Sziasztok!
Anett, Csibe, Krisztamili, Süni, Zsókuci, Deri, Vic, Orsiborsi, Madrin, Adri, Nellike, Kira, Pannati, Nemone, Gil, Nokipotyi, Gabicsibe, Nika, Rebe, Baby, Bessy, és azok, aki priviben kívánt jobbulást, MINDANNYIÓTOKNAK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A LELKI TÁMOGATÁST! Ez nekem annyira sokat számít, el sem tudjátok képzelni! Már sokkal jobban vagyok, tegnap már hőemelkedésem is csak minimális volt, nagyvécézni is sikerült, így haza is engedtek! (Igaz, merci taxit hívtunk, merthogy annak jó a lengéscsillapítója, ehhez képest jött egy rozoga yaris, amit egy prüszkölő, bedugult orrú sofőr vezetett. Nem is értem, hogy milyen pénzéhes sofőr lehet az olyan, aki egyértelműen beteghez odamegy a rozoga verdájával, betegen. ! Férjem jól be is olvasott a diszpécsernek. Mindegy, most már isteni itthon, tisztán, a napsütötte ágyikóban.

A pocim inkább csak kellemetlen, húzódik, ha mocorgok, de fájdalmam semmi

Most írok először egyedül, a laptop felpolcolva az ágyon, de már egy kézzel megy a hosszú írás.
Jövő szerdán veszik ki a varratokat. A vérképem azt mondták 2-3 hónap, mire a régi lesz... Kapok antibiotikumot alhasi gyulladásra, és vasat, és mindent, ami vérképző, eszem. Brumiapu azt mondta, mikor jöttünk ki a kórteremből,hogy legközelebb a másik oldalra megyünk! Ott van a szülészet... Kicsit le is merészkedtem tegnap az első emeletre egyedül, mert kávét kellett szereznem, a hashajtáshoz... Nézegettem a babatablókat...Olyan kis drágák.. Közben ott cirkáltak a kis bevásárlókocsijukkal a kismamák, benne a picurokkal... Jó hatással volt rám.
Tegnap délelőtt telefonált Kanyó doktornő, hogy mindkettő embrike eljutott a harmadik napig, 6 és 8 sejtesen sikerült őket tegnap lefagyasztani. Aranyos volt nagyon, gyógyulást kívánt, aztán mondta, hogy majd ha bemegyek, megbeszéljük az életünket
Lányok, nagyon várom a képeket én is! Kicsit bővebben is írjatok a taliról !

Külön ültek a fiúk?
Süni, örülök, hogy nektek is zökkenőmenetsen ment minden a histerón... Azért hidd el, jobb, hogy nem találtak semmit, ha nem muszáj, az ember lányát ne altatgassák vágják vagy lyukaszzák gyakran! Csak leszáll hamarosan az az angyalka!
Nellike, drukkolok neked nagyon holnapra! Gyere a jó hírrel, szívből kívánom! Hanem votl lázad, akkor hidd el, ha szépen beágyazott, vagy beágyaztak nálad, akkor ki sem bújnak vagy 9 hónapig!
Vic, hogy vagy? Van valami tüneted?
Lányok, ti melyik magzatvédő vitamint szeditek? Csak mert a Gravidától majdnem hányok, ha nem eszem rendesen előtte. Az elevitet vagy a maternát?
Nika, Süni az én férjem is már másnap hozta a cumisüvegét, azaz a kólásüvegét, amikor jött be hozzám egész napra a kórházba. Most egy picit hagyom, aztán majd próbálok rá hatni. Ő most fél évig hozzá sem nyúlt a kólás üveghez. De mondjuk ha már lombik, akkor szerintem már nem sokat oszt, vagy szoroz, Hány erős dohányos spontán gyárt babát, és csak a terhesség alatt mellőzi, ha egyáltalán. Persze a legjobb, ha a kezébe sem veszi.
Baby, hol is tartotok? Az UHra jó eredményeket kívánok neked!
Gil, itt a fórumon is volt, akinek sikerült terminált együttléttel! hajrá! Fel a virgácsokkal, az segíthet!

a legjobb, ha este van az akció, azzal is sokat lehet növelni az esélyt!
Csibe, Zsókuci, hogy diétáztok? Sok erőt hozzá! a babá(k)ért teszitek! Csibe
, várom a híreket! Most már potot tesztek a végére holnap, ugye?
Adri! szegény nagypapi! Nyugtasd meg, hogy ez nagyon ritka, fontos, hogy ne rettegve menjen ki az utcára! Van lakásbiztosítása?Csak mert akkor azt hiszem térít a biztosító 50ezer ft-ig, ha kirabolják au utcán. Mit betonoztok? Arra tökéletes idő van!
Eva! Miért ez az utolsó lombik? Nem akartok kistesót ?
Vucuska!
Én az inszemekkor kapta, fostimont. Jó és olcsó gyógyi, nekem egy két ampullától lett 2 érett tüszőm
Lányok, megyek, fáradok így oldalvást, jövök mostmár gyakran!
Puszi Nektek!
Brumi