A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jaj csajok olyan rendik vagytok,hogy nem hagytok ki engem se a buliból ,úgy meg vagyok hatva.
Kép

Timi!Persze megértem,én is tudnék pár érdekeset írni az enyémről de mi van ha véletlenül erre jár és meglátja.
Kép

Granda!Minden felé nézelődök és ahol látok valami érdemlegeset azt lementem és feldobom ide,hogy ti is jót röhögjetek!Csak az a baj,hogy kb ezer oldalt kell átnézni mire valami jót találok.
Istenien néztél ki az esküvődön!!!!!!!!!Majd késöbb még tüzetesebben is áttnézem,elmentettem a kedvenceim közé.

KépKép
juba

Granda Gyönyörű ruhád volt :lol: Nagyon szép menyasszony voltál. Ilyenkor irígykedem én a nyomodban sem érek :oops:

Még a tali. Helyek Talán egy játszóházat kibérelhetnénk pár órára. Ha sokan megyünk akkor minimális összeg/ fő. Ha jól emlékszem régebben Becka ajánlotta, hogy megkérdezi a Váci úton lévő brendon játszóházat, hogy mehetnénk-e. De azon kívül is sok hely van. Holnapra keresek párat ha gondoljátok. vagy ha valaki más szeretné akkor nyugodtan. Kérlek a hétvégéket is nézzétekk meg és akkor tuunk majd egyeztetni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

lmóni! Hú, de lelkes itt valaki! :D Nagyon helyes!!!!!!

Szerintem ezt még nem tudjuk így előre. Mira még pöttyös, őt még mindenképpen várjuk meg.
Talán nincs is beteg babánk ugye?

És a helyszín hol lenne???

Kép
Kép
Kép
gremese

Bocsi a sok hibáért :oops: :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

1 hete ilyenkor szállt el a laptop :-( És most végre működik :-)

Ezentúl minden nap leszek ám!!!Remélem örültök!!!

Megyek visszaolvasok lelkiismeretesen, nem szeretnék lemaradni semmiről :wink:

Heni
KépKép
heni81

Regi Ma be sem jelentkeztél. Ez nem jellemző rád. Monden ok? Tánxsak nem szült meg a barátnőd?

Heni Hajrá. Nem fogsz unatkozni :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni
Ilyet ne is írj, h nyomomba se érsz!!!!!! Én láttam ám az esküvői képeteket! :wink: :)
És egyébként meg annyit, h én kicsit gonoszka vagyok, mert kétszemélyes volt az esküvőnk, de én meg imádok mások lakodalmába járni! :lol: :lol: :lol:

Juba
Akkor Te biztos 2 órákat alszol :shock: :shock: :shock: De hihetetlen, mikre bukkansz! :lol: Ez a lövöldözős macska :lol: Én egyszer az egyik kolléganőmet állítottam volna elé :) :oops:

Heni
1 heti hidegélelmet is készíts a gép elé :wink: :D

Kép
granda

Hát én nagyon bizonytalan vagyok mennék persze
mivel kocsink nincs a vonat meg elég bizonytalan,
hogy meddig van sztrájk veszély.
De majd kiderül minden.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

No, Drágáim! Elolvastam, csak éppen nem emlékszem szinte semmire, :oops: mert csak lesek ki a fejemből.

Babaúszás. Meséltem róla a Kedvesnek a mai fürcsi idején. Mondtam, hogy nagyon jó lehet, látva a sok kis boldog apróságot, csak sajnos én nem mehetek be a vízbe.

Forgolódás: Iiiigen, ma elkaptam egy-egy hátról hasra, hasról hátra fordulást. Olyan cuki volt. A hátán feküdt, próbálta volna megfogni a kezemet, így oldalra kellett fordulnia. Észrevettem, húztam a kezem, izmozott, próbált velem tartani. Mivel az ágyon feküdt, egyszerűen belekapaszkodott az ágytakaróba, úgy húzta magát erővel tovább. Azt hittem eldőlök a nevetéstől.

Ágica, Nektarin köszi a szép történeteket.

Granda! Nem találok szavakat! Mesés! Linda meg.....

Irina! Jaj, de jó, jaj, de jó! Érezd magad nagyon jól!

Emese, a mov-ot nem tudom megnézni! :cry:

Délután Momóval találkoztunk. Pontosabban elsétáltunk a munkahelyére, (itt dolgoztam én is). Most kezdett egy tanfolyamot, szakvizsgára készül és szüksége volt egy könyvre, ami nekem megvolt. Majd együtt folytattuk az utunkat. Elintéztünk egy halom dolgot, vásároltam túlélő csomagot. Holnap viszi a Kedves a nagyokat a szemészetre. Kiváló orvosunk van, csak ezt mások is tudják, rengeteg a betege, kell várni rendesen. A fiúk meg állandóan éhesek lesznek a nagy várakozásban. :oops:

Albert most kivételesen nagyon jól elvolt a kocsiban. Oda aludt szinte végig, amikor meg már elhagytuk a melóhelyet, először cipeltem a fenekét, de mivel nem könnyű, beleültettük a kocsiba. Alig ülő pozíciót választottam, megfordítottam a kart, így remekül nézelődhetett. Majd megint bealudt. A bevásárlóközpontban ébredt fel, de annyi inger érte, hogy nem akart szopizni. Amikor elindultunk, hogy mostmár megyünk haza, egyfolytában sírt. Szerencsére Vicuska barátnőmék útba estek, betértünk, hogy megetessem. Végre jót evett, mi meg beszélgethettünk kicsit. Fél egykor indultunk, majdnem 7 óra volt, amikor megérkeztünk. Mára kipipálom a tornát. :lol:
dmaggie

Dmaggie! Ti tényleg jót csatangoltatok! :D

lmóni! A Brendon jónak tűnik - bár én nem voltam még ott.
Jaj, de jó! Már alig várom! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda!Apával felváltva csináljuk!Csak az a baj,hogy kimerülőben van a készlet,de ha találok jókat akkor hozom és mutizom nektek is!!

Na mennem kell mert Bertus megint sír! :cry:

Jó éjt! Kép

KépKép
juba

Heni! Üdv újra a fedélzeten!

Tali. Ne is fájdítsátok a szívem!! Debrecenből hogyan menjek??? :roll: :cry: Töröm a buksim, hátha meg lehet oldani valahogyan.

Tényleg, Regi??
dmaggie

Regi és Nyerkit..... :?:

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉs NIKI, nem akarsz egy olyan életjelet adni legalább, mint Silka?

Kép
granda

Én úgy elfáradtam, hogy megyek is pihenni. Jó éjt!
dmaggie

Csajok több mint 20 oldalt irtatok 1 hét alatt :shock: :shock: :shock:

Heni
KépKép
heni81

Egy gyors helyzetjelentés a mai mérésről:

súly: 7.9 Kg, hossz:67 cm, fejkörfogat: 44cm ( a védőnő szerint 1 évesnek ekkora :shock: )
90 dkg hizott egy hó alatt :shock:

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt, Jó ásítozást (magamnak és a korán kelőknek és rosszul alvóknak)!

Panni! Szeli! K.Timi Ádámja! Öt hónaposak lettetek! Ennek alkalmából kívánom, legyetek boldogok!

Kép

KépKépKép
bongyi

Szebb reggelt :)

1/2 4 óta kisfiam dumál,sír+üvölt :evil: hogy lehetne erről leszoktatni? felkel szopizni hajnalban és utána nem alszik vissza.már rohadtul unom a 1/2 4-4 órás keléseket :( (felkapcsoltam a villanyt és elhallgatott+bekentem dentinox-szal az ínyét)

Dotildi!
pici olajon+vizeben(mintha pörköltet csinálnál) az apróra szeletelt fehérhúst megfőződ.Ha mindenképp ízesíteni szeretnéd akkor lestyánt(olyasmi íze van mint a vegetának) tegyél picit bele.Miután megfőtt,botmixerrel,turmixgéppel pépesítsd.és jégkockataróba tedd bele.

Irina!
nekem van itthon(vmennyi) lefényképezem s ha olyan elküldöm.

Ágica!
még semmit nem tudok tegnap írtam az iwiwre Neki,de még nincs válasz :) hívni már nem akartam :)

Fleur!
már pár pötty pörkösödik,de még jönnek ki újabbak.amúgy meglepően jól viseli :)
Anyukád hogy van?

Tali!
ha lesz akkor mi is vonattal mennénk szerintem,de majd csak ha kiscsajszi meggyógyult:)

Felkelt Míra mennem kel :)

KépKép
viranka

Detrty,Kolbi boldog névnapot :)

Öthónaposoknak boldogságost :)

Bongyi téged is kilökött az ágy :)

KépKép
viranka

A lányom azt mondta 5.15 órakor, hogy buli van!
Kép

Azóta itt vigyorog meg dumál, Mondjuk jobb, mintha sírna!

KépKépKép
bongyi

Olvasom Viranka a te ébredésed idéjét! Én nem is panaszkodok tovább..... Kép

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt! :roll:
Nagyon köszönöm a vígasztaló szavakat és a névnapi köszöntéseket, imádlak benneteket :D
Kép

Szelinek és K.Timi Ádinak boldog 5 hónaposságot :D !
Kép Kép

Még nem tudtam visszaolvasni rendesen :cry: , most pedig viszem Bencét suliba, aztán Pancit tanácsadni, de majd jövök, remélem délutánra semmi programom nem lesz, csak ti :D . Ja, lehet, hogy menek tornázni, majd meglássuk :wink: 8) .
dettyk

Hát napsütésest!
Ja és szélmenteset is!

Szeli,Ádi,Panka Boldog hófordulót nektek!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Látom nem csak én vagyok az egyedüli akinek
úgy gondolta a baója,hogy nem alszik tovább,bár
mi nem voltunk olyan korai csak kb fél6 tájékán cicizett apja meg készült a munkába és ahogy motoszkált Ildike úgy gondolta
neki ennyi alvás elég.
De elég jól elvan mosolyog és mosolyog. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó Reggelt!

Szelinek,Ádinak boldog hófordulót!!!!

Bongyi: Akkor együtt keltek a lányaink csak szerencsére Petrusom visszaaludt 7:00-ig.

Viranka: Nem semmi hogy Bálint ilyen duma gép alvás helyett...Még ahhoz képest elég jól bírod aranyom:)

Kép

Kép
agica1126

Panka ne haragudj neked is boldog hófordulót!!! :oops: :D

Kép

Kép
agica1126

elaludt :) :) :)
Irina folyamatosan az járt a fejemben hogy "az a baj...." :)

Ágica!
jól bírom ja este Bálint fürdetése után én is dőlők az ágyba :)

s ma megyünk bőrgyógyászatra kontrollra :) :)

KépKép
viranka

Viranka: De azért javulgat a bőre? Remélem most már elmúlik neki előbb utóbb!!

Kép

Kép
agica1126

Zsuzsóci! Boldog névnapot!
Kép

Panka, Ádi, Szeli! Boldog 5. hónapfordulót!
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Szeli, Ádi, Panka: BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

ÉÉÉS Era: Boldog 7 hónaposságot Beának!!!!

És ha jól rémlik, bár nincs a táblában Zétike is ma 6 hónapos!!!

Na meg Zsuzsóci: BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Többre nem emlékszem hirtelen...

Gremese: sajna úgy néz ki van beteg baba! VikDan láza éjszaka felszökött!!! :cry:
38,6 volt, adtam neki kúpot, szépen visszament, viszont a kedve felettébb jó volt éjszaka! (valószínű ezt is a sógornőmnek köszönhetem). Szegény Zsófika rengeteget tüsszögött amíg itt volt! :cry:
És Rebeka is csúnyán köhög, őt nem engedtem oviba se!

Rendezem sorainkat aztán jövök!

Kép
Kép
timi26

Bakker, oldalt kezdtem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Boldog 7. hónapot BEÁCSKÁNAK!!!!!
Kép

Éljen a 6 hónapos Zéti!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! Nem tudom, hogy a sógornőd akart-e hozzátok menni, ha igen, akkor ez nagy felelőtlenség volt tőle!
Anyósék két hete betegek, majd' bele gebednek, hogy nem látják Zsófit, de mivel nem akarják, hogy megbetegedjen, azt mondják, hogy ne menjünk.

VikDaninak jobbulást!!!!!!!!! És persze Rebusnak is!!!!!!!!

Tali: Szerintem két héten belül nem kivitelezhető. De nem baj, addig is küldjük a betegeknek a gyógyenergiákat!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Írtam egy levelet a gmail-re!

Kép
Kép
Kép
gremese

Napsugaras szép jó reggelt!
Kép

Granda, igazán egyedi esküvőtök volt!

Heni, üdv végre újra itt, reméljük, az a fránya laptop most már működik rendesen! Nem semmi méreteket ért el Péterke!

Nagyon boldog hófordulót Szelinek, Ádinak, Beának, Pankának, Zétinek!

Viranka, köszi a receptet!

Timi26, jobbulást a gyerkőcöknek!

Kép
dotildi

Kaqk
Ügyi vagy
Na azt megértem, h valami vidámra vágytál.
:lol: nagyon cuki lehetett

Móni
Hát BKV-val nagyon messze vagyunk neked :( no majd beszélünk, hogy talizzunk.
Küldöm a címünket :) nagyon várom a DVD-ket
Lilla nagyon élvezte és jó baba volt, mindenkit elbűvölt. :) Amúgy mivel voltak programjaink anyós is jött velünk, egész jól viselkedett. :)
Mondjuk sajna nagyon hideg volt. És Lilla olyan boldog volt mikor hazaértünk és meglátta a saját játékait. :)
Én teljesen feltöltődtem :).
Te kis lelkes :) hát igen a húsvét tuti nem jó, az első hétvége jó lehet :) meg talán a 29 v 30 egyenlőre ezt mondanám.

Nektarin mi talán hó végéig jutunk el a gyümis kiváltásig. Majd akkor elmondom milyen volt :)

Amúgy nekünk azt mondta védőnéni gyümit tízóraira próbáljam adni és szopi előtt. Szval hát érdekes, h egyik ember ezt mondja másik azt, no most légy okos.
Hó végéig csak gyümi és 120 grammot kellene elérni.

Ééééés Lilla négykézlábazik :) és még billeg is!!! Annyira cukiiiii. Múlt héten kezdte és hétvégére tökéjre fejlesztette. Most már kb fél percig úgy tud maradni.
Ájjjáj mi vár rám mindjárt elindul :lol:

Bongyi
:lol:

Timi
Szerelmetes hangulat :) :) :) az jóóó

Ágica
Időnként sajna Lilla is csinálja, mondták, hogy ez lesz a cumi átka. Úgy lehet leszoktatni, ha megtanulja a cumit betenni a szájába vagy az újját kezdi szopizni. Azt
könnyebb megtalálni.

Granda
Írtó szép a rucid és nagyon szépek voltatok. Nekünk is kis esküvőnk volt :)
Amúgy a pocakosság óta én sem bírom a magas sarkú cipőket :shock: fáj benne a lábam :? Mondjuk előtte is csak viszonylag kis sarkakkal éltem (max 8 cm) mert nem vagyok én sem kicsi :)
Én is meglestem a Lindás képeket :) naagyon édes :)

Tali mi egy másik topikkal szoktunk Brendon (Váci út) játszóházban talizni. A játszóház rész ingyenes. Valaki más a tornatermi részt emlegette.
Mondjuk a játszóház nem olyan nagy, de sok jó ember kis helyen is :)

Maggi
Hát kocsival :lol: na jó tudom ez gonosz vicc volt. Nagyon jó lenne, ha tudnál jönni.

Heni
No hát ezek szép méretek.

Szerintem mi is pályázhatunk a topik második legkissebb babája címre :) de én nem bánom, h nem nehezebb, legalább tovább bírom emelgetni :lol:

Panka, Szeli, Ádám, Zéti Boldog hófordulót
Kép[/url]

wowow igen el ne felejtsük Beatrice nagylány neked is boldog hófordulót! Kép[/url]

Zsuzsóci Boldog névnapot! Kép[/url]

Viranka
Jééézus hajnal 4 :shock: kösz a kérdést szerencsére tök jól van anyu, csak fáradékony. Még 5 hét lábadozás. Szerencsére ma már megy öcsi oviba így pihenni is
tud egy kicsit végre.
Mirának pusszancs.

KépKép
KépKép
fleur

Mesi!

Teljesen igazad van abban amit írtál
és ne szomorkodj mi jó páran itt vagyunk.

És nem lehet elég korán kezdeni!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Zéti,Bea Boldog hófordulót!

Kép

Zsuzsóci Boldog Névnapot!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt.
Lányok elküldené nekem valaki a gmailes jelszót? A másik gépemen megjegyeztettem ezen meg nem tudok belépni :oops: :oops:
Köszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gremese: nem jött ide a sógornőm, napok óta fel sem kel! :shock:
Én mentem Zsófiért, de hülye voltam, nem gondoltam bele, hogy már hordozhatja ő is a vírust. És végig amikor itt volt tüsszögött. Ráadásul jó nyálasakat!

Dmaggie: közben elolvastam, amit a tanulásról írtál, ha jól értelmezem, akkor nem baj, ha kielégítem a lányzó kíváncsiságát!?
Mostanában azért lelassult, mintha elég lenne neki ennyi is!
Csak néha döbbenetes dolgokat csinál. Pl.: a boltban simán leolvassa az árakat, (89.-, 115 Ft.-), nem egyesével mondja a számokat, hanem összeolvassa!!! :shock:
Mindig mondja mennyivel megyünk a kocsival, most a kresztáblákat tanulja! :shock:
Apa már hülyét kap tőlünk! Nem elég, hogy én is mindig belekotyogok a vezetésbe, de már hátulról is kapja az instrukciókat, hogy "apa, most tilos előzni, most csak 60-al lehet menni...stb". (pedig hivatásos sofőr)

Cipő: én nem bírom a magas sarkút, sosem bírtam. Én a kényelmesség híve vagyok. Bulizni meg főleg lapossarkúban megyek! Há nehogymá ne tudjak egy jót táncolni!!! :D
Viszont irigykedek azokra akik hordani tudják a csinos magassarkúakat!!! Mert nagyon tetszenek azok a cipóók is !!!

Fleur: örülök, hogy anyud jobban van!

Mindjá írom a mailt is!

Kép
Kép
timi26

I.Móni: ment a pü!

Kép
Kép
timi26

Köszi Timi :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Timi26!

Küldjük a gyógy puszikatVikdaninak és Rebekának is.

És még Micorgónak is.

Fleur!
Gratulálok a négykézlábazáshoz :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Fleur! A védőnénink nekünk is azt mondta, hogy a gyümit tízóraira kapjon szopi előtt, csak a teljes kiváltást mondta arra, hogy az az ebéd legyen főzivel.

Gratulálok Lilla babának a négykézlábazáshoz!!!! Ágyat leereszteni!!!!! :!: :!: :!:

Hörcsög! Kép

Timi26! Nem baj, nem tudhattad, hogy beteg. Azért jobbulást VikDannak!!!!
Rebeka nem semmi!!!!!!! :lol:
Szerintem minden kellene engedni a gyereknek, amire kíváncsi, amit el akar sajátítani. Mindenki más tempóban fejlődik! Csak erőltetni nem szabad!
Lsd. A cirka 1 hónappal fiatalabb Lilla már négykézlábazik, a majd' fél éves Zsófi, még nem. Nem baj, mindenki a maga tempójában halad! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Pankesznek,Szelikénen és Ádámnak boldog ötödik hófordulót! Kép

Zétikének boldog hatodikat! Kép

Beátricenek boldog hetediket! Kép

Zsuzsóci Boldog névnapot Kép

VikDaninak jobbulást!!!

Korán kelőknek meg részvétem!Annyira utálok én is korán kelni :cry:

Jaj mennem kell majd még jövök!

KépKép
juba

Horcsog: ki az a Micorgó? :shock:

Megírtam a mailt!!! (el is küldtem... :D )

Juba: e-mail cím?

Kép
Kép
timi26

Látszik én sem vagyok a toppon most elírtam

Szóval gyógy puszi Mircogónak is :oops: :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Juba: közben megtaláltam, elküldtem!

Kép