kúrát is szoktunk ajánlani a cocáknak (elnézést a hasonlatért..) - úgyhogy hajrá répaevés
igazából 2 egészséges, stresszmentes embernek kell optimális időben találkoznia és szeretnie egymást.. :lol:
úgyhogy nem biztos, hogy vajákosság kell ide, csak szeretet és türelem :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Barbi, ez eddig oké, ezt tudtam, hogy a karácsonyi tablóból ered, de honnan a cyber? Vagy mit jelent???????, Légyszi má' VALAKIIIIIIIII!

Heni

Kép

Kép
cancan

Emese,
én hallottam, a madarak csiripelték már kora reggel!!! :lol:
gratula a 3 versszakhoz!!!
Flórka is durván kajál, amit leírtál, az nálunk 1 v. 2 hétig kitart... bezzeg a szopi! :wink:

este megyünk doki nénihez hatra... időpontra magánrendelésre..

Borsika,
gratula az időponthoz!
aztán nem összevagdostatni Magad!!! hogy új popsi, has, cickók, vádli... :lol: :lol:
meg egy pocaktetkó! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

a cyber az internet-közösségre vonatkozik :lol: :lol:
fórum-macák :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Na jóóóó! most már ..... :lol:
más ...... verjétek a csalánt!!!!!
(rossz az, aki rosszra gondol!! A ..... nem egy csúnya szó, csak nem jutott az eszembe. Én nem beszélek csúnyán!!! :lol: :wink: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

én csak annyit mondok, nem zörög a haraszt... na tényleg léptem... :D :D

Kép
Kép
paklincs

igen, de ott magától zörög és nem úgy hogy zörgetik :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

köszi Gyuzso - most már nyugodtan alszok :D

Heni

Kép

Kép
cancan

Na de csajok.... nem jövök pár órára és már babát beszéltek a hasamba? :D bár ki tudja, lehet hogy igazatok van...... :oops:

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Emese.... szegény Flórka éhezik kérem a címedet vagy híom a gyivit :D

Orsi

borsa

Eni!
Nem tűrte valami jól a dolgot, még sosem volt lázas.... de most javul talán...
nagyon édik a képek :D

Heni!
te is itt de jó

Andi!
szegény Balu, mostmár tessék gyógyulni! te hogy vagy?

Hajni!
örülök hogy Áron is gyógyulgat, biztos már menne Flórkához

Barbi
jó hogy a fürcsi rendeződik... nálunk bubifejes fürcsjáték van lehet sprickolni vele Emma imádja.

Veronikusz
ikrek:D

Orsi

borsa

Borsa!
hát persze! :D ahogy nálad is :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa!
Emma hogy van? eszik rendesen? közérzet? Mielőbbi teljhes gyógyulást!

MINDEN KICSI és NAGYOBB BETEGNEK JOBBULÁST! DE GYORSAN! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

3as iker mi az nekem úgyis utálok aludni éjjel :D

Orsi

borsa

hát magához képest keveset evett de ez még mindíg sok :D most kb 4 órája láztalan már hajlandó volt kukucsozni is... talán megmaradunk tegnap meg ma reggel ja meg éjszaka is csak ölben volt jó....

Orsi

borsa

oh! Szegényke! :oops: Olyan rossz ilyenkor látni, hogy kis bágyadtak. Remélem most már csak jobb lesz a helyzet és nagyon gyorsan meggyógyul!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa! Kriszta! Zsófi! Tünde!

:?: :?: :?:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

S AncsaBOSZI mit szól ezekhez a freudi elszólásokhoz? :D

Ádámból minden visszajön alul, felül (sugárban), hőemelkedése van, várjuk a dokinénit. A csimpinél is csimpibb most, kb. semmi nem jó, és most már nem is eszik, iszik. :cry: Többit nem részletezem, megyek bábozni, az bejön.

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!
hát ez nem lehet igaz! :oops: Én azt hittem ez a kórság már lecsengett a levegőből. :evil: Szegény Ádám! Jobbulást!
Megissza a tápszert??? Én azt adtam Szofinak! De csak a fele annyi port raktam a vízbe mint ahogy írja! Ez kicsit táplálja is és nem hagyja kiszáradni!
Nem is tudom, hogy mit mondjak! Úgy sajnálom! Jobbulást! :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Gyuzso és emano:
A kardiológiára azért mentünk mert 1éves korában kontrólra kellett menni :?
Most is hallani a szívzörejt neki, :cry: 3évesen megint mehetünk vissza :?
Mivel szegény Viktornak befele áll egy kicsit a mellkasa ezért van a szívzöreje,de ha tornáztatom akkor 90%-ban helyre jöhet :(
Szóval egy kicsit el vagyok kenődve... :cry:
Teszek fel egy képet, hogy lássátok mennyire áll be a mellkasa,persze ha nem zavar senkit.

Amugy meg lázas szegénykém és folyik az orra is.
És a doki azt is mondta, hogy nézzessem meg egy fül-orrgégészszel, mert lehet hogy az orrmandulájával is baj van :cry: :oops: :(
szóval egyálltalán nincs jó kedvem.
Holnap jövök
Puszi mindenkinek
Kép tudom ez a kép már volt,de ezen láttszik a legjobban hogy befele van a mellkasa.

valentina

Veronikusz, áháá, tehát ezért Hármaska, mert hárman vannak a pociban!! :lol: :lol: Na, most már tényleg elég legyen... :roll:

Borsa, milyen a játékotok és honnan van? Kérünk minden adatot róla! :D

KépKép
barimami

Jaj, jobbulást Ádámnak és Viktornak! :(

KépKép
barimami

Valentina!
ilyen a 20 éves öcsém mellkasa is és nincs szívpanasza. Szóval biztos kinövi! Öcsém anyukájától örökölte. Haragszik is érte. :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Barbi!
Tomy játék karira kapta a corában vettük.
Egy zöld talpon áll 8 db kis polipnak látszó valami ami vizet tud lőni... mi bubifejeknek hívjuk.... :D nagyon tuti
holnap teszek képet róla!

Orsi

borsa

hasonló jókat kívánok én is minden vicces kedvűnek! :wink: :lol:

Szabad ilyen állapotban lévő anyukára a teljes lelki frászt hozni???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
Kösz az új infókat Borsáról és Veronikuszról! :D :D :D Ha továbbadom az ugye nem pletyka? :wink: (próbálok komoly lenni, de alig bírok írni a röhögéstől)

Valentina
Lányomat is kell évente hordani gyermekkardiológushoz szívzörej miatt, lassan kinövi. Én is izgultam nagyon, de tényleg kinőhető.

Vali
Ádámnak jobbulást!!!!
Nehéz most okosat mondani, de szorítunk és mennek a gyógyító puszik.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Nekem szerencsém volt a bevásárlással, mikor ennyi idősek voltak a nagyok. Közel van a bolt, és ők szerettek a babakocsiban ücsörögni. Szerintem is próbáld meg visszaültetni.
Nem tudtok hármasban menni bevásárolni? Próbáld apát is bevonni!!! :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kép
bubifejek

Orsi

borsa

Sziasztok!

Borsa!
Nekünk is ugyanolyan játékunk van :D
Nekünk csak egy bajunk volt vele, hogy egy idő után ilyen fekete trutyi jött belőle...(gondolom azért mert nem tud rendesen kiszáradni). És fürdésnél ezek elég gusztustalanok voltak.
Aztán Orsi már nem játszottt vele és elraktuk egy odőre. Most Daninál nem okoz gondot...még...gondolom most volt ideje száradni (majdnem egy évig nem használtuk).

Kép

Kép
cukipofa

Vali!
Nagyon sajnálom ezerrel gondolunk rátok! Ádi baba gyógyulgass gyorsan! +++++++++++++++++

Kati!
Emma imádja a bubifejeket :D Fekete trutyit még nem észleltünk remélem egy ideig nem lesz mert enélkül nem is lehetne fürödni már :D:D

Veronikusz!
Lehet hogy így el lehet ijeszteni a róka komát ikrekenél már ő sem dolgozik... bocsi ez volt az utcsó....

Orsi

borsa

Csajok!
Hol van pontosan a Rákóczi úti turi? 36 vagy 76?
Holnap mennénk....

Köszi

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Borsa!
köszi. Rád lehet számítani! :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Tudod hogy nem gondolom komolyan :D
Tényleg hogy vagy? Mennyi rosszuláét van mostanság? Remélem javul a helyzet!

Orsi

borsa

Renáta
Rákóczi u. 73. (Rákóczi u. és Berzsenyi u. sarok)

emano/Andi
KépKép
emano

Renáta! nem ide mennél???sztem ez a legjobb.
de nézd meg itt:http://www.hadakft.hu/dindex.php?id=6

Cím: 1065 Budapest
Bajcsy-Zs. u. 45. (Bajcsy-Zs. u. és a Nagymező u. sarok)

Nyitvatartás
Hétfő 09:00 - 18:00
Kedd 09:00 - 18:00
Szerda 09:00 - 18:00
Csütörtök 09:00 - 18:00
Péntek 09:00 - 18:00
Szombat 09:00 - 13:00
Vasárnap ZÁRVA
Vendég

látom Emano válaszolt... én a Nagymező utcaiba járok...szerdán tervezek menni, de ha te holnap mész,majd számolj be milyen volt???kiváncsi vagyok a Rákoczi uti milyen??
Vendég

Vali,
annyira sajnálom!! szegény Ádi!! gyorsan gyógyulj meg, Ádi koma!!
ha esetleg banánt eszik, az jó lenne a kalium miatt
normolyt port itatni..?

Valentina,
Micának is horpadt mellkasa van, női ágob öröklődik, nálunk uncsim egyik fia is ilyen.. én felismertem egyből ezért már a múltkor is :lol:
ezért úszunk! többek között.. :wink:
nálunk kilégzési zörej van, de tüdő eredteű és nem szív..
szerintem sem lesz baj!!

Csajok! azért szóljatok az osztálynak, hogy izzítsák az ikres kocsikat a szülészeten!! :lol: :lol:

Reni,
jó turizást!! kicsit irigy-irigy! :wink:

Kati,
félve írom, penész volt a feketedés..? :roll:

voltunk doki néni, kulturáltan időben végeztünk, sor nélkül
nem akarok több tb-t fizetni... :shock:
megkapta a 2. pneumo oltást! ügyi volt!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok vidám kis társaság! :D

Nem számítottam rá, hogy ilyen kis aktívak vagytok, nem fárasztanak le eléggé a babák, mi? :lol:

Szóval holnap este 8 bőrgyógyi, új ciciket nem mertem kérni így babázás előtt... de a pocaktetkó jó ötlet..de akkor az ki fog nyúlni a bőrömmel együtt.. :lol:
Gabi, gondolod, hogy várandósan nem vállal anyajegy levételt? Ahhoz nem jár altaltás.. A hasamat persze kihagyom. Na mindegy úgyis kiderül.

Hú, Veronikusz, összesen 5 fürtös hercegnő, képzeld el azt a kényeztetést öregkorodra! :lol: Agykontroll!!! :lol:

Igen nagyon hasonlít a nevünk, de mivel én jöttem később, Borsát illeti az elsőbbség, én amúgy Borbála vagyok, változtattam az aláírást.

Illetve változtatnám, ha beengedne a saját profilomba... :shock: :evil:

Bori
Vendég

Bori! :D
De jó ezen gondolkoztam hogy vajon te is Orsi vagy e... de ezekszerint nem! Ja kismamákat mindig előre engedek ;)

Zsu!
Végre megvan a 2. kókusz izé... :D

Remélem láztalan éccakánk lesz...

Reni!
Én is imádok turizni irigy-irigy!!!! Ivánnal mész?

Orsi

borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?