Drága Lányok,
bocs, hogy csak most jövök, de csak most tudok...
Először is nagyon sok boldogságot
Zsófikának,
Albertnek és
Lillának!!! Isten éltessen,
K. Timi!
Nagyon és őszintén köszönöm az Ádinak szóló drukkokat!!!!!!!!!!
Annyira tetszenek a szerelmi történetek, ahány, annyiféle, a legérdekesebb számomra az, hogy milyen elképesztő helyzetekben születnek szép nagy szerelmek és házasságok (no meg babák!)!
Fleur, Nektarin, Motiot, Dotildi, Meryke, Anikó80, l. móni,
Dmaggie: gyönyörű menyasszonyok voltatok egytől egyig, a mosolyaitok jól tükrözik, micsoda nap volt az a bizonyos! (Én is úgy éltem meg, mintha valami álomban mozognék...). A kedves szavakat nagyon köszönöm, bevallom, többször elpirultam...
Jelentem, 5,5 hónaposan Ádi 8,5 kiló és 72 centi. A ruhák továbbra is kaotikusak, most épp egy 86-os bodyt adtam rá, ami ujjban hosszú, hosszban jó, vagyis össze-vissza számoznak.
Viranka: tündér vagy, köszönöm a fotót. Megnéztem, a szopipárnámban sajnos nem ilyen töltet, hanem apró golyók, mint amiket az ember hungarocell darabolásával kap (csak annál kisebbek). Zavarodottságomban ki is szórtam egy csomót belőle... Fú, sajnálom a kemény éjszakádat! Nálunk is fogzás volt, Ádi óránként ébredt, aztán adtunk neki egy kevés fájdalomcsillapítót, sajnos semmi más nem hatott (a cicin megnyugodott, de nem ehetett ugye óránként, mert sem neki, sem a melleknek nem lett volna jó, így is alig bírok velük sokszor

).
Fütyihúzogatás: remek, hogy minden doki mást mond!
Nekem azt mondta a miénk, hogy a baba 1 éves korában térjünk rá vissza, a barátnőmék meg a kicsi féléves kora óta húzkodják a bőrt... "És ezt így hogy?" -- hogy egy klasszikust idézzek.
Timi26: nagyon szomorú a tesód története, én azt remélem, hogy valami csoda folytán jobbra fordul az élete. Megérdemelné nagyon, a kicsiről nem is szólva. VikDan tornáztatása: teljesen egyetértek Veled, nem is értem, minek ültetgetni a babát, TELJESEN IDŐBEN VAN!!! Minek sürgetni? Ez lenne a híres-neves fejlesztés? Ki vagyok akadva...
Heni81: szuper, hogy az alvási problémák rendeződtek, irigykedem is rendesen! Nálunk Ádó azonban 5 perc után tutira nem hagyja abba a sírást (ahogy ismerem), és cumija sincs, a mellemen cumizik, az meg nem áll mindig rendelkezésére (sajnos, ilyen v. olyan okokból). Azért reménykedem benne, hogy egyszer mi is eljutunk odáig, hogy elalszik a kiságyában mondjuk egy plüssállatkával (vagy amivel akar). Plüssferrarival, na?
Granda: egyszerűen szuper a babakocsitok!
K. Timi: jobbulást Ádámkának!!!
++++++++++++++++
Regi: de szép hastáncosnő vagy! Biztos mondták már, de simán eladhatnának török lánynak, olyan klassz a bőröd és a hajad színe!
Anitja, Kiskolbi??? Hol vagytok, csajszik???