Azt is "megkaptam" a dokimtól, hogy császár után másnap fel kell keljek .. nem úgy van az, hogy fekszünk napokat .. és azt mondta, nem lesz ezzel gond
Én nem vagyok hajlandó beszarni ezektől a storyktól
Xsara is mesélt .. de nem úgy nézett ki, mint egy megtört anyuka .. akinek milyen "hű de szörnyűséges volt a szülés (császár) meg a kórház" .. pedig biztos nagyon nehéz és kemény volt. Két barátnőmet is császározták, mindkettő boldog anyuka .. nem babazsúr odabent, de ez van .. túl kell élni.
Én is úgy tudom, hogy a párom bent lehet velem .. ez a legfontosabb, majd ő ad erőt mindenhez
Timi - Te meg nem leszel rosszul, ki tudsz majd menni a családodhoz
Nah .. nem dumálok össze-vissza .. a lényeg számomra, hogy nem fogom összesz***ni magam a rémstoryktól, és más se tegye, mert nem tesz jót a babának!
Ne idegeskedjetek első kismamik .. az a jó, minél tovább bent van a baba, és ezt úgy tudjuk elérni, ha boldog, kiegyensúlyozott kismamik vagyunk, és nem rettegünk már 1-2 hónappal előre
"Tökéletes" kórház, szülés és MINDEN nincs, max. ha van annyi pénze az embernek, hogy mindeki úgy ugráljon, ahogy ő fütyül .. nekem nincs.
A cél az egészséges, gyönyörűséges baba, és a túlélhető, sikeres szülés
Xsara - Köszi az infot! Akkor néhány sátor megteszi
Tudod, attól féltem, hogy a bugyi felső vonala vágja a sebet .. de akkor ezek szerint nem

sport verzió,hordozó nélkül
hordozóval
hordozóval
pelenkázó
pelenkázótáska

Emma

Emma