A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sense! Simán beleférsz majd még azokba meglátod!!
Nekem is vannak olyan gönceim amikből kilátszik a hasam és tök gáz mert tiszta csik lettem :cry: És az már el se múlik csak valamit majd halványul.
K.rva sz@r a tükörbe nézni az biztos de én nagyon bízok benne,hogy hamarosan újra feljönnek rám a régi gönceim.
Muszáj lesz mert nincs pénzem újakra :lol: :lol: :lol:

KépKép
juba

Sense
nem tudom, mikor mégy vissza dolgozni, de ha még kb egy évig otthon maradsz, ez a legjobb időszak a testformálásra! Szándékosan nem fogyókúrát írtam, mert az csekély hatékonyságú, hanem egyfajta életmódváltásra gondoltam. Korábban írtad, h szeretsz sportolni, na ma már bébiőrzős fitnesztermek vannak, az ember csak 45 percre szakad el a babájától és akár mindennap mozoghatsz! Rám a szopival jött vissza a terhességi cukorral leadott 3 kg, de most olyan kemény (de jóleső) testedző terveim vannak, hogy a huszonéves korombeli súlyomra /53-55 kg/ szeretnék visszafogyni!
Úgyhogy csak óvatosan azokkal a göncökkel - én is úgy gondolom, mint Juba - még beleférhetsz :!: :!: :!: :P

Kép
granda

Vadvirág
Azt elfelejtettem írni, h a képeket nézegetve az jutott eszembe, h biztosan sokan el sem hiszik, h Te vagy a gyerekek Anyukája!!! Biztosan azt gondolják, hogy a 22 éves bébiszittyó vagy :P :P

Kép
granda

Sense! Én is úgy gondolom, hogy bele fogsz nőni azokba a ruhákba!
Rajtam 9 kiló felesleg van (van!), főleg deréktól lefelé. Eredetileg 7 volt, de a szopival +2 kiló feljött. :?
Én abban bízom, hogy ebben a jó időben nagyokat fogunk sétálni, plusz még ezen felül is megyünk ide-oda, nem beszélve arról, hogy rohangálhatunk a kúszó-mászó csemetéink után. És így remélhetőleg idővel visszaáll a rend.

Kiskolbi! Hol vagy?
Dmaggie, Bongyi!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur,
Wasabi, yes!!! Én 1x voltam másfél éve, de a mai napig emlegetem. Imádtam! (Pálcikát nem vállaltam be) Még mindig olyan drága a beugró?

Granda,
szerintem ez az étterem azért jó, mert mindent meg tudsz kóstolni. Apró falatkák jönnek a futószalagon. Ami nem ízlik, azt otthagyod, ami meg fini, abból veszel még 5x. (Mint én a mangólevesből :lol: ) Aki ismerkedni akar a távolkeleti konyhával, annak ez kifejezetten kapóra jön :wink:

Sense,
szerintem ne vidd túl messzire azt a zsákot! :wink:

silka
silka

Csajok, most nagyon önző leszek, de apuéknál találtam olyan képeket, amikről nem is tudtam, beszkenneltettem őket, és MUSZÁLY megosztanom veletek, annyira örülök nekik :oops: .
Igaz, hogy Bence van rajtuk, de olyan jó nyáridézőek :wink: :

Bence fél évesen:
Kép Kép

Bence kb. 8 hónaposan:

Kép Kép Kép
dettyk

Dettyk
És Bence ma 7 éves...... :D

Kép
granda

Dettyk: Bence pont olyan mint most, csak akkor még nem volt haja!
Bonyolult dolog skennelni?
Mert ha nem adnék majd pár képet, köztük esküvőit is! :wink:
Amiket...esetleg...beskennelnél nekem??? :roll:

Kép
Kép
timi26

Dettyk! Máskor is legyél önző légyszi! Annyira jó nézegetni ezeket a képeket! Ott már nyár van! Volt! :D
És milyen husimusííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi :oops: :oops: :D !

Timi26, nem egy nagy dolog, szívesen megcsinálom neked, mondtam mááá a multkor is :wink: :D .

Granda, pedig olyan, mintha tegnap lett volna... :D
dettyk

Muszály mennem aludni, mert apa morogni fog :wink: .
Jóccakát mindenkinek! :D
dettyk

Muszály mennem aludni, mert apa morogni fog :wink: .
Jóccakát mindenkinek! :D
dettyk

Én is megyek aludni!
Jó éjt!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok olyan aranyosak vagytok, köszönjük a sok dicsit, apának is átadtam, meg persze a kispasiaimnak is. :wink:

Dettyk: Mennyire édes kis húsgolyó volt Bence. :D
Én is sokat nosztalgiázom ám mostanában, mert ugye az én fiaim közt 4 év és öt nap van, úgyhogy ugyanazt az időszakot élem át Mátéval is, mint Bencussal.

Fleur: Ugye tegnap volt a házassági évfordulótok? Szívből gratulálok!
Kép

Sajnos Bencus nagyon benáthásodott, de láza szerencsére nincs. Viszont szegénykém így lemarad a farsangi hétről az oviban. Holnap fánkot sütnek. :cry:

KépKépKépKép
meryke

Lányok olyan aranyosak vagytok, köszönjük a sok dicsit, apának is átadtam, meg persze a kispasiaimnak is. :wink:

Dettyk: Mennyire édes kis húsgolyó volt Bence. :D
Én is sokat nosztalgiázom ám mostanában, mert ugye az én fiaim közt 4 év és öt nap van, úgyhogy ugyanazt az időszakot élem át Mátéval is, mint Bencussal.

Fleur: Ugye tegnap volt a házassági évfordulótok? Szívből gratulálok!
Kép

Sajnos Bencus nagyon benáthásodott, de láza szerencsére nincs. Viszont szegénykém így lemarad a farsangi hétről az oviban. Holnap fánkot sütnek. :cry:

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok Csajok,

mi ma kocsikáztunk egy jót, elmentünk az madaras tescoba bevásárolni Dunakeszire, a gyerek oda-haza fele végig aludt:-) az üzletben meg azt se tudta merre nézzen, madarat lehet volna fogatni vele, olyan boldog volt, nevetgélt, beszélgetett, hát én még ilyennek nem is láttam az én kisfiam :-)

De jók a konyhák:-) Dettyk nekem nagyon teccik a sziget rész, én is szerettem volna mindig, csak valahogy nem tudtuk kivitelezni. Kérhetek még képet a bejáratból is, hogy lássam milyen széles, hátha megtudnánk mi is oldani. Esetleg a konyha méreteit is megirhatod, ha gondolod priviben is. Köszike

Regi gratula a forgáshoz:-)

Sense soha ne mond, hogy soha.Majd ha boti elkezd menni, annyit fog kelleni utánna futkároznod, hogy -20 kg leszel :-)

Juba nagyon édibébi Bertus :-)

Fleur együttérzek mi is karaácsony előtt vettünk egy kazánt, mert meghótt a régi :-(

Silka fagyi:-) :shock

Heni
KépKép
heni81

Meryke :oops: :oops: :oops:
[quote] írta:Dettyk nekem nagyon teccik a sziget rész, én is szerettem volna mindig, csak valahogy nem tudtuk kivitelezni. Kérhetek még képet a bejáratból is, hogy lássam milyen széles, hátha megtudnánk mi is oldani. Esetleg a konyha méreteit is megirhatod, ha gondolod priviben is. Köszike

[/quote]

Heni
KépKép
heni81

Tegnap este és egész éjszaka KO voltam, gyomorfájással indult, majd hasmenés, hányás. Lehet elrontottam a gyomrom, vagy influenze, de ma már jól vagyok az a lényeg:-)
Izgultam is nehogy valami komoly legyen, mert nagyon levett a dolog, éjszaka képtelen voltam ellétni a gyereket :cry: még szerencse hogy apa kéznél volt.

Heni
KépKép
heni81

Dettyk zabálni való husika volt Bencusod:-)

Heni
KépKép
heni81

Én ilyen babakocsit fogok majd venni:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Miután nagyon jól kiirogattam magam és már mindenki alszik én is megyek.
Jó éjszakát!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Heni!
Jók az új képek!!!!!!! Aranyosak vagytok!

Dettyk!
Bence tényleg olyan, mint most.

Meryke!
A Te Bencédnek pedig jobbulást! +++

Köszi Lányok a biztató szavakat! ...reménykedjük, Drágám...

Jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jó reggelt!

Sense!
Ne legyél zizzent :wink: Azok még bőven rádmehetnek.Én is visszafogytam olyan gatyáimba Míra után amibe álmodni sem mertem volna :) Inkább a felsőket kellett szelektálnom ,mert mellbe nőttem sokat :oops:

Konyhák csudiszépek :)

S Meryke,tegnap tényleg Fleur házassági évfordulója volt :)
Sok boldogságot :)

no mék mert változatosságképp kicsi taknyos mellé kicsit köhög este 11 kor lázas volt :evil:

csók

KépKép
viranka

Jó reggelt :D !

Majd jövök, csak a szokásos hétfő reggel :roll: ...
dettyk

Sziasztok Mamikák!

Hű! Mi ez a rengeteg sok dícséret már megint? :):) Hát hihetetlenül kedvesek vagytok, köszönöm szépen, igazán jó érzés. :):) Puszi érte mindenkinek! :):)

Annyira kedves és figyelmes mindenki mindenkivel és olyan jó betérni ide közétek, mindig plusz energiákat szerzek itt és rendszerint mosolyogva távozom... :):)

Boldogságot minden ma ünneplőnek! :):)

Granda!
A hátihordozó és a hegymászás nagyszerű ötlet, biztosan istenien fogjátok érezni magatokat. :):)

A szentendrei- és visegrádi Dunapart, valamint a Népsziget nálunk is favorit...

Bébiszittyó? Hihi! Édes vagy! :):)

Hát az biztos hogy még mielőtt kinyitnánk bármelyik játszótér kapuját, az összes szem csodálkozva ránk szegeződik... :):)

Amikor meg Dominikával megyünk valahova kettesben és netán kiderül hogy a Mamija vagyok, akkor rendszerint annyira megdöbbenek, hogy szinte leesik az álluk - mindig azt hiszik hogy a nővére vagyok. :):)

Még 20 évesen nem is furcsáltam, de azt hittem ez később egyértelműen változni fog, látható lesz a felállás...

Viszont örülök hogy még mindig így van és Dominikával jókat kacagunk - élvezzük mindketten ezt a "műsort".

Fleur!
:):) Te nem is kérted senkitől, én ajánlottam fel. :):)

Vadvirág
Vendég

Halihó!

Itten vagyok, csak Vacakocska kissé nyűglődik, amint elalaudt jövök bővebben is! Pusszancs
dmaggie

Jó reggelt! :D

Tegnap már nem volt erőm írni csak olvastam kicsit aztán ágy.
Egész délután kinn voltunk,szépítgettem a kertet.

Meryke,Detti!
Nagyon jók a képek öröm nézni ilyen husi babákat. :D

Vadvirág!
Olyan jó nézni a képeiteket ad egy pluszt. :D
Nagyon szép családod van. :D

Konyha képek annyira jók azt hiszem megmutizom apának is,
valószinű még idén bele vágunk egy építkezésbe
és hát modern ház modern konyhával szép. :lol:

Regi!
Gratulálok Szelikének a forgáshoz. :D

Sense!
Ki ne dobd a ruhákat.Le fog az még menni. :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt :)

Bocs Timi tegnap lemaradt a köszöntés...szval Nagyon boldog szülinapot így utólag is.
Kép

Granda
Wasabi-egyáltalán nem. Van ilyen és olyan kaja is. Kérdés a furikat bevállalod e :) de ez a te döntésed, mert ugye az asztal mellett jönnek a kaják sorban egy futószalagon és azt veszed le ami szimpi.
Fix ár van/fő.
Igen az a film nagyon jó :) tényleg
Hol van bébiőrzős fitneszterem??

Juba
Hát tényleg kár, de nem fogjuk feladni a keresést.

Silka
Hát nem olcsó, de szerintem megéri :lol: hisz úgysem megy minden nap az ember ilyen helyre :)

Dettyk
Bence nagyon édi volt és a kert...hát az csodaszép

Meryke
Még csak lesz, de ugye hétvégén lehet a legjobban ünnepelni :) feb. 26 azaz holnap :)

Heni
De nekünk még csak meg sem halt, csak át akart verni minket a szerelő....:(egy egészen pici cserélhető problémáról van szó....

Hajnalunk nagyon gáz volt, 5 órától kis megszakításokkal 7ig üvöltött Lilla. És folyamatosan cicin lógott...hát nem tom mi volt. Nem lesz ma front??

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Az éjszaka jól telt, Bencus végigaludta, nincs láz, csak dugós orr. Apa hazaugrik és azért elviszi dokibácsihoz.

Heni81: Persze mérek, fotózok, majd küldöm pü-ben! :) Klassz a babakocsi! Jó, hogy jobban vagy!

Viranka:Meddig aludtatok?

KépKépKépKép
meryke

Timi26!

Messze van tőletek a Tóth kerékpár bolt?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hello Lányok,

Dettyk,
nagyon szuperek a képek. Annyira nyári feelingem lett tőlük! :lol:

Heni,
leírnád a típusát is? Köszi

Fleur,
csúnya szerelő :twisted:

Timi26,
megint szeretnék Tőled egy kis segítséget kérni. Téma uaz, mint karácsonykor: 5 éves keresztlányomnak szüli- ill névnapja volt/lesz. Vmi játék mellet mesekönyvre is gondoltam. Van tipped, amit ajánlanál? Köszönöm :wink:

Én már annyira türelmetlenül várom a meleg időt! Tegnap, mikor a kertbe sütött a napocska, kiraktam Lizit a hintájában :lol:

silka
silka

No, akkor újra itt! :lol: Alig látok ki a fejemből, de talán a forró csokim helyrebillent egy kicsit :lol: .

Jó húzósra sikeredett a hétvége. Volt ugye meló rendesen, szombaton hajnali 5-kor kezdtünk. Előtte sikerült kemény két órát aludnom. Most nem teljesen Vacakocska miatt. Anyukámnál valami borzasztó az ágy. Nem akartuk ide-oda hurcápolni az ágyneműt, így úgy döntöttünk, egy szobában alszunk. Dávid, anyukám és a kicsivel mi ketten. Apának vissza kellett jönnie, mert másnap konzultációja volt. Gergő meg elment barátozni. No, Dávid nevetgélt álmában, anyukám köhögött, horkolt, én meg csak forgolódtam. Szerencsére simán zajlott a disznótor, még aznap vissza is jöttünk, nehogy a husinak baja legyyen. Viszont jól elfáradtam. Ilyenkor én vagyok a szaladjideteddodahozdgyorsanmertezkell. Kicsi manó is hagyott segíteni, sőt őt is kivittem levegőzni. Felügyelte a hurkatöltést. :lol:

Tegnap a délelőtt vásárlással telt. Momó barátnőmet felvettük, majd útra keltünk. Dávidkának vettünk ajándékot. Sportfelszerelést kért (mi mást). De legalább volt elképzelése. Ő nem szokta megmondani, hogy mit kér, mert leginkább mindegy neki, ezért örültünk nagyon, hogy listát készített. Egy baja volt, hogy próbálgatnia kellett. Férfi a drágám már most. Délután meg aludtam kicsit, majd folytattam mosással, vasalással.
Az éjszakáink meg változatlanok, ráadásul most vagy megfáztam, vagy már most kezd jelentkezni az allergiám. Ebben a szép időben nem is csodálkoznék.

Csak úgy gyorsban olvastam, láttam új témák vetődtek fel. Bkocsi, konyhák. A fényképeknél azért elidőztem. Mindegyik gyönyörű! A nyakban ülős Zsófi, és Lizi, a forgolódós Szelike, a kirándulós Bence és Máté, az ifjú Bence. Édes tündérbogyó mindenki! A Vadvirág csapat meg ...... Kész óvoda. :lol: Nem csodálom, hogy a lányod nővérének néznek! :lol: :lol:

A konyhák meg fantasztikusak. Dettyk ebből válogathatsz! :lol: :lol: Ha már nálad járok, nem értem mi a bajod magaddal?! Láttam a képeket. Annyira jól nézel ki!!!!!

Meryke képeiből meg süt a vidámság.

Fleur! A sok rossz után csak jó jöhet!

Babakocsira én is vadászok. Bár nekünk a barátaink már jelezték, hogy kapunk egy sportkocsit, amit anno a kisfiuk használt. Majd rá kell kérdeznem, de én úgy emlékszem, hogy elég nagy. Mi meg, ha öten felkerekedünk.....
dmaggie

Lmóni,
üzentem! :wink:

silka
silka

Jó reggelt:-)
Ma is szépen süt a napocska:-)
Apa orvoshoz ment, nagyon ment a hasa az éjszaka :-( valami virus fut át rajtunk valószinű, jaj csak Péterkémet kimélje meg!

Silka Graco Mosaic
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... d6ba95576c

Meryke köszike:-)

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Ny.Timi! [b]Marci[/b]nak boldog hófordulót! :D

Az éjszakánk változatlan. :? Ébredés 2, 4, 5, fél 6 végül negyed 8… :shock: Azt figyeltem meg, hogy az egyedüli fix pont a 4 óra… De nem jövök rá, hogyan lehetne ezen változtatni. :roll: Talán majd ha nem alszik már napközben annyit. :?:
Bár anyukám közölte, hogy ő nem aludt rendesen vagy 4-5 éves koromig, mert ugyanezt csináltam… Most jól visszakapom… :twisted:

Napsütés: Tegnap a babakocsira tettem egy textilpelenkát, mert néha Szeli szemébe sütött a nap… :x

Fleur! Kazán… gázszerelő… :evil:

Sense! Azért ne dobd ki azokat a rucikat! Anyukám 10 hónapos koromra soványabb volt, mint terhesség előtt! Pedig nem is fogyózott!!! Én csak eltettem a rucikat a szekrény aljába, és reménykedek, hogy még felvehetem őket!!! :wink:
Rajtam + 10 kiló van, de eleve súlyfelesleggel kezdtem a várandósságot. :?

Dettyk! Szuperek a Bencés képek!!! :D

Heni! Jobbulást!!! :( Szuper a babakocsi, amit kinéztél! Teccik! :D

Viranka! Mellben nőttél??? Jaj! Akkor velem mi lesz??? :roll: Már Apa előtt nem lehetek melltartóban, mert kééész van… :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Sense!
Ez lemaradt. Anyukám a fekete fürdőruhás, és amelyik hasonlít Szelire, az vagyok én... :wink: :lol:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Horcsog: kocsival semmi sincs messze!!! :lol: Kellene valami?

Silka: épp most vettünk könyvet Rebeka kis barátnőjének a szülinapjára! Pósa apó verses meséit vettük meg!
Rebekának is nagyon tetszett, meg a kislánynak is.
Nagy alakú, kemény kötésű vékony mesekönyv szép mesékkel versbe öntve!
De a Grimm mesekönyveket is ajánlom, meg azokat, melyek rövid kis állatmeséket tartalmaznak!

Majd jövök még, de most ooordííít!!! :cry:

Kép
Kép
timi26

Regi
De jóóóóóóóóóóó retro kép! :lol:
Akkor nem kellene napközben aludnod? Már ha tudsz....

Mi meg fogzunk ezerrel, az alsó kettő után felül is érzem a harmadikat és most valóban nyűgösen viseli Linduska :shock: Próbálom a figyelmét terelni, masszírozgatni, javarészt beválik.

Maggie
Disznótor - horkolás- hurkatöltés- szaladjideoda :lol: :lol: Van ebben valami "indul a bakterház"-as! :lol:

Fleur
Köszi az infot, próbálkozom, próbálkozom, semmit nem utasítok el, talán a japán ízek... (bár eddig a kínai kajából egyetlen egy sem ízlett...)
Bébiőrzős fitneszterem (biztosan van több is):
http://www.oxygenwellness.hu/?action=&v ... l=&nl_sms=
Ez a játszóház 3 hónapos kortól fogad bébiket. Én úgy tervezem, hogy amikor Linda már tud ülni, járnék ide. Bár igaz, sosem voltam egy fitneszezős alkat (futottam), de majd meglátjuk...

Kép
granda

Maggie! Forró csoki??? :shock: Nem kávé??? :roll:

Granda! Most annyira nem vagyok álmos. Általában a kávé segít. Napközben tudnék aludni, csak lehet, hogy mire elaludnék, Szeli felébredne.
A másik meg, hogy olyankor este sokáig nem tudok elaludni, mert nem vagyok álmos, és Apa is korábban alszik. Szeli ébredései miatt is inkább olyan 10-től 4-ig tudok egyhuzamban aludni, úgy pont kiesne ez az alvásra fordított idő. Illetve elmaradok a napi teendőkkel... (pakolászás, mosogatás, babanetezés :wink: !)
Szóval inkább lemondtam a nappali alvásról. De heti 1x beiktatom, már az is segít. :D

Na, ezt most jó részletesen elmagyaráztam… :oops: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
De jó kép :D

Timi26!

Igen meg kéne érdeklődni,van-e és lesz-e 12-es kis bicaj
és mennyiért.Karcsikámnak azt szeretnénk venni húsvétra.
Ha lesz akkor nem rendelek.Nagyon meg köszönném ha meg érdeklődnéd nekünk. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regikém! nagyon sajnálom. Neked biztosan rosszabb ez a nem alvás, hiszen Szeli már átaludta az éjszakát. Én általában jól viselem, néha alszok is napközben, de mostanában egyre fáradtabb vagyok. Biztosan a kor teszi.:lol:
Éljenek a nyári fényképek! Kicsit ambivalens vagyok ezzel, várom a jó időt, de félek az iszonyat hőségtől.

Granda! Jó móka volt, az biztos. :lol: :lol: Bírom én az ilyeneket, nincs ezzel semmi gond. Az meg külön jó, hogy itt figyel a fagyasztóban a finom husi. Láttam, hogy miből lett. Igazán szép. Nagyon fini lesz.

Én imádom a kínait. Ráadásul inkább a csípős dolgokat. Csak már jó ideje nem ehettem ilyet. Kis Vacak biztosan kikészült volna tőle. Egyébként tegnap történelmet írtunk mi is. Megkóstoltattam vele az almalét. Nem kapkodott érte. Nevessetek ki, de állandóan azon rágódom, hogy nem éhes-e. Tegnap a vásárlás miatt több, mint négy óra után szopizott. Az egész nem tartott tovább, mint 3 perc.
Ezért kínáltam volna neki egy kis levet, de nem kérte :!:
dmaggie

Maggie! Igen, Szeli tulajdonképpen egy hónapos kora óta átaludta az éjszakát. Fogalmam sincs, hogy mi lehet ennek az oka… És azért is aggódom egy kicsit, mert úgy látom, ez elég ritka. Talán még Jubáéknál hasonló a helyzet. Szerinted etessem meg 4-kor? Lehet, hogy azért ébred, mert éhes??? De akkor nem tudna szerintem visszaaludni. És nem is sír, csak elkezd dumálni, mintha elég lenne neki az alvás, de a cumitól visszaalszik 1 perc alatt. Vagy fel kellene ébrednünk 4-kor, mint Virankáéknak???
Tök tanácstalan vagyok…
Egyébként Szeli rendszeresen pukizik is ilyenkor. Pedig kapja az Infacolt, de lehet, hogy mégis felébred rá??? Vagy azért pukizik, mert ébredezik???

Szóval nem értem az egészet. :roll:

De végülis nekem így is jó, ha Szelinek is jó.

Kép

Kép
regcsiken14

Silka
De hisz már meleg van bár állítólag 2 nap múlva csökken 10 fokot aztán hétvégére vissza, no remek lesz :?

Granda
Köszi a linket, nézem

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok Csajszik!

Vadvirág, nagyon szépek vagytok együtt!

Heni, hát a nap nekünk is bezavar sokszor, de itthon a nagykocsival még jó, az többfunkciós, a kiskocsival van a gond, ott ugye csak egyiránybó lehet tolni, hasra sem tudom fektetni, ő pedig imád hason lenni.

Mindenki aki ünnepel, sok-sok boldogságot!

Regi, kitartás az éjszakák miatt.
Igen, üveg almareszelő!
Kép, nagyon jó!

Mesi, ari llehetett a párnás kacagós, inkább röhögös párnacsata :lol:

Móni, de jó a kis kabátka

Granda, hú hát igen tényleg szerencsétek volt, minden rosszban van valami jó, nekünk is KandH van, és sajnos már egyszer mi is jártunk rosszul, viszont tényleg nagyon gyorsak voltak.

Silka , fagyi :lol: :lol: :lol:
Másfél méteres magasság yeeessss már szoktam neki mondani, h

Sense, nagyon jók a keresztelős képek, és nagyon jól nézel ám ki :lol:

Fleur, Wasabi, de jó, én is szeretném kipróbálni egyszer, csak a férjem nincs oda érte, ő az a sörözös pörköltes típus.

Az összes konyha szuper, na én is teszek majd fel, ha eljutok odaáig, annyi képet szeretnék elküldeni, de mindig elfelejtem, hol lefényképezni, hol feltenni :lol:

Dmaggie, lehet, hogy akkor elég volt neki, néha mi is pár percet szopizunk.

Ja a hét illetve a múlt hét eseménye, van egy fogunk!

Hétvégén voltunk csempét nézni a felső fürdőszobánkba, most jelenleg van benne egy wc és egy csap és egy csomó rongyszőnyeg :lol: , Robesz nagyon kis ari volt végig, mikor kiértünk a Népligetbe sétálni, onnantól kezdve végig üvöltött, úgyhogy fél óra lett a sétából, a kocsiban majd megnyugodott.
Óbudán is ez volt, csak ott az üzeltekben sírt, de kint vígan elvolt, gondolom melege volt és nem ment annyit a babakocsi.

Ja és ismét fáj a cicim, most nemtudom, h a foga miatt vagy sem, de remélem nem mellguszi lesz, nem akaroooom.

Kép
Kép
nektarin

Ti ismeritek az egyszervolt oldalt?

A gyerekek egyik kedvence:
http://egyszervolt.hu/3d/fomenu/

Eddig nem volt 3D-s és így még érdekesebb... :):)

Hangszórókat bekapcsolni és kb. 5 mp-ig érdemes várni egy-egy állatra húzva az egeret. :):)

Vadvirág
Vendég

Elmaradás:

Horcsog: Ildikének BOLDOG HÓFORDULÓT!!!
Vadvirág: Jázminnak BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Marcinak és Rainának BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!

Nekifogtam konyhát puceválni! Hát van dolgom bőven, ugyanis tavaly nyár óta csak kutyafuttában takarítottam!!! :shock:
Dettyk: amúgy is ideje elkezdeni a tavaszi nagytakarítást!!! :wink:

Holnap viszem VikDant Rebeka volt dokinőjéhez! Ez már nem állapot! Beszedtük az antibigyót, és gyakorlatilag nem hatott! Tegnap már sípolva vette a levegőt! Az itteni doki meg csak széttárta a kezét, hogy ő nem tud mit tenni!!! :shock:
Nem hiszem el, hogy nem lehet ezt kivizsgálni!!!
Azért is viszem el, hogy a másik doki megmondja, hogy ilyenkor mi a teendő! Rebekát ő nekem mindig helyrehozta 2-3 nap alatt!!!
Mert ez a hülye itteni gyakorlatilag azt csinálja amit én mondok!!!
Az én gyerekemen ne kísérletezgessen!!! :evil:
Na, ez jól kijött belőlem!

Kép
Kép
timi26

Timi, teljesen igazad van, én sem hagynám.
biztos rendben lesz minden!

Konyha takarítás, phúj, én még Robesz születése előtt pucoltam ki minden ilyet, így hát lassan ránk is ránkférne, de semmi kedvem.

Kép
Kép
nektarin

Timi26! Sajnos vannak ilyen hozzá nem értő orvosok... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

ilyen a mi kocsink.!! Kép

majd jövök, csak a kicsi lányom nagyon igényel. játszunk...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi: egyébként köszi a hársfateás tippet, tegnap egész nap azt ittam! Mára már van életkedvem (ld: takarítás), bár még egy kicsit kótyagos vagyok! :D

Kaqk: valami ilyesmit akarok én is!!!

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?