A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Megjöttem a dokitól, minden Ok, bár van egy kis húgyuti fertőzésem, kaptam rá valami port, amit meg kell inni este lefekvéskor, kifertőtleníti a vizeletet. A terheléses cukor eredményemet is megnézték, picit magasabb a 120 perces, de írtam is Nektek hogy hamarabb vették a második vért mint 120 perc, inkább másfél óra volt az. Na mindegy egy kis diéta azért nem árt, legalább nem hízok nagyon el.

Szilva: a DVD kérdés úgy fog megoldódni, hogy kapunk gratisba egy új UH-t, majd pár hét múlva, mert gyári hibás volt a DVD lemez és nincs nekik elmentve hogy újra kiírják. Így legalább lesz egy friss felvételünk is majd. Annyira nem is jártunk rosszul. Kb. 4 hét múlva újra megyünk.

Wera: küldöm a telefonszámomat priviben

Bonifác név nekem is inkább furi egy kicsit, nem merném adni a fiamnak. Úgy tetszik, hogy Boni.. :)

Az alvás nekem is egyre nehezebb, ma is hajnalban már 4kor felkeltem és nem tudtam vissza aludni, mindenhogy kényelmetlen néha.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

sziasztok csajok!
köszi a gratukat, szerintem most bődületesen nagyot nőtt.
képzeljétek, ma egész nap úgy fájdogált meg feszített alul, rem. nincs semmi baj. a babóka rendesen mozog, de úgy izgulok, hogy minden rendben van-e.olyan nehezen tudtam mozogni ma, azt hittem, majd a 8. hónapban fog ez bekövetkezni.

Mák:pont ma ettem mákos kiflit, s nekem is megvan a terhesség abc-je, de úgy tűnik, a mákos részt kihagytam.

Kép
Kép
eyi

Buci: ez így tényleg jó, ha kaptok még egy 4D-t! :lol:

Rakok fel új szerzeményeket:

Kép
Kép
Kép

almaani
Kép
almaani

Eyi: nálam is ugyanez a fájdogálás van, főként jobbra lent. A doki nagyon megnyugtatott, a méhszalagok nyúlnak. Na de így?? :roll:

Szerintem most nálam is napról napra nagyobb a poci! Olyan jó érzés! Én személy szerint nagyon élvezem ezt az állapotot. :D Pláne az utóbbi pár napban a férjecském is folyamatosan bókol, és még szerelmesebbek vagyunk, mint voltunk. :oops: :lol: :lol:

Mindjárt rakok fel képeket a két legújabb babakocsi-szerelmembe, várom a véleményeteket!

almaani
Kép
almaani

rucik, amiket angliában vettem:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
eyi

Tehát:
mindkettő van kiwi és türkizben is. :lol: Kép

Kép Kép
Kép

Bocsi ha sok volt a kép. :oops:

almaani
Kép
almaani

Eyi: Nagyon szépek a ruhák!!
Pont az előbb gondolkodtam rajta, hogy ilyen szép kis natúr színeket is vehetnék. Holnap fogok is!!! :wink:

almaani
Kép
almaani

almi a te ruháid is szépek, jó sokat vettél.azért vettem ilyen színeket, mert még nem tudom a nemét.

a kocsik között dilemmázol.a felső milyen?persze itt a brendon katalógus, csak lusta vok megnézni. a concordot mi is néztük

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Nagyon szép ruhák!!! :shock: Ma én is elcsábultam... :oops: Vettem 3 bodyt, meg egy tündéri kordgatyót! Majd rakok fel képet.
Bszilvi, nagyon helyes!!! Pozitív gondolkodás! :lol:
Buci, jobbulást!
Almaani, szépek a kocsik! A nyári topicban szerencsére előkerült Andi, és nincsen semmi gond!!! Valószínűleg fronthatás.
Holnap reggel megyek védőnőhöz. Kiváncsi vagyok, hány + kilónál tartok?! :roll:

Jó éjt!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Eddig 6 számot kaptam, nem léptem sehová velük, csak rohadt napom volt és most estem haza.
Voltam dokinál, minden ok volt. Hazafelé jövet esküvői ruha szalon, a menyecseruhám frankó, de a kihízott menyasszonyi helyett még nem találtam újat és felpróbáltam vagy 20-at de igazán egyik sem tetszett. Egy marad végső esetnek, de kinéztem egy másikat az egyik katalógusból, holnapra kiderül van-e a nemtommelyik szegedi raktárban. Ha nincs, akkor vasárnap elvisz a csajszi a nagykerbe és ott addig kutatunk, amíg nem találunk vmit ami jó is + tetszik is.
Apa egész délután hányt, 7-kor levittem a dokihoz, mert már nagyon durva volt. Ott kapott egy nagy szurit, utána ájuldozott egy sort, nagy nehezen hazajöttünk (kb 50 méter) de most meg lázas. Nem tudom mi a francot csináljak vele, holnap reggel utaznánk vidékre, csomó talink van lagzis ügyben... szóval gáz!!!
És borzasztó fáradt vagyok. Totál lemerültem. Rég volt már ilyen :(

Jóéjt!

Ui: nagyon cukikat vettetek!!! :wink:
Vendég

Wera: látom, tényleg nagyon kivagytok! Sajnálom! Jobbulást a jövendőbelidnek! Szurkolok ruhaügyben! Már csak 18 nap az esküvőig! :lol:

Eyi: a felső kocsi casualplay. Mikor mentek UH-ra, hogy lássátok a nemét? Mit érzel?

Sziszka: én +6 kg-nál tartok. :oops:

almaani
Kép
almaani

márc 1-én megyünk 4d-re.megtudhattuk volna, csak először úgy voltunk vele, hogy nem szeretnénk, aztán mikor mégis meggondoltuk magunkat, a nődoki közölte, hogy ő csak a 28-30. héten mondja meg, nem olyan jó képfelbontású a gépe, s nem akar tévedni.szval ij.

nem tudom talán lányka, bár férjem biztos benne, h. fiú.

szoval méhszalagok nyúlnak?nekem is jobbra lennt egyébként.hát remélem nem komolyabb, mert eddig semmi ilyenfajta gondom nem volt

Kép
Kép
eyi

ja és képzeljétek felpróbáltam a fürdőruciimat, kb.kétszer akkora melltartó kellene, kibuggyanik belőle.13 cm el nőtt a mellkerületem.
de apa csak örül neki...

Kép
Kép
eyi

na megyek pihizni mindenkinek jó éjt

Kép
Kép
eyi

Köszi lányok a véleményeket a névről :) Megegyezik azzal amit a környezetemben is mondanak róla, mindenki elmosolyodik a hallatán és......... hát aranyos....... :)
Szóval nem lesz Bonifác :( Nekem is a becézése tetszik leginkább, Boni, így jobban hangzik. Tovább gondolkodunk :)
Ja, és Ani, Eyi nagyon szép rucikat vettetek.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Lányok,nagyon szép ruhácskákat vettetek!
Milyen érdekes,hogy soha nem találkoztunk és mennyi mindent tudunk egymásról,szinte naprakészen. :lol:

Az én pocim is rohamosan nő!Mi lesz velünk? :shock:

Ma megyek a védőnőhöz,én is kíváncsi vagyok a + kilókra.
Pénteken meg a dokihoz megyek.Egy másikhoz.
Nem tudom emlékeztek-e,hogy írtam a dokim előre megmondja az árat és még nem bólintott rá a szülésre sem.
Nos,ajánlottak egy doktornőt és most hozzá fogok menni.
Árkategóriában ugyanaz,csak te döntöd el mennyit adsz és valszeg már most ledumálom vele a szülést.
Majd írok,hogy mi volt.

Na most már öltözöm.

Kép
melike

Jó reggelt!

Stella
lll :arrow: La Leche Liga
www.lll.hu

Manka
Kenguru... 2-3 hónapos kortól használható... én nem szerettem, mint ahogy nekem a hordozó kendő sem jött be...
Vendég

Orsi, szerintem is szép a Zoé ;)

Mia_show, én is utálom az antibiotikumokat, sima hólyaghurutra nem is jutott volna eszembe bevenni. Csakhogy most kicsit más a helyzet, mint normálisan, mert a gyulladás könnyen átterjedhetett volna a méhre, akkor pedig a gyerek menekülőre fogja :/ Így most gombászom :)

Zmimi, gratulálok a csajszihoz, nem semmi méretek :)

Wera, most a dokim felírt valami más szert, remélem, ez használni fog. Nem hiszem, hogy ez a csöves megoldás, mondjuk...Sajnálom a párodat, jobbulást neki! A telefonszámot még én sem tudom, nekem is vissza kell adnom a céges mobilt...

Szilvaqueen, a Canesten miatt mentem be az ügyeletre megnézetni, hogy nem szivárog-e a magzatvíz :/ A mostani kúp, amit kaptam ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, de más a hordozóanyag, állítólag ez működni fog.

Stella, szerintem nagyon kedves név a Bonifác. Mi a jelentése, megnézted? Illik a vezetéknévhez? De látom, közben már lemondtatok róla...

Tegnap voltam dokinál, klassz lett a cukorterhelésem (éhgyomorra: 4,2; 2 órával később 4,5), +8 kilónál járok, de most nincs kedvem diétázni.
Egy nagyon kedves ismerősöm hívott tegnap, hogy nekünk adják a kiságyukat, 120x60-as, ágyneműtartós, és a fekvőfelület 3 szinten állítható. Iszonyú boldog vagyok :) Viszont van 1 dilemmám: kókuszmatracot is tudnak adni, de nem tudom, mennyire higiénikus más matracát adni a babának. Ti mit tennétek?

A fiam bioritmusa az elmúlt 3 napban megváltozott. Eddig akkor volt fent, amikor én aludni próbáltam, vagy feküdtem; most este és éjjel is csönd van, viszont napközben mocorog rendesen :)

Kép
elan

Sziasztok!

Lassan megyek a védőnénihez, kíváncsi vagyok, hogy mit szól a +10 kg-hoz :? :D
De azért még benéztem hozzátok :D

buci: sajnálom, hogy neked is fertőzésed van. :( De az tök jó, hogy kaptok még egy bónusz uh-ot. :D

almaani, eyi: szép szerzemények :D

wera: sajnálom, hogy életed párja ennyire rosszul van, az tényleg gáz, hogy ma kellene mennetek a lagzi ügyeket intézni, az nem várhat egy pár napot?

melike: majd gyere és mesélj, hogy mi volt ma a védőnőnél :D

elan: nálam is a matraccal van a gond. Kölcsönkapnánk egyet, de én azért szeretnék inkább egy újat, de megsérteni sem akarnám az illetőt. Nem tudom, hogy mi legyen. :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!
tegnap csak olvasgattalak benneteket,mert szarakodott a netünk és mindig megszakadt.
Nem akartam magam azzal idegesíteni,hogy írok egy kisregényt nektek és közben elszáll,mert megszakad a kapcs...
Nagyon édesek a rucik!Én most egy kicsit leállítottam magam,mert megvárom míg megjönnek az igazi nyári rucik.
A párom és a szülei ma mentek Peste megvenni az Ikeába a kiságyat,mert utána nem lesz idejük!
Most itthon vagyok egyedül és nagyon nem bírom ezt a tétlenséget!
tegnap egy másik topikban,azt hiszem a 2008-ápr.-májusiban olvastam,hogy nagy leárazás van a H and M-ben!itt nálunk nincs,de akkor átmennénk Miskolcra!

ELAN: Nekm írtad,hogy szép a Zoé vagy Orsinak is az lesz a kislánya neve?
Mert engem apuka meggyőzött és Kata kilőve,marad a ZOÉ!
Vendég

Bocsi,hogy beleszólok a matrac témába,de egy kicsit értek hozzá!Apukám a boltjában szivacsokat is árul kiságyba....Igaz,hogy nem kókuszmatrac,csak sima szivacs,de tökéletes....Ez nem reklám,tapasztalat! :lol:
szerintem nem drága érte a 2-3 ezer forint(ez vastagságtól függ)
Viszont a kapott szivacsot már egy kisbaba kifeküdte az Ö kényelmére és hiába pille sullyuak,azért az szerintem érezhető...
Vendég

csiri-biri: köszi a tanácsot :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

egy kis segítség a babanév választáshoz:

http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Nemnagyon voltam 2 napig,mertnővérem kisfiának síszünet volt a suliban és vele kellett foglalkoznom!
Jól elvoltunk!
Bocsi,de nem fogok tudni mindenkinek válaszolni,annyit írtatok!

Bárány! Azért remélem jelentkezel,hogy mi lett az eredmény és,hogy egyáltalán mi van veled!

Mák: Én tegnap hatalmas adag mákosgubát megettem,nem hinném,hogy ettől bármi baja lehetne!

Tegnap reggel majdnem sírógörcsöt kaptam mert eéőtte való estétől ali mocorgott,már úgy voltam elmegyek uh-ra!
Hát tegnap este bepótolta!
Annyit dolgozott mint még soha!
Kívülről furábbnál furább alakzatokat öltött a hasam!
Apa csak merengette szemeit,hogy ÚRISTEN!!!!!
Tök jó volt!

Almaani! Jók a kocsik. Valahol meglehet nézni bővebben?

Nagyon szép ruhákat vettetek!
Tegnap Áron baba is kapott a mamájától kettőt:

Kép Kép

Nekem is szokott fájdogálni a hasam,vagy éppen szúrkálni,mindig van valami!
De azért elmondhatom,hogy jól vagyok!
Én kedden megyek a védőnőhöz,én is 87 kilónál tartok!
Ma 14-re megyek a dr-hez,remélem lesz uh is!

Wera! Nagyon sajnálom a ruhát és a párodat is!
Remélem minden jóra fordul!
Szorítok!
Azért majd próbálj otthonról is jelentkezni!

Ha mást nem legalább küld SMS-T!!!!!!!!!!!! :lol:

Elan! Hát pont ez az én gondom is,ezen gondolkodtam tegnap!
Mi is kaptunk kiságyat+matracot,igaz egy német kisfiúé volt aki akkor aludt benne mikor hazajöttek,kb. 5X,de nemtudom!
Én asszem abból venni fogok újat!

Többiek! Vélemény?

Kép

Kép
ibm

Most láttam,hogy nekem nem frissit a vonalzóm...Mi lehet az oka?
Vendég

Jóreggelt! :lol:
Csiri-biri: nagyon szép lett a vonalzód! Olyan kis tavaszias! :D

Nálunk nagyon szép idő van, igazi tavasz! Sajnos csak az irodából látom, de így is nagyon feldobja a hangulatomat!
:lol:

Engem a védőnő csak 3 hét múlva akar látni. Addigra a belgyógyászati vizsgálaton is túl leszek, hétfőn pedig megyek a cukorterhelésre.
Fogytam 1 kg-t! Nem tudom, hogy lehet, de most "csak" plusz 5 kg-nál tartok. :shock: :D

almaani
Kép
almaani

Úristen! Még jó,hogy visszaolvastam!!!!!!!!
Szóval nem 87 kiló,hanem +8 kiló,így vagyok 72!

Kép

Kép
ibm

Csiri-biri! A nőivonalas vonalzó időnként elalszik,aztán gondol egyet és újraindul!
Nézd meg a babafalvásokat is,haátha tetszik valamelyik,az még mindig működött!

Kép

Kép
ibm

Matrac
Mi használt kiságyat kaptunk, mikor Petit vártam... matracot külön vettünk bele... most Tomi is kap új matracot...

Szilva
Dósa nádor téren van az a bútorszövetes, szivacsos bolt... ott még méretre is vágják, behúzzák...
Vendég

Csiri-biri, Neked írtam a Zoét :)

Mi mindenképpen kókuszmatracot szeretnénk a kiságyba, de előtte rövid ideig használunk majd egy bölcsőt (ezt kölcsönbe kapjuk, az előző tulajdonosa imádta, de másfél hónap alatt kinőtte :) ), és abban szivacsmatrac van. Azt nem is cseréljük le, másfél hónap alatt nem nagyon lehetett lelakni...

Kép
elan

Ibm: nagyon édesek a ruhák! :lol:
A babakocsikat a brendon.hu oldalon meg tudod nézni. Nem olcsóak, de valahogy az első babánál ez nem érdekel, inkább dolgozunk kicsit többet. De már úgy várom, hogy nyáron ezekkel rodeózzak a városban!! :lol: :lol: :lol:

Csiri-biri: jól látom, hogy ugyanarra a napra vagyunk kiírva (jún. 17.)

Mi is megkaptuk sógornőmék kiságyát, teljesen újnak néz ki, csak matracot vettünk újat hozzá, kókuszmatracot, ami a múltkor akciós volt a Corában. Már úgy várom, hogy a lakásfestés után berendezzük a babaszobát!!!

Orsi: ugye ti is most festetek? Csak a babaszobát vagy az egész lakást? Milyen színű lesz a babaszoba?

almaani
Kép
almaani

Most olvastam egy kicsit vissza is ujra....
néhányotoknak nagyon ritkán kell menni védőnőhöz!Én eddig 5-ször voltam,Ö egyszer volt nálunk!eddig 4 hetente kellett mennem,mostantól 3 hetente...
mondjuk semmi értelmes nem történik ott,csak mindig elkeseredek a kilóim miatt...:-)
Vendég

ALMAANI!
junius 16-ra vagyok kiírva,de progis császárom lesz,a 38.hét körül!még nincs fix időpont
Vendég

miért lesz császár? (bocsi, ha már írtad, nem emlékszem)

almaani
Kép
almaani

a nagyobb lányomat...(meg kell szokni,hogy mostmár 3 csajszi lesz,tehát helyesbítek... :D )
A legnagyobb lányom faros volt és amikor megindult a szülés,a kislábát beakasztotta keresztbe és rögtön megcsászároztak...köldöktöl lefelé altatásban....
20 hónappal késöbb a középső csajszikám szintén farosan készülödött,de Ö koraszülött volt,valami fertőzés miatt és szintén gyors császár köldöktöl lefelé,altatásban...
Most adott a császár,viszont keresztbe vágnak és spinális érzéstelenítést szeretnék!
Vendég

Nagyon csúnya a hosszanti seb,ahol 2szer vágtak,évekig zavarta a nadrág,farmer és gondoltam megkérdezem nem -e lehetne-e keresztbe vágni most...LEHET!Illetve ezzel csak 5 nap és nem 10 a bentlét
Vendég

Már én is nagyon várom,hogy rendezkedhessek!
Mi is lassan kezdjük a festést,nálunk mindent kell mert amúgy is idén nyárra már terveztük!
Tegnap este ép babaszobát terveztem,de nem sokra jutottam!
Úgy döntöttünk festés után berakjuk a kiságyat attól függ hol a legjobb és majd a többit hozzá igazítjuk!
Sogorom asztalos,valószínűleg az ő feladata lesz a bútorgyártás,de lehet,hogy csak egy fiókos komódot akarok ami az elején pelenkázó is lesz!
Majd meglátjuk,hogy férünk el,nem túl nagy a szoba!
Kék lesza fal féli,ott valami cuki bordűr és onnan sárga!

Kép

Kép
ibm

Mi külön szobát szerettünk volna a cseppünknek,viszont nem sikerült a lakáscserénk,ugyhogy a hálónkban lesz 1elöre velünk...
de a franciaágyunkon kívűl minden az Ö izlésére lesz alakítva....
Vendég

[quote="csiri-biri"]M írta:csiri-biriost olvastam egy kicsit vissza is ujra....
néhányotoknak nagyon ritkán kell menni védőnőhöz!Én eddig 5-ször voltam,Ö egyszer volt nálunk!eddig 4 hetente kellett mennem,mostantól 3 hetente...
mondjuk semmi értelmes nem történik ott,csak mindig elkeseredek a kilóim miatt...:-)

Én vagyok az, aki abszolút hanyagolja a védőnőt... :oops:
Egyszer voltam nála, meg ő volt egyszer nálunk... meg majd fog jönni, hogy az ő kartonjába beírja az eredményeimet... csak most szétverve a ház... mi meg Pesten...
Vendég

Sziasztok!

+8 kilónál tartok... :oops: De nem mondott rá semmit a védőnő. Nekem 3 hetente kell mennem hozzá. A vérképem nagyon jó, a vérnyomásom szokásához híven 105/60. Megint próbáltak szívhangot hallgatni, de természetesen Noki megint nem hagyta magát. :lol: Akkorákat rúgott! :shock: :D Aztán ahogy ott ültem, rosszul is lettem. Leesett a vérnyomásom. Még jó hogy az ágyon ültem, így gyorsan le tudtam feküdni. Március 5-én kell mennem terheléses cukorvizsgálatra. :? Ja! 104 centi a haskörfogatom!!! 2 centit nőtt 3 hét alatt! :lol:
Meli, drukk az új dokihoz!
Én az új szivacsra szavazok!

Szép napot!

Kép
sziszka82

Megy valaki mostanában 4D-re? Úgy nézegetnék babafotókat! :wink:

almaani
Kép
almaani

Almani!
Én Márc.5.-én megyek. :D
Már alig birom kivárni. :D
Miért foglalkoztok annyira azzal hogy mit mond a védönö a felszedett kilókra.
Én nagy ivbe lesz.r.m,nekem az ö véleménye nem oszt nem szoroz. :lol:
én 1 hete mértem magam akkor volt +12 kg rajtam,de syerintem m'r t0bb. :lol: :lol:
Nekem a védönö csak akkor lenne segitségemre talán ha 13-14 éves lennék.
Soha semmi ujat nerm tud mondani,csak az idömet veszi el. :lol:
Amugy rendes kis csajszi a védönöm de fölöslegesnek tartom.
Na ezt jol leirtam.
Régen raktunk már pocakfotot.
:roll:
Vendég

HALIHÓ!

Én holnap megyek a terheléses cukorra, aztán utána UH is lesz. Már nagyon várom. Kiváncsi vagyok, mekkora a babám, éilletve, hogy még mindig kislánynak látják-e. :)

Az én hasam is sokat fáj és húzódik az elmúlt napokban, szerintem most van egy növési periódus.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ja,én is az uj szivacsra szasvazok.
Tényleg tudja valaki mennyibe kerülnek a kokuszmatracok?
Vendég

Bogi!
Sok sikert a terheléses vércukor vizsgálatra.
Én nagyon utáltam.
De ki lehet birni. :)
Vendég

Köszi Móni!

Citromot viszek, csak nem lesz olyan vészes...

Inkább azt nem tudom, mit csinálok ott két órán át. Mindenesetre, könyvet viszek magammal.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Én is vittem citromot,az elsö kortynál még el is mosolyodtam hogy milyen finom :lol: amikor a felénél tartottam akkor már nem volt valami jo.
AZ a legrosszabb abba 2 orába hogy nem ehetsz nem ihatsz nem rágozhatsz.Tiszta kinzás.
Amugy nekem hamar elment a 2 ora.
Én is olvasgattam. Kép
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat írtatok tegnap óta!

Almaani, Eyi - a ruhák nagyon édesek. Nekem is tetszenek a nyers színű ruhák, mindig azon kapom magam, hogy unisex színeket nézegetek, persze azért lesznek majd vagány fiús dolgok is. Gondolom az van bennem, hogy jó lesz még a kistesónak is. Néha írjátok már le légyszi, hogy honnan vannak és milyen áron, csak hogy kalkulálni tudjak. Ja még a ruhákhoz akartam írni, hogy ti milyen méretből kb. mennyit vesztek majd? Vagy már nagyobb méreteket is beszereztek?

Wera - jobbulást kívánok a párodnak! Remélem sikerül elintézni az esküvői előkészületek és találsz egy szép ruhát is magadnak!

Gigi - köszi a választ a kenguruval kapcsolatban! Hogy megy a lakásfelújítás, mikorra fogják befejezni?

Melike, Szilva - én is ma megyek védőnőhöz délután. Egyébként én is hasonlóan állok hozzá, mint Móni. Sok új dolgot nem tud mondani, igazából nem is muszáj mennem hozzá. Tök aranyos és segítőkész, ő aztán végképp nem az a lecseszős típus és egyébként ha híztatok akkor mi van? Az orvos majd eldönti rendben vannak-e dolgok, neki pedig nincs joga ahhoz, hogy egy kismamának beszólogasson a kilói miatt. Nem igaz? Engem legalábbis nem érdekelne!

Nem tudom már ki írta a használt matrac problémát. Én mindenképpen újat vennék, legfeljebb megmondod a felajánlónak, hogy köszönöd már van, vagy elteszed és újat használsz. Én is újat veszek, kókuszt. Ahogy én nézegettem, a legolcsóbb a Mária bababoltban (www.bebibolt.hu), amit kinéztem a neten az 7590 Ft, de ez 70*140*6-os. A többi oldalon ilyen méretben csak drágábbakat láttam.

Mi a gond a mákkal? Én ugyan nem rajongok érte, de erről még nem hallottam.

Zoé név nekünk is nagyon tetszett, ha a következő lány lesz, talán meg is kapja. Leginkább azért tetszik, mert a keresztneveinkből összerakható.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bogi - én holnap megyek vércukor vizsgálatra. Citromot én is viszek és egy jó könyvet. Inkább az zavar, hogy inni nem ihatok közben, ja és eléggé szédelgős vagyok nagyon alacsony vérnyomással. :cry: :cry: :cry:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi - én is hajlamos vagyok az ájuldozásra vérvételnél, ráaadásul, ha ne iszom elég folyadékot a vérvétel előtt, akkor tök sűrű lesz a vérem. A múltkor hosszan nyomkodta a vénám, mi5re jött valalmi, pedig holnap még teljes vérkép is lesz.

Bár a védőnő azt mondta, vizet szabad inni előtte? Ti hogy tudjátok?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?