Pironya - örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. Tőlem nem kérdezi meg akarom-e a vizsgálatot. Az elején vizsgált és még kétszer, de szeretném ha lenne, mert így vette észre a nyitott méhszájat, most pedig kíváncsi vagyok tovább nyílt-e. A munkával kapcsolatban akartam írni, hogy én április 1-ig terveztem, de túl sok volt a stressz, a túlóra és ráadásul egész nap ültem, így jöttek a keményedések és a kinyílás, szóval a Picur miatt inkább maradtam itthon. Kicsit rossz, mert hiányoznak a kollégák és a pénz is több lenne, de hát ő a fontosabb. Szóval kitartást a munkához, ha még jól bírod, de azért pihenj sokat, ha tudsz!
Mia - édes képeket raktál fel.
Bluebox, Kisfóka - üdv közöttünk és gratula a babákhoz!
Csiri-biri - szép dolgokat vett a párod!
Aranyos ruhákat raktatok fel és köszi a segítséget a mennyiséghez. Kelengye listákat már én is olvasgattam, csak arra voltam kíváncsi miből mennyit érdemes venni.
Eyi - a vasalással én is hadilábon állok, de van mikor már nem lehet tovább halogatni. A legjobban a férjem hosszú ujjú ingjeit utalom főleg hogy még él se legyen benne!
Szilvi - tegnap nálunk is lecsó volt, bár én csak mártogatni szoktam, de nagyon imádom, megyek is még maradt egy kicsi! Nyami!
Előtej és más sincs még nekem, remélem ez nem jelez előre semmi problémát.
Oszman - sorstársak vagyunk, mert én is hihetetlenül vashiányos vagyok, bár nálam a vérszegénységet már ránézésre látják is.
Wera - jó készülődést és ne hagyjátok magatokat! A párod jobban van?
Csini pocifotókat raktatok fel, talán én is rakok majd ma este.
Melike - valahol olvastam, hogy érdemes haskötőt szülés után megvenni, hogy jó legyen a méret. Leméred és megveteted.
Almaani - én eperfüggő vagyok!!!!!!!! Már úgy várom, hogy szezonja legyen! De pár hete már nem tudtam ellenállni.
Na megyek eszek és teregetek!