mi is dőltünk a röhögésről apával, Beni meg azon kacag, hogy mi röhögünk nyeritve!!!
Azuram megjegyzése az utcsóhoz: és a tanárnéni ezek közül mind a 3-ba tartozik!!!!!
Eni! Nagyon édesek vagytok. Örülök a kuki jó hireknek, oltás infót mindenknek köszönöm!
Eddig is szép voltál, de a terhesség még inkább megszépített!!!!
Szép család vagytok nagyon!!!!
Kimike!Sajnálom, hogy milán is elkapta!!!
Remélem nekünk szerencsénk van, mert Blanitól már az öszes létező bacit, virust bekapta, bekapja 2 éves koráig, s talán a böliben ellenállóbb lesz!!!
Bölcsi!!!!Ma voltunk beíratkozni, (még tavaly lezsiroztam a helyet, meg nagyobb tesó is oda járt okán előnyt is élvezünk)
Blani régi gondozónénijeihez kerül Beni, éééééés ami a lényeg és amiért drukkoltam: ovis előkészitő csop. indul,(ezt csak én hivom igy) vagyis csak 2-2,5 évesek lesznek, nem tesznek be 8-9 hósakat. Ez azért jó, mert sokkal jobban fejlődnek, kiegyensúlyozottabb a csoport és hála a 2 gondozónéninek a törvény szerinti csak ellátás a feladat-ellenére fejlesztőznek, verseket tanitanak, táncolnak, szóval beleadnak apait anyait! Benéztünk a csoportba is és képzeljétek a karomból átkéreckedett azonnak Margó néni kezébe!!!!Ez aztán az első látásra szerelem, igy nem lesz gond a bölcsiben. Aztán bent játszott egy kicsit, annyira édes volt! Tavasztól bejárunk majd az udvari 1 órájukra játszani, szokni a helyet, aug. 22 tő meg élesben megy a 2 hét beszoktatás!!!!!
Katus! Én is drukkolok a lakáshoz!
Andy! Miért is kellett szobát cserélni?a hláó nagyobb volt?
Ti is csak aludni jártok be nem? Ha az egyikünk tv-zik, a másik olvas, akkor bemegy, vagy mindketten aludni, hétvégén meg reggeli pizsiparty helyszín!

Konyha
Nappali
Folyosó
Folyosó majdani rejtett világítása
Szobák felőli folyosó világítása (lesz)
Szobák felőli folyosó padló
Bejárati folyosó leragasztva mindenhol, hullámpapírhegyek...
Ülőgarnitúránk, dohányzóasztal, cipősszekrény teraszon
Ugyanaz, csak jobban látszik.