Szeli egy hete kóstolja az
almalét, holnap jön a reszelt változat. Egyébként egyre jobban ízlik neki!!! Tolja be a kanalat a szájába! Éééédi!
Amit még írni akartam. Kb. 2 hete kipróbáltam a tescos pelust (eddig Pampers-t használtunk), és kipirosodott a nunija (szerintem attól), már nem használjuk azt a pelenkát, de olyan lassan gyógyul neki a pirosság.

Pedig a gyógyszertári krém helyett erősebbet (Sudocremet) használunk. Van valami ötletetek, mivel kenjem neki? Csak a nunija piros, és csak kívül, a feneke nem.
Irina! Engem is teljesen feltölt, amikor a pocakos barátnőmmel töltöm a napot. Ez egyszerűen KELL nekünk, egy kis dumcsi, csevely.
Dominak már 4 foga van? Ez igen!
Hajni! Nem semmi!!!

Mindenesetre jó tudni, hátha másnál is előfordul ilyesmi.
Szeli meg csak a 2-es (Avent) cumiból hajlandó enni, pedig vettem 3-asat + variábiliset, de folyik az egész a szája szélén. Így jó, ennél maradunk.
Nektarin! Nehéz lehetett Neked a kapcsolat eleje, de úgy látom, megérte! És ez a lényeg!!!
(Ja! Nem azért írtam ám le a sztorimat!!! Csak eszembe jutott. Egyébként tüske se maradt, volt párommal a mai napig el tudunk dumálni, barátok tudtunk maradni. Ő is megtalálta a párját (nem a „barátnőmet”), meg én is, és ez így jó!

)
Tünde! Nagyon vagány a kis kalózod! Domi is édi!
Cipők: én inkább vagányabb, lazább stílusban nyomom. A bankban meg elég kötött a ruházat… Még azt is beszabályozzák, hogy elöl zárt legyen a cipő, a székek miatt meg nem is szerencsés a magas sarkú

, pedig oda járnék abban (bár ezt most amúgy sem aktuális). Hétköznap a lazábbat szeretem.
Még sehol se tartok az olvasással…
Na, mennem is kell… majd csak utolérem magam.
Jelenlegi fórumozók száma: 7, ebből 4 közülünk!!!