Először is Boldog és akciózással teli Valentin napot kívánok mindenkinek...
A mi Valentin napunk jól indult a férjemnek a munkahelyén (egyéni vállalkozónál dolgozik) Na szóval a főnöke lánya 8 hónapos terhes.Pénz van dögivel és ma reggel beesett a csajszi férje és megkérdezte a férjem nem e kelle neki egy franciaágy teljesen ingyen,mert ők mennek venni másikat.
Na azt tudni kell ez az ágy újonnan kb 80 lehettett,meg semmi baja na nem az hogy nem örülök neki de mért kell kicserélni ha nincs baja.Nekünk a lánykori kihúzhatós ágyunk volt meg,a férjemmel mikor Ágika született inkább neki vettünk 30 ért ágyat nem magunknak szóval jól esett hogy gondoltak ránk és a miénk úgyis lecserélendő volt de megbeszéltük férjemmel nekünk a ház kifizetése most az első...
Szóval kaptunk egy jó kis gyerekcsinálos ágyat mondtam is férjemnek ha jövő hónapban teherbe esem az ágytól lesz hisz ott a csajszi mindjárt szül...
Era fel a fejjel így van jön a tavasz...Csiripelnek a madarak stb...
Már én sem vagyok elkeseredve lesz ami lesz lehet ez a Valentin nap a ti számotokra is kedvező lesz...Mikor a kislányom született két éve pont ezen a napon kerültem kórházba de a kis lusti nem jött csak 20-ra..
Hú Ildi az jó lenne ha megtalálnád azt a könyvet!Néztem neten de nem találtam.
Nekem Ágika is hisztis de életrevaló és én is azt mondom inkább ilyen legyen.Háé Istennek nekem is rugalmas időben dolgozik Csabi így akármikor vehet ki szabit és együtt megyünk intézni dolgokat vele jól elvan ( máramikor)
Jenny mi újság még nem voltál ma.Jobban vagy?
Mennem kell Jók legyetek :ági