2003.09.11 15:06
2003.09.11 16:40
Ő még csak 9750 gr ráadásul
És olyan rucik jók rá, amikre azt írják 1,5 -2 éveseknek. el vannaek ezek tájolva. 2003.09.11 16:45
2003.09.11 16:48
2003.09.11 16:54
Azér annyira nem nagy a flanc ám nálunk, csak hát másfél éve (mióta elkészült) nincs a felső fürdőben mosdókagyló, mert nem választottuk ki a bútort! Amire többek között azért is van szükség, hogy kipakolhassam a ruháskomódunkból végre a törülközőket, ágyneműt, ilyesmit, és végre elférjünk
Vízipók kapott egy sárga kiskádat egy állvánnyal
A barkácsoló párodat pedig írtad, csak elfelejtettem
2003.09.12 09:20
De muszáj...azért legtöbbször Ő kéri szerencsére
Na jó, persze, gondolom az első hetekre gondolsz, de nekem tökéletesen megfelelt a nappali ülőgarnitúra egy sarka
Éjszaka meg magam mellé tettem az ágyba, és fekve nyamizott
Én inkább azt tartom fontosnak, hogy valami nagy párna legyen a baba alatt, ha ülve szoptatod, mert könnyebb sokáig tartani. Lehet kapni a szoptatós párnát, az is nagyon jó, de előre nem fontos megvenned (kb 5000 ft), mert a szülőotthonban adnak etetéshez, ha akarod, és akkor ki tudod próbálni. Mert hát ugye valakinek nem jött be...Nekem nagyon tetszett, csak ennyi pénzt sajnáltam kiadni érte, főleg, ha az embernek van otthon nagyobb párnája
Úgyhogy szerintem se aggódj emiatt!
Szóval, amiatt se tudtam túl mélyen aludni
mindenkinek!
2003.09.12 16:44
Most már van neve Vízipóknak, Szőnyi lesz az apukája után
Aztán egy halom helyre kellett rohangálni, meg vásárlás, de valahogy már nem vagyok olyan fitt
És már majdnem rosszul voltam az éhségtől, de kispapi megmentett egy tuti jó étteremben. Ma már nem is csinálok semmit, csak henyélek a kanapén a tévé előtt, az embert pedig leengedtem horgászni
Biztos front van, vagy örült, hogy ilyen pici fiúcska létére ilyen sokáig fennmaradhat
2003.09.12 20:43
2003.09.12 20:45
Akkor még nem voltam túl edzett, és hát bevallom, bőgtem is
Úgyhogy képzelem, neked is milyen "jól esik"
2003.09.12 21:27
Aztán a kórházban még rosszabbul lett, elkapott ott egy vírust, na akkor már kifejezetten nagyon bőgtem
aztán elrontották a lázcsillapító beadást, egy nagy göb és seb letta lábán, ami ma egy heg, na akkor már zokogtam, és közebn 39 fokos lázam lett. Én infúzión, Emma vigyorogva az ágyba, anyukám mellettünk. Aztán másnap hazajöttünk, kikönyörögtem hoyg engedjhenek el, mert mi csak egyre betegebbek leszünk. Aztán itthon kiderült zsalmonellát is kapott akórházban. Na, ez volt az én edződésem első betegség ügyben
Elhiszed hogy azóta egy ksi nátha nem izgat fel?
De komolyan, azóta amíg csak prüsszög, folyik nzi megviszgáltatom, de antibiotikumot nem kap!!! Hagy dolgozzon csak a kis immunrendszere. Most jön a tél, remélem azért komolyabb probléma nem lesz. 2003.09.12 22:42
2003.09.13 08:15
Sajnos az ember edződik
De arra tényleg nagyon jó, hogy olyan helyekre, ami nem megközelíthető babakocsival, abban vidd. De télen semmiképp ne vidd ki csak kenguruban, maximum tényleg rövid sétára, takaróval. De szerintem azért a babakocsi mégis csak kényelmesebb neki is
Ja, most látom, hogy hordozót írtál...ezt úgy gondoltad, hogy rajta a babakocsi vázán? Vagy csak úgy simán kézben? Mert az utóbbi szerintem kivitelezhetetlen, mert olyan nehezek
Szóval, az sincs kizárva, hogy a decembert otthon töltitek, illetve mi is
Bár annyira úgyis ki fogom vinni, hogy beülünk a kocsiba, és átmegyünk anyumékhoz, csak sétára nem...
2003.09.13 08:32
2003.09.14 14:41
Ezért most nem keltem föl, de ha sikerült megoldani, akkor felteszem. Krisztának pedig már ezer éve ígértem a bundazsákos képet, azzal is adós vagyok még!
, na jó, Vasmacska büfében
) mindenki nyugtatgat, pedig annyira nem is vagyok ideges. Egy kicsit izgulok, de annyira nem, amennyire meg akarnak nyugtatni
És megfigyeltétek, hogy a nőkből a kismama látványa szinte kivétel nélkül azt váltja ki, hogy elmesélik a saját szülésüket? Már egy halom történetet végighallgattam
Apukám is izgul, minden nap telefonál, pedig régebben volt, hogy hetekig nem beszéltünk. Anyám egyszerűen csak készül, ő majd érkezik, ha szükség lesz rá
Úgy beszéltük meg, hogy ha 30-áig nem történik semmi, akkor jön, mert onnéttól a páromnak nagyon sűrű a munkája, többször is éjszakás, és mégse legyek azért egyedül itthon. Hát ilyenek vannak

2003.09.14 19:06
Ilyenek ől, ha macera van ordítanak. És nem azért mert az fáj, vagy kellemetlen. Ha megnyugtat próbáld a porszívós orrszívót saját magadon, van aki csak ezután merte babánál hazsnálni. 2003.09.14 19:28
Mert nagyon izgulok
), hogy lenyúzta a hasát
Na jó, hozzáteszem, elég artista mutatványokat vitt véghez rajta
Most már alszik, remélem, túléli
Szóval még elég csúnyán köhög Regi, úgyhogy én azt mondom, inkább a hét második felében tartsuk, nehogy Emmának is baja legyen!
2003.09.14 19:43
De ne izgulj, elég, ha én izgulok
2003.09.15 09:41
2003.09.15 10:19
Most mar 100%-os lanyunk van
Annacska
Felen most nagyon, hogy kicsi lesz az overal ( 50-56-os de nagy ) pedig olyan szep
De mar csak ket het es het vegen talalkozunk is
2003.09.15 10:54
Szoktam ott álldogálni és nézelődni, meg bekuksizok a fiókokba és és megsimizem a ruhácskáit
Össze szeretném pakolni Vízipók cuccát is, mert ha anyu akkor még nem lenne itt, akkor az embernek tutira gondot fog okozni
Pedig ügyes ám, de nem akarom olyan helyzetbe hozni, hogy kimaradjon valami!
A párom dolgozik, én még gondolkodtam volna, hogy elmenjek-e egyedül, de a lejárt zöldkártya miatt inkább nem kísértem a sorsot! Jelzésnek vettem, hogy maradjak a seggemen
2003.09.15 12:50
A 3D-s Uh-on egyszer anyukámmal voltam, egyszer egyedül. Az orvosnál is én voltam ez egyetlen akivel sose volt ott a kispapa. mondtam is neki hogy komolyan leányanyának érzem magam
2003.09.15 12:59
2003.09.15 15:53
A fűtéssel nem lesz gond családi ház révén, mi magunk szabályozhatjuk a dolgot.
De azért ne képzelj olyan nyávogósnak vagy ilyesmi, csak szeretünk együtt lenni. A vezetésről meg annyit, hogy észrevettem, hogy sokkal bambább vagyok, mint régen. Kb. annyira tudok figyelni, mint amikor az ember egy nagy buli után reggel, másnaposan beül a kocsiba. Különben olvastam is, hogy a terhesség előrehaladtával romlanak a reflexek. Meg a múltkor kifelé álltunk éppen a Váci úton a dugóban, amikor eszembe jutott,hogy mondjuk mi lenne, ha egyedül lennék egy ilyen helyzetben, és jól elmegy a magzatvíz. Mi a frászt csinálok?
Jól megígértem a nevében, bár nem hiszem, hogy gondot okozna
Köszi Kriszta
a főnököddel nem tudsz beszélni,hogy fáradékonyabb vagy? Nehogy baj legyen aztán, meg jókedvűnek is kell maradnod, hogy a pici is azt érezze, ne mindig a hulla fáradtságot!
2003.09.15 16:52
(hú, de hülye szó...)
Csak elférünk
Szóval, szirom, Marycus, Ildikó, ha van kedvetek, és időtök, nyugodtan gyertek!!!!!
Tök jó buli lenne
2003.09.16 09:02
Nem ígérek semmit, meglátjuk, jó?
Csak tudnám, mi a fenét vegyek föl... 2003.09.16 13:42
2003.09.16 13:48
sajnos hosszabb ideig szokott tartani
De ha mégis,a kkro sem esünk kétségbe
Főleg mert közel a szülőotthon
Olyan "fájásgyengeségem" volt, mint annak rendje. Ami azt jelenti hogy baromira fáj, csak épp a tágulás nem halad. meg az a szemét CTG nem mutat fájást
2003.09.16 13:52
10 nappal szülés előtt meg egy verseny volt méga Humgaroringen, ahová a kollégái és a versenyző srác legnagyobb örömére kimentem, mondtam nekik hogy nyugodjanak meg, minden versenyen van mentő, ráaádául Újpest közelebb van a Hungaroringhez mint a lakásunkhoz, + itt aférjemmel lehetek együtt, úgyhogy én jobban érzem magam itt, mint otthon. Aztán a srác csak annyit kért hogy várjam meg a versney végét, merta ddig szüksége vana férjemre, amikro kijött a pákyáról mondta hoyg most már lehet szülni
Persze hogy nem történt semmi
2003.09.16 14:44
Na de azert nem Regi betegsege aran. O legyen csak jol. 2003.09.16 16:53
Még zárt a méhszáj. Holnap reggel megyünk CTG-re, akkor műszeresen is okosabbak leszünk
Szóval ha nem bánjátok, a talira tényleg nem ígérek semmit, de még semmi sincs veszve
Mellesleg a pocim még mindig fájdogál (vagy megint), de doki bácsi szerint ez nem rossz, sőt. Mindenesetre ma is éjszakás az ember, de hát két rossz éjszakája úgysincs az embernek egymás után, ugye? Én legalábbis optmista vagyok
Annyi esélyem van erre, mint mindenki másnak, nem?
2003.09.17 08:29
Ugye most mar sokkal jobb
2003.09.17 08:55

, tőlem mehet
. 2003.09.17 10:03
Viszont most nem mondta senki Vízipókra, hogy lusta baba, mert majd kirúgta az oldalamat, alig győztem nyomkodni a gombot
Ja, és a váladékvizsgálat eredménye negatív
Most csak kedden megyünk legközelebb. Ennek örömére reggel gyalog mentem a kikötőbe és hazafelé is sétáltam, végülis rámfér. Egész szép idő lett, pedig reggel, amikor elindultam mindössze 5 fok volt.
Mármint a lottót
De valahogy én is azt érzem, hogy még van egy kis időnk. Bár azt is érzem, hogy sokkal kisebb a helye és kifejezetten feszít.
) teljesen.
Asszem ezt mondták el a felkésztőn hétfőn...
2003.09.17 10:51

2003.09.19 18:14
merre vagytok? A párom jól szétkapta a gépet, és ez volt a szünet oka.
Sorban telefonálnak az ismerősök, az egyik riogat, a másik szerint nem ügy a szülés, és ezeket persze mind anélkül mondják, hogy érdeklődtem volna ilyen dolgokról tőlük. Nem mondom, hogy nem kérdezek semmit, de ezeket a minősítéseket úgysem lehet valaki más szülésére ráhúzni. Úgyhogy nem ilyesmiről szoktam érdeklődni, ha meg is teszem. Na mindegy. Apukám az előbb hívott, és ezúttal harmadszor kérdezte meg, hogy komolyan gondoltuk-e, hogy Vízipókot Miksának fogják hívni. Nem tudom, eddig azt hitte, hogy szórakozunk?
Kérdeztem, hogy nem tetszik neki, de aszondja, nem akar sem beleszólni, sem minősíteni, mert ez nem feladata. Ésn ez igaz is, ami azt illeti
Azért sem értem, mert soha nem is volt másik fiúnév a tarsolyunkban, szerintem már tavasszal tudtuk a nevet... 2003.09.20 06:04
Hát eléggé sűrű volt megint a hét. Hét elején még be-bejártam, bár hivatalosan ettől a héttől már nem dolgozom. De hát nem bírok elszakadni - mi Kriszta?
Volt ott három kismacska (kb 3-4 hók), köztük egy kis vörcsipasi. Azt az éjjel elütötte egy autó (főút mellett laknak)
Nagyon szomorú voltam, mert nekem az tetszett legjobban, még gondolkodtam azon is, hogy elhozom (persze, nem, főleg vonaton, de mégis). Nagyon megsirattam szegény állatkát, meg anyával eltemettük...
Ez lesz a próba, hogy az esküvő előtt barátoknak beígért bográcsossal ne süljük fel 

Bár az már csak jövő nyáron esedékes, de jobb később, mint soha
Ja, és mostanában alul, a hólyagom magasságában szúrkálni szokott a hasam. Az normális? Volt veletek ilyen?
Mert neki szívfájdalma, hogy már három fiú lesz (ha ez is az lesz), és egyik sem viszi tovább az ő nevét. Ádám kompromisszumként már pedzegette nekem, hogy ha a 2. is fiú lesz majd, akkor második névként megkaphatja
Aztán nagymamám is mondta, hogy milyen név a Marcell Bertalan, válasszuk vmi szép nevet
Persze, mikor megkérdeztem tőle, hogy "Mamika, és mi a szép név szerinted?", nem tudott rá válaszolni
2003.09.20 19:01
Pár napja már tényleg alig kapok levegőt, nem jó se ülve, se állva, se fekve, szóval nem találom a helyem
Tudom, hogy ez normális, meg még emlékeim is vannak erről, de most valahogy még rosszabb minden
Máté, Milos, Simon, Noel...Őszintén szólva a Máté a nagy favorit
OFF: Hallom, hivott apum
Jobb később, mint soha
Nem semmi...Robi szerintem max egy rántottát tudna összedobni
(na de azt nagyon jól csinálja
)
Úgyhogy nyilatkozzon mindenki, melyik nap alkalmas
Pénteken az oviban Regi összepacsálta vizzel a ruháját, és kérte az óvónéni, hogy próbáljon meg átöltözni egyedül, és szóljon, ha kész van. Lányom mit csinál? Felvesz a bugyijára még egy bugyit (a váltást), szandit, és megy a nőcihez, hogy: "Kati néni, mehetünk az udvarra!"
Mindezt az óvónő röhögve mesélte, de az én könnyem is csurgott, annyira nevettem, ahogy elképzeltem
Minden csopinak megvan a helye kint, mert hát korosztályonként más játékok vannak stb. Szóval kiscsaj eltekergett (na ezt úgy kell elképzelni, hogy kb 10 méterre), és teljesen kétségbeesve kereste az ismerős arcokat
A lényeg, hogy jót sirt szegénykém, még hüppögött is, és engem hivott...
Képzelhetitek, hogy megszakadt a szivem, ahogy ezt hallottam...
Na, mindegy, edződöm tovább
2003.09.20 19:47
Tudod, így legalább már én is vihetem a babámat
Egyelőre hétfőn hív megint.
Naná, hogy én is ezt tettem volna
Meg a Máté is jó
2003.09.20 19:59
A Szentmihályit is megnézzük mindenképp, de ezt a Könyvest nagyon istenitik....Amúgy a Szentmihályin csak Bergonok vannak? Mert szerintem nekünk az nagyon széles lesz, tudod pici a lift
A Simonnal csak egy félelmem van, hogy nem megy az Etzl-hez

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|