Borsika-Bori,
dehogy olvasok ilyet. Poén akart lenni. 3 éve Thomason kivül nem sok könyv volt a kezemben. Szenvedek is egyébként ettől...
Ancsa,
Depesmódot. Komolyan. Én meg sajna szinte semmit nem olvasok, csak emlékszem, mi volt a kötelező középiskolában, aztán bedobtam, hátha azt gondoljátok(legalább egy percre), hogy hű de művelt vagyok.Mint írtam Borsikának, csak gyűlnek-gyűlnek a könyvespolcon a könyvek, de nem jutok oda...Majd gondolom a nyugdíjas évek alatt. Egyelőre Thomas meg a Vidám mesék.
Tünde,
nálunk Jankó még alszik délután, bár egyre többet lázad. Igaz este is. Tegnap végül is elaludt, aztán több, mint 3 órát durmolt. Ma meg 1/4 6-kor kelt reggel(reggel?! Hajnalban!). Most szenved a hálóban, gondoltam fél 3-ig hagyom, aztán kiviszem és megfutattom, ha addig nem alszik el, úgyis király az idő. Olyanja Jankónak is volt, ami most Benének, ő a kezét nem engedte megfogni. Túl van rajta, most már inkább kitúrja Flórit az ölemből, de bújós.Meg megint nem akar egyedül elaludni, énekelni kő(kéne, de néha bekeményítek).
Úgy látszik a kettes számú csajok ilyen szuperek. Képzeld, Flórkát úgy vittem haza a kórházból, hogy már tartotta a fejét, két hetesen lekövette a Nagyi szemüvegét, és ő is nagyon hamar elemelte hason a fejét. Tudják, hogy gyúrni kell, ha érvényesülni akarnak bátyó mellett és meg akarják majd szerezni a kisautót(meg a nagyot is, persze). Gyűrűk ura engem sem mozgat meg, bezzeg a fák mennyit mozognak benne, abba belefáradok, ha nézem.
Steffi,
örülök, hogy jó a kedved És hogy Martin is jobban van, persze. Műismertetésért pedig köszönet. Milyen rossz lesz annak a színésznek,aki azt a figurát játsza, ki olyan hamar meghal, ha ebből is filmet csinálnak. Sokkal kevesebb pénzt fog kapni, mint a többiek. Biztos nem volt szimpi az írónőnek...És most jól kiszúrt vele.
Valentina,
édes a kis Egyéves!
Veronikusz,
tudom, emlékszem, amikor múltkor írtál a kolleginákról, épp azért írtam, hogy számolj be a fejtorzulásokról. Imádom az ilyesmit, kis genya vagyok.
Adri,
jöhetnétek Borsa oviba fitness óra és irodalmi foglalkozás közé zenebölcsizni a családdal. Kérdezd meg Tőle, hogy bevesz e?
Amíg írtam Nektek, bealudtak mind a ketten. Látod, Linocs, megmondtam, itt is rendes kölkök vannak...

Úgyhogy Tünde csatlakozom. De itt koffeines cucc lesz, nem kamukv.!