Sziasztok!
Vica

!
Itt vagyok a jó hírekkel.
Voltam tegnap a doki bácsinál. Fura volt. Jó sokáig szemlélődött mire végre mondott valamit. Nekem csak annyi kérdésem volt, hogy elég vastag a méhnyálkahártya?

Azt mondta 20mm, erre megnyugodtam. Mivel még csak a 40. napon voltam alig találta meg a petezsákot, egyszer azt is mondta, hogy "Ha akarom terhes, ha akarom nem terhes". Ezt nem tudom mire értette.
Mikor befejezte a vizsgálódást nyomtatott nekem egy képet, amin van egy alig 8mm-es valami, ami akár petezsák is lehet, és azt mondta:
"Ha nem ismerném korábbról és csak úgy besétált volna az utcáról azt mondanám, hogy terhes. De mivel ismerem az előzményeket nem szeretném, ha esetleg nagyot csalódna. Én csak nagyon halkan és zárójelben gratulálok."
Szóval most úgy néz ki, hogy terhes vagyok.

De még a doki is fél ezt rendesen kijelenteni. Azt mondta, hogy menjek vissza 2 hét múlva, akkor majd hangosan is gratulál. Aztán a végén aztán mégiscsak azt írta a papíromra egy "egye fene" kíséretében, hogy 8mm-es petezsák látható. És végül mégis azt is mondta, hogy ez terhesség.
Mondtam neki, hogy rosszalkodtam és a tanácsától függetlenül 3x2 Utrót szedek, írjon már ki nekem egy nagyobb adagot. Simán kiírta, azt mondta, hogy nem csináltam rosszat a sok Utróval, és ha ez az én lelkem megnyugtatja, akkor szedjem nyugodtan.
Tegnap sokáig dolgoztam azért nem tudtam jönni, ma meg csak pihentem, rengeteget aludtam és feküdtem, mert ez a hét nagyon fárasztó és megerőltető volt, a munkahelyemen rengeteget kellett dolgozni. Így aztán kimaradt a takarítás, a porcicák csak úgy hancúroznak a sarkokban és a bútorok alatt. Úgy érzem sosem érem utol magam. De nem baj, legfontosabb a pihenés.
Tehát most nem tudok mást tenni csak várok.

Meg természetesen nektek szurkolok!!!

Nagyon-nagyon köszönöm a rengeteg sok drukkot!!! Fantasztikusan jól esett minden alkalommal! Nem tudom szükségem van-e még rá, még midig csak a 41. napon vagyok és volt már nekem 47. nap körüli vetélésem is. De igaza van Andi28

-nak, és megpróbálok nem gondolni rá. Valahogy érzem, hogy minden rendben lesz, most mindennek rendben kell lennie. Igaz néha még megjelennek a kétségek, de remélem hamarosan túl leszek rajta.
Köszönöm mégegyszer a sok lelki támogatást!
Ha nem bánjátok azért még itt maradok veletek.
Puszi, Leone