Sziasztok!
Judit! A kórházi pakkal kapcsolatban elég satnyán állok, ugyanis nincs sporttáskám, amibe pakolhatnék, legalább is erre fogom a lustaságomat

A cuccok megvannak, bár a babának azt mondták semmit sem kell vinni, én azért viszek cumit, textilpelust, cumisüveget, kiskesztyűt, magamnak meg mindent, biztos ami biztos...

Én vettem eldobható bugyit is, melltartóbetétet is, rendes betétet is, törlőkendőt is viszek, a többi meg az általános kórházi motyó

Az a gáz, hogy az itthoni dolgokkal kéne haladgatnom (megint vasalás, hűtőfeltöltés, ilyesmik) de ahhoz sincs lelkierőm, főleg, hogy éjjel kijött rajtam valami torokkaparós, orrfolyós nyavalya is
A babakocsira nálunk aztért volt most szükség, mert a kisfiam amúgy tökéletes állapotban lévő nagy babakocsiját anyósomék elvitték, hogy kipucoltatják, majd rájöttek, hogy inkább nem adják vissza, mert szeretnék, ha lenne egy kocsi náluk is vidéken, ne kelljen a 2 gyerek meg a saját cókmók mellé még azt a batárt is behajtogatni a csomagtartóba (az én kocsimba megjegyzem be sem fér még összecsukott állapotban sem)... Így kapva kaptunk az alkalmon és az imádott babakocsivásárlásba vetettük magunkat (a többesszám csak megszokás, mert a férjem amennyire csak lehetett vonta ki magát a történet alól, mivel épp a nyomorult számítógépének a modernizálásán dolgozott

mentségére szól, hogy munkaeszköz neki). Szóval, HAUCK babakocsi, a szokásos dolgokat tudja, textilmózeses és ráadásul narancssárga!!!
A CTG-n minden oké volt, leszámítva, hogy ottfelejtettek kicsit, így a 20 percből 35 lett, és a gép 71%-os összehúzódást is mutatott

mondta is a Fenyőházi, hogy jövő hétfőn az ultrahang meg a DTG után kitűzi a műtét időpontját is
Puszi mindenkinek!
Bea