A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="téjé"][ írta:téjéb]Mezsó Ja és találtam Bauer joghurtot 95ftért a Tesco legfelső polcán. Most fogom csak megenni.

Sparban 79 Ft! Ha van a közeledben érdemesebb ott megvenni!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Téjé: Bolygó írj kicsit többet. Ki érkezik, mikor? Hol szülsz?

Kislányom lesz, és Nyíregyházán szülök majd. Május 4-re vagyok kiírva, eredetileg 5-e volt, de a szökőév miatt 1 nappal hamarabb. Nagyon megtervezett baba volt, alig várom, hogy a karomban tarthassam!
Láttam az esküvői fotóidat, nagyon szép pár vagytok! Gratula!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Téjé, sikerült kinyomtatnotok amiket küldtem? Elkezdted csinálni? Hogy tetszik a dolog? :)
Kérdések hada :lol:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

[quote="téjé"]
írta:
téjé
Létezik terhességi orrdugulás. Csak nem tudom mi ennek a pontos neve. Én akkor olvastam utána, mikor a párom felkeltett nem egyszer, hogy horkolok. Tök ciki, mert azelőtt nem. :oops: Állítólag mostanában nem is jellemző, csak a 2. trimeszterben volt gondom / ill neki/

Én is hallottam róla, ilyenkor duzzadtabb az orrnyálkahártya, azért dugul el olyan hamar. Nem tudom, milyen orrcseppet lehet használni ilyenkor, mert állítólag felszívódhatnak belőle káros anyagok.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Jó nagy a csend! Visszhangzik, amit írok :)

Judit,
a március 5-e 100%-osan jó! A szülésznővel is akkor találkozom, úgyhogy mindenképpen megyek!!!

Bolygó,
üdv köztünk és gratula a lánykához :)

Mamacka,
Andor baba nagyon édi. Az meg benne van a pakliban, hogy nem akarja megmutizni magát.

Szibi,
azt hiszem, én be sem engedtem volna a védőnőt. Nem igazán értem a reakcióját..

A betegeknek jobbulást kívánok!!

Kép
emi29

Sziasztok!

Megvolt a fórumtali, jól sikerült :)

Egyelőre pocakfotót dobok fel, mert az már a gépen van ..
A talisokat majd Szőlővel együtt később .. vagy holnap ;) nem tudom ő hogy jön netközelbe ;)

33 hét és 2 nap: :)

Kép

Kép

Óriásiak vagyunk már :lol: :lol: :lol:
Döbbenet, hogy még nőni fogok .. :shock: :shock:

Kép
szösszenet

Hú Szöszke,
Nagyon klassz a pocakod. Jól fent van Neked is Aliz. Ez jó!
Nekem is most ment fel pár napja, talán nekem a mellem alatt kicsit közelebb kezdődik a "dudor". Olyan érdekes... Bár megint nézve a 2. képet, Neked is nagyon fent van. Gondolom erőteles, náha lassú de erős mozgások nálad is megvannak.
Nekem reggel még amit elkezdett csinálni, olyan mozgást produkál, mint akit a hideg rázna ki. Érdekes...Nem tudom, hogy mit csinálhat, mert tényleg úgy rázkodik.
NA, DE szuper a 2 kép. Még dobálhatsz!!!

Fórumtaliról kicsit bővebben????

A 33, hetét elkezdő Bambi

Kép
1bambi

Szöszke,
Vagy csak bedugtál egy bukósisakot a ruhádba???? :lol: :lol: :lol:
Mert az utolsó képen azért nem ilyen voltál!

Kép
1bambi

Tök gáz, nem értem mi van a vonalzód alá írva :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
1bambi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:13-kor.
Vendég

nono,
lehet, hogy megbeszélték, hogy velünk már nem állnak szóba???
meg nem irogatnak ide, hanem mindig együtt csavarognak???
mert azért ennyire eltűnni.....NEM ÉR!!!!

Kép
1bambi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az együttérzést cukor ügyben. :wink: Tényleg én is csak egy vígaszt találok,hogy már nincs sok hátra...Na meg azt,hogy ma ebédre már csak 47gram CH-ot ettem meg,és 1órával ebéd után a cukrom: 5.0 mmol/l volt!!! :D :D :D ezt jól esett látnom a készülékem kijelzőjén. :wink:

téjé: örülök hogy találtál diétás joghurtot. :) Jól mondja Nici most a Spárban valóban akcióban van,de amúgy az ára mindig 95ft szokott lenni.Ha esetleg el tudsz jutni Spar-ba mostanság,akkor van egy másik német márkájú diétás joghurt is,most nem ugrik be a neve...az egy kicsit nagyobb mint ez a Bauer,de CH-ban nem több,ha gondolod azt is megpróbálhatod. :wink: Örülök hogy infóval szolgálhattam/szolgálhatok egy kis gasztronómiai élvezethez. :wink: Én még Norbi Up date-s pudingot is be szoktam az étrendembe csúsztatni alkalmanként...nem tudom ahhoz hogy viszonyulsz,annak is kb.12gram a CH tartalma. Amúgy combfájdalmam még nekem is toppon van. :( :( Szüntelen...lehet ez már így is marad ezután?? :(

mamacka: nagyon örülök hogy megfordult a kismanód,és fejvégű fekvésben találtátok.Kívánom hogy érezze így nagyon jól magát,és ne akarjon már nagyon megfordulni. :) A kétoldali vesetágulat pedig szívemből remélem hogy tényleg nem lesz semmi komoly.../anno nálunk se volt az,csak időközben kezdett el nőni neki...de remélem veletek nem így lesz!!/

bolygó: üdv köztünk! :wink:

szösszenet: szép pocifotó!! :)

Topiktalisok kérjük az élménybeszámolót,és a képeket!!!!!Mi ez a hallgatás??

Kép

Kép
mezsó

Ööööö :oops: :oops: :oops: Szőlő fotózott igazából, úgyhogy az ő képeit várom én is :D Még a blogomba sem tudtam írni ;)

6-an voltunk a topiktalin, Mango, Benettke, Xsara, Zorroné, Szőlő és Én. Játszottunk Mango Csengéjével (aki nagyon édes :D), beszélgettünk szülésről, és mindenféléről. Ettünk finomakat, nassoltunk sokat :)
Benettke csinált nekünk olyan isteni gyümölcslevest, amit azóta kívánok folyamatosan .. és alig várom, hogy feltegye, hogy hogyan is voltak az arányok :lol: :lol: :lol: (3dl narancslé, 5dl tejszín??) és a gyümik listáját .. mert nekem ez az esszencia kell, nem másik :lol: :lol:

Most én hirtelen ennyit tudtam. Gondolom jönnek kiegészíteni a többiek is :) ;)

Köszi a pocak-dícséreteket!!

Bambi
- Bizony, pont olyan, mint egy elbújtatott bukósisak :D :lol:
Az angol szöveg 2. részét meg én sem értem .. hogy mi lesz velem a vizesedés hatására .. Van itt, aki profi angolból, majd segít ;)

Nono
- Hidd el .. nem kevés jött már fel rám, és nagyon remélem, hogy ennél több "felesleg" nem fog, és csak a pocak növekszik a továbbiakban ;)

Kép
szösszenet

Hűűű hát nem egy nagy topiktali volt...ahhoz képest hogy mennyien szoktunk ide írogatni csak 6-an voltatok?? :shock: :) No de elhiszem hogy így is klasszul éreztétek magatokat. :)

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

A tali tényleg nagyon jó volt! Volt minden, mi szem-szájnak ingere! Sütik, rágcsálnivalók, gyümölcsleves, szendvicsek! Ezúton is köszönjük Mango-nak, hogy náluk lehettünk!

Kár, hogy csak hatan voltunk, jó lett volna mindenkivel talizni!

Remélem lesz még ilyen a jövőben is, mondjuk már nem pocakosan, hanem babákkal... :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Háát én mondjuk kíváncsi vagyok hogy hogyan tudjuk összehozni majd egyszer a topikot így hogy szerte szét vagyunk az országban,a szélrózsa minden irányában...De remélem egyszer majd én is csatlakozni tudok egy ilyen talihoz!!A maira is jajj de szívesen elmentem volna! :roll: Na mostmár kíváncsian várom a képeket!! :D :D

Kép

Kép
mezsó

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:13-kor.
Vendég

nono: hát elég rossz...valóban. :roll: Nem kérdeztél sokat,nekem spec jól esik az érdeklődés. :) 33hetesen becsülték a súlyát 3350gramra.Tehát jóval nagyobb az átlagtól.Sajnos fenn áll a veszélye annak,hogy ő is cukros lesz ha megszületik,de ez nem biztos,csak nem árt ha számítok rá.De születés után mindenképp szoros megfigyelést fog igényelni,mert a cukros kismamik babája,ha megszületik,akkor általában úgy szoktak viselkedni,hogy leesik a cukruk,és ezért be is kómázhatnak... :? Ennek kivédése érdekében cukros löttyöt szoktak velük itatni születés után,egészen addig amíg az anyatej be nem indul normálisan/az anyatejnek a cukor tartalma állítólag teljesen megfelelő abból a célból hogy a rosszullétüket megakadályozza/.A cukorbetegségem inzulintól függetlenül el is múlhat terhesség után,de meg is maradhat... :? ezt sajnos még senki nem tudja hogy én melyik csoportot fogom erősíteni.De a statisztika azt mutatja,hogy többségében a terhességi cukorbetegség elmúlik a szülés után.Én is ebben reménykedem... :roll:

Kép

Kép
mezsó

SZiasztok, midjárt jövök a képekkel (mind a kb 15 darabbal, amiből a fele nem jó :lol: ) , Csenge kisasszony szemébe nem akartam belevakuzni, úgyhogy amin ő is rajta van azt vaku nélkül csináltam és 1-2 eléggé elmosódott... :oops:

Egyébként mindenkinek úgy rémeltt hogy nyolcan jeleztük hogy ott leszünk. :) De nem baj jó volt azért ám, jól eldumáltunk, azért a mamik mondtak egy-két olyan dolgot a szülésről (természetesen és császár is) hogy köszi :lol: :lol: :lol:

Ja, és Zorró! (Zorróné férje): nagyon fincsi volt a muffin, ügyes vagy!!!

Benettke gyümölcslevesét én is azóta kívánom!!!! :D

Kép Kép
szõlõ

Igen .. Zorroné férje állítólag lesni fogja a fórumot, úgyhogy én is üzenek neki ..
Nekem be is pakolt 4db muffint Mango, amiből 2-t épp most nyomtam be - tehát nagyon jól sikerült - gratulálunk hozzá :)
Küldhetem a Férjem sütés-főzés órára hozzátok?? :mrgreen: :mrgreen:

Kép
szösszenet

Sziasztok újra itt még csak mostanra tudtam visszaolvasni.
A gépet sikerült megcsináltatni.De a vizsgáim.......
Sikerült de így is megbuktam töriből pedig 2 hétig tanultam és ott semmi nem jutott eszembe vagy ha igen akkor ömlesztve (Róma,Görögo.,középkor stb.)A matek is sikerült de nem tudom átengedett-e.Tehát hiáb kaptam két kettest ez is kevés volt.Az a leggázabb h nekem a magolással sose volt gondom,de mostanában azt se értem mit olvasok.Bármiről szól a szöveg 5-6x olvasok el 1 mondatot aztán feladom.
Remélem ez elmúlik majd me nem akarok leépülni teljesen szellemileg.
A cukorvizsgálat:a védőnő szerint jó bár van 9 felkiáltójel de azt mondja ez a terhesség miatt van.A házidoki meg azt mondta kevés a vasam így írt fel bogyót.
Ja és a védőnő nekem is váratlanul telefonált h most felénk jár bejönne,mondom ne jöjjön me most az állomáson vagyok megyek vizsgázni.Mondom majd másnap bemegyek hozzá me viszem az eredményeket,hát nem nagyon tetszett neki de ez van.
Másnap bementem és mindent átbeszéltünk a szülést,kórházi csomagot,babakelengyét stb.Azt mondta ha kikérem a babát csak pelust meg popsitörlőt,textilpelust kell vinni mást adnak.Ha nem kérem ki még azt se.ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssssssssssssssssssss képzeljétek azt mondta már nincs beöntés,kúpot adnak!!!!!Hülyeség enniyre örülni a kúpnak de el se tudom mondani hogy paráztam a beöntéstől.
Anyós meg cseszegtet h készítsem már össze a kórházi cuccost me bármikor kellhet.Meg vegyek meg mindent ami oda kell me nem lehet halogatni.Erre közöltem vele újra amit már megbeszéltünk:25000-ft fizuból nem tudok semmit venni.Erre ő de a kínaiban van olcsó hálóing.Mondom 170ftom van fizuig ha még eddig nem értette volna mi van.Azt már nem is mertem mondani h akkor se biztos h hálóinget veszek!Hihetetlen milyen erőszakos,nem érti h ne szóljon bele az életembe meg h mikor mit veszek.Nem vagyok hülye tudom mi kell mikor stb.Sztem már teljesen le van épülve szellemileg csak ezzel engem kerget a sírba.
Ne haragudjatok a panaszkodásért de már nem bírom.És esélyünk sincs saját lakásra. :cry:
Vendég

Szösszenet, Szőlő: valóban itt olvassa a fórumot a férjem a lap topján, bár közben valami számítógépes játékot is játszik (csak úgy veri a billengyűzetet), miközben én a kölcsönkapott ruhákat próbálom rendszerezni méretek szerint excel táblában! :D Ekkora mennyiségnél ez már nem megy másképp! :D

Sütés-főzés óra? Nem is rossz gondolat! :wink: Bár ő mindig mindent recept nélkül süt-főz épp abból, amit itthon talál! Így kétszer nem is tudja ugyanazt megcsinálni! :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:14-kor.
Vendég

gitka: sajnálom... :( a töri vizsgát is,és anyósod idegesítő viselkedését is... :? Mit paráztat téged??Még csak a 29.hétbe fogsz lépni,egyáltalán nem vagy elkésve a kórházi csomag összeállításával!!szerintem.Nekem sem volt még semmi meg 29hetesen...még most sem teljes a csomagom,de nem aggódom,mert a főbb dolgok már megvannak.Mi sem úszunk a pénzben... :? :( De mégis mikor összejött egy kevés,neki lódultam és a csomagom 95%-át megvettem 2 nap alatt.Szóval no para,majd meglesz az,és időben! :wink: Kitartást neked anyóshoz,meg a sulidhoz is!! :)

Kép

Kép
mezsó

nono: most még annyira nem aggódom,de majd ha megszületik ez a csöpp védtelen kisember,szerintem tiszta frászba leszek,ha majd elviszik a nővérkék tőlem,hogy figyelik-e normálisan... :? már előre rettegek ebbe belegondolni... :( :( Jó volna ha baba-mama szobába kerülhetnék/ez nálunk úgy megy,hogy ha épp van ilyen szobába hely,és én mondom hogy oda akarok kerülni,akkor mehetek,amúgy nem :( /,mert akkor 90%-ban mellettem lenne a drága. :)

Kép

Kép
mezsó

Köszi a biztatást!Mi is fogunk menni de majd ha egyben lesz a pénz mert így hogy apránként jutunk 20000hez az kevés.Szeretném én is letudni de nem érti anyós h pénz nélkül mindegy hova megyek.
Aludni mostanában én sem tudok sőt csütörtök hajnalban végig rugdosott a picur.Egy percre se állt le,most meg hiába alszik én nem tudok.Vagy kényelmetlen vagy nem vagyok álmos.Mint most is.
Mezsó sztem ne aggódj a mérete miatt.Ez nem is biztos h pontos de lehet már nem hízik tovább.Nem feltétlen nő szülésig sokat.Én úgy tudom h utolsó hetekben lelassul a hízás.De lehet még jól is fog jönni ha megszületik h ilyen húsos. :D
Vendég

Gitka - Látom te is éjjeli baglyoskodsz :lol: :lol:
Én várom, hogy Alíz befejezze a rugdosódást .. szerintem már csak max. fél óra, mert még vagy 2 órája nyomja :D :lol: :lol:
HAjnali 2-kor fekszik mostanában .. jól bírja a csajszi :D
De legalább reggel hagy aludni ;)

Anyósod cseszegetését ne vedd fel .. még bőven időben vagy összekészülni. Még nekem sincs készen a kórházi csomagom .. pedig én a 34. !!!! hétben vagyok.

Bambi - Alíznál van mindenféle mozgás .. lassú, egyik oldalról a másikra helyezkedős, apró gyors kaparászások (gondolom ez a keze), intenzív nagy rúgások (gondolom ez a lába), óriási, hosszú kifeszítések, aminek nagy domb az eredménye (valószínű popó :D) .. stb. Hihetetlen mit művel .. hogy tud ennyit fészkelődni odabent :D Ha nem fájó pontot talál el, akkor imádom, ha mozog :) olyan édes .. és akkor mindig rámtör a vágy, hogy azonnal látni szeretném :D Apukája meg már teljesen függője .. minden este órákig ül vagy fekszik mellettünk, és élvezi a pocak hullámzást :D

Mezsó
- Ne aggódj a baba miatt, figyelnek rátok, minden rendbne lesz!!

Kép
szösszenet

Jó reggelt lányok!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!!! :D
Sok napsütést!!! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jó reggelt!

Várjuk a képeket!!!!

Menjetek ma nagyot sétálni!! Mi ma lehet, hogy megyünk úszni és Andrist is visszük:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Szösszenet: változtattunk a név-pároson: Zsuzsanna/Mihály

Kép
klarka

Bolygó: én előző terhességemnél is Rhinospray-t használtam..??....

Én valószínűleg ma szerzem be a dm-ben a kórházi dolgokat, mert összegyűlt a 15 pontom:)

Hálóing, meg ilyesmi még megvan az előző szülésről.

Kép
klarka

Gyermek felkeltett, de nagyon remélem 11 körül is virgonc lesz, ma van 4D.

Nici Köszi. Micsoda különbségek ár és ár között. Van Spar. Ki lett nyomtatva, de tegnap már nem volt erőm olvasni. Ma meg még párom alszik, a táskájában nem akarok motozni. Ha van kérdés megírom, de inkább szerintem hétfőn lesz, mert akkor megyek a kórházba, és találkozom egy emberkével, aki segít ebben. (aszonták) Aztán majd a gyakorlati útmutatókért zaklatlak.

Bolygó Üdvözlöm a fehér tigriseket! Gyönyörű az állatkertetek. Csöppke, csinál a májusi babavárókról összesített listát, ha gondolod küldj neki privit az adataitokról. A kibújás időpontjában miért vagy ennyire biztos. Programozott császáros leszel?

Emi
Mikor találkoztok? Én az enyémmel mindig akkor fogok tudni, ha éjszakás lesz, és előbb bejön. Tehát akkor nem akarok zavarni, csak egyszer megbeszéltük a talit erre a napra, ezért kérdeztem áll e még?Hogy tervezzek?

Mezsó ebbe az ebédbe mi fért bele? És meddig tartott a hatása? 5!!!! tök jó.
Tegnap egész nap éhes voltam.

Eddig engem mindenki azzal bíztatott, hogy a terhességi cukorbetegség elmúlik, de elég nagy százalékban az öregkori cukor fenyeget. Tényleg neked volt a családban valaki? Milyen az esélye, hogy a baba is cukros lesz? Ezt meg fogom kérdezni, mert elég nagy gond a kis életére.

Kép
téjé

Téjé: Nem vagyok biztos, hogy mikor fog születni, remélem nem lesz császár. Milyen adatokat adjak meg Csöppkének (a szülés várható időpontja, és még?)?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Klarka: Ezekszerint Rhinospray-t lehet. Kipróbáljuk! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Nono
Most kisebbnek mérték, kedden 29 hetes 4 naposnak másfél kilósnak, pénteken 29 hetes 3 naposnak és csak 1360 grammnak.
Ekkora különbség van gép és gép, mérés és mérés között.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt!

Csak kukk,
látom jó volt a tali :) Klassz! Várjuk a képeket!

bolygó üdv itt:) A táblázathoz kellene név, életkor, szül ideje, helye, baba neme, neve, és hogy van e tesó. Ha van akkor neve, és hogy mikor született:)

Most ennyi, vár a család :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke: Köszi, akkor küldöm a pü-et az adatokkal. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sziasztok,

csak beköszönök. Bocsi lányok, hogy tegnap nem voltam túl aktív, de valami lehet velem, ma is egyfolytában az ájulás kerülget. Remélem nem leszek beteg (lehet, hogy csak terhes vagyok??) Nagyon fáradtnak érzem magam!!!! Ja és tegnap Csenge azért nem köszönt el, mert elaludtak Apával a szobában, amíg mi kinn pletyóztunk :) :) Aztán felébredtek később szerencsére, úgyhogy nem maradt el az esti fürcsizés. Éééééééééés szóba jött a harmadik gyerek :) Mondja a férjem,h. kíváncsi milyen lesz a fia, és kérdezte, hogy utána azért várunk a harmadik gyerekkel? Én meg mondtam,h. igen, 4-5 évet. Erre ő: -Hát azért ennyit nem kéne :) :)

Zorróné és Zorró úr :) nagyon fini volt a muffin, esetleg a receptet ha közkinccsé tennétek ....

Az én lasagnám meg ránk maradt, de lagalább ma nem kell főzni, mert amúgy se vagyok olyan állapotban...

Benettke, hát nem semmi beszélőkéd van :) de jókat nevettem a sztorijaidon!

Szőlő, még jó, hogy te fényképeztél, én a tali előtt 5 perccel tettem tönkre a mi gépünket, levertem és nem lehet becsukni az elemeket, mert letörtek valami kis pöckök.. Azt meg tudják csinálni valahol?? Vagy legyek igényes és ragasszam le egyszerűen?

Xsara, szerintem tök jó, hogy ilyen nagy pocid van, nekem nagyon tetszett. Remélem nem nézel teljesen hülyének a sütiborogatás miatt :oops:

Szösszenet
, élőben isnagyon csini vagy, nem csak a képeken!!

Klarka, én nem tudom hogy fogok 2 gyerekkel közlekedni, leginkább sehogy... A kicsi a babakocsiban lesz a nagyobbacskát meg kézen fogva levezetem a játszótérre.

Téjé, tök jók az esküvői képek, nagyon aranyosak vagytok!
mango.

Csöppke: Elküldtem az adatokat! Köszike! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Kár,, hogy nem jöttetek többen, majd legközelebb :)
mango.

Gitka: Nekem fordított a helyzetem: Az én egész családom szerint még minden ráér, biztos úgy gondolják, hogy majd az utolsó pillanatokban óriáspocakkal fogok rohangálni egyik üzletből a másikba. :?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sziasztok!

gitka: nem aggódom én a babó súlya miatt! :wink: Cseppet sem!!Nagyobb aggodalommal tölt el az,hogy ne legyen majd emiatt cukorbeteg!Szép kis élet várna rá,ha születésétől fogva cukorbeteg lenne... :( Ez a legnagyobb félelmem jelenleg... :(

téjé: nem,senki nem volt eddig cukorbeteg a családban.Vagy legalább is senki nem tud róla,hogy cukorbeteg lenne... :roll: Nálatok sincs gondolom cukorbeteg ha így kérdezed... :?: :?: Szóval hogy mit ettem tegnap ebédre? :D Finomat!!! :D 30dkg paprikából készült lecsót.Nyami...én nagyon szeretem. :) És jó nagy adag jött ki 30dkg paprikából és a tojásból,és megettem hozzá még 2 szelet korpás kenyeret is.Mindezt kb.14óra körül,és este 7-8-ig tök jól el voltam kaja nélkül...akkor kezdtem el éhesnek lenni,de 9 is volt mire vacsiztam.Szegény,meg tudom érteni az éhességed egyébként...most hasonló cipőben járok...megettem a reggelimet,mindjárt mérem a cukromat...de olyan mintha nem ettem volna semmit,rettenetesen éhes vagyok most én is. :? :?

Kép

Kép
mezsó

Hát én nem vagyok egy konzervatív fajta, de ma összeállítom a kórházi csomagot, vagy legalábbis részben elkészítem, igaz,h. még csak most töltöttük be a 31. hetet, de én nem szeretném, ha meglepetés érne. Én azt hiszem veszek mellbimbó védőt is, Csengénél is kellett. Ti vesztek? Mert sokan azt mondják, hogy nem kell, meg jön a pszichoszöveg, hogy akkor azt fogja megszokni a gyerek, de sztem ez is túlzás. Én 9 hónapig szoptattam Csengét, és csak az elején használtam néha a bimbóvédőt, amikor tényleg égnek állt a hajam a fájdalomtól, de nem szokott rá szerencsére.

Reggel ráléptem a műanyag dinoszaoruszra, amit mutattam, h. Csenge kapott egy boltban...... ( nem volt már este kedvem, se erőm elpakolni)
mango.

Mezsó, te meg lassan betöltöd a 35. hetet, hát ez szuper, most már tényleg érett lesz a kicsi, ha ki akarna bújni!!!
mango.

Jó reggelt Lányok!

Klarka
- Ok, vettem az infot ;) Miért változtattatok? :)
A DM-es tippet meg köszi .. ugyanis van 14 pontom .. akkor gyorsan még begyűjtök 1-et, és én is ott vásárolok be!!! Hogy én erre nem is gondoltam :oops: :oops:

Téjé
- GYere majd a 4D-s infokkal, képekkel ;) Reméljük virginckodik... kb. most vagytok ott. Alíz nagyon mocorog .. ;) :D szorítok, hogy ti pocaklakótok is így tegyen :D

Mango - Jól éreztük magunkat, ez a lényeg :) Legközelebb többen leszünk ;) A dino-taposás miatt sajnállak .. ezek a fránya real-állatfigurák, nem csak rondák, kemények is :lol:
Mellbimbó védőt is lehet a DM-ben kapni, vagy az gyógyszertáras történet?

Mezsó
- Tényleg olyan szépen a végefelé jársz, a baba súlya is megfelelő, ne aggódj :) A lecsó isteni .. az szuper, ha ilyesmi belefér a diétába ;) Biztosan okosan össze lehet jó kis kajálásokat is állítani diétásan. CSak hát a mennyiség .. Én pl. most vagyok a legkívánósabb .. ezerszer jobban, mint az elején. Szóval sajnálom, hogy így alakult :( de bírd ki még egy kicsit ;)

Mi ma este megyünk Apucinak szurkolni, hogy ő nyerje a Rock Dj párbajt :lol: Remélem jó lesz, és fogom bírni :)

Kép
szösszenet

Judit,
ne viccelj! Nem zavarnál. Úgyis csak a felkészítő után tudok beszélni a szülésznővel.
A részleteket majd megbeszéljük. Szerintem akár együtt is mehetünk a kórházba.

Mamacka,
Hogy álltok a lakással??

Gitka,
örülök, hogy újra itt vagy! Most már gyere sűrűbben!!!

Pumpóka,
nagyon eltűntél. :( Remélem, minden rendben!

Örülök, hogy a tali jól sikerült! Bár kicsit bővebb beszámolót vártam :roll:

Kép
emi29

Emi
Remélem nemsokára átmegyünk dolgozni... muszáj lenne, ugyanis jövő hét utáni héten férjem már dolgozik...így fest a frissen lakkozott parketta:
Kép

És a boltív

Kép
és megjöttek a látványtervek, hogy milyen lesz a ház a felújítás után... remélem meg is valósul :roll: :roll: :roll:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mango: mi sem szeretnénk ezért új testvérkocsit venni, mert a fiam már egész jól közlekedik utcán..

Szöszi: Jobban passzol a vezetéknévhez....Pitter..

Kép
klarka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:14-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hát látszik hogy hétvége van! Nagyon csendes ma a fórum!

Nono: nekem kb: a 15 hét körül volt olyan hogy a bölcsességfogam elkezdett piszkosul fájni már nem aludtam annyira gáz volt és elmentem egy hétvégi ügyeletes magándokihoz aki fájdalomcsillapítócsíkot tömködött a fogamba. Ja!! és injekciót is kaptam, de előre kellett szólnom hogy babát várok. Ezért is nem tudtak mit kezdeni vele azt mondták ha megszülök utánna menjek vissza és kihúzzák.

Augusztusban amikor még nem is tudtam hogy babát várok nekem is letört az első fogam igaz akkor nem kaptam szurit mert kipótolták viszont megröntgenezték. Most tudatosult nemrég a napokban bennem hogy ez szigóruan tilos de akkor nem tudtam még kB. 2 hetes terhes lehettem, hívtam is a dokim aggódva ő meg egy jót mosolygott hogy rajtam volt a mellény meg egyébként is a fogászati röntgen nem olyan káros a babára nézve mint a többi és ha eddig nem volt semmilyen panaszom akkor most így a vége felé már kár aggódni.

Kép
geni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?