A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Emi - Az már tök jó, hogy megvan az utódod ;) majd betanítgatod folyamatában őt, biztosan ügyesen megoldod ;)
Akkor te is, mint Nici, már nem csak a baba érkezéséig, hanem a meló végéig kezdhettek visszaszámolni :lol:
(A csokis Vienettát meg csak ajánlani tudom letörtségre)

Mezsó
- Én csak rákerestem neten erre a Chiccora ;) Még nem is próbáltam gyógyszertárban kérdezni .. én egyelőre tájékozódom. Nem akarok bevásárolni mindenből ezret .. várom, hogy kialakuljon a fejemben, hogy mit is akarok .. mert ha mindent megveszek ami elhangzott, az nem kis költség megintcsak :? :? És hát .. már a végét járjuk anyagilag .. vagy már azt is elhagytuk .. :roll: :roll:

Fruzsi - Tuti front van .. :? Ezeket a fájdogálásokat vagy az okozza, vagy baba-növekedés. Lehet végülis utóbbi is .. csak most sokan panaszkodnak, és ez gyanus ;)
Most keltem, még nem tudom milyen lesz a napom, bízom benne, hogy jó .. mert du. itthon lesz párom, és az csak szuper lehet :D :D
Szorítok, hogy neked is "süssön ma a napocska" és jókedvű legyél ;)

Klarka
- 40 nap :lol: :shock: :shock: Szuper :) Az már semmi .. :lol: Kitartás!!

Nicci
- Nekem most vette le a doki a hüvelyváladék tenyésztést, és hétfőn lesz eredménye.
CTG-t a 35. héten kezdem.
Biztos nem lesz semmi baj a babával, hiszen benne vagy a referencia-tartományban, azt meg úgy találták ki, hogy ha kifutsz belőle picit, az is még csak figyelmeztet ;)
Biztosan csak lelkiismeretes volt a doki, mindent alaposan megnézett ;) :)

Mary
- Sajnálom, hogy Anyud megint hozza a formáját .. ráférne egy határozott leosztás :?

Nici
- Szandinak jobbulást kívánok!!! Ne betegeskedjetek :) Most mondják, hogy lecseng az influenza-járvány ;) biztos hamar kimásztok belőle :)

Hétfordulósoknak nagy gratula!!

Kép
szösszenet

[quote="szőlő"][ írta:szőlőb]CSAJOK! Fórumtali!!!
Beszéljük meg hogy ki mit hoz, mert nekem holnap nem nagyon lesz időm vsárolni semmit. Egyltalán akkor most lesz, ugye? Mert én úgy készülök! :wink:

Én is érdeklődnék, mit hozzak??
(boltban beszerezhető kívánságokat várnék :lol:)

Kép
szösszenet

Köszi Szőlő :)

Tegnap megrendeltem az ágyat, 3 hét és készen lesz, nagyon várom már! :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

[quote="szőlő"] írta:szőlő
[quote="kisfruzsi"] írta:kisfruzsis az örök kérdés: mit főzzek ma? :shock: :shock: :shock:

Husis vagy nem-husis kaját szeretnél? :)

Nálunk a "nem-husis" kajára szájhuzogatás van :lol: :lol:
Legalább vmi feltétnek annak kell lennie :lol: :P

Kép
szösszenet

Már kitaláltam mit főzők segített a mindmegette.hu :lol:
Lasagne! Ha nem kapok kész tésztalapot,, ami sanszos itt, akkor csinálok, nem olyan ördöngősség! Remélem. Most nem lesz benne husi, csak gomba, meg minden fini zöldség, mert elég volt a sok husiból mostanság....

KépKép
kisfruzsi

egyébként sajnos mi is elég magyarok vagyunk, húst sokat..zöldet keveset. Most tudatosabban figyelek, amióta van a babónk.

KépKép
kisfruzsi

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Nálunk a "nem-husis" kajára szájhuzogatás van :lol: :lol:
Legalább vmi feltétnek annak kell lennie :lol: :P [/color]

Dettó. :D Azóta nem csinálok magamnak rántott zöldségeket mert "az nem kaja". :lol: Az egyetlen amit nagy durcogva hajlandó megenni az a rántott sajt. De azt annyira utálom panírozni... :roll:

Kép Kép
szõlõ

Látom, sokan nyűgösek és aggódnak. Én már régóta, de én olyankor mindig eltűnök innen. Nagyon megnyugtató lenne, ha már a harmincvalahanyadik héten tartanék.
Vendég

A vienetta jó ötlet, de elvileg nekem nem szabad :(
Én is remélem, hogy nem lesz komoly ez a betegség, de tegnap reggel mikor elvittem oviba még semmi baja nem volt, mire anyum érte ment úszott a takonyba, meg köhög is, bár az szerintem attól van, hogy csordogál le neki a torkán is :(
Szerencsére nem lázas, bár néha az sem árt, baciölő...
Na majd meglátjuk, próbálom minél előbb kikúrálni!

Szössz, és van valami programotok délutánra, vagy csak élvezitek egymás társaságát? :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Kisfruzsi, én bolognai spagettit mondtam volna, úgyhogy majdnem kitaláltam mit szeretnél :lol:

Én olyan kis rendesen eszem a húst mióta a doki rámparancsolt. Kíváncsi leszek a vérképemre :roll:

Kép Kép
szõlõ

Na egyébként én is! plusz eszem azt a vastabit, kakaó vagy hogy hívod? :lol:

KépKép
kisfruzsi

[quote="kisfruzsi"]e írta:kisfruzsigyébként sajnos mi is elég magyarok vagyunk, húst sokat..zöldet keveset. Most tudatosabban figyelek, amióta van a babónk.

Én úgy tudnám jellemezni magunkat, hogy "mindenből sokat" ..
Az az igazán "imádunk enni" család vagyunk :D :lol: :lol:
Nálunk a zöldség is nagy favorit ..
Páromba inkább a gyümölcsöket nehezebb "bevinni" :lol:
Viszont már kialakult a taktikám (mert amúgy imádja, csak lusta pucolni, megmosni, egyáltalán kitalálni, hogy egyen egy almát) ..
Én azt csinálom, hogy esténként egy tányérra megpucolok, felszeletelek 1-1 db narancsot, kiwit, almát .. mindent, ami itthon van, és együtt megnasizzuk tv-nézés közben. Úgy pikk-pakk elfogy. De ha magának kellene .. sosem enne :oops: :D
(Szerintem én férjem mellett gyerek-nevelést is tanulok .. mert van egy 38 éves óvodásom :lol:)

Kép
szösszenet

férfi az férfi,mind hasonló egy kicsit

mindenféle citrust én pucolok , mert neki csípi a kis körömágyát :lol: :lol: :lol: Tiszta gyerek! De imádom benne ezt is!

KépKép
kisfruzsi

[quote="nici"][ írta:nicib]Szössz, és van valami programotok délutánra, vagy csak élvezitek egymás társaságát? :)

16h-ig tanítok, utána lezavarjuk a hétvégi bevásárlást, hogy szombaton ne kelljen kimászni az ágyból délig :lol: :lol:
És utána itthon élvezzük egymás társaságát ;)
Rápihenünk a hétvégére, mert pénteken és szombaton is van programunk :)
Szombaton lesz a Pont FM Rock Dj Párbaja, aminek Szabi az egyik meghívott résztvevője .. ma véglegesen összerakjuk, hogy milyen dalokkal készül ;)
Nekünk amúgy az a kikapcsolódás, ha itthon vagyunk nyugalomban :)

Kép
szösszenet

[quote="kisfruzsi"]m írta:kisfruzsiindenféle citrust én pucolok , mert neki csípi a kis körömágyát :lol: :lol: :lol: Tiszta gyerek! De imádom benne ezt is!

:lol: :lol: Én is hallok néha cifrákat ;)
Pl. a mosogatás azért gázos, mert felpuhítja a bőrét a kezén, és utána a gitározás kisebesíti - ergo .. utál mosogatni :) Azért néha belefut ... meg segít mindenben, és ezért imádom :) Meg amúgy is :D

Kép
szösszenet

Sziasztok, csak bekukkantok

FÓRUMTALI nehogy elmaradjon!!!! Szerintem hozzatok innivalót, én majd csinálok szendvicseket meg valami sütit. De akár pizzázhatunk és lasagnázhatunk is :) :) Csak szóljatok, azokat szívesen elkészítem !!!
mango.

:lol: :lol: :lol: ez is jó
megyek vásárolni, aztán jövök

KépKép
kisfruzsi

[quote="kisfruzsi"]N írta:kisfruzsia egyébként én is! plusz eszem azt a vastabit, kakaó vagy hogy hívod? :lol:

:lol: :lol: Az az! Az emésztésemnek amúgy különösen jót tesz a sok sút+vas-"csokibogyó"..... Próbálok sok gyümölcsöt enni, de egy narancsnál több nem fér el a gyomromban :lol: Kettőtől egy fél órára kifekszem annyira tele leszek tőle. Meg az a bajom hogy enném én a húst zöldségkörettel, de Interfoodnál csak borsó-kukorica-répa köret van attól meg lufi vagyok 2 napig...

Kép Kép
szõlõ

Mango - Kik jönnek akkor a talira??

Csajok! GYertek! PÉntek du. tök jó időpont .. utána mindenkinek szabadfoglalkozás a hétvége :P

Kép
szösszenet

Nicci. a strepto tenyésztés 36. hét körül van és ha +, akkor antibiotikumot kell szedni, vagy a szülésnél adnak egy lórugásnyi antibiotikumot,h. a baba ne kapjon el semmit. ( kórháza/orvosa válogatja, h. melyik megoldást választják)

Nici, hát nem örülök, h. nem tudtok jönni, (azért se mert Szandi beteg)
mango.

Szösszent, most így néz ki a lista:

BENETTKE
NONO?
SZŐLŐ
SZÖSSZENET
ZORRÓNÉ
XSARA
MANGÓ

LÁNYOK! TESSÉK MÉG JELENTKEZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
mango.

Mango, és akkor kb hányra menjünk oda?

Kép Kép
szõlõ

Ha lesz ma kedvem meg időm lehet hogy csinálok gyümölcscentrivel narancslét... De nem ígérem tutira. Hűtőben ugye nem lesz baja holnapig?

Kép Kép
szõlõ

Szőlő, Te munka után jössz, ugye? Nem baj, ha 3 előtt érsz ide, mi már vigyázállásban várjuk a vendégeket :) Azért kezdek izgulni... Gyümölcscentrifugánk van, ha az jó, vagy ez kifejezetten valami narancsfacsaró szerkezet?? most biztos hülyeséget kérdeztem :oops:
mango.

Jaj, most nagyon megkívántam ezeket az olaszos ételeket, ahogyan itt soroltátok őket. De közben már eldöntöttem: én zöldbabfőzeléket csinálok majorannás párolt csirkecombbal. Nem tudom, ezt ki szereti, én ezt is nagyon.
Vendég

ollem: sajnálom hogy anyukád ma ismét alakított... :( Türelem,és kitartás neked!! :roll:

Hétfordulósokhoz én is csatlakozom ám!! :wink: És a többieknek is nagy gratula... :)

Kép

Kép
mezsó

Mango, neeeeem dehogy narancsfacsaró cucc, sima gyümölcscentri. Csak gondoltam előre megcsinálom, aztán igyák/igyuk mi kismamik a vitamint :)

Kép Kép
szõlõ

Kisfruzsi, szerintem a sok ülés se tesz jót. Amúgy nekem is egyre jobban kitölti a pocakomat a kis trónörökös.. Olyanokat nyújtózkodik... jajjjjjjjjj

Most, hogy mondjátok a hétfordulót, leesett, hogy mi ma ünnepeljük a 31. hetet...
mango.

Szőlő, akkor szerintem inkább hozz narancsot és itt frissen megcsináljuk, ha az úgy jó. Bár nem hinném,h. megromlik egy nap alatt
mango.

na most mennem kell, mert megyünk baba klubba, délután jövök, ha tudok, sziasztok!
mango.

[quote="mango."][ írta:mango.b]Szőlő, akkor szerintem inkább hozz narancsot és itt frissen megcsináljuk, ha az úgy jó. Bár nem hinném,h. megromlik egy nap alatt

Rendben! :)

Kép Kép
szõlõ

[quote="mango."][ írta:mango.b]Szőlő, Te munka után jössz, ugye? Nem baj, ha 3 előtt érsz ide, mi már vigyázállásban várjuk a vendégeket :) Azért kezdek izgulni... Gyümölcscentrifugánk van, ha az jó, vagy ez kifejezetten valami narancsfacsaró szerkezet?? most biztos hülyeséget kérdeztem :oops:

Ja, igenigen, elvileg 2-ig dolgozom holnap, ezért kérdeztem. De h a többiek később jönnek, akkor hazaugrom előtte, és úgy megyek, nem lakom messze tőletek.

Kép Kép
szõlõ

Hali, Lányok, jó sokat írtatok, megpróbálok visszaolvasni...remélem, mindenkinek csak jó hírei vannak! :D

Pumpóka, tegnap megjött a szajré, nagggggyon köszönöm! (Majd vmikor meghálálom, egy rakat pénzt költöttél rá! A család azóta is a boríték bogyóit nyomkodja.... :D )

Kép
babyteve2

Csajok remélem sikerül a fórumtali, bár én nem tudok ott lenni, mert megyünk holnap du. a kiságyért!!!!

Csináljatok sok-sok fotót és tessék utána feltenni ide, hogy láthassuk!!!!

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi, remélem nem hagyom otthon a gépet :)

Kép Kép
szõlõ

Fruzsi - Biztos nem tudsz bekukkantani egy órácskára?? :( Jó lenne ;)

Én szerintem 3-4 között érkezem ..
Remélem nem jön közbe semmi, elvileg Férjecske elvisz ;)

Kép
szösszenet

[quote="kisfruzsi"]f írta:kisfruzsiérfi az férfi,mind hasonló egy kicsit

mindenféle citrust én pucolok , mert neki csípi a kis körömágyát :lol: :lol: :lol: Tiszta gyerek! De imádom benne ezt is!

Nálunk ez fordítva van. Ő most engem kényeztet. Este fürcsi közben pucol nekem narit és én pedig a kádban eszem meg közben beszélgetünk... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Nem nagyon van most időm se olvasni, se írni mert melózok, de valaki elküldené nekem mango telefonszámát priviben? Mert megyek holnap a fórumtalira, csak magamat ismerve nem biztos, hogy odatalálok (bár megvan a cím).... :D Köszi!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Szösszenet sajna nem, mert utána meg családi progi van, apósnál..
de a képeket ne felejtsétek el! :lol:

KépKép
kisfruzsi

Ok, én is viszek gépet ..
Nekünk is van programunk du.- estére, bízom benne, hogy az nem kavar be .. és Alíz sem :wink: :D

Kép
szösszenet

Cimet meg egyeb infot kuldenetek a talival kapcsoltaban?

Kép
Vendég

Szép napot mindenkinek!

A fordulósoknak én is gartulálok, de szeretném, ha már nekem is 3-mal kezdődne a heteink száma...

Tegnap este találoztunk a választott szülésznővel, kedvesen fogadott, beszélgettünk, lagközelebb majd csak április elején találkozunk. A szülőszobát is akkor mutatja meg. Elmondta, hogy mikortól és hogy kell inni a málnalevél teát, és a gátmasszázs olajat használni.

Nici! Szandinak gyors gyógyulást! Végül Diósdon rendelted meg az ágyat? Mi még mindig nem döntöttünk, mert a férjem unokatesója felajánlott egy sima kiságyat, ahhoz már csak pelenkázó szekrény kellene, viszont nekem a másikban tetszik, hogy van ágyneműtartója is. A hely a pakoláshoz pedig nagyon kéne.

Ollem, Kisfruzsi! A zsibbadás nálam is van, először azt hittem a gyomrom nyomódik, de már áthúzódott nekem is a bal oldalra, és tökre zsibbad, és fáj már egy jó hete.

A fórumtalizáshoz jó szórkozást (én nem megyek :( ), de a beszámolót és a képeket én is nagyon várom! :wink:

Zita

KépKép
KépKép
atizka

Szösszenet,

mikor mész pocakfotóra???

KépKép
kisfruzsi

Megvan a terheléses eredménye, és 9,9. Amit totál nem értek, mert előtt sokkal jobban diétáztam mint az első terheléses előtt, ami 7,6 volt. Úgyhogy hétfőn mennem kell a kórházba és inni kell cukros löttyöt, aztán 2 órát ott ülni.

Annyira megijedtem, hogy el is feljetettem, de gondolom, hogy éhgyomorra kell menni, vérvétel. Majd ivászat és újabb vérvétel.

Aki volt ilyenen, ÍGY VAN?

Kép
téjé

igen éhgyomorra menj

KépKép
kisfruzsi

Magika, Zorroné - Elküldtem az infokat.
Holnap 15h!

Fruzsi
- Március 5-én megyünk pocakfotózni :) Nagyon várom! Bár fogalmam sincs, milyen ruhákat vigyek .. örülök, ha rámjön bármi is ..
:roll: :roll: :roll: :shock:

Téjé
- Sajnálom a rosszabb eredményt :( Neked is kitartást, mint a többieknek ;)

Kép
szösszenet

Én még nem egyeztettem vele időpontot, de márc. az tuti. A ruhát ne is mond...még valami szép fehérneműt iskell vegyek, mert amik rámjönnek, azok között nincs olyan nagyon szép. És szeretnék olyan képet is....

KépKép
kisfruzsi

Friss pocakkép... :oops:
Betöltött 30. hét Kép

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Köszi, na most jól elkenődtem. :cry:

Megvannak az esküvős képek, csinálok belőlük kisebbet, és teszek fel.

Kép
téjé

gratula, szép poci!

KépKép
kisfruzsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?