2003.09.18 17:18
2003.09.18 19:20
2003.09.18 19:40
Ő csak 3 hetesen érte el a 100 ml-s "álomhatárt", szóval büszke lehetsz a pici fiadra, nagyon ügyesen szopik, és minden valószínűség szerint megfelelő mennyiséget
2003.09.18 20:48
és olyan boldog vagyok!!!
Mert így előfordul hogy másfél órát is fennvagyunk
ami a kórházból való távozásunk feltétele lett volna, csak ugye mi saját felelősségre távoztunk. És ennek azért örülünk ennyire, mert holnap reggel jelenésünk van a kórházban egy kontrollra, és így legalább nem mondhatják hogy ők ugye megmondták... Csak szegénykém holnap kapja a BCG-t is amitől én előre félek
Úgy fogom sajnálni, remélem könnyen megússzuk!
2003.09.18 20:52
.remélem csini lett a hajad. Rám is rámférne egy kis hajvágás
és küldöm.
.
2003.09.18 21:43
2003.09.19 13:41

Szombaton 2110zel hoztuk haza.
Kapott BCGt,amitől én jobban féltem, de egy hangja nem volt, nagyon ügyi volt.
Olyan büszkék voltunk rá!
, és a doktornéni keze is jó hideg volt. De összességében nagyon tündéri volt, én is megnyugodtam, mert reggel volt egy kis gyomoridegem az orvos miatt. Azt is utálom ha nekem kell menni, főleg ha meg őt macerálják, na azt biztosan nem fogom jól tűrni.
Kár hogy mi még csak ablakon keresztül élvezhetjük! 2003.09.19 14:31
Kicsi fiad igazán ügyes hogy ennyi idő alatt ilyen szépen "megszedte" magát
A BCG-nél én is büszke voltam anno a sajátomra, a szobában minden baba elkezdett sírni mikor kapták, csak ő nézelődött tovább nyugodtan
(Persze a későbbi szuriknál volt egy kis sírdogálás, de sosem olyan vészes mint amire mások elmondása alapján számítottam)
Legutóbb is mikor a fütyijét macerálta a dokinéni, én el se mentem velük, aztán kiderült hogy egy hangja sem volt, nagyon szépen viselkedett
De akkor is... szerintem az anyának mindig sokkal szörnyűbbnek tűnnek még ilyen rutindolgok is. 2003.09.19 17:53
2003.09.19 18:07
Így most ritkán eszik, többet. A doki szerint így is többet hízott mint kellett volna neki. Most már 3.6 kg és a kórházba visszaestünkl 3kg-ra.
. 2003.09.19 18:16
Majd 1-2 hónaposan...
2003.09.19 18:26
2003.09.19 20:56
.DS remélem mielőbb jössz majd!
. Habár már nem annyira vészes, hogy adom a cseppeket neki.Eddig minden délután jókat aludt, ma pedig ahogy munkatársam jött látogatni, bviztosan megérezte és nem akart alukálni, sőt elég nyűgi is volt, így bemutatkoztunk rendesen.Pedig régen volt már ennyire nyűgi! 2003.09.20 17:46
Mondjatok már nekem valami jó tippet, olyat ami tényleg puha és normálisan használható! Esetleg a Pampers? 
Olllyan büszkék voltunk az Apukájával!
Holnap pedig a nővéremék jönnek látogatóba az 5éves kislányukkal aki már szintén nagyon be van zsongva
De gondolom ezzel mindannyian így vagyunk
2003.09.20 19:43
2003.09.21 10:09
De abbólis 2-féle van. A hengeres dobozos az nagyon szar, az a vékony. A másik a jó. Szerintem.
2003.09.21 12:18
Amúgy elevitet én is szedem, de a doki szerint annak a vastartalma nem túl nagy...a plussz és hasonló nyalángságok pedig ugyancsak minimális vasat tartalmaznak.
Mi lehet a gond? 2003.09.21 12:37
olyan édesesn figyeli
. 2003.09.21 15:55
Köszi mindenkinek, akkor azt hiszem kipróbáljuk a Pamperst és a Johnsont, a legtöbben ezt ajánlottátok. Engem igazán már az sem érdekel ha drágább egy kicsivel mint a többi, mert mikor pelenkázzuk Bencét és éhes, nagyon tud sírni, én meg síkideg vagyok, úgyhogy nem hiányzik még hogy a popsitörlővel bénázzunk
de nagyon élvezi. És a fürdést is, hihetetlenül megnyugszik a vízben, csak akkor sír egy pillanatra mikor kivesszük és csak addig amíg bele nem bugyoláljuk a fürdőlepedőbe
Pedig az egész nem több 1-2 másodpercnél, de hát nagyon türelmetlen a drága
Szerintetek nagyon nagy baj lenne, ha egy fél órácskát levinnénk levegőzni a babakocsiban? Tegnap és ma már voltunk kint az erkélyen 10 percre, mert olyan szépen süt a nap. Bár nem igazán tudom mennyire kell őket felöltöztetni, én adtam rá kiskabátot és sapit is, de lehet melege volt.
Pedig nagyon nem akartuk, de már nem tudtunk mást csinálni. Túl hamar megéhezett, és nem akartam adni neki tejcsit, nehogy fájjon a pocija, de mivel nagyon elkeserítően sírt, maradt a cumi. Annyira szívta, persze nyomni kellett a szájába, nem igazán tudja még megtartani
. De hacsak nem muszáj, nem adjuk oda neki.
Innen az Árpád hídtól csak a közeli üzletekbe jutok majd el, mert a metrólejárót sem babás valaki tervezte
Vagy ha esetleg majd a férjem elfuvaroz bennünket
2003.09.21 16:56
Testközelben szinte bármennyit elviselnek, lehet hozzájuk folyamatosan beszélni, szabad a mama mindkét keze, csupa előny
2003.09.21 18:57
A friss levegő kell a picurkáknak , és tényleg nem kell aggódnod, próbáld csak rövidge időre kivinni.Tényleg túl nem kell öltöztetni, habár itt megjegyzem Robóka nagyon szerei a meleget.
! 2003.09.21 21:42
De a legrosszabb az, hogy annyira erőlködik szegény.
Ez azért jó, mert nagyon aggódtam a sok bukás miatt, de ezek szerint marad is benne matéria.
Azért remélem nem így folytatja majd, mert akkor nagyon dagi lesz, most még nem, mivel nagyon vékonyka volt születésekor, most kezd végre formája lenni.
2003.09.21 21:43
követi a szemével mindenfelé. Jah és sajna imád tvzni
Az ágyon úgy tekeri magát, hogy lássa...és evés közben is nézné
2003.09.21 21:53
Már csak szopizik Zsoma, rendesen hízik, csak nem kakil. Azaz kakil, de csak 4 naponta
2003.09.22 08:35
2003.09.22 18:29
. Robókám nagyon élvezte azaz biztosan jól érezte magát, mert csak evett és aludt
. nagyon elnyomta a levegő a kis dárgám.Cory, DBarbi örülök, hogy írtatok egy pár sort, már hiányoltalak benneteket.persze a többieket is hiányolom, jó lenne ha pár sort azért írnának...
!
2003.09.22 18:59
És nagyon élvezte szerintem, nyugodtan és nagyon mélyen aludt a babakocsiban, mikor hazaértünk és megállt a kocsi alatta, nyitogatta is a szemét. Volt itt délután a védőnő, kérdeztem tőle hogy biztosan nem ajánlott-e kivinni a babákat 3 kg alatt, ő továbbra is azon a véleményen volt hogy csak az erkélyen levegőztessük. Ehhez képest elmentünk a közeli bababoltba pelenkát venni.
csak én úgy hallottam hogy minél gyakrabban megetetjük a babát, annál kevesebb ideje lesz emészteni és ez okozza a hasfájást. És nálunk tuti nem az a gond hogy keveset eszik egyszerre, mert ma pl. 70-90 grammokat evett, igaz 3-4 óránként. És ez elég sok az ő súlyához képest. Egyébként ha két óra eltelik és nagyon sír a cici után akkor adok neki tejcsit, mert akkor már én is úgy vagyok vele, hogy nem éheztetem szegényt
de mikor csak egy vagy másfél?! Akkor nem nagyon merek. De én is az igény szerinti szoptatás híve vagyok
Bár a miénk is rohamosan hízik, tegnap már 2410 volt, tehát egy hét alatt 30dkg-t szedett magára
Jó gyorsan nőnek ezek a pici babák, nem is gondoltam volna!
Én nagyon félek tőle, hogy ha arra kerülne sor, le merném-e neki szívni. Porszívósat használtok? Mert én olyat vettem, szegény szerintem már a hangjától meg fog rémülni, ha egyszer elő kell venni. Még lázat sem merek neki mérni, igaz nincs is miért szerencsére
A védőnő ma azt javasolta hogy próbaképp mérjük meg hogy tudjuk mennyi a normál hője. De én csak úgy nem akarom zargatni. 2003.09.22 19:21
! 2003.09.22 20:15
Fanci tegnap volt 6,44 kg
Jó az étvágya szerencsére
Mostanság beállt kb. 4 óránként eszik 180-at, de persze, van, hogy csak 150-et....és van, hogy alszik és kaja miatt nem keltem föl. Szóval vannak csúszások. Mintha az időjárás is befolyásolná az étvágyát...
2003.09.24 15:22
Remélem jól vagytok és már megnyugodtatok egy picit!
.devannak és lesznek hetek amikor nem is esznek annyit mint általában. Rájöttem arra, hogy tényleg nem érdemes a súly miatt idegeskedni, mert a tejcid mennyisége is fogyhat tőle és ha látod külsőre, hogy szépen fejlődik, akkor tényleg nem lehet gond.
. Bízom benne, hogy ha lesz időd néha , mint nagycsaládos anyuka, hasznos ötletekkel segítesz majd nekünk. Ugye?
2003.09.24 17:49
2003.09.24 19:53
2003.09.25 15:48
2003.09.25 18:06
Nálatok előfordul ilyesmi? Vagy mennyi ideig tart a szopi? 
A pancsit nagyon szereti, szinte elalszik a kádban.
Amint beleér a vízbe, megnyugszik és láthatóan nagyon élvezi. És ez az első naptól így van szerencsére
Nem akarom hogy a fejecskéjét szúrkálják! De ha muszáj, akkor megyünk

Hamarosan utólérjük a többi babát
2003.09.25 20:04
2003.09.25 21:04
Elég furcsán néztek volna rám szerintem...
2003.09.25 21:14
Annyra sajnáltam, hogy felébredt, mert a cicin jól bealudt, de fontos volt büfiztetni is.
.
.Na meg a mondanivalói se semmik. Olyanokat gagyarászik már
. imádom!
. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint