A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezek. Elég sűrű volt a napunk. Reggel úszás, utána bevásárlás, főzés, mosogatás, pakolászás. Kidőltem...
Ja! És Szeli éjjel óránként (!) ébredt. Azt hittem, megőrülök... :( De szerintem az a baj, hogy én forgolódtam most sokat, és arra ébred fel... :?

Szóval
Úszás: Szeli 4-kor ébredt, ilyenkor általában visszaalszik, de most megetettem, hogy később keljen, aztán egy kis játék, szunya vissza, és 7-kor ébredt, illetve ébresztenem kellett, mert még aludt volna. Addigra már indulni is kellett úszásra. Ott nagyon jó volt. Sok új feladatot csináltunk, vigasztalásnak meg ott volt a kacsa. De tulajdonképpen csak a lebegés nem tetszett neki. Majd a végén az elengedéses merülésnél elszakadt a cérna, így előbb el is jöttünk, de csak 5 perccel!!! :D Szóval összességében nagyon jó volt az egész, Szeli sem volt most olyan nyügi, mint szokott. Valszeg elég volt így neki az alvás. Úgy örülök!!! :lol:
Az öltözéshez meg vittem cumit, az megnyugtatta, egyébként már sírt volna. Aztán meg is etettem még ott (illetve Anyu, mert én öltöztem), aztán kijöttünk, el is aludt a kocsiban. 3/4 óra múlva pedig mosolygósan ébredt! :D

Egyébként már újabb csoportban vagyunk, de még ugyanebben az időpontban, csak a medence másik felében. Megkérdeztem, kb. a 12. alkalom után van egy vizsga, és aztán lehet továbbjutni a fél 9-es csoportba. :o

Viszont a fényképezőt meg elfelejtettem elvinni... :evil:

Igyekszem visszaolvasni, de elég hulla vagyok, így nem ígérek semmit. Bocsi! :oops:

Ja! Szelinek leheletnyi lendület kell csak a hátról hasra forduláshoz. Kb., mint Zsófi anno a videón: a keze van útban. Tök ari!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Hali,
Gyors bekukk!

Apa pihizik.... masszázs meg minden... jó neki ( wellness hétvége a haverokkal!)

Mennyaszonyok: Gyönyörűek vagytok mind!

Sense: Édi Boti a keresztetlőn!
Silka: Lilla baba ari a nyakadban!
Mesi: Zsófika is tünemény apája nyakában!

NEkünk is van nyakban levős kép,, csakmég a gépen4

Emma annyit beszél!!!! meg Brrrrög, meg buborkékot fúj, meg köpköd, vagyis nem csak fújja ki a nyálát... minden féle hangot ad ki!
Imádom!!!
Megyek mert játék idő van!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mi van? Mindenki bulizik???

Regi: örülök, hogy jól sikerült a mai úszás!!!

Silka: szerintem könnyű is legyen, könnyen összecsukható és téliesíthető is! :D
De én leginkább a könnyen és kicsire összecsukhatóra szavazok, mert sokat autókázunk!

Gremese: úgy látom mindenki családjában van 1-2 "nemnormális" rokon. Nekünk meg csak a nyelés marad, különben mi maradunk alul!!! :D

Kép
Kép
timi26

Timi26,
a 7-8 kiló könnyűnek számít? :lol: :lol:

silka
silka

Silka: szerintem igen. Bár nem tudom hogy van-e könnyebb! Még nem nézegettem őket! :D

Kép
Kép
timi26

Silka!Nagyon édes Lizi baby!Pont olyan mint te :D
Én az extra könnyüre szavazok!Elegem van a cipekedésből.

Sense!Nagyon szépek vagytok a keresztelős képeken!Apa mennyire koncentrál :lol:

KépKép
juba

És akkor a képek amiket igértem!
Kép Kép Kép Kép

KépKép
juba

Timi!
Én nem bulizom ma. Na de ellenben hétfőn majd!!!! Először megyek bulizni kb 10 hónap után.
Most meg filmezünk...
Jó éjt Mindenkinek.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Juba!
Hát Berta egyszerűen zabálnivaló. Én nagyon megdögönyözném! :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Máténak boldog hófordulót! :D

Timi26! Jobban vagy már?

Heni! Mintha valami régi filmből jöttél volna ki! Gyönyörű vagy!!! :D
Hajni! Ti is szépek vagytok! Nagyon szép a ruhád is! :D

Mesi! Jééézusom! Unokanővérednek orvoshoz kéne mennie… :evil:
De ari Zsófi, ahogy ül az apja nyakában!!! Sokkal világosabb lett a haja! :D
Párnacsatáztál Zsófival? :shock: :lol:

Hörcsög! Ildike édi, ahogy kidőlt! :D

Dettyk! Én asszem inkább nem küldenék képet a konyhánkról. Katasztrófa. Én a nagyszüleim lakásában lakom, és az az egyetlen, ami születésem óta nem lett felújítva, csak kifestve… :oops: Szerinted? Utálom!!! :evil:

Irina! Tényleg, lakberendező (is) vagy? :D
Viranka! Na, akkor majd, ha egyszer végre eljutunk odáig, én is kérni fogom a segítségeteket! :wink:

Nálunk nem volt szél. Néha beborult, de pont usziból hazajövet száz ágra sütött a nap. :D Alig akartam feljönni, de valakinek főzni is kellett… :? Így is fél 2-re lett csak ebéd :oops: (ez nálam szokatlan).

Lizi bébi is édi, ahogy tépi a hajad, Silka! :D 3 óra tényleg durva! :cry:

Sense! Jók a keresztelős képek! Teccik a kosztümöd! Jól áll! :D
Jaj, Boti hogy biggyeszti lefelé a száját… :(

Ja! Azt akartam kérdezni, hogy akiknek húz a babakocsi, ott bolygósított a kereke, vagy fix? :roll: (Csak kíváncsi vagyok.) Heni? Silka?

Kép

Kép
regcsiken14

Küldtem a g-mailre is egy fürcsis képet de nem tudom,hogy megérkezett-e mert ez a szemét gép már megint nem enged be!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
juba

Köszi Sense :oops: ! :D

KépKép
juba

Ne irigyeljetek, én sem bulizom :roll: .
Annyira hulla vagyok, hogy megyek is mindjárt alukálni, csak benéztem. 8)
Panka napok óta nyűgösebb, de ma extra nyűgös volt, és itt voltak apa ex-munkatársai is, úúúúgyhogy...elég volt mára. :roll:
dettyk

Juba! Bertus csuda aranyos! Szép kiscsaj! :D

Szeli mostanában kihagyja az utsó két evés közti alvást, ezért nem nagyon tudtam ma jönni. Persze ettől még nem zökkenőmentesek az éjszakák... :(

Apának lett egy 3-asa az 5-ös lottón!!! Jipppíííí!!!! Kapunk egy szupcsi etetőszéket belőle!
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Juba, Berta nagyon szép kiccsaj :D .

Regi, az szép :D . Gratulálok :wink: .
dettyk

Regi!De jó nektek!!!!Nekünk is jól jönne egy ötös!!!
De úgy,hogy nem lottózunk egy kicsit nehéz lesz!
Majd kérünk képet az etetőszékről!!

Na lépek mert én is állati nyügi vagyok(Gmail és társai) :twisted:

Jó éjt!!!!!!!!

KépKép
juba

Juba, fent van a pancsis kép, nagyon cuki :D .
dettyk

Regi: változóan vagyok. Napközben egész tűrhetően, reggel meg este pocsékul!
Már megint hőemelkedésem van! :cry:
Csak Neocitrán van itthon, de attól hányingerem van olyan keserű! Pedig próbáltam tuningolni, de sehogysem bírom meginni!
Marad a Rubophen meg a tea!

Juba: Jaj, de csábos az utolsó képen! :wink:

Sense: hova mész hétfőn bulizni???

Gremese: hun vagy??? Milyen volt apóséknál???

Kép
Kép
timi26

Juba: én is láttam a fürcsis képet. Nagyon aranyos Bertus!!! :D

Dettyk: sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Legközelebb pihenj rá...persze ha tudsz! :D

Kép
Kép
timi26

Timi26 gyógyuljatom meg!!!!! Jövő héten el akarok menni hozzátok!!!! :D
Most többre értékelem az alvást a bulinál :? .
Majd legközelebb... :roll: .
Csak fel kellene már állnom a gép elől :oops: ...
dettyk

Dettyk : azon vagyunk! Meg még rendbe is kéne vágnom a konyhát mire jöttök... :roll:
Nekem is pihizni kéne...a gyerekek már kidőltek! VikDan szörcsög, úgyhogy valőszínűleg nemsokára kelni fog! Én meg nem bírom eldönteni, hogy megvárjam vagy lefeküdjek! :roll:

Rátévedtem egy ingatlanos oldalra! Albertirsán új építésű 83 m2-es caládi ház eladó! Ár: 159 000 000 Ft. Többször is megnéztem, hátha én látom rosszul, de nem! :shock:
Vagy elírták, vagy nem tudom ki lesz az a hülye aki megveszi!

Kép
Kép
timi26

Asszem inkább lefekszek! Az éjszkások általában akkor jönnek amikor elbúcsúzok! :evil:

Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26, mit vágnál már jobban rendbe rajta :wink: ? A praktikumot nézem és ötleteket lesek :D .

Milyen paloták vannak Irsán?! :shock:
dettyk

Azt nézem, hogy amikor be vagyok jelentkezve, akkor NEM írja ki a nevem, ha meg nem vagyok bejelentkezve akkor IGEN! :shock:

Dettyk: sima mezei földszinti ház 2 szobával! A miénk nagyobb, de kevesebb, mint a tizedébe került!

Kép
Kép
timi26

Regi: a 3-as most mennyit fizet?

Kép
Kép
timi26

Na még egy kép, aztán tényleg lépek!!! :lol:

Tipikus oroszlán a kiscsaj! :D
Kép

Kép
Kép
timi26

Timi26 :lol: :lol: :lol: :lol: . Nagyon jó!! Be volt fújva a haja? :shock:
dettyk

Na, találtam még egyet! Most nézem a képeket, amiket apa töltött fel a telefonjáról!
Ha én tudtam volna, hogy nagyobb a fenekem, mint a hasam... :roll: Biztos nem zabáltam volna annyit a terhesség alatt!!! :shock:
Kép

Jó éjt!!! :oops:

Kép
Kép
timi26

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Na én most dőltem ki :roll: !
Jó éccakát! (Reggel úgyis jövök, Viranka után :wink: )! :D
dettyk

Timi, vannak 4-5 kilósak is, de azokhoz nincs pl lábzsák.

Bertus milyen kis cukimuki a képeken. Az utsón olyan össze-vissza puszilgatnivaló :lol:

A múltkor is megfeledkeztem magamról miközben a barátnőm kisfiát tartottam az ölemben és lecsókoltam. Remélem nem bántottam meg vele, de olyan aranyosan vigyorgott :wink:

Regi, igen a bolygósnál van a bibi. Ha meg fixálom, akkor tök nehéz lavírozni vele. Ez van, de legalább occsó volt, még egy kis időt kibír. Ebéd fél 2-kor? Mit akarsz, az nem is olyan rossz! :lol: :lol: Nekem van, h csak koraestére készül el (vagy másnapra :oops: ) Ma a 3 órás őrület miatt vacsi lett belőle :wink:
Gratula a 3-ashoz, bár egy ilyen irsai házhoz asszem 5-ös kellett volna :lol:

silka
silka

Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt :)

Juba!
Annyira cuki baba Bertus :) gmail-re feltett videót majd meglesem :wink:

Silka!
Nagyon szép helyen volt az esküvőtök :) Lizi baba is csudaszép :) Bálintot nem kell nyakba tenni,anélkül is tépi ahajam at :)

Timi!
de aranyos Rebeka :) s ő választotta az oroszlánt? jó kis árak vannak felétek :) sajna itt Gödön is :(

Dettyk!
kipihented magat? ma istenes dolgom van :) 5kor kelt mindakettő :)
apájuk meg horkol és semmit nem hall ebből :)

Regi!
gratu a 3-ashoz :)képet kérünk az etetőszékről :)

Meryke
Tegnapra boldogságosat Máténak :)

babakocsi!
szerintem olyat érdemes venni aminek a háttámláját szinte teljesen le lehet engedni,ha elalszik a baba.a tolókarja legyen forgatható és LAPRACSUKHATÓ.Sokkal kisebb helyet foglal a kocsiban.Majd megkeresem a miénket és lemérem annak a súlyát.

Dettyk jöhetsz megyek gyereket vigasztalni :)

KépKép
viranka

Hát akkor jövök, Viranka :wink: !

Jó reggelt! :D

Szerencsére nem volt ébredés, nálunk még mindenki alszik, csak én ülök már megint a gép előtt :oops: .

Utánaszámoltam, hogy miért buktunk ki tegnap annyira: Panka egész nap csak 2x 20-30 percet aludt, és végig nyüszizte az ébrenléteket :shock: .

De legalább éjjel aludt, egyszer hallottam felsírni, de csak álmában...biztosan fáj az ínye, úgy látom, mintha a 2. is furakodna :cry: .

Ma arany dolgom van, anyuékhoz megyünk ebédre, úgyhogy nem főzök :D . Remélem Panka bírni fogja, bár csak a hugom barátját nem fogja ismerni... :roll:
dettyk

Napsütéses jó reggelt!

Zitukám gondoskodik róla, hogy azért hajnalonta idenézhessek, ha napközben nincs is időm!
Elkezdek visszaolvasni! 9 oldal. Hááát, talán estére a végére jutok.... :lol:

KépKépKép
bongyi

Aha! Már az előző elküldése közben dobogtak a lábacskák a lépcsőn......

Szóval lehet, hogy csak holnap reggelre érem utol magamat az olvasással.....

KépKépKép
bongyi

Babakocsi, szerintem a színes sportkocsink olyan 7-8 kiló lehet, és ha a csípőmre vágom, néhány lépcsőt meg bírok vele mászni. Egyébként én is be akarok újítani egy ócccsó 2 funkciósra és egy esernyőre akarom lecserélni a régijeimet, de ragaszkodni fogok a fix nagy kerekekhez 8) . Nálam mindig ez volt az első szempont. A lapra csukhatő befér a csomagtartónkba, és még pakolni is tudok mellé. És nem árt a nagy bevásárlókosár sem, mondjuk ez már az utolsó szempont... :roll:

Na megyek én is, sikkantásokat hallok a kiságy felől :D .
dettyk

Úgy látom, a tegnapi oldalkezdés után zárnom is sikerült 8) .

A kiabálásról akartam még írni, szavam ne feledjem, most menek szoptatni 8) .
dettyk

Jázminnak boldog névnapot!
Kép

Ildikének boldog fél évességet!!
Kép
dettyk

Kiabálás: nálunk is az olaszos temperamentum a jellemző :oops: , hárman vagyunk lányok testvérek (és van egy szem öcsém :lol: ), bizony fel kell emelnie a hangját az embernek, ha túl akar beszélni 3 másik nőt :lol: . Apu időnként egy lelkes élménybeszámolónál is közli, hogy akkor is hallja, ha halkabban mondom :oops: :lol: . A veszekedések is hangosak, de azzal el van intézve, mert kikiabálom magamból és kész (persze nem qrva anyázással). Bencével is inkább kiabálok, mint hogy nyakon vágjam :oops: ...
A lényeg az, hogy én tudom csak igazán: kiabálás és kiabálás között óriási különbségek lehetnek 8) .
dettyk

Timi26! :lol: :lol: :lol:
Apóséknál jól sikerült a látogatás. Mivel viszont 3 hete nem voltunk, lesett, mint a luki nyúl, de miután felismerte a helyet, és az embereket, minden rendben volt.

Előtte beugrottunk a Tescoba. Ha nem alszik fél órát - és megyünk anyósékhoz -, megpróbálunk trükközni. (Megállunk vásárolni, hogy addig is aludjon).
Most áttettük az ülcsiből a bkocsiba, mondván majd vásárlás közben szépen visszaalszik.
Ja! Kipattantak a szemei, és nem győzött nézelődni. :)
No meg hangosan kurjantgatott. Olyan édes volt. :D

Tegnap du. ugye nem tudtam jönni, mert - mint Szeliéknél -, pár napja nem alszik a két utolsó kaja között. Így nem igazán tudok jönni. Napi 3x30 percet alszik.

Silka!
Lizi bébi de édes! Látszik, hogy élvezi, hogy tépheti anyája haját! :twisted:

Juba! Tündéri ez a lány. Olyan tiszta szépség...... Kék szemek, vöröses haj.... Jaj a pasiknak!!!!! A gmail-t még nem néztem, megyek oda is nemsokára.

Babakocsi: A mostani babakocsink 100 kiló, és elfoglalja az egész csomagtartót. :shock:
Viszont nagyon jó (bolygós kerekek elöl vagy hátul, ezt én szabályzom, átfordítható tolókar, dönthető 3 állásba, lábzsák, bevásárlókosár, meg mittomén.... Ez volt ugye a teszveszes 12e Ft -os tétel. :) Télre nagyon jó, de mászkálni.... Mármint kocsival...

Van egy másik (Graco), ami 3 fix kerekű, nagyobb (ülő) babáknak. De az is olyan béna, mert fordulásnál emelnem kell, és az is nagy összecsukva...

Asszem kell szereznem egy sportosat. De azt lehet, hogy nem használtan veszem, mert több babát kell majd kiszolgálnia. :wink:

Sense! Jaj, de gyönyörű anyuka vagy! (Arcmodell! :wink: )
Boti meg milyen jól viselte a keresztelőt!
Szépek voltatok! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Meryke Mátéjának boldog hófordulót!

Ildikének boldog fél évességet!

Jázminnak boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Jázminnak boldog nénnapot!
Ildikének boldog hófordulót!

Kép

Éjjel jobban aludtunk. Letettem a matracomat a földre, így nem nyikorgott az ágy, és Szeli nem ébredt fel minden fordulásomra… :shock: :D Így „csak” 23, 4, 5 és végül fél 7-kor ébred Szeli. :D
Alszik még valakinek ilyen éberen a babája??? :?: :?: :roll: Most nem azokra gondolok, akik még hamiznak éjszaka!

Ma lesz nálunk Bababörze. Megnézzük a pocakos barátnőmmel, hogy mi lesz ott.

Timi26! Nekem még szokott segíteni a hársfatea mézzel. Csodákra képes!!! És nem is olyan rohadt drága. Jobbulást! :(
11.000 Ft a 3-as, így ki kell majd egészíteni az etetőszék árát, mert csúcsszuper lesz!!! Majd megmutatom, ha felavattuk, még nincs meg a végleges döntés! :D
Rebeka olyan szép!!! Úgy tetszenek ezek az arcfestések! Be van festve a haja?

Silka! Sejtettem. A miénknek fix a kereke. Bár így nehezebb kanyarodni, de úgyis állandóan rá kell nehezedni a patkáknál, hogy felemeljem az elejét :? , így már tök mindegy, hogy a kanyaroknál is ezt kell tennem. 8) Nagytesónál volt bolygósított kerekű babakocsi, Apa utálta, így lebeszélt, hogy olyat vegyünk. Nem bántam meg. :D

Kép

Kép
regcsiken14

Reggeli idill :D !

A fogzó és a fogváltó csemetém :D .

Kép Kép
dettyk

Dettyk! Nagyon aranyosak a tesók!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Helló!

Tegnap lemaradt :oops:
Boldog hófórdulót Máténak! Kép

Jázminnak boldog névnapot!!
Kép

Ildikének sok boldogságot a fél évhez! Kép

Timi!Rebeka nagyon édi kisorszlán.

És nem is volt nagy a popsid!!
Idess!!! Kép

Köszönjük a dicséreteket :oops: !!!

Csajok az éjjel "csak" hétszer volt fent a lejánykám!!!!!!! Ebből egyszer fogadta el a cumit,a többi cici volt,igaz nézha elég volt egy-két slukk is de akkor is baromi fárasztó volt :cry:

Na majd este jövök.Jók legyetek!!

Bongyi igyekezz a viszaolvasással aztán gyere te is csetűni!!!

KépKép
juba

Pankesz és a tesó nagyon édeskék!!!!!!!!
Olyan huncut tekintete van ennek a kiscsajnak!!

KépKép
juba

Szép napsütéses reggelt mindenkinek!

Boldog hófordulót Ildikének, Jázmin boldog névnapot!
Kép

Csak nagyjából tudtam visszaolvasni. Az esküvői képek továbbra is csodálatosak. Sense, gyönyörűek voltatok a keresztelőn. Remélem áprilisban mi is megtartjuk.

Regi, gratula a hármashoz! Szupi! :P

Timi26: Jobbulást! ++++

Mesi, Silka: Nyakbanülős képek, csúcs! :lol:

Babakocsi: Nekünk Graco Travel System van, amivel teli a csomagtartó, de nagyon szeretem, sétához, vásárolni kitűnő. Utazáshoz viszont Bencusnak annak idején vettünk egy Bébé Go esernyőkocsit, na az kevés helyet foglal és még a járművekre is könnyen felraktam, szerintem még kibírja Mátét is.

Tegnap Anyumnál voltunk, ma pedig megyünk a várba barátokkal sétálni, siklózni.
Majd este dobok az öt hónapos Mátéról képeket.

Szép napot mindenkinek!

KépKépKépKép
meryke

Juba, nagy franc a kiscsaj :wink: ! És zöldül a szeme!!!! Srácok, kössétek fel a gumibugyit!!! :lol: :lol:
dettyk

Jaj, ez kimaradt:

Nagyon köszönjük a köszöntéseket! :P

KépKépKépKép
meryke

Juba, pihenj sokat!!!!!

Meryke, kirándulás? :D Szuper!! Használjátok ki ezt a szép időt :wink: ! (Remélem, ma nem lesz szél :evil: ).
dettyk

A tányéros TV 50-es csatornáján JimJam nevű csatorna van, mese van rajta, magyarul :shock: .
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?