A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Linocs
fúúúúú mekkkkkora pocóóóóóó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Linocs
HŰHA!
Ez igazán csinos pocak! :D :D :D
Szépek vagytok!!! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Köszi szépen a hiányolást de iszonyú éjszakákat és nappalokat hagytunk magunk mögött. A láz előtte a takony, fogak... szóval szerintem nektek nem kell bemutatni. Most úgy tűnik jobb a helyzet 2 napja azóta minden percünket a szabadban töltjük. Itt a környéken rengeteg babó van és Emma ma a motort is kipróbálta. Igaz hajtani nem tudja de ügyesn tartja magát rajta.
Az új mánia hogy állandóan állni akar, ez megy is már neki pár percre egyedül is ha kapaszkodik....
Az ülés is egyre stabilabb már nem borul annyit, és ülve körbe is forog. hát ennyit rólunk.....
Sajna még nem végeztem a múltheti termés visszaolvasásával de igyekszem behozni.

A joghurt témához csak annyit hogy mi most kezdtük el adni de csak a natúrt fruttával keverve nagyon ízlik neki ezen kívűl a túrórudi is sláger. Kap még sajtot is azt is szereti. :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa
végrevégrevégre :lol:
ügyi csajszi ez az Emmmmmmus :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Köszi édes vagy! Hogy vagytok?

Orsi

borsa

Mi jól vagyunk!!Balu nem köhög :lol: :lol:
Nagyokat sétálunk ebbe a csudajó időbe :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Ja és a névnaposoknak (Jázmin, Matyi) Boldog boldogot!

Villőborónak boldog 1. hú de megy az idő :D nagylány!!!!!

Orsi

borsa

Andi!
Azt nagyon jól teszitek, egyszer ti is sétálhatnátok erre ;)

Orsi

borsa

Borsa!!
Arra felétek???????Hát majd megbeszélem az Urammal,hogy menjünk el!!!OKS?
Gyuzsóékkal mi van????Jól vannak???

emano/Andi
KépKép
emano

Nagyon jó! várunk szeretettel! Itt van mellettünk a Dunakeszi reptér Balunak is tuti bejönne! A pilóták még azt is megengedik hogy beüljenek a gyerekek a gépbe!
Zsuzsiék sem alvó bajnokok napokban (nem mintha eddig azok letttek volna Zsu remélem nem haragszol meg ezért!) de azért jól vannak!

Orsi

borsa

Borsa
Örülök, hogy hírt adtál magatokról! :D :D :D
Emmus nagyon ügyes nagylány már!!! :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
Köszönöm nagyon kedves vagy!

Orsi

borsa

Borsa!!!végre!!!!! :D :D :D

Kriszta! találkoztam ma a KirályKatival olyan kis csini a pocija!!24 hetes! meg is dicsértem!kérdeztem tőle mi van kedvenc dokimmal Tóth-tal,-mondta,h épp császározik....most ez Linocs elbeszéléséből jutott eszembe.....Én a rendelőbe mentem ma, a parkolóban futottunk össze... kérdezte,hogy én is? mondom sajnos még nem....de remélem mielőbb....

Ma nagyon szupi idő volt!!!! remélem holnap is ilyen lesz....

ANdi! de tök jó az új vonalzóóóóóóóóóóóóód

Veronikusz?????Ancsa?,Memme?
Vendég

Gabi!
KirályKAt terhes????De jóóóó

emano/Andi
KépKép
emano

ANdi! igen...olyan aranyos..és tudom hogy ő is régóta akart már a babucit...meg jó volt látni..régi szép emlékek :D

Linocs!!! csodaszép pociiiiiiiii
Vendég

Gabi
neki is volt valami azt tom, mikor én kérdeztem a dokit hogy kit ajánl
akkor mondta a Katit mert mégis van,mert elment a babája :cry:
Kisfiú lesz vagy kislány????nemtudod??

emano/Andi
KépKép
emano

Andi! igen az első elment 11 hetesen (ha jól emléxem) és most kislánya lesz.Liza. :D :D :D
Vendég

Adri: bagoly mondja verébnek.... :D :D :D

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka
Tudom, tudom.... :D :D :D
De neked egy még a pocakban van, úgyhogy vigyázz rá, nehogy kifáradj a kertészkedésben.
Egyébként tudjátok már, hogy fiú vagy lány? Vagy nem szeretnétek tudni?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Linocs,
láttalak ma!! Azt hiszem.. Legalábbis a fotóról ismertelek meg, az a csepphez hasonló formájú nyaklánc volt ma is rajtad nem? Nagyon tetszett :lol: És bordós 'szépanyagú' felső volt rajtad, talán a fotó is mai, csak azon nem látom jól a színeket. Dejó dejó! Nagyon csini kismama vagy!
Jó sokan voltak az uh előtt, és némi vita is a sorrend miatt, akárcsak nálunk, én a vizsgáló előtt üldögéltem. Szerintem ez is a melegfront..az emberek ilyenkor megzakkannak.. :roll:
Szerintem remek, hogy a dokid nem nyúlkál feleslegesen! Annyian írták már, hogy valszeg akkor indult be a dolog, mikor a doki durván "vizsgált" az utsó hetekben!

Tamarin lekvár,
köszi mindenkinek, aki írta. Ma a dokim és Anyukám is mondta, már tesztelem..+kefír korpával+szilvakompót+laevolac szirup. Márcsak a kúp hiányzik meg a beöntés :roll: És a túró a fülemből... :lol:

Gabi,
meggylét is kipróbálom! Már a kezemben volt, gondoltam csórok a Nagyim kamrájából, de nem voltam benne biztos, hogy hajt-e és nem pont fog... :lol:
Köszi amúgy a szép képeket, annyira feldobja a hangulatot!

Ancsaboszi,

babyoutletben csak kiságyat vettünk végül, a többit (légzésfigyelő, kiskád, matrac) a savoya parkban a kenguru goldban, rucikat pedig az auchanban (párszáz forintért olyan vidámak vannak).
Férjem alapból utálja a vásárlást (férfiból van...) és menni akart már, és nem akart mégegyszer kimenni a boltba ezért...pedig volt utalványunk is - otthon... :roll: Én meg tudtam, hogy villamossal nem fogom elhozni a légzésfigyelőt az ajándék peluskukástul így ráhagytam...De a bébiőrös verzióhoz ő ragaszkodott - így látta egy barátjánál és persze neki is kell.. :lol: ő is "fashion victim", hiába hív engem annak!! :lol: :roll:

Az állatokat én is szeretem. Baba nélkül is jöhetek a sétára csütörtökön?
Vendég

Ja, és rájöttem, hogy az élet szép!
Nagyon boldog vagyok napok óta először, mindenkit megölelnék!
(ok: Szalay elégedett volt a súlyommal... :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Most sikerült ideülnöm....
Csütörtök délelőtt? Jól hangzik, mi benne lennénk!

Borsika, még tegnap akartam írni a Guttalaxot, azt is lelehet szedni, ha nagyon kell. Ügyi vagy, hogy elégedett Szalay! :)

Mindenkit elolvastam, de az agyam már szita, és lefáradtam. Most nem tudok reagálni, bocsi :( :oops:

mtunde

Borsika: óóóóó, nahát, találkoztunk? Egyedül voltál? ja, ja ez a szerkó volt rajtam. Mindenki zizi volt ma a kórházban, tényleg... Legközelebb szóljál! Most már te megismersz, én nem biztos. Jövő héten hétfőn szintén ebben az időben megyek, ha addig Fruzsi nem méltóztatik előjönni :)
Indulás előtt készült a kép. A Kedves "halálos" betegen itthon fexik, és meglátott a napsütésben... Milyen szép vagy, mondta, és lefényképezett :)
És mi volt veled UH-n? Minden okés?
Kiváncsi vagyok a bűbájoskodásod holnap reggeli hatására ;)
linocs

Adri: lány lesz ismét, úgyhogy Dóra néven fut, csak még fejlécet nem írtam át a vonalzón.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Orsi, bizony, én is hiányoltalak ám. Lesz ez még jobb is! Bízom benne. :D

Linocs, csini pocak, irtó izgi ez így a végén. Drukk megy, simán fognak menni a dolgok. :wink:

Gabi, tényleg? Köszi a jó hírt. :roll:

Manóka, Dóra szép név, nekem tetsz. :roll:

Adri, feltétlenül megírom, ha a most felírt krémtől (mezei popsikrém, gyulladáscsökkentő összetevőkkel) változás áll be.

Egyébként Bencikének egyszerre minimum 4 foga jön, ennyit látott dokinéni az ordítástól. Tulajdonképpen ő is széttárta a kezét, és bízunk benne, hogy ez tényleg "csak" a fogaktól. Egyébiránt figyelni kell, tekintettel a beteges időszakra. Ti hogy a hőemelkedés nem vált-e lázba, a hasmenés hányásba. Én ma is határozottan azt gondolom, hogy fogzás. Sajna már tudom, milyen, ha beteg a gyerek. Nem ilyen. :D De már annyira szeretném, hogy jobban legyen. Neki is, nekem is macera naponta 10x a csap alá dugni, előtte vetkőztetni, utána vissza. :shock:
vbea

Kép
Sziasztok egy kép gyorsan.... még jövök!

Orsi

borsa

Eni
Benőkének boldog 1+1-et!
Ajándék lesz a sok fogacska! :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

SZiasztok!!
Borsa :lol: kedvéért :lol:
Kép
pihi reggeli után :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

puszi a névnaposoknak: Matyi, Jázmin, Viktor, Ákos!
:)

Szakdolgoznivalóm volna, csak gondoltam, ha már bekapcsoltam a gépet...

Eni-Beni agresszív fogtündérei! Hess! :twisted:

Linocs, irigykedek rád, annyira jó, amikor az ember szülni készül.
Persze, ez csak afféle plátói irigység, igazából alig várom, hogy megjöjjön a menstruációm, és nagyon-nagyon bízom a szoptatás fogamzásgátló hatásában. :oops: Ez most viccesen hangzik, de tényleg, szeretném már elkezdeni a hancúr-bogyót és csak a jelre várok, és hát nem vagyok nyugodt. Nagyon gáz lenne most egy várandósság. De nem festem az ördögöt a falra. Mindenesetre venni fogok egy terhességi tesztet.

Nagyobb lányom a dajkával csángál valahol a játszótéren kisebb lányom meg itt az ölemben, mert persze itt jobb. Ezért is nem a szakdolival foglalkozok. Mosolyog és beszél hozzám, már nem is én kezdeményezem - ha rámosolygok, rögtön vissza és kezdi a kis hangjait...Gondolhatjátok. És teszem össze a két kezem, mert alszik éjjel végig. Viszont Melindát látogatják a fogtündérek és rosszak az éjszakái. Felsírogat, nyugtalan. De amúgy rendben van, hát jó, estére elfáradok.

Ezt elküldöm, aztán kép.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
Ritka pillanat...[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Hahó!
Kaka nuku. MI van még hashajtó? Lekvárt nem hajlandó, gyümölcslé fúj (Pannánál: plé!). Viszont pörköltes tészta reggelire az van. :roll: :oops:

Volt már valaki pénteken UH-n? Vida van akkor is?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Anyós megint türelmetlenkedik. Már beöntésen töri a fejét. De én nem kínoznám a gyereket, ha nem muszáj. Laevolac? Azt lehet adni neki?

Kép
Kép
kriszta36

Remélem nem haragszik senki, hogy nem kommentálak benneteket apránként, de hát ez most nem tud erről szólni.

Ja, Adri, köszönöm a felajánlást szakdolgozatilag. Csak amiről én írok, annak nincs szakirodalma. (A kalocsai mars és a friss csárdás tanítási módszertana. Tele táncjellel leírt etűddel.) Persze ha esetleg tudsz valahol készen egy ilyen irományt, megveszem... :wink:
Tényleg nem lehet gyerekkel a karomban csinálni - fogalmazni, ötletelni, táncfilmet nézni, letáncolni. És ha akad egy kis Melinda-mentes szabadidőm, Eszter általában megtorpedózza.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1204021855.1328.jpg[/img]
Kép
Művelődünk, dolgozunk...[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Kriszta,, most olvaslak. beöntés?!!! (Kinek? Anyósnak? Bocsánat, de...) Pénteken csak akkor voltam UH-n nála, ha kifejezetten kértem, h akkor mehessek. Tavaly szinte mindig kedden, illletve a rendeléseken. De biztos megoldható, ha másképp nem megy.
No megyek.

Kép

Kép

Kép
memme

Péntekre időpontot kellett kérni. Király Katitól :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Nekem is furcsa volt, mert én is csak kedden voltam eddig.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Vagyok ám...csak alig van időm...olvasgatok néha.

memme!
El sem hiszem, hogy Eszter mindjárt 2 hónapos...atya ég...
Na és most fedeztem fel az iwiwen, hogy Neked is ismerősöd a Sík Réka...férjem együtt dolgozott vele a millenáris parkban.

Csajok olyan szép az idő, hogy hétfőn korán a játszón kezdtük...kint voltunk órákig. Dani délelötti alvása is ott rendeződött le.
Volt egy kislány a Fanni.
Fanni enyhén agresszív.
Orsi odamegy: Játszhatok Veled?????
-nem menj innen (és fejbe vágta a lapáttal)
Orsi sír...(megint fejbe vágja).
Anyuka odajön...Fanni ne ilyen durván és elmegy.
Orsi késöbb elment csúszdázni. Fanni is a mászókán volt.
Simán leborította Orsit.
Elkaptam a levegőben.
Anyuka rászól: finoman játszál...
Több gyereket bántott és látszott anyukán, hogy baromira ki van merűlve a lányától...az a kislány csupa rosszindulat.
Na most volt egy másik kislány, a Lenke (Lencsi).
Ő összehaverkodott Orsival (Lencsi nagyon félt Fannitól).
Ezek ketten nagyon egymásra találtak. Ő is épp hercegnő... :roll:
Ennek a történetnek olyan utóhatása volt, hogy Orsi szinte végig sírta álmában az éjszakát...éjfélkor kirohant hozzánk... :? annyira sajnáltuk szegényt...
Ma megbeszéltük, hogy nem megy Fanni közelébe...de Fanni ma nem volt ott és így nyugodtan játszhatott.

Dani megtanúlt egyedűl felűlni, de nem akárhogy....még csak véletlenűl sem úgy ahogy kellene...hanem így...

Kép

Megy Orsi után egyfolytában...ő lett Orsi utánfutója :lol:
Teljes mostanság az összhang közöttük...ami nagyon jó csak egy bibi van, hogy Dani csak azt hajlandó enni amit Orsi is...(2 napja).
Ma pl. Orsi leült ebédelni, fasírtot krumplipürével.
Dani nyekergett így őt is leűltettem, neki karalábé volt...
Nem evett...visított mint egy kismalac.
Aztán kapott egy fasírtot...szépen megette és utána megette a sajátját is... :?
Amúgy így vannak...

Kép

Orsi cumiprojekt jól halad...már csak 1* jut eszébe napközben...éjszakára meg megkapja...

na ezt elküldöm...

Kép

Kép
cukipofa

Egyiknap néztem egy külföldi megasztárt a tv-ben...abban egy 6 éves kislány volt a sztár...és így nézték amit énekelt:

Kép

Linocs!
Azta!!!!!! Mekkora pocó...hány kilóra is saccolták?????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
cukipofa

KAti!
annyira édesek mikor így összebújnak :lol:
szegény Orsi :cry:

Kriszta,
mi újság kaki ügybe??szilva????
Balázs mikor nem tudott még picike korába kakilni kapott egy szirupot
http://www.pirulapatika.hu/210150914/adatlap
nála nagyon bevált

Memme
nagyon aranyosan alszanak a lánykáid!!Jól vagytok?Minden oké???

voltak ma vendégeink :lol: :lol: na ki ismeri fel??? Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Kriszta, laevolac adható csecsemőkortól, mi is azt adjuk Villőnek, mert továbbra sem kakál. De nekünk nem használ, mert nem a széklet lágyságával van a gond, hanem, nincs ingere. De nektek hátha bejön.

Gyönyörű idő van, mi is sétálunk, udvaron játszunk, nyitott ablaknál alszik Villő délután, stb.

Ja, még azt elfelejtettem Borsikának
tegnapelőtt, :) hogy olyan krém kell a kisebesedett mellre, ami hámosít mint a Bephanten, Garmastan és nem szárít (Neogranormon, Sudocrem ezek szárítanak). De majd kiokosítanak a kórházban. Addig nem érdemes ezzel is stresszelned magad, mi van, ha nem is sebesedik ki?

Zsófi, Steffi és a többiek, akkor séta csütörtök délelőtt?

Valaki nem vállal bérteregetést? Most is azt kéne csinálnom :oops:

mtunde

Sziasztok!

Borsika! Persze, hogy jöhetsz sétálni!!! :wink:

Tünde! Igen, akkor csütörtök délelőtt! Szerintem mi 10 körül tudunk az állatoknál lenni, persze csak akkor, ha Léna nem alszik megint fél10-ig :oops: , mint ma....

Kriszta! Ez neked is szól, gyertek! 10 körül az állatoknál!

Memme-Kati! Nagyon jók a képek!

Andi! Ti nem jöttök sétálni? És a többiek? Gyertek-gyertek!!!
Linocs! Te is gyere! Persze, ha bírod még...

Eni! Még a babakocsizásról is akartam neked írni, hogy Léna sem volt hajlnadó babakocsizni, amikor megtanult járni, gyakran volt olyan, hogy egyik kézzel toltam a babakocsit, a másikban meg cipeltem, vagy tartottam a nyakamban. Aztán most már megint szeret, ma már magától mászott bele. Szerintem Benő is visszaszokik majd! Ja, és örülök, hogy a doki szerint is "csak" a fogak...

A gyönyörű idő miatt, meg mert már fél6ig világos van, mi délután is megyünk játszótérre. Annyira élvezem!!!

Szép délutánt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

SZia Zsófi!!
Nem hiszem,hogy megyünk sétálni!Még nem vettünk könnyebb babakocsit!A mostanival meg nem lehet BKVzni :cry: :cry:
jól vagy???

emano/Andi
KépKép
emano

Kriszta, üm..., küldtem privit.

Kati, jaj de jó kis képek. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Zsófi, OK, megpróbáljuk mi is a 10-et, de gondolom, jól elpiszmogtok az állatoknál :) Majd hívlak, merre vagytok.

T

mtunde

Halihó!

Bori!
Miért ne jöhetnél micsoda kérdés ez?! Irgum burgum érte!

Tünde!
De jó, hogy ti is jöttök!

Valaki még?!

Memme!
De örülök neked! Szépek a gyerekeid! Most mi van még egy baby? :lol: :lol: Vagy valamit nagyooon félreértettem :roll:

Orsi!
Ügyes ez az Emma baby! Küldtem neked e-mailt, ha tudod légy szíves nézd meg!

Cukipofa!
Édik együtt! Olvadozok!

Mi remélem fél 10körül beérünk a duna towerhez és onnan megyünk tovább 26-os busszal a palatinusnál szállunk le. Zsófi majd hívlak, ha felszálltunk a buszra!

Gyönyörűséges idő van ma is mi is átsétáltuk az egész napot!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Most olvasom, hogy mentek sétálni. Mi is úgy mennénk, de kihagyjuk, mert Jázmin reggelre taknyos lett! :twisted: Nem hiszem el! Egész télen megúsztuk mindeféle kór nélkül, erre most. Na mindegy ettől nagyobb baja ne legyen, mert egyébként jól van, csak folydogál az orra, na meg bújik négy foga, de ez nem zavarja hál isten, csakhát ugye az immunrendszer nem az igazi ilyenkor. :roll: Na szóval ez van. Jó sétát!

Köszönjük a köszöntéseket! Igen tegnap ünnepelt a kisasszony!! :lol:

Kép
gyorgyi33

Vicces: kilépek a bolt ajtaján - és rámköszön egy kismama: nem te vagy Linocs :) :) :) Zsofizsofi lefülelt :) Lebuktam :)
Szóval, ha még egyben leszek, és addig kilábalok a dáthából, akkor megyek sétálni én is csütörtökön - csak bírjátok az "iszonyatos" tempómat!!! ;)
Ha jól értem, akkor 10-kor az állatoknál. Megpróbálok nem késni...
linocs

Kaka továbbra sincs, viszont a kedve egészen kijavult. És ma egész nap ettünk. Remélem javulni fog a helyzet (kop-kop). Apával vetetek Laevolacot.
Margitsziget csak később, mert előtte mennünk kell még máshova. Ha megyünk, remélem ott lesztek még. Zsófi száma megvan.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Jázminnak boldog névnapot kívánunk!!!
Benőnek boldog 1+1-et!!!!

Andi,
Balázs+Ádám szőke herceg!!!

Memme,
gyönyörű 2 nagylányod van!!! sok puszit küldünk!!!

Kati,
micsoda anyukák-gyerekek vannak... szegény orsi!4 imádnivaló az összebújós kép!!

Orsi,
na de Emmus!!! aztaaaaa!!!

este jön apa, akkor próbálok hosszabban jönni!!

KépKép
Kép
gyuzso

Kriszta,
a kölesbogyó is hajt, azt eszegeti Panka..?
meggy fagyasztott-kiolvasztott formában is tuti!!!

Linocs,
gyönyörű pocakod van!!!
zsófi meg ügyesen fülelget! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?