A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

AlenaKép
Még fel sem fogtam, hogy mi áll előttünk, de szerintem az a jó. Ez a 2 hónap hamar el fog repülni, és persze utánna a 9 isKépKép
A hőd szuper! Nekem 37,2-re nem ment fel sero-val sem.

KeleKép
Kösz a drukkotKép

SzösziKép
A Maybe Baby termékenység mikroszkóp. Szintén rá kell köpniKép, és alulról ha benyomod egy kis led megvilágítja a lencsét, és ha páfrányos akkor ezerrel akció. Azt hiszem Lujzának van ilyen, és a dokimnál én is használom.

HurkiKép
Nagyon köszönöm a jótanácsokat. Nálam is gyogyis leállítás után lesz a vérvétel, és aztán ha szabad akkor a stimulálás. A párom adja be a szurikat, mert már az inszmeknél is Őfelsége szurkált, kaján mosollyal a fején. Csak Elevitet fogok szedni, semmi más hókusz-pókot nem vetek be, na meg lehet, hogy egy-két pohár vörösborral stimulálom magamKép
VirágKép a szédelgő Párizsban van, és kb. másfél héttel van előttem a ciklusban, és ugyanannál a dokinál lesz a lombikunk. A felvilágosító előadásra, hogy hogyan lesz a gyerekKépKép lehet, hogy együtt megyünk. Hátha megtudunk valami újat, hogy eddig mi nem is jól csináltuk, és ne is oda kell dugni????KépKép

VicaKép
Azért vannak árak Nálatok is. Engem már a magyarországi árak is kiakasztanak, mert amit "csodaszerekre" költöttem eddig már megvehetnénk belőle a gyerekszoba berendezéstKép, és még most kezdődik csak az igazi pénzszórás. Soha nem költöttem még ennyi pénzt kínai hörcsög pisire, mint a lombikon fogokKép Lassan egyszerűbb lenne a kínai hörcsögöt megvenni háziállatnak.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

HajniKép
Az ovulacios palcikak a tesztek. Ugyanugy kell oket hasznalni, mint a terhessegi teszteket, sot nemelyik ugyanugy nez ki, annyi kulonbseggel, hogy a pozitiv eredmenynel a teszt csiknal erosebb vagy legalabbis ugyanolyan erossegunek kell lennie a masik csiknak is. Amig a terhessegi csiknal negativ eredmenynel nincs csak 1 csikocska. En olcsobbakat vettem, azok neznek ki "palcikaknak" azert hivjak igy oket.
Ha hormon kivizsgalas alatt vagy, a doki nem mondta, hogy menjel uh-ra, vagy vervetelre? Szereny velemenyem szerint legalabb 1 vervetel nem artana, amibol kiderul, hogy volt-e ovulacio es milyen erteku a progid.
Akkor most drukkolhatunk egymasnak, mert en meg a 13. napon vagyok maKép Meg nalam sem volt ovulacio, de ma voltam megint uh-n, van egy 21x22 mm es egy masik 17x19 mm petecskemKép

Vica
vica72

CatKép
Teljes mertekben egyetertek Veled. A kinai horcsogpisi mire kell?Kép Ez tetszettKép Mi pontosan ezert nem akarjuk vallani a lombikot, mert a biztosito nem fizeti es $13.500 -ba kerulne. Igaz, hogy csak akkor kell kifizetni, ha sikerult, de en inkabb a gyerekre koltenem ezt az osszeget. Ugyhogy ugy dontottunk, ha az inszem nem sikerul, akkor orokbe fogunk fogadni egy babucit. De en nagyon bizom benne, hogy eddig nem jutunk el.

Vica
vica72

Sziasztok!
Teljesen ossze vagyok zavarodva. Lenne egy-ket kerdesem, de biztos mar nagyon sokat beszeltetek errol regebben, es mar unjatok az ilyen kerdeseket. De azert felteszem oket Kép
Szoval:
Ha a homersekletben van 4-5 tizednyi emelkedes a 2. fazisban, akkor az azt jelenti, hogy volt tuszorepedes, vagy csak azt, hogy volt petesejt? Maskeppen megfogalmazva: mikor lehetek biztos abban, hogy volt tuszorepedes? Tuszorepedes csak akkor van, ha atjarhatok a petevezetekek? Tehat, ha van 4-5 tizednyi emelkedes a hoben, akkor atjarhatok a petevezetekek?
Mint latszik, tenyleg ossze vagyok zavarodva? Tud nekem valaki valaszolni?

Mandula
mandula

AlenaKép
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz felőlem.
Évek óta pontos 27 napos ciklusaim alapján, szombaton kellett volna megjönnie.
Ez azóta sem történt meg, bár szombaton icipici rózsaszínezés észlelhető volt, de mensinek semmiképp nem nevezhetném.
A hasam azóta is fájdogál, a hőm szombat óta 37,1-37,2-ről felment 37,4-re és ott csücsül.
Sajnos ezen felbuzdulva, (bár megfogadtam, hogy 1 hét kimaradás után tesztelek csak)ma reggel a 30. napon teszteltem egy kristálytiszta-kétségnemférhozzá negatívot Kép Kép

Ez van. Most várom melyik pillanatban érkezik, mert ma is rózsaszínezek.
Majd legközelebb és ezt komolyan gondolom.

Nem vagyok kétségbeesve meg semmi ilyesmi, csak olyan kellemes érzés lett volna névnapomra megajándékozni magam egy 2 csíkos teszttel Kép
Puszi nektek.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Tényleg, ma van Edit napja! Boldog névnapot!!!! Kép
És hátha az a fránya menzi sem fog megjönni Kép

Soraya
soraya

EditKép
Nagyon boldog nevnapot kivanokKép Azert meg nincs semmi veszve, en drukkolok nagyon. A hod alapjan nagyon eselyes vagyKép
Vica
vica72

Edit!
KépIsten eltessen!
Lanyok,
mar egyszer kerdeztem,de nem valaszoltatok.Nem tudtok semmit Erazmuszrol?Hova tunt?
-szoszi-
szoszi

Editnek Kép Képsok boldog névnapot!

Vica! Kép

Nálunk nem olyan egyszerű ez a vérvétel dolog. Elmentem a vetélésem után nőgyógyászhoz. ( egy másikhoz, mert az első az elég nagy melléfogás volt Kép Kép Kép ) Ő mondta, hogy ilyen és ilyen vérvételek kellenek az ennyiedik napokon a hormon kivizsgáláshoz.A férjem is orvos (belgyógyász), én is kórházban dolgozom, ezért azt mondta a nőgyógyász, hogy nálunk nyugodtan elintézhetem a vérvételt és a leletekkel jöjjek vissza a rendelésre. Igen ám, csakhogy úgy tűnik, hogy a vetélésem után nem 28 napos a ciklusom, hanem hosszabb. És most bizonytalankodok, hogy mikor legyenek a vérvételek. Lehet, hogy csütörtökön elmegyek a doki magánrendelésére és megkérdezem, hogy akkor most hanyadik napon a hőmérséklet emelkedéshez képest. Vagy az eredeti forgatókönyv szerint.

Mandula Kép

Legjobb tudomásom szerint, ha a II. fázisban legalább 7 napig (tehát tartós) hőmérséklet emelkedésed volt, akkor volt tüszőrepedés. Merthogy a hőmérséklet emelkedését az okozza, hogy a megrepedt tüsző (mint valami nyitott zsák) kibocsátja a petesejtet, ám a zsák nem elpusztul, hanem átalakul, és progeszteront kezd el termelni(sárgatestté alakul), ami emeli a hőt. Magyarán, ha nincs "zsák" (tüsző), akkor nincs hőemelkedés. De ha volt "zsák" (tüsző), akkor abban volt petesejtérés is. Hiszen csak a kilökődés után tud átalakulni sárgatestté az eredeti tüsző.
Legjobb tudomásom szerint így van.
Nálad tehát, ha tartósan hőemelkedés volt, akkor volt petesejt érés.

Hajni

Cateye Kép Kép!
Én is a II.-re fogok járni. Egyelőre csak az Ács magánrendelésére, de ha összejön a baba, akkor oda. Remélem találkozunk ott, mert a lombikra te is bebabásodsz és egyszerre leszünk a II.-esen. ): )Kép
phajni

HajniKép
Elmeletileg az orvosnak tudnia kell, hogy veteles utan a tulnyomo tobbsegben felborul a ciklus. Elkepzelheto, hogy azert kerte a 19. 21. 23. napokon a vervetelt. Szerintem ezeken a napokon menjel, az eredmenyekbol ugyis latszani fog az elteres, de mindenfele keppen tudasd az orvossal, hogy mikor volt az ovulacio. Igazabol nem tudom, hogy az otthoni orvosok hogyan gondolkoznak, mert itt teljesen mas ertekekre mondjak, hogy normalis es pl. a homerozest nem is ajanljak, mert nem ad pontos ertekeket, helyette vannak a tesztek. De en azert homerozok isKép
Nekem a 24-26 napos ciklusaimnal a 21. napon kellett volna vervetel, de mivel eppen a 19. napon voltam az orvosnal, ezert levettek meg aznap. Sokat nem problemaztak a napokkal.

Vica
vica72

Sziasztok!
Tudnátok segíteni, genetikai vizsgálatról szeretnék infót találni. A hasznos végignéztem, de valószínűleg átsiklottam felette.
Azt szeretném tudni, hogy hogy végzik a vizsgálatot, mit szűrnek és mit lehet tenni, ha találnak valamit.

Köszönöm
Lonchi
lonchi

Sziasztok!

A Maca Vibe-hez: én is használtam, de nem vettem észre semmi különösebb hatást. (Még azt sem amit CatKép említett.)
Ha már egyéb módszereket próbáltok, akkor szedjetek cink tablettát és magnéziumot. Az utóbbit MagneB6, vagy pezsgőtabletta formájában, mindegy. Jótékonyan hathat.

KarmenKép! VicaKép! KittyKép! ZsebiKép! CateyeKép! AlenaKép! SzösziKép! ShineKép! EgcsiKép! KeleKép!
Köszönöm a gratulációkat és a drukkokat!Kép

Kedves Ismeretlen Budakalászról! KépKépKép
Remélem veletek is minden rendben van! Bekukucskáltam a frissbe és láttalak a táblázatban!Kép Azt csiripelték a kismadarak, hogy hamarosan otthon is lesz internetetek és megint tudsz majd jönni. Remélem akkor többet fogunk hallani rólad!Kép Már nagyon várjuk!Kép

Hurki!Kép
Jaj de jó, nagyon drukkolok a hónap végén!!!!!

Shine!Kép
Nagyon örülök hogy használt a drukk! Igaza van Cat-nek sokaknak sikerült már nem sokkal hsg, vagy lapar után, úgyhogy mindent bele!

EgcsiKép! KeleKép!
Nem tudom mi legyen ezzel a gratulációval, néha még most is elfog a bizonytalanság. Már nem bánom, de azért ha 2 hét múlva minden rendben lesz, talán már könnyebb szívvel fogom majd fogadni.

SzösziKép!
Ez az! Látod hogy megy! Nagyon jók az elhatározásaid, és a vörösbort remélem megittad! Látod, nekem meg a whisky tett jót! Kép

Hajni!Kép
Már be is regisztráltál? Lazaság és Maybe Baby???
Ne izgulj a vérvétel miatt, a következő ciklusban is le lehet venni. Akkor már tudni fogod kb. milyen hosszú a ciklusod, és ha tényleg nem lesz jó az érték akkor nem késő elkezdeni pótolni, még babás is lehetsz. Ebben a ciklusban próba-szerencse alapon a 21.-23. nap körül vetetném le a vért.

Mandula!Kép
Akkor volt tüszőrepi, ha a hőd enyhe leesés után emelkedik (van akinek gyorsan, van akinek lassan több nap alatt) és ideális esetben a 37 fölé megy. Ilyenkor kiszabadul a pete és 24 óráig életképes. Ez nem jelenti, hogy átjárhatók a petevezetők, azt a hő alapján nem is lehet megmondani, csak HSG-vel.

Orsival mi van mostanában? Hova tűnt?

Leone

KépKép
leone

Szaisztok!

P.Hajni: én úgy tudom, hogy a mensi előtti 7. napon szoktak hormont nézni! De! Ha többször mész, akkor, szerintem, annyira nem fontos, hogy épp melyik napon, a tendencia a fontos. Nekem kétszer néztek progit: 21+23. napon, és abból a dokim látta, hogy viszonylag jó értékek (21,4+18,2), de mivel csökken, és nem marad fönn, nem árt egy kis rásegítés.
Én Serophent fogok kapni jövő hónaptól.

Mandula: ha van peteérés, még nem biztos, hogy átjárható a petevezető, sajna. Erre csak a HSG vagy a laparoszkópia tud választ adni!.

Leone: már alig várom, hogy két hét múlva legyen! Kép)))
shine

Soraya Kép Vica Kép Szöszi Kép P.Hajni* Kép és ha estleg valaki Kép -t még kihagytam, bocs.
Köszönöm a névnapi gratulációkat.

Nincs több remény e hónapra.
Nem számított a mindig órára pontos mensi, nem számít, hogy 37,4 még mindig a hőm, ma reggelre, 4 nap késéssel megjött. De úgy rendesen.

Kérlek ne sajnálkozzatok és ne mondjátok az új hónap új remények dolgot sem, mert kurvára magam alatt vagyok Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Szöszi

Van Erazmusz.

Lányok, kérdezhetek?
Főleg matematikusok figyelmét kérem!
Ti hogy számoljátok a ciklusotokat?
Mert kétségeim támadtak:

tegyük fel megjön január 2-án csütörtökön és utána január 29-én szerdán. Akkor ez most 27 vagy 28 napos ciklus?
Mert én eddig, úgy gondoltam 27, hiszen 4x7 nap lenne a 28, tehát csütörtök után ugyanúgy csütörtök kellene hogy legyen, ha 28.
De, ha hőmérőzök, akkor ugye már 2-a számít az első napnak amikor megjött és 29-e pedig a 28. nap, amikor újra megjön.
Tehát 29-e 28. nap is és első nap is a következő ciklushoz.

Ti hogy számoltok?????

Edit
Kép

Kép
reditke

ShineKép!
Akkor képzelheted, hogy én már mennyire várom szeptember 27.-ét! (Akkor telik le a 2 hét, akkor megyek a dokimhoz!)

EditKép!
Akkor itt nem sajnálkozok, de magamban azt gondolok, amit akarok!Kép
Ilyen esetben 27 napos a ciklus, mert amikor megjön, az már következő ciklus első napja. Talán akkor lehet kicsit variálni vele, ha este jön meg, akkor a következő naptól számolhatod eseteg.

Leone

KépKép
leone

Szep Jo Napot Mindenkinek!Kép
Lanyok,olyan buszke vagyok magamra!Tegnap nem tudtam elmenni aerobikozni de este elmentem kocogni!!!Ugye,milyen ugyi vagyok?
Aztan mas is tortent meg,elmentem kozmetika+manikuroshoz es este egy ismerostol hallottam egy franko kis fahazat a hegyekben egeszen jo aron.Semmi penzunk,de lehet,hogy kolcsonkerunk,es papanak is tetszik az otlet,ma du megyunk megnezni.KépMost allandoan ez jar a fejemben es terveket szovogetek!Olyan jo!!!
Ugyhogy du szoritsatok,hogy tetszen,lehessen belole alkudni es tudjunk kolcsont szerezni.Mas minden megvan hozza...Kép
Pusszantas:
-szoszi-
szoszi

Szöszi,

a faházat megveszitek és elhozzátok vagy nyarlónak szeretnétek vagy odaköltöznétek?
Mi is gerendaházat szeretnénk jövőre építeni,mert én is faimádó vagyok és a párom is .
Zsebi

Zsebi,Kép
Nyaralonak szeretnenk,fennt van a hegy tetejen,csak mi+a fak+a patak.(Na meg az erdeszKép).De ez picike,lennt egy egyben nappali+honyha +lepcso az emeletre es fennt matracok ahol aludni lehet.Van hozza 1500 nm terulet is.Hat,majd este tobbet tudok mondani.
En is faimado vagyok...es a hegyeket,erdoket szeretjuk,minket jobban pihentet mint a tengerpart.
-szoszi-
szoszi

Szöszi,

1500 nm az jó nagy terület,melyik részen van ?
Én is így vagyok ezzel.A tengerparton nem sokat tudok csinálni mert nem mehetek napra egyáltalán .Ezért ha sikerül a nyaraláskor inkább a hegyeket választjuk.A Garda tó nekem a MINDEN!!Sokszor mentünk már oda és nem tudok betelni vele.
Megértem hogy most nagyon be vagytok izgulva erre a házikóra. :-)))))
Zsebi

Csajok, csalódnom kell a nagy ő-ben Kép. A nagy Ő a táltos paripáján kb úgy lovagol mint aki sose látott lovat. Pattog a nyeregben mint kecskeszar a deszkán. Kép Így én is tudok, mégsem bomlik utának 24 csaj de speciel ezt nem bánom.Kép
VadalmaHUrki
hurki

Jaj meg láttátok?, már csókiztak is...hűűű...
Még egy nyelvet is látni lehetett.
VadalmaH
hurki

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek!

Olyan jó, hogy annyi jó hír van! Gratulálok minden babásnak! Kép

Régen jelentkeztem már utoljára, azóta már biztosan sok minden történt veletek, de sajnos még mindig nincs időm visszaolvasni.

Megjöttünk a nyaralásból, nagyon-nagyon jó volt. Az arabok állandóan azt mondogatták, hogy ott "csináljuk meg" a babát, és 1 év múlva babával együtt menjünk vissza! Olyan jól esett! Kép Remélem, bár szinte lehetetlen, de igazuk lesz! Kép
Fantasztikusan jó volt, lesznek képek is, majd felrakom egy oldalra őket, nem akarom itt terhelni vele a topicot.
Sokat búvárkodtam (pipával), szabályosan elgázoltak a halak a vízben!!! Kép

Gyújtottam gyertyát Madabában és a Nébo hegyen is, remélem, nem hiába. Kép

Jártunk Petrában, a sivatagban, Ammanban és a Holt tengernél is. Vacsiztunk beduinok között, sokat lubickoltunk, egyszóval élveztük az életet. Maradtam volna még egy ideig. Kép

Fantasztikus korallokat láttam, mint a tévében. Szuper érzés volt a 4 méteres vízben lemerülni a halak közé. Láttam még egy elsüllyedt tankot is, bár én nem mertem beúszni a tankba. Kissé zavart, hogy több mint 5 méteres vízben volt, oda még simán leúszom, de már nem merek annyira virgonckodni odalenn.

Mindenkinek csak ajánlani tudom Jordániát, felejthetetlen "babacsináló" út! Nem is annyira drága, kb. egy árban van a horvátországi utakkal, a kaja pedig elképesztően olcsó! Ketten jóllaktunk 2 JOD-ból (700 Ft)!!!

Egy kis ízelítő:
Kép

Később még jelentkezek

Üdv:
Gitta
gitta

Sajnos nekem hétfö reggel magzatvizvétel lesz! Nagyon drukkoljatok, rettegek a vizsgálattól és az eredménytöl is. Most eléggé magam alatt vagyok.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Minden rendben lesz!!!
Nagyon szorítok nektek!! föl a fejjel!!!
Beszéld meg a Babuciddal mi fog történni, hidd el úgy mindkettőtöknek könnyebb lesz.Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

GittaKép
Fantasztikusak a kepekKép Szuper nyaralasotok volt!! Remeljuk, hogy 1 ev mulva visszamehettek harmasbanKép Latom kaptatok fokakatKép Ezt mar ismerem a cruise-rol, nekunk elefant es foka voltKép Tok jo, nem? Nagyon jo szallodaba laktatok akkor, ha erre is volt gondjuk.

SzosziKép
Nagyon jol hangzik ez a fahaz. Nekunk is jobban bejon az erdo, mint a tengerpart a parocskam miatt.Kép Szoritok, hogy sikeruljon hitelt kapni es lehessen alkudozni is.Kép

KarmenKép
Ne legyel magad alatt! Majd mi izgulunk helyetted, igy neked mar nem kellKépKép A vizsgalatot eddig mindenki tulelte (mondom en akinek nem voltKép) es csodababoca is kapaszkodik rendesen, biztos vagyok benne, hogy nem lesz problema.

LanyokKép
Ugy dontottem, hogy ez az utolso ciklus, amikor homerozok, aztan sutba vagom. Tegnap este produkaltam egy pozitiv ovulacios tesztet, azert ma reggel meg egyszer megcsinaltam, az is pozitiv, de a homersekletem nem mozdult el 36.3-rol egy picit sem. Ha ez alapjan akciozunk, akkor 1 nappal el vagyok kesve. Ugyhogy elegem van az egeszbol, inkabb a tesztet hasznalom, az rogton mutatja az eredmenyt.

Vica
vica72

Sziasztok! Kép

Képtelenség visszaolvasni Kép Most is mennem kell egy tárgyalásra, csak beugrottam már egy picit, olyan rég írtam Kép Elnézést ha nem reagálok mindenkire.

Leone, továbbra is szorítok ezerrel!!! Kép

Szöszi, drukk, hogy összejöjjön a házikó Kép Ugyes vagy a kocogással, tornával, nekem is rá kellene szánnom végre magam, de lusta vagyok mint a fene Kép

Edit, pont ezen gondolkodtam a napokban, nekem is így van! Az utolsó menzi 1. napjától a 28. napon jön meg, de én mindig azt hittem, hogy akkor 28 napos a ciklusom. Nem tudom...

Hurki Kép Kép És ha 25 pasi bomlana utánad? Kép

Cat, neked is nagyon-nagyon szorítok, sikerulni fog!! Kép

Gitta, álomszép helyen jártatok!!!

Karmen, ++++++++++!!! Kérlek, kérlek ne rettegj, minden rendben lesz, drukkolunk, és izgulunk helyetted!!

Sziszus hogy vagy? Nem írtál mostanában!

Vettem ovulációs tesztet és ma 2 egyforma vastag vonalat produkáltam rajta Kép(bárcsak terhes teszt lett volna..) Nagyon örulök neki, olyan jó látni, hogy ez elvileg rendben van, a hom is alakul, hát meglátjuk Kép

További szép napot mindenkinek

Soraya
soraya

Na Sziszus, pont emlegettelek és mire elkuldtem, már itt is vagy Kép
soraya

Sziasztok Csajok!

Most lattam a Fokusz-elozetesben, hogy valami vakcinarol lesz szo gyulladasok, koraszules ellen. Szvsz a Gynevacrol van szo, ha valakit erdekel, nezze megKép

Karmen: miert csinaltatod meg? Ha kiderulne valami gond, elvetetned a babat? Szerintem nem....akkor meg felesleges. De ha mar raszantad magad, akkor sok drukk es nem lesz semmi baj, ne aggodjKép

orsoly, egykori topicos
orsoly

OrsolyKép
Megnéztem a profilod.
Gönyörű a gyerkőcöd.

Igen, a Gynevac lesz. Erazmusz topikban Erazmusz jelezte ma (vagy tegnap este?).

Ma lesz?

Edit
Kép

Kép
reditke

KarmenKép
Magzatvíz vizsgálata volt a mamámnak is a kisebbik öcsimnél a kora, és a veszélyztetett terhessége miatt. Ne izgulj! Biztosan semmi baj nem lesz, és a babód is teljesen egészséges.
A genetikai Uh eredménye miatt javasolták?

Drukkolok: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ShineKép Vagy aki tud rá válaszolni:

A progi értéknek fent kell maradni a 21 és 23. napokon egy szintent? És meddig kell fent maradnia? Gondolom a 25. nap táján már normális, ha csökken?

Leone Kép Kép Kép Kép

Az ovulációs tesztet 2 okból vettem:
1. hogy tudjam a vérvételelhez a pontos időt.
2. Jövő hónaptól már szeretnénk a babát és ahhoz nem árt. Csak ennyi, nem görcsölök semmin.Kép Kép
A teszt szerintem egyébként semmit nem ér. A hőm felment a 15. napon, ahogy kell, tojásfehérje - szerű hüvelyi váladékom van, a teszt meg azt jelzi, hogy nincs páfrányzat... Noha előtte 3 nappal már képes lenne elviekben kimutatni.
phajni

Csajok Kép
Nagyon gyenge ma itt a forgalom. Mi történt a nagy meleg hatására mindenki a napon süttetve érlelgeti a petécskéit?

Én reggel óta nagyon összekaptam magam, most már nem érdekel az egész. Meg apa is (mármint férjem jövendőbeliapa) helyrerázott.
Egyébként meg a reggeli vér zuhatag óta egy csepp sem volt, úgyhogy én már nem tudom ki kivel van, de nem is foglalkozom vele, úgy döntöttem.

Leone Kép
Ez az ovulációs teszt nekem sem jött be, mindig csak pöttyöket láttam benne, pedig a hőm csudiszép és UH is mutatja, hogy Ok van.
Bezzeg egy barátnőm ennek segítségével (na meg a férje is kellett hozzá) esett teherbe azon nyomban.

Karmen Kép
DrukkDrukkDrukkDrukkDrukkDrukk!!!!!!!

Ha megjön a mensim, most már tényleg rendesen, akkor nekilátunk egy jó kis Gynevac kúrának, az sosem árt.
Mikor lesz a fókuszban? nem ül valaki a TV előtt?

AlenaKép
Neked, hogyhogy hétvégén kell megjönnie (illetve nem kell Kép )?
Mi ciklustársak voltunk. Ennyire hosszúak a ciklusaid? Bár, ahogy a mostani hónapot elnézem, nekem is megnyúlik.

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Ovulációs teszt üzenet, nem Leonnak szólt, bocs, hanem P. Hajninak.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

KarmenKép nagyon drukkolok, nem lsz semmi baj! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

P. HajniKép Én úgy tudom, hogy 21 fölött kell lennie és csak a mensi napján vagy pár nappal előtte szabad leesnie. Nekem 21-23 napos volt, és a 2. csak 18,2 volt, amire azt mondták, nem olyan rossz,de jobb kellene. (26-27 napos ciklusaim vannak általában, akkor épp 28. napra jött meg)
shine

Megjottem.Hat a haz az jo lenne,bar a hulye jelenlegi tulaj lekente feherre.A fahazat!!!Ekkora marhat.Na,nem is ez a gond, fennt van a hegy tetejen,csendes,szep,jo levego.Csak a telek szar.Szoval hepehupas,szakadek van benne,oda munkagepet kellene hivatni,hogy elegyengesse a talajt,az meg egy kisebb vagyon.Annyira sajnalom,ugy beleeltem magam.Nem akartunk nyaralot venni,de most annyira belelovalltam magam a 2 nap alatt.KépNA,ez van.
Mindenesetre a ferjem azt mondta az eladonak,azert nem jo,mert a gyerekeket el sem lehet rajta engedni,mert beleeshet vmi godorbe,neki olyan hely kell a telken ahol a kolyok labdazhat.Erre kerdeztek mekkorak a gyerekek.KépHiaba,az en uram elorelato...
Karmen!Kép
Tenyleg ne izgulj!Minden rendben lesz!Kapsz egy kepet biztatoul:Kép
Gitta!Kép
Mar mielott elmentel is jeleztem,hogy mi is voltunk Jordaniaban,mi is imadtuk.Meg szerelmunk hajnalan volt,nem is voltunk hazasok.KépNezd meg vasrnap az Indiana Jonest,mert benne lesz a Petra-i kincstar!
Hurki!Kép
Mer' mondod?Majer a csavo! En ugyan csak 5 percet lattam tennap,de olvastam vmi pletykapalban,hogy nem tud szoget verni,sosem kent maganak meg egy szelet kenyeret es meg sosem fogott mosogatoszivacsot.Igy neveltek!Minden no alma...Kép
-szoszi-
U.I
En mindig olyan hosszura sikeredek...
szoszi

KarmenKép
Nagyon szorítunk, ne félj nem lesz semmi baj. Te már annyi dolgon átmentél, mint mi itt összesen a topikban, ez meg sem fog kottyanni. Beszéld meg a babóval, hogy mi fog történni, és tuti nem lesz baj.

HajniKép
Szerintem a 25. napon már eshet le a progi egy 28 napos ciklusnál, ha nincs megtermékenyülés. Persze szerencsésebb a 21. és a 23. napokon nézni.

VicaKép
Hajrá akkor mindent bele. Szerintem 36 órán belül ovulálsz. Ha kislányt akartok akkor most kell akciózniKépKépKép

SorayaKép
Remélem hóvégén is látni fogsz 2 erős vonalat, csak a terhességi tesztenKépKép

HurkiKép
Ki vagyok akadva a Nagy Ő lovaglási képességén én is. Nagyon gáz volt. Rettenetesen nevetséges ez a sok buta liba, ahogy egy pasiért kavar. Hát az én hormonjaimat nem kavarta fel ez a pasiKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Soraya Kép Kép nagyon jól esett, hogy hiányoltál Kép Kép
Igazából nem történik semmi, csak várom a jövő szombatot, hogy ne jöjjön meg Kép Kép Kép
amúgy nem állok a nyugottságom tetőfokán, de nincs kedvem itt nyafogni.

LegyetekrosszakKép

Ja, és szóljatok ha valakiért szorítani kell, vagy kellenek a drukkjaimKép Kép Kép Kép Kép
mert mindig kukkolokKép Kép Kép
Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Orsi, Orsoly! A genetikai UH eredménye miatt kell a vizsgálat, bár ma a Kaáliba is bevittem, az ottani doki szerint nem olyan rossz az eredmény, de egyetértett velünk abban, hogy akkor legalább megnyugszunk. Nem akarok hónapokig kételyek között lenni, elfogadjuk ami lesz, de tudni akarjuk mi a helyzet. Ezért szántam rá magam.

A szerencse hogy nem sokat kell várnom, a doki szerzet idöpontot hamarra, már kissé nyugodtabb vagyok. Köszi a drukkot mindenkinek!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vica, ha LH tesztet vettél, akkor a teszt azt mutatja, amikor a szervezetedben megemelkedik az LH szint. Ha megemelkedett, akkor hamarosan 1-2 napon belül lesz az ovuláció. Tehát az normális, ha a teszted pozitív de a hőmérő még nem mozdult. Én csak egyszer próbáltam. Nekem a reggeli negatív, koradélutáni pozitív teszt másnap reggel olyan tüszőt mutatott ami megrepedés előtti pillanatok voltak, már elmosódott kontúrral, de még megvolt. De ha holnap-holnapután se indul felfelé ...erre nem is gondolunk oké? Kép

Nagy Ő...szerintem eza sok libus még meg is cibálja egymást.
Szerintetek Norbi nem diszlexiás? Miért nem viszik már el logopédushoz?
És Stahl Juditnak szerintetek nem furi, hogy csak az alsó ajka mozog mikor beszél?
Ó most úgy látszik mintha mindenkivel bajom lenne de neeem. Kép
Szép álmokat, pusszancs Vadalma
hurki

Megpróbálok feltölteni ide egy ábrát, amit most találtam a progi , ösztrogén és nyálkahártyaalakulásáról, hátha érdekel valakit. ennek tanulsága szerint már a 24. naptól esik a progi szint:
Kép
phajni

A "Nagy ő" című műsor egy dráma. Szerintem a női nem megszégyenítése, amit ott a "hölgyek" művelnek. Belenéztem én is a műsorba, de rendesen szégyelltem magam, helyettük is.
phajni

Jó reggelt Lányok!

Hú de nagy a csönd ma reggel.
Edit Kép
Utólag is boldog névnapot! A másik dolgot sajnálom.

Szöszi Kép
De jó, hogy ilyen kis sportos lettél. Rám is rámférne, de este csak lerogyok otthon. Példát veszek rólad, este ugrálok majd otthon kedvencünk, Norbi kazettájára.

Gitta Kép
Gyönyörűek a képek, szuper lehetett a nyaralás.

Puszi, Alena
alena

Sziasztok,

A mai Fókuszban lesz a gynevacról .Tegnap ott ültem végig a TV előtt de persze semmi...a végén az előzetesben mutatták hogy ma lesz erről szó.
Kiváncsi leszek mit mondanak,de szerintem mi már annál többet tudunk róla :-)))))

Szöszi,

ne keseregj a telek miatt.ha nézegettek találtok másikat olyan "labdázósat".
mi sokat járunk biciklivel kirándulni és nagyon sok helyen látok ilyen kis házakat ,nyaralókat.
Nem tudom mennyire akartok messzire menni nyaralót venni,de például Tahiban a hegyen fennt szuper jó nyaralók vannak ,ahol a telek vége az erdő kezdete .Nekem nagyon tetszik ,de mivel mi így is kertes házban lakunk ,nem akarunk telket venni.De én még lakni is szívesen elmennék oda.:-)

ma vagyok a 14. napon de a hőm nemhogy felfelé menne lefelé megy ....létezik hogy a 3 ciklust mérem és nem volt OV-m?? kezdek kételkedni a hőmérőzésben ?!! szerintetek ???

puszi
Zsebi

Bocsi a fokuszos felrevezetesert, tegnap delelott telleg azt mondtak, a tegnapiban lesz. Aztan gondolom bejott valami erdekesebb tema...Kép

Edit: koszi, nekem is igen-igen teccik a fiam. Es nektek is lesz egyszer egy hasonloan szep legenyketek vagy leanykatokKép

Cat, Virag drukk nektek a lombikhoz!Kép

orsoly
orsoly

Jo reggelt!
En is vegigneztem a Fokuszt.Most megint kisebb volt a melle a Marsinak...lehet pumpalos van neki es ruha figgvenyeben valtoztatjaKépErazmusz megirta,hogy nem fert bele a tegnapiba.Majd ma.
Alena!Nem kell agyondicserni,tegnap nem voltam tornazni meg kocogni se,jo urugy volt egy vendeg.De ma megyekKép
Zsebi!
Nekem meg nem megy le a hom!!! 9.-ik nap es 36,8 volt.Pedig mar 2 napja befejeztem a clostit.Nem ertem en ezt.Raadasul most olvastam,hogy ,megis jobb popsiban merni,mint huvelyben.Kép
Tobbiek!!!
Merre bujkaltok?Nem dolgoztok vagy nagyon is sokat dolgoztok es azert ez a nagy hallgatas?Kép
-szoszi-
szoszi

Szöszi,

akkor nekünk össze kellen rázni a hőnket!:-))))
én popóban mérem ,de mivel nem kaptam japán higanyos hőmérőt ezért digitálissal mérem.Orsi azt mondja olyan nagy eltérés nem lehet,de jobb lenne a higanyos.nem tudom ?!:-)a gynevac után mikor belázasodtam simán felment a reggeli hőm 37 fölé ,tehát azért tud a digitális is magasabb értéket mutatni,de normális esetben nekem nem megy fel a hőm !! A fene egye meg ...pedig most is iszom ezt a borzalmas cickafarkű teát !!!
Zsebi

SziasztokKép
Én is itt vagyok, csak sok a munka.
Én anyukámat ugrasztottam rá a Fókuszra, megkértem vegye fel videóra, aztán majd ha megyünk hozzájuk, elhozzuk tőlük.
De várta nézte semmi. Majd ma is ráugrasztom.
Én 7-re sose érek haza.

ZsebiKép
Doki nem nézte még UH-van a peteérést?
Ha ennyire bizonytalan a hőd, nem lenne jobb?
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek!

Bocsi, tegnap már nem tudtam jelentkezni!

Kármen!
Drukkolok, hogy minden rendben menjen! Kép De rendben is lesz minden!

Lányok!
Annyian vagytok itt újak, nektek meg én vagyok az új. Sajna, én már lassan 3. éve járok ide. Kép
Mostanában többször fogok majd jönni, úgy, mint régen.

Köszönöm a gratulációkat a nyaraláshoz, nagyon jólesett. Tényleg rámfért már egy teljes kikapcsolódás.

Volt valakinek már olyan érzése, hogy tüszőrepi elött (nálam a 21. nap körül Kép ) majd leszakad a dereka, annyira fáj? Most már sorozatban jelentkezik nálam, majdem minden hónapban érzem, a középidő táján. Van, amikor a 14. és 21. nap körül egyaránt fáj. Kimondottan két ponton, hátul.

Késöbb még visszanézek, most rohanok ebédelni, amíg még van időm rá, különben majd csak este jutok ebédhez.

Üdv:
Gitta
gitta

En higanyossal merem,de huvelyben.DE hogy japan-e?Hazamegyek elokotrom a dobozat es megnezem.De ketlem...
-szoszi-
szoszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?