A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

ja, tegnap pedig shoppingoltam Milánnak egy-két cuccot, nem bírtam megállni :)
Kép
Kép

mia_snow

Mia: Megzabálom a fotókat! Nagyon aranyos!!! :lol:
A ruhák is nagyon tetszenek. A "My Dad..." feliratú honnan van? Én is AKAROK olyat! :lol: :lol:

A holnapi cukorterhelésre megy a drukk mindenkinek!

Hálóinget mi vihetünk be, csak szóltak, hogy többet vigyünk. A szülésre kórházit kapunk, de amúgy az van rajtad, amit akarsz. Nem is értem, hogy tilthatják meg, hogy másban legyél!

almaani
Kép
almaani

[quote="oszman777"][ írta:oszman777img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203535120.7819.
gif[/img]

Ma meg kaptam a terheléses vércukor eredményem. Ami nem h.rossz hanem szar. Ezt mondta a laboros. :cry:
ti értetek hozzá? Gigi?
RBC 3,12 T/1 3,90-5,60

HGB 96,00 g/1 120,00-175,00

HCT 0,28 0,38-0,50

Ez a három van becsillagozva. Annyit mondott h.vas hiány van. De mi ez a 3 valami,ami eltér???

Ez a vérkép...
RBC :arrow: vörösvértest
HGB :arrow: hemoglobin
HCT :arrow: hamatokrit

Annyira nem rossz ez az eredmény... szedjél vasat és folsavat, meg C-vitamint!
https://www.babanet.hu/faq/terpan18.php
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Úgy látom most,hogy nincs Bárány én vagyok az első reggelente.

Mia:tényleg zabálni való a kisfiad a képeken.De jó neked,hogy már láthattad.Nekem még 2 hét.
Szépek a rucik is.Már gyarapodik a készlet,mi?!

Kép
melike

Mankabi:nálunk mindent ott adnak és ők is keverik ki.
Tehát leveszi a vért,megiszom a löttyöt és két óra múlva visszamegyek és újra leveszi a vért.Közben vizet lehet inni.

Csiri-biri:mit vett Apa az Ázsia centerben?Fénykép?

Kép
melike

Sziasztok!

Mia, gyönyörű a kisfiatok!!! :shock: :lol: Nagyon jók a rucik! :lol:
Mi olyan 2-3 hét múlva megyünk 4D-re! Már nagyon várom!!!! :lol: Szombaton meg megnézzük a kiszemelt babakocsit, és ha jó meg is vesszük!!! :D
Csiri-biri, kép a szerzeményekről?

Szép napot!

Kép
sziszka82

Kép

Kép
melike

Én még csak ennyit vettem,de már nem nagyon bírom tovább... :oops:

Kép
melike

Sziasztok!

Jaj csajok!!!!!!!
Annyira cukik ezek a ruhák!!!!!!!!!!

Mia! Jók a képek! Gratula!

Kép

Kép
ibm

jó reggelt :)

köszi a dícséreteket. :) már most büszke anyukának érzem magam, mi lesz még később? mondjuk az apukának sem lehet egy szava sem, eddig aki látta a képet és ismer minket, mindenki azt mondta hogy ez a gyerek tiszta apja. :D

almaani: az alsó képen szereplő rucikat a h&m-ben vettem, de nagyon vissza kellett fognom magam, olyan kis vagány cuccok vannak. kiscsajoknak hellokittys mindenfélék, meg mindenféle színben és fazonban snoopys ruhák... amit el tudtok képzelni. nekünk félévestől egyéves korig már van vagy 3 jónagy szatyornyi ruhánk, és a héten bejelentkezett a barátnőm, azt mondta hogy hoz 56-62 méretből egy csomó mindent, mert kinőtték... szóval tényleg nem szállhatok el nagyon vásárlásban. majd ha bringázás közben szakad a gatya, úgyis rámegy még a kajáravaló is szerintem. :D

mai menü: nem jön haza a zuram ebédre, úgyhogy én megeszem a maradék hortobágyi húsospalit, levest meg nem csinálok magamért. holnap lesz valószínűleg karalábéleves meg gombás tokány. lehet hogy a levest délután megfőzöm, de mára takarítást terveztem... :roll:

mia_snow

melike nekem a naci tetszik a legjobban. aaannyira laza 8)

mia_snow

Menü:zöldbabfőzi+bélszínroló
Mindjárt oda is teszem.
Meg lejárt a mosógép is,nekem is kéne kicsit pakolásznom,de nemnagyon viszem már túlzásba mert festésnél kezdődik előről!
hajat is kéne mosnom,de már úgy utálom!
És még a nap sem süt!
Na megyek teregetni,majd jövök!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Ugye?Szerintem is annyira vagány az a kis gatya!Látnátok élőben!Oldal zseb,hátul zseb.És 500 forint volt a turiban,de még a cimke benne van.

Kép
melike

Sziasztok!
Apa nagyon sok szerzeménnyel tért haza este 10-kor....Kiságy az Ikeából,7990-ért,forgó,csörgők,rengetek kiscsajszis ruci,szines tároló,szönyeg és játékok,csúszásgátlós kiskád....ÉS NAGYON ÜGYES VOLT,MERT OLCSÓN MEGUSZTA.... :lol:
és még én is kaptam meglepit....
Mostmár minenképpen kiscsajszinak kell lennie,mert nagyot szívunk,ha Bence születik Zoé helyett....Jól mutatna rajta a kis fodros fari szoknya rózsaszín harisnyával :lol:
Most vagdosom az árcimkéket,elpakolom a dobozokat,beszaladok a rossmanba,mert van 699-ért nagyon szép szines pléd és délután csak fotózok igérem!!!!
A kaja főzést ma megúsztam,mert tegnap hozott kínait...
na majd jövök....
Nem süt a nap :(

Andi
Vendég

sziasztok!
itt vagyok én is, most keltem fel. Most elmegyek a piacra veszek pár finomságot. Délután jövök.

Nagyon cukik a kis ruhák amiket vettetek, hétvégén lefotózom már én is a kelengyémet, ami eddig összejött.

Mai menüm: karfiol leves, túrós tészta, de van még hurka is krumplipürével tegnap este sütöttem. Még nem tudom melyiket fogom enni.

Puszi

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!

Sikerült leutaznunk vidékre, el is intéztünk pár dolgot, de estére Apa megint nagyon sz...ul lett, lázas volt meg minden. Most még alszik, remélem elmúlik mire fölébred!

A jóhír hogy hívott a ruhakölcsönzős csajszi és mondta hogy van az a ruha a nagykerben amit katalógusból kinéztem, hétfőn mehetünk érte, de előtte még vasárnap szétnézünk majd egy másik nagykerben és ha ott találunk valami jót akkor a hétfői lefújva.

A rosszhír: tuti megint sztrájkolni fog a rohadt szemét tetü köcsög MÁV, így fogalmam sincs hogy megyünk haza szombaton... :evil:

Csiri-biri - nem akarlak elszomorítani, de a Zoé is a toplistás nevek közé tartozik az elmúlt pár évben, így lehet hogy nem a Te lányod lesz az egyetlen a játszótéren... :) Én pont ezért elleneztem nagyon a Lilit, de Apát nem lehetett lebeszélni róla. :? Hát, asszem így járunk! :lol: :wink:
Ja! És kérünk képeket a sok új cuccról amit vettetek! A kiságyat mikor rakjátok össze? Kíváncsi lennék rá milyen, biztos szép lehet! :wink:

Védőnő téma: én eddig 2x voltam, jövőhét szerdán megyek 3-adszor. Szerencsére nálunk nem divat házhoz járni, legalábbis eddig még nem esett szó róla. Na és persze semmi újat nem szokott mondani, szóval én se látom túl nagy értelmét.

4D: bejelentkeztünk jövőhét csüt-re 10 órára. Már alig várom!!! :D

Mai menü: zöldségleves, pülykapöri krumlipüré, meggybefőtt.

Mia - irtó édes a kiskrapek!!! Gratulálok hozzá! :D :D

Mindenki olyan jó rucikat vett! Úgy várom már hogy mi is elkezdjünk belemerülni a dolgokba! :)
Vendég

ja tényleg a védőnős témához nem szóltam még:
én voltam asszem a 12. héten, aztán meg a 18. héten a genetikai uh. után. legközelebb a terheléses cukor eredményével kell mennem, az a vizsgálat a jövőhéten lesz. azt mondta hogy majd egyszer ki is fog jönni valamikor, még szülés előtt. szóval eddig én is csak 2-szer találkoztam vele. :)

mia_snow

Gigi!!!
Köszi a vállaszt, meg nyugtattál.

:D :D :D :D Kép

Kata&Milán

oszman777

Megjöttem én is! :lol:

Nálunk 100 ágra süt a nap! 8) 8) 8)

Csiri-biri: jó sok mindent vett apa! várom a fotókat!

Wera: örülök, hogy rendbe lett a ruhád! Annak viszont nem, hogy apa továbbra sincs jól! :(

Képzeljétek, ma reggel megint hánytam. :cry: Az elmúlt 3 hétben már elkerültek a rókák, de ma sajnos újra előjöttek. És a legcikibb az volt, hogy az utcán tört rám, nem részletezem, de nagyon rossz volt. :cry: :oops:
De annyiból viszont jó, hogy utána nincs semmi bajom, de ez úgy tűnik, anyukámtól öröklődött. Ő végighányta velem a 9 hónapot. Én még szerencsés vagyok.

almaani
Kép
almaani

Most mérte le apa a körfogatomat: has: 97 cm (mell 103 cm) :lol: :oops: :lol: :roll:

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Megvolt a terheléses cukor, holnap lesz eredmény. Nem volt vészes, ki lehetett bírni, csak a második óra vége felé már bnagyon kóvályogtam, a vérnyomásom a béka feneke alatt lehetett.

Utána volt UH, minen oké, és valszeg tényleg lány, de teljesen fel voltak húzva a kis lábai, a pofikáját meg a placentába nyomta. :)

Ja, és képzeljétek, a combcsontja jó hosszú, úgyhogy magas lesz. Az apukájának is nagyon hosszú lábai vannak, valszeg rá ütött ebben.. Úgyhogy apa most a fellegekben jár. :)

Adatok:
BPD: 62.5 mm
AC: 194 mm
FL: 47 mm

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

almi nekem is dettó ugyanekkora a has és mellkörfogatom!!tegnap mértem.nem teszel fel pocifotót?

Kép
Kép
eyi

mia:nagyon édes a pindurka

csajok ari rucikat vettetek

én megint náthás vagyok és köhögök, szerintetek ez végig így lesz?jóformán dec közepe óta, hol így vagyok, hol úgy, de jól sosem. volt gégegyulladásom is, még egyszer vissza is kéne mennem a gégészetre, de nem megyek, mert megint beteg vagyok, s még beszedetne velem megint valamit.ugyis orrcseppeznem muszáj.
ilyen sokáig még sosem orrcseppeztem, ugye nem ártalmas?persze arra is az van írva, hogy terhesség alatt, csak az orvos utasítására. dehát mit csináljak, ha nem kapok levegőt?anélkül nem tudok létezni, muszály használnom

Kép
Kép
eyi

HAZAÉRTEM!!!!
Eszek,fotózok és jövök!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a vércukor vizsgálatról. Melike, jó neked, hogy a lötyit megcsinálják, nekem nem volt túl jó a délelőtt. Először is 7:30-ra mentem a beutalóért és kilenckor vették le a vért, addig sorbanállás. Nálatok hogy is van a vérvétel a kismamák esetében? Előre engedik őket? Szóval a vérvétel után szereztem ásványvizet és megcsináltam a koktélt (75 g 2 dl vízzel) egy kis citrommal. Én nagyon bírom az édeset, szeretem is, de ez sok volt és még mindig érzem az ízét. Nekem azt mondták se kaja, se víz, se mászkálás, úgyhogy a végére már teljesen elgémberedtem és 11-kor vették le a vért, már kopogott a szemem. Ja és 3-4 nap múlva van meg az eredmény.

Mia - cuki nagyon a kis Drága és a ruhák is, amiket vettél! :lol:

Csiri-biri - ügyesen bevásárolt a párod, mikor jönnek a képek?

Wera - remélem mégsem lesz sztrájk és haza tudtok menni. Sok sikert a ruhaválasztáshoz és a párodnak jobbulást!!!!!!!!

Almaani - pocifotót raksz fel? Kíváncsi vagyok, az enyém a tegnapi védőnő mérés szerint csak 93 cm.

Bogi - biztos jó magas, hosszú combú csini csajszi lesz! Örülök, hogy minden rendben volt!

Eyi - jobbulást!

Már kérdeztem, de senki nem írt, ti milyen méretű ruhákból mennyit vesztek, vagy már későbbre is vásároltok?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Eyi: este rakok fel friss fotót! Addig is felrakod a tiedet? :D

Csiri-biri: várom a képeket a szerzeményekről!

Mankabi:nekem a védőnő felírta, hogy a cukorterhelés előtt mit kell kiváltanom és otthon megcsinálni, azt a lötyit viszem magammal. De nálunk 7-re kell menni, és amíg mások vizitdíjat fizetnek, én már bent is leszek és leveszik az elsőt, aztán soron kívül a másodikat. Ez a terv, remélem így is lesz!!

Babaruhák: eddig vettünk 56-os rugdalózóból 5 db-ot, kb. ugyanennyi 62-es méretet, és becsúszott 1-2 68-as. Főleg 62-eseket fogok szerintem venni, azokból se a melegebbeket főleg, mert nyári baba lesz. De azért plüssöset is veszek ebben a méretben. Van erre egy listám, amit a bababoltban adtak, megkeresem és felrakom!

almaani
Kép
almaani

kösz mankabi

almi a 106. oldalon van fenn képem, hétfőn raktam fel, azóta kb ugyanolyan
én nagyollom a tieitekhez képest.
a haskörfogatot pontosa a köldök vonalában mértem. te is?

Kép
Kép
eyi

Már itt vagyok csak szerkesztem a fotókat...
Vendég

én jövő hétfőn megyek vérvételre, itt a faluban veszik le, egy kettőre megvan, aztán egy manus elviszi a véreket egy nagy dobozba be Szombathelyre, s ott elemzik, akkor ebből a szempontból szerencsés vok hozzátok képest.

amúgy már írtam, hogy a vércukorterhelésesnél nekem azt mondta a védőnőm, hogy vihetünk teát, s abba is bele lehet tenni a cukrot.
meg nekem a 27. héten lesz.de úgy látom, mindenkinek előbb van.nem értem
amúgy nekem lehet, hogy sok lesz én annyi édességet eszem
jelen pillanatban vágtam be az új milkás túró rudit

Kép
Kép
eyi

Eyi: hűha, tényleg jó nagy poci! szerintem az enyém nincs ekkora, de este mindenképpen rakok fel. A haskörfogatot én is a köldök vonalában mértem. Mégsem látom ekkorának az enyémet. :roll:

almaani
Kép
almaani

nagyon sok a kép,föleg ha azt akarom,hogy látszódjon...megint velem lesz tele egy oldal:-)
Vendég

Csiri-biri: van elég hely a neten!!! Gyerünk a képekkel! :wink: :lol:

almaani
Kép
almaani

Kép
Íme a kiságy!A virágokat most ragasztottam rá...a kiságy 7.990 ft volt rajta van a zenélő forgó,az 4000 ft volt
Vendég

Kép
A kiskád alja csúszásgátlós,1000ft körül
a tároló nagyon jópofa,1200 ft...
A csörgők közül az egyik a kezére tépőzárazható....összesen 2000 ft volt
a harisnyák 00 méretűek,100 ft/db
Vendég

Kép

a kép nem bizti,hogy visszaadja,de a szoknyák és a polók 62-es méretűek,a szoknya hossza kb 10 cm :lol:
Vendég

ja a szoknyák 900 ft/db,a pólóké 300/db
Vendég

Kép
szintén 62-es méretűek...átlag kb 400/db
Vendég

Ezek a ruhácskák mesések!!!! :D :D :D
Az ágyikó is nagyon szép, és nagyon tetszik, ahogy virágokat raktál rá! Olyan szép lett!
Tényleg szuper minden!!!! :lol:

almaani
Kép
almaani

Várj lefotózom a dekorációt,most fejeztem be.... :lol:
Büszke vagyok magamra :oops:
Vendég

na ugye mondtam..pusy, majd este jövök

Kép
Kép
eyi

Kép

A kis virágok öntapadósak,a Centrumban vettem Öket,egy kis dobozban volt ennyi....volt több színvariáció is...800 ft volt
a kerek kisnyuszi díszt a falra a husvéti dekorációk közt találtam...600ft
Vendég

húú nagyon helyes cuccok. és a kiságy is igazán csajos lett így :D

mia_snow

Bogi, gratula a jó eredményekhez!!! Hosszú combú manöken alkat lesz? :wink:
Mankabi, én asszem eddig 8 db 56-os bodyt meg egy kis kordnacit vettem, meg van két 62-es body és egy rugi. Még veszek 1-2 56-os ruhadarabot, aztán inkább nagyobbakat.
Csiri-biri, készen vagyok ezektől a holmiktól!!! :shock: :lol: Ezeket az ázsia centerben vette a párod?

Kép
sziszka82

És most mekkorát koppanunk,ha mégis kisfiú lenne....:-) 8)
Vendég

Csak a harisnyákat vette az Ázsiában...
a játékok+kiságy IKEA,
A rucik C und A és H and M,az Árkádban
Vendég

Én is megmértem a pocimat a köldöknél 99-100cm...
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:45-kor.
pironya

Csiri-biri: tényleg eszméletlen jó a dekoráció! :D Büszke lehetsz magadra! :wink:

Pironya: meddig tervezed, hogy dolgozol? Egyébként egyetértek azzal, hogy fiúknak nincs annyi és olyan ruci, mint a kiscsajoknak, ezzel a legelején én nagyon gondban voltam (mert ugye lányra készültünk), de mostmár nagyon sok kis vagány cuccot néztünk/vettünk, úgyhogy kezd megnyugodni a kis lelkem. :lol:

almaani
Kép
almaani

pironya: a fiúknak meg nagyonlaza, nagyonvagány cuccokat lehet venni, hidd el. én legalábbis képes lettem volna otthagyni vagy 20-30 ezret a h&m-ben 56-62 méretű ruhákra is! :) amúgy meg ne hidd azt hogy csak a melóban rohan az idő... én itthon vagyok, és csak lesek hogy már megint eltelt egy-két hét. nem akarom hgoy ilyen gyorsan teljen. :(

mia_snow

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:46-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?