Sziasztok!
Cukipofa,
Jajj szegénykém, annyira szemetek tudnak lenni az emberek! Megértem, hogy elment a kedved a tömegközlekedéstől!
De azért várunk Titeket!
Ok, azt is megbeszélhetjük!!!
Milyen lett a szoba? Képek???
Örülök, hogy jó volt az IKEÁ-ban, és vettetek valamit?
Tök jó hogy Daninak így tetszett!
Adtál joghurtot?
Nekünk azt mondta a védőnéni, lehet választani melyikkel kezdünk sajt, vagy joghurt vagy turo, én majd a sajttal kezdek!
Joghurtról Ő azt mondta, ajánlja inkább a naturt és mi tegyünk bele gyümit, mert sok rosszat lehet ezekről is olvasni. De hát miről nem?
Györgyi,
Gratulálok a fogacskákhoz!!
Ok, és akkor várjuk a képeket!!!
Voltatok valahol pihizni? Kehida?
Emano
Tiszta nagyfiú már Balázs!
És hogy van???
És adtál borsót?
Hú nekünk olyan borzalmas éjszakánk volt a borsó után, hogy most egy ideig tuti nem adok, majd ha lesz friss.
Gabi,
Akkor jó sok mindent tudtál venni, tök jó!!!
És hogy vagy?
És mentek végül valahová pihenni? Hova?
Nem eszi

Enci a kenyeret?
Tényleg?
Lara most hogy beteg volt nem is nagyon akart mást csak zsömit?
El is neveztem zsömlehercegnőnek!
Örülök, hogy tetszettek a képek!
Nekem is tegnap este óta fáj a fejem, alig élek!

de azt hittem a nátha miatt!
Adri,
Jajj, akkor ott is jön a fogacska! Éjszaka?
Aranyos vagy köszike
Talán már jobb a hangom.
Monácska
Nagyon szép a pocak!!!
Hát nekünk is van több baldahinunk (nagyon tetszett nekem is), de feltettük az ágy felé az óriási forgót, és még valamit már nem akartunk a gyerek fölé, szóval mi nem is használtuk a baldahint! Mondjuk nekünk szerencsénk volt, mert kölcsön kaptuk a tartót! Nincs valaki akinek van?
Veronikusz
Annyira édesek a csajok!!
És fel is veszi a ruháidat Kata???
Képek?? Tudom, ok, majd ha jobban leszel, kérünk!!!
Tikó,
Lara 11 kg és 84 cm és most voltunk vendégségben, ahol volt ilyen etetőszék, és simán belefért, szóval szerintem elbírt volna még pár kg
Hova mentek? Jó pihenést!!
Linocs
Tök jó hogy már ilyen készen állsz!!
Gyuzsó
BOLDOG, BOLDOG HÓFORDULÓT MICUNAK!!!
Jajj szegénykém, két fog is egyszerre, az kemény!!! Küldünk sok sok gyógypuszit és álommanót.
Hát meg vagyunk, tegnap azt hittem hogy az új csodalöttyös párologtatástól jobb lett az orrocskája Larának, de hát nem sokáig volt az! Most alszik, és az éjszakát is vigig aludta,
Tudta hogy Anya nagyon szarul van, ezért kell! édes pofa.
Hétfőn voltam tanfolyamon nagyon jó volt, most 3 hétig csak elmélet hétfőnként, aztán jön a gyakorlat akkor hetente kétszer megyek!
De már a tanfolyam előtt azon gondolkoztam milyen húsvéti képeket kéne csinálni! Vannak jó ötleteim, csak meg kell várni még meggyógyul a modellem.
Hanna? Borsa? Éjszakák???
Emese? Na látom közben előkerültél!
Memme?
Na megyek! Talán megpróbálok aludni egy kicsit!