Jó sokat írtatok megint! Akkor most egy maratoni hozzászólás tőlem is:)
borsika25: fura ez a kozmetikus, fodrász stb. projekt... Én évente kb. egyszer járok kozmetikushoz arckezelésre – most valahogy mégis arra gondoltam, hogy jó lenne még elmenni a Nagy Nap előtt – tiszta gyagyaság

Semmi új popó, cici, nózi ????
Én szintén IKEAfan!!!! A lakás 80%-a onnan van berendezve
borsa: egyedül a halászlevet kívántam meg a terhességem alatt – soha semmi mást! Amúgy nem nagyon vagyok oda a halért – de az a halászlé naggggyon jól esett
Jobbulást nektek!
mtunde: nagyon helyesek a gyerekek!!! A kisleányka... gyönyörű!!!
Memme: egyetértek, amit írtál az otthonszülésről!
Lilluska: jobbulást a gyermekeknek!
Veronikusz: kiváncsi vagyok azért a két bongyorka reakciójára, amikor megtudják, hogy tesójuk lesz!
Az a helyzet, hogy nem Mészi az első, aki azt mondja, hogy 4 kg körüli lesz Fruzsi – úgyhogy már-már el is hiszem, habár tudom, hogy tipp.
v30: jobbulást nektek! Nagyon jók a képek!
Cancan: hűha, nem semmi tempó! Azért néha ugye pihensz is?
Cukorfalat: nektek is jobbulást!
nemes gabriella: jók ezek a tavaszváró képek! Nagyon várom már a tavasz illatát, hangjait – nagyon szeretem, a kedvenc évszakom. Küldök neked privit!
Vbea: ezt már akartam írni: nagyon tetszik rólatok a kép (avatar), nagyon szép
hanna09: nekem a legcsodásabb 9 hónap ez a 9 hónap – főként azért, mert nem oly soká én is anyuka lehetek, másrészt azért, mert a gyomorsavon kívül semmilyen bántó tünetem nem volt – a világ legrendesebb kisasszonykáját táplálgatom odabenn

Nem aggódok egyáltalán (na jó egy picit) a kilókon! Fruzsinak többször mondtam már, hogy csak nyugodtan gyarapodjék, neki az a dolga, aztán a szülést meg majd valahogy (ügyesen) közösen megoldjuk

Mindenesetre iszom a málnalevél teát, és próbálok mind jobban felkészülni fejben... És tudom, hogy minden rendben lesz
paklincs: Mészi azért tudja a dolgát

Ügyes fiú Kisjankó!!!
gyuzso: azért most már a 32. hét óta hallottam több helyről is, hogy nagy lesz – de egyáltalán nem baj!!! Azt is mondtam a lánykának, hogy legalább lesz miből leadnia a születés után, és nem kell izgulnunk, hová fogy ez a gyerek
Vicces, hogy beszélitek bele a fórumozókba a babót

Kinek ikreket, kinek egyáltalán...
emano: jelentem: teljesen készen állunk! A 4 (szülőszoba, kórház, baba, Kedves) csomag összepakolva. A gyermekcuccok kivasalva, kiságy megvetve, pelenkák betárazva
hrenata: irigyellek a turi miatt – nekünk már nem szabad!!! Annyi rucija van már a lánykának

Pedig a Rákóczi uti gyerekruha turi az egyik legjobb!!!! Nagyon szeretjük a Kedvessel!
zsofizsofi: írtad, hogy közel lakunk! Már alig várom, hogy bevezess a „szentisvánparki” társaságba

Bogyó Ica a védőnőm, mondta, hogy ki lesz a gyerekdokink is, csak kiváncsi voltam, van-e valamilyen tapasztalatod a helyi gyerekdokikkal. Mi a Rákóczi uti gyerekrucis honlapja?
kriszta36: ++++++++++++++++++
Mi jól vagyunk, Fruzsi nagyon aktív, pedig napközben nem szokott - szegényke még csuklott is reggel, pedig azt is csak este szokta... Tényleg - gyakorlott anyukák

a szülés előtt aktívak maradnak a babók, vagy lecsöndesednek?
Szép napot mindenkinek!!!!