A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Fülbevaló
Mivel nálunk kukis érkezik, nem téma.
Viszont nővérem direkt nem akarta átüttetni unokahugim fülét, mert szerinte ott olyan idegvégződések vannak, amit jobb nem 'bántani'...
Pedig fülbevaló is van, csak hát a lyukacska hiányzik..

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:24-kor.
Vendég

Csajok :shock: Nem ér ennyi kaját feltenni ide,hogy csorogjon a nyálam :!: Mert én hiába ettem,egész nap ennék.Még az a szerencse,hogy nem szokásom kaját tartani itthon,csak 1 napra,tehát hűtő üres,és nem fenyeget a veszély,hogy magambapakolom a tartalmát.

De a pizzarecept az jöhet :D Mert hát holnap is van nap :D :D

Csöppke-Jó nagy a pocid:)

Mamacka,te is csini vagy,mint minden képen.

Kép
szibi

Klarka! Látom folytatod a sort. Sokkolsz minket a kajaképpel. :lol:

Most sül a pizzánk a sütőben. Komolyan rosszul lettem. :roll: Pedig eddig mindig ki tudtam várni, ha valami kellett, akár 1 hétig is. :?

Szőlő! Örülök, hogy a picurod szívhangja jó, én is mindig imádom hallgatni a kis szívét, olyan megnyugtató. Jobb, mint akármilyen más zene. :D
Remélem a szemed nem romlott. Ugye, nem azt akarják nézni, hogy szükséges-e császár?

Nono! Jó, hogy nincs komoly baj a fogaddal. És biztos dühítő, ami a patikában történt, de fel tudod majd használni. Nem teljesen pénzkidobás.

Gitka! Mi kukisak vagyunk. De ha kislány lenne, akkor én minél hamarabb kifúratnám a fülét és egyből arany bébifülbevalót kapna. Nekem is így volt és a hugomnak is, meg most a keresztlányomnak. Nem volt vele probléma.

Csöppke! Csini vagy. Hatalmas a pocid, de máshova egyáltalán nem szedtél fel kilókat. :)

Zsuzsa! És mikor árulod el a kiscsaj nevét nekünk is?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kész vagyok! Úgy belaktam pizzával. :oops: :lol: De jó volt! :lol:

Most már mehetek aludni. Tiszta hízás. :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Előre szólok, hogy most csak pár dologra reagálok, mert már nagyon álmos vagyok, bocsi :oops:

Mezsó!

Igen, Te tényleg reagáltál a szombati kérdésemre :wink: meg is néztem azokat az oldalakat, de hát van egy ára annak a cuccnak :shock: Gondoltam megkérdezem a többieket is, hátha van valami "olcsóbb" megoldás is! A babaód fotóját várom, vagy majd megnézem a wiw-en... :wink:

Zorróné!

Nagyon szép lett a "Beni sarok" :P Nekem az a nagy zsiráf jön be nagyon, remélem mi is találunk olyat a Brico-ban...vagy Baumax? Na, majd megnézem újra mit írtál...

Mamacka!

Követelem a pizza recijét :!: Már vacsiztam, meg mostanában megint nincs túl sok étvágyam, mégis úgy érzem tudnék belőle enni :roll: Talán holnapig kibírom...talán!

Lányok!

Gyönyörűek a sütik is, de szerencsére nem vagyok nagyon édesszájú, különben most tuti szenvednék :roll: :shock:

Fülbevaló:a mi esetünkben nem téma, de sztem ha lánykát várnánk sem szúratnánk ki a fülecskéjét...de ebben aztán tényleg mindenkinek más a véleménye!

Csöppke!

Poci szép, bagettet meg megkívántam. Sztem 7végén megsütöm, látom a blogodon van még pár kenyér reci, azokat nagyon szeretem kipróbálni :P bár én általában az ilyeneket a kenyérsütőben sütöm...más ízű lesz, ha nem ott?

Lituka!

Nekünk is van Mozart és Vivaldi CD-nk is, azt is szeretjük :) ! (csak du. ezt elfelejtettem írni)

Na, azt hiszem ez minden, ami most eszembe jutott :roll: !

Ja, és már "csak" 4 napot dolgozok én is :P :lol: :P

Jó éjszakát minden Babának és Mamának![/b]

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Gumimaci!

Én meg a pizza miatt:irigy, irigy, irigy... :oops:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ja és még a babakocsink, amit már legalább 1.5 hónapja megvettünk! Biztos van akinek nem jön be :roll: Kép , nekünk nagyon tetszik :lol:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Lányok!!

Ez nem ér...feljöttem visszaolvasni,mert az uram most ment dolgozni,végigolvastam mindenkit,de törölték az agyamat... :evil: :evil:
Mamacka,magika,csöppke: ez nem fer a diétázókkal szemben hogy ilyen képeket tesztek fel ide!!!!Ez egy "szíven szúrás"volt számomra!!!A pizzát imádom,a keksz tekercs a kedvencem ugyancsak,és a kuglóf se nézett ki rosszul....Mégegyszer ennyi képet találok finomabnál finomabb kajákról komolyan mondom nem jövök egy darabig...így nagyon rossz hogy nem ehetek ilyet de mégis szembetalálkozok a szebbnél szebb képekkel... :( :( :( :(

zorróné: nagyon klassz lett a Beni sarok!!

Mutatta valaki a babakocsijáról a képeket,nagyon klassz az is! :) Bocsika hogy nem emlékszem névre. :oops: :oops: És Benettke szerintem a ti babajárgányotok is szupi! :D

Csöppke: óriási a pocakod! :wink: Mi lesz itt a vége felé?? :D Tényleg vigyázz orra ne ess! :D :oops:

Kép

Kép
mezsó

Jó reggelt, látom Mezsó van aki nálam is korábban kelt....

Még egy ilyen hülyét mint én áááááááá tök jól aludtam, 4-kor felkeltem és elkezdtem magam paráztatni minden baromságon, már szegény Jani is felkelt a vergődésemre úgyhpgy inkább lejöttem és hagyom pihizni. Lehet hogy ma nem kéne bemennem dolgozni

Kép Kép
szõlõ

[quote="gumimaci_1"]
írta:
gumimaci_1
Szőlő! Örülök, hogy a picurod szívhangja jó, én is mindig imádom hallgatni a kis szívét, olyan megnyugtató. Jobb, mint akármilyen más zene. :D
Remélem a szemed nem romlott. Ugye, nem azt akarják nézni, hogy szükséges-e császár?

De, azért nézik. Igazából esélyes hogy nem lesz gáz, de jpbb a biztonság. Az a baj hogy kb akkor voltam legutóbb szemészeten mikor szemüveges lettem, vagyis kb gimi 3.-4....... És a jobb szemem valóban ijesztően sokat romlott, főleg mióta ezen a munkahelyen dolgozom.

Kép Kép
szõlõ

Csóppke, nem semmi ez a pociméret :) Nekem is rögtön az ugrott be hogy nem esel orra?

Kép Kép
szõlõ

Fülbevaló kérdéshez egyelőre nem tudok hozzászólni, mivel meglepi-baba lesz ami a nemét illeti. De ha tudnám hogy kislány, szerintem én a kórházban akkor sem lyukasztatnám ki a fülét.

Benettke, jól néz ki a babakocsi és jó könnyűnek látszik. Jó neked hogy már csak 4 napot dolgozol. Én még 19-et ha jól számolom...

Kép Kép
szõlõ

Jó reggelt :)

Fülbevaló már volt téma korábban. Én biztos, hogy kilyukasztatom. Már meg is van a fülbevaló. Ugyanolyat kap Lili is, mint amilyen tesóm kislányának van. Neki is a kórházban szúrták ki a fülét.
Ha nem tetszik neki, bármikor kiveheti, de ha olyan csajszi lesz mint én, akkor még kevésnek is fogja találni a lyukakat :?
Én jobbnak látom kórházi körülmények között kilövetni a pici fülét, mintsem pár hónappal később egy plázában... Ráadásul én pont azt hallottam, hogy azt a fajta fülbevalót nem szabad a gyerkő fülébe rakni, amit az ilyen helyeken belőnek, mert ezek a fülbevalók viszont nyomhatnak idegeket a fül mögött... Azt nem tudom, hogy ez valóban így van-e :roll: :roll:

Csöppke,
tényleg óriási a pocakod. A kuglófodról inkább nem mondok semmit... Huh, de éhes lettem.

Magi,
a te kókusztekercsedre is jó volt ránézni :) Én karikor csináltam utoljára, de az enyém nem volt ennyire guszta. Mindenesetre elfogyott...

Szőlő,
min parázol?????

Évi,
tök jó a babakocsid. A színe nekem nagyon bejön :)

Kép
emi29

Benettke-nekem tetszik a kocsi.Hasonlít a miénkhez,és ami a lényeg,hogy nem olyan ormótlan nagy.

Szőlő-ne paráztass a szem miatt.Nekem is elég nagy a dioptriám,lehet,hogy fel kellene keresnem a szemészt??
Mikor kell menned kontrolra?Majd jelezd,hogy mit mondtak.Egyébként nekem -5.

Kép
szibi

Ma kezd az utódom. Egyelőre 4 órában.
Főnököm meg megkérdezte, hogy nincs-e kedvem március 10-e után is dolgozni... Persze, a végén meg tényleg itt szülök meg :) :)
Na azt már nem!!! Anyám már így is tök felelőtlennek tart, hogy képes vagyok napi több mint 2 órát utazgatni ekkora pocakkal...
De ha egyszer jól érzem magam!!! Csak a lábam ne fájna ennyire...

Kép
emi29

Szibi,
szerintem neked is fel kell majd keresned egy szemészt. Én a helyedben rákérdeznék a dokinál, vagy a védőnőnél.

Kép
emi29

Jó reggelt!

Na sikerült mindent visszaolvasni.

Látom a köldökzsinórvér levétellel majdnemhogy egyedül maradtam. Na mindegy. Nem szeretnék belemenni ilyen vitákba, hogy mire jó, meg, hogy fejlődik az orvostudomány stb-stb, mert tény és való, hogy nem sokan engedhetik meg maguknak, de azért az túlzás, hogy csak a leukémiára jó.

Szerintetek egy ikerszülésnél több pénzt "illik" adni mint egy simánál? Tudom sokakat bosszant ez a téma, tulajdonképpen engem is, de mégis jó tisztában lenni.
Zorróné! Nem tudnál nekem priviben írni valamit a közös dokinkról? Nem merem megkérdezni, hogy ez hogy működik nála, mert a Katánál rákérdeztem és olyan ciki volt, végülis nem mondott semmit erre vonatkozólag. Utúlag már meg is bántam, hogy szóbahoztam a témát.

Én is akarok fülbevalót, de még mindig nem mondták 100%-ra a lányt. Addig nem veszünk.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Most tényleg csak bekukkantok, mert el kellene kezdenem dolgozni, igaz baromira nincs kedvem hozzá... :(

Gabcika: a bútor 60 ezer volt összesen (kiságy+pelenkázó 30 ezer; szekrény 28 ezer; polc: 2000) Igaz, mind a hármat máshol szereztük be... (Bippa Kft, Kika, Ikea)
Ja és köszönjük a sok-sok dicséretet! :-)

Benettke: a zsiráf Brico-s! :-) A babakocsitok szerintem szupi!

Kiscica: örülök, hogy megnyugodtál! Remélem minden oké lesz a méhszájaddal és szülünk együtt! :-)

Kamilla: írni fogok neked még valamikor ma privit mindenképp!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

[quote="emi29"]
írta:
emi29
Szőlő,
min parázol?????

most az volt konkrétan hogy felkeltem éjjel és így "fáj a hasam-nem, dehogyis-de, mégis" és nem bírtam ettől visszaaludni :lol: persze semmi bajom nem volt, most is jól vagyok, csak most meg álmos... Kissé bolond vagyok néha, tudom, feleslegesen túlaggódom a dolgokat...

Kép Kép
szõlõ

Szibi, kérdezz utána szerintem. A dokid/védőnő okosabb lesz, nekem javasolta tegnap a védőnő.

Kép Kép
szõlõ

Jó Reggelt!

Benettke! Nagyon klassz a Ti babakocsitok is!

Szőlő, reremélem nem kell császározni a szemed miatt... :wink:

Szibi! Szerintem is meg kéne nézetned a szemedet, nehogy valami gond legyen!!! Jobb az elővigyázatosság!

Emi! Mostmár akkor vedd lazábbra!!! Igaza van anyudnak!

A fülbevalóról annyit, hogy mi anno Lilinek nem szúrattuk ki a kórházban, és hónapokig vaciláltam, hogy kilövessük, ne lövessük, sajnáltam, hogy majd hogy fog neki fájni..stb.
Aztán végül 7 hós korában rávettem magam, elvittem egy kozmetikushoz (mert készültünk a keresztelőre és keresztapu mindenképp fülbevalót akart venni neki, meg hát olyan szépséges egy kislány fülvbevalóval..). Na kb fél másodpercig ordított, onnantól kezdve semmi problémánk nem volt vele.
Szóval én megbántam, hogy nem szúrattam ki már a kórházban, és ha megint lánykánk lesz, akkor most biztos ki fogom szúratni...

KépKép

KépKép
gabcika

Zorroné! Köszi! :D

KépKép

KépKép
gabcika

Jó reggelt!!

Mindenkinek szép, verőfényes napot!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Gumimaci köszi a válaszod!

Állatkertes fotók, nagyon jól sikerültek. Micsoda méretkülönbségek!

A pizzás fotók. A sütis!!!!!! A kuglóf! NE má!!!!! Gyönyörűek

Zorróné[/b] a zsiráf Bricostore-s matrica? Vagy festés? Baromi jó!

Én sem reagálok mindenre, de mindig minden oldalt elolvasok.

Kép
téjé

Sziasztok!

Köszi a szekérdícséreteket :lol: Nekünk az volt a fontos, hogy világos (és egyben semleges)színű legyen, na és hogy Graco :wink: !

Emi!

Nem irigyellek, hogy még csak most kezded betanítani a helyettest :!: Én februárban már csak ezzel foglalkozom (persze mellette maradt minden feladatom), de engem nagyon lefáraszt. (pár napja már írtam is erről, sztem talán pont neked is címeztem :roll: , mert tudtam, hogy hasonló cipőben járunnk :wink: )

Szőlő!

Ne parázz már! Ettől én "strammabb" csajnak ismertelek meg :wink: !
A babakocsi 11,5 kg hordozó nélkül, nem tudom az mennyire számít könnyűnek :roll: Nekem amúgy mindegyik nehéznek tűnt, nem is tudom mire számítottam :oops: !

19 nap :?: Én azt már tuti nem bírnám :shock: ezt is már alig... :(

Hú, most hogy említitek a szemorvos dolgot, nekem is el kell mennem, mert 2004-ben volt egy lézeres látáskorrekciós műtétem és kell egy szemfenék vizsgálat a szülés miatt. Na, persze tudtam ezt eddig is, de mindig halasztgattam...lassan lépnem kell ez ügyben is :shock: !

Kamilla!

Én sajna úgy hallottam, hogy iker szülésnél többet szoktak adni...persze nem biztos, hogy ezt mindenki elvárja, ill. mindenki megteheti :?

Na, most dolgoznom kell tovább, majd még belesek ha lesz pár szabad percem!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Kamilla
Én nem adnék többet!
A dupla gyerek a ti érdemetek! Neki meg azt fizeted meg, hogy bejön nem? nincs több munkája kettővel sem...

Babyteve
Értem... amúgy akartam is írni, hogy ikervárásnál lehet nem sok értelme van...

...még akartam valamit...

Pizza
Bocsi de csak most jöttem nos:
A pizzánál van egy-két alapszabály ha ezt betartjuk nagyon fini lesz...
Feles lisztből kell gyúrni!!!
negyed kiló rétesliszt
negyed kiló sima liszt
egy csomag száraz élesztő (lehet frissből is felfuttatva de így egyszerűbb)
egy kiskanál só
egy evőkanál cukor

A lisztet mikróban megmelegíted (nem forróra) 30-40 mp
beleszórod az élesztőt cukrot-sót, hozzáöntessz kb fél liter langyos vizet! jó lágynak kell lennie, de azért még össze tudd gyúrni. különösebben nem is kell dagasztani kicsit gyúrkáld, dögönyözd és kész.
A kezedről rétesliszttel sodord le a felesleget és szórd meg rétesliszttel (ezután réteslisztet használj nyújtáshoz is, attól lesz ropogós) terítsd le tiszta vászonnal, tedd meleg helyre kelni kb fél órára.
Ebből at adagból két nagy szögletes tepsi lesz vagy három kerek.

Az igazi olasz pizza ugyanis vékony... mi is így szeretjük, így finom ropogós lesz a feltétet se lehet túlségosan megpúpozni mert akkor elázik.

Én csak kézzel szoktam az olajos tepsiben kinyújtani a széle legyen vastag.

Feltét tul képp lehet bármi.

paradicsomos alaphoz hagymát szoktam fonnyaztani rá öntöm a sűrített paradicsomot, a fűszereket, oregánó, bazsalikom....
fokhagyma! jó sok
Ezzel kenem megaz alapot erre mehet kolbást, nyers gomba pritaminpaprika hagymakarika...
A pesztósnál pesztóvaé kenem meg a észát erre paradicsomkarikákat szelek, vagy a paradicsomszószból pöttyöket hagymát, és sajtszeletelővel sajtlapocskákat... guszti lesz...
A szélét érdemes bevizezni, hogy fényes legyen...

Kép
Kép
Kép
mamacka

benettke
tényleg még azt akartam, hogy ez szerintem jó kocsi egy gond van csak vele, hogy nem lehet benne hasra fektetni..
ez Graco ugye?

Kép
Kép
Kép
mamacka

szőlő: nem kelltem korábban,mert mikor azt a hsz-t írtam,utána visszafeküdtem az ágyikóba és csak most kelltem fel 9-kor. :oops: :) Drukkolok hogy ne kelljen a szemed miatt császározni.

szibi: igaza van a lányoknak,jobb az elővigyázatosság,ütemezz be egy látogatást a szemészetre!!

emi: igaza van anyudnak,már rád férne egy kis pihenés... :)

Kép

Kép
mezsó

Benettke:

Köszi :) Megpróbálok mostmár (megint) nem úgy viselkedni mint egy hisztis p..... csaj. :lol: Egyébként a 19 nap minden egyes nappal (gondolatban) kevesebb lesz.... Tegnap elhatároztam hogy húsvétig dolgozom, ma már úgy van hogy húsvét előtti héten már nem jövök. A hét végére szerintem eljutok odáig hogy hétfőtől táppénz :lol: Nem, igazából nem a munkával van a bajom, hanem az utazással. Sok, fárasztó (pedig csak 2 x háromnegyed óra, teljesen kibírható). Majd ma beszélek főnivel, de holnaptól egyébként is lehet hogy megtiltja hogy bejöjjek. Ma miattam nem engedett be két kollegát mert betegek, de azt mondta lehet hogy egyszerűbb ha én maradok otthon :lol:

Mamacka, babakocsiban hasra fektetni? Ez is szempont kéne hogy legyen? Ez nekem tök új :roll:

Kép Kép
szõlõ

Mamacka!

Igen, Graco!

Van hozzá mózeskosár is, abban sztem lehet, mert olyan a kiképzése :roll: Nekünk azt mondták... Szted úgy sem :shock: ?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Hoztam még pár képet a pocaktaliról, Mangoék Csengéjéről :D

Kép

Kép

Kép

Kép Kép
szõlõ

Jaj, de drága picilány! :D

Kamilla én nem adok többet, mint amennyit a simánál adnék...attól még nem hagyja bent a másodikat...remélem :D

Kép
babyteve2

Sziasztok lányok!

Csak jelentkezem, hogy még itt vagyok. Visszaolvastam, de ne harizzatok, szita az agyam (már a férjem szerint is) úgyhogy nem tudok reagálni.

Rólunk: minden időnket a házunknál töltjük
anyám pár napja megjavult, tiszta normális lett...(Vannak még csodák)
megvan a kiságy, de még össze kell rakni
Bogi szobája is naponta alakul
Ami miatt aggódom, hogy eléggé dagadtak a bokáim és a súlyom is megugrott egy nap alatt 3 kilót...úgyhogy megint jobban vizes vagyok.
Bogi sokat mocorog
Jövő héten megyek vércukor ismétlésre és kiderül az is hogy császoros leszek-e...
Szóval így vagyunk.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok

Most csak röviden írok, mert kicsit nyomi vagyok.
Fáj egy kicsit a hasam, remélem nem kell kórházba menni, mert tegnap ez is szóba került.. :cry:

Benetke
NAgyon tetszik a kocsitok, jó színe van.

Emi
Gondolj a babódra, hiába vagy te jól, ha rá nem tudsz olyan intenzíven figyelni. De ez az én nézőpontom.

Szőlő
Nyugi, én is szoktam 'kitalálni' problémákat, aztán meg jól lefáradok magamtól.
De Te is jól teszed, ha otthon maradsz, főleg, h bkv-zol.

Mamacka
köszi a receptet, én már le is mentettem.

Hát most ennyi, bocsi ha nem reagáltam mindenre.

Brigi

Kép

kisscica80

Hali!

Én lógok ki egyedül a sorból, de spec én a pizza látványára majdhogynem dobtam a taccsot (felfordul a gyomrom az olivabogyótól).... én mára nem vagyok éhes! :twisted:

A babakocsik szuperek! :)

Spock és társai könyvek... :evil: :evil: inkább no comment... mert megint lavinát inditok... csak annyit, hogy tőlük lesz a sok "idegbajos anyuka" akinek ha nem úgy sikerül vmi, ahogy a drága szerzők megirták (ráadásul ilyeneket is csak pasi irhat!), máris a világ legrosszabb anyájának érzi magát! Na, ez az, amiből én nem kérek, még ha nekem fizetnének érte sem! :evil:

Emi!
A baba méretén azért nem izgulok már (igaz, nem mondott a doki becsült súlyt, szerintem direkt, mert múltkor is beparáztam) mert ha azt mondta, hogy korának tökéletesen megfelelő méretei vannak, elhiszem neki! Jobb, ha nem tudok konkrét adatokat, mert rákeresek és ha vmi egy fél cm-rel is kisebb, már azon agyalok a köv. vizsgálatig... :lol:

Magi!
Édes Zoli! :) Az első képnél leragadva azt hittem hirtelen, hogy csak úgy lett ráadva a bukósisak... :lol: saját gyerekeimből indultam ki, nálunk volt, hogy rájuk kellett adni az udvarra (nem bicikliztek, csak sima játékhoz) mert harmadszorra verték bele a fejüket a betonszegélybe.. :lol: De aztán továbbmentem és láttam a bicajt!!! :D

Zorróné!
Nagyon édi a Beni-sarok! :)

Csöppkét tényleg elviszi a pocakja előre lassan! :lol: Baromi vékony vagy hallod!!!! :shock:

Fülbevalót én nem rakatok be Zsófinak! Majd a keresztelő után, ha azt kap!

Egyébként én sem reagálok mindig mindenre... képtelenség... :roll: és nekem sem reagál mindig mindenki... de nem baj... engem nem zavar! :wink:

Megjavult az infra:

Kép
Vendég

Szia MAry
Pont tegnap jutottál az eszembe, h jó rég írtál már!!
ANyud hogy-hogy megjavult??? :shock:
3 kg?? az nagyon sok! Dokid tudja??? :shock:

Kép

kisscica80

Sziasztok!

Tegnap du. óta elvesztettem a fonalat - és rengeteget írtatok :)
Ma viszont vendég jön, aztán tanítok, meg a Főtáv-hoz is tervezek bemenni verni az asztalt ..
Úgyhogy nem sok esélyt látok, hogy behozzam a lemaradást :)

De mindenkinek szép napot mára :) Csoda idő van ma is :)

Kép
szösszenet

Jah, és ha netalántán érkezett felém bárminemű kérdés amire nem reagáltam, sorry :) Ami fontos, dobjátok át priviben ;) :)

Kép
szösszenet

nagyon édes még mindig Csenge!!! :wink:

ollem: azért pihengess is a nagy ház alakítgatás közben. :) azért azt egy kissé durvának gondolom,hogy 1 nap alatt 3kiló ugrott rád... :shock: :shock: :shock: az nem enyhe vizesedésre utal szerintem...vérnyomásodat nem mérted meg mellé kíváncsiságból?Én lehet megmérném,mert nem olyan bíztató ez a 3kiló plussz... :shock:

pumpóka: édes a lánykád a képen!! :D Először nehezen bogoztam ki,de aztán kitisztult hogy hogyan is kell nézni. :oops: :D

Kép

Kép
mezsó

Pumpóka!

Az a pizza fotó nekem sem volt nyerő. A pizza tipikusan az a kaja, ami nagyon fincsi, de nem épp fotózni való. De az íze biztosan remek! :)

Kép

Kép
kamilla306

[quote="kisscica80"]S írta:kisscica80zia MAry
Pont tegnap jutottál az eszembe, h jó rég írtál már!!
ANyud hogy-hogy megjavult??? :shock:
3 kg?? az nagyon sok! Dokid tudja??? :shock:

Péntek óta nem ültem a gép előtt...csak pár percre , akkor is csak az e-mailjeimet néztem meg...
Párom beszélt anyámmal és úgy látszik, hogy megértette, hogy neki is jobb, ha minél előbb átköltözünk és azt is megértette, hogy nincs pénzünk adni neki. Amúgy ugyanúgy beleköt mindenbe, de normálisan beszél velünk, és nem kínoz állandóan azzal, hogy adjunk neki pénzt...Aztán lehet, hogy most is csak egy hétre javult meg, ahogy szokott... :roll:
A 3 kg-t nem tudja a dokim. 10.-én megyek hozzá, akkor majd elmondom, hogy mi van. Amúgy súlyban nem hízok, mert még mindig annyi voltam két napja, mint január elején...szóval az 1 nap alatt 3 kiló tuti víz. A bokám nagyon dagadt.
Csináljak róla képet??? -csak viccelek ám...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

szőlő, szibi, benettke! Én már voltam szemészeten, mert nekem is -6-os mindkét szemem. Volt szemfenék vizsgálat is. (tul. képp. ez a lényeg, nem a dioptria, romlás) Nekem talált valami elváltozást a bal szem retináján. Nem vészes, de 1 év múlva kontroll kell. Szóval ez miatt azt véleményezte, hogy nem kell császár, de elhúzódó szülésvezetés esetén mérlegelendő. (ami nem 17-18 óra, hanem sokkal előbb) Nekem tul. képp. mindegy, majd döntsön ott a doki, meg a természet. Én a császárt sem bánnám. Én személy szerint félek a hüvely sérüléseitől, hogy utána mi lesz pl. a házasélettel. Szóval nem kardoskodom a természetes szülés mellett sem.

graco: szerintem minden szín (kék, narancs, bordó) egy árban van. A Quattro tour delux-ok 100 ezer. Csak mindig a kéket akciózzák! Már nálunk is volt akcióban év elején, de akkor még nem tudtuk biztosra, hogy ezt akarjuk! (akkor is 60 körül volt)
Szerintem ha már nagyobb lesz, úgysem szeret hason feküdni benn. Akkor nem nagyon tudna nézelődni. Újszülött korra meg ott a mózes. Én abba is hátára fektetem mondjuk.

Kép
gabo001

Mangó! Nagyon édes kislányod van!

Fülbevaló:Én egyik lányomnál sem lyukasztattam ki a kórházban. Nagyon sajnáltam volna felesleges fájdalmat okozni nekik. Azért mert nem tud tiltakozni, ugyan úgy érzi a fájdalmat. Később, amikor ők kérték, lett fülbevalójuk, de a három lányból csak a legnagyobb hord fülbevalót, a másik kettő nem szereti. Az egyiküknek mindig begyuladt tőle a lyuk. Pedig próbáltunk a fehér aranytól az ezüstig mindent. A másik, meg az, hogy a fülcimpában rengeteg idegvégződés van, és az újszülötteknél gond lehet, ha eltalálnak egyet. Ezt nem én találtam ki. Szóval én azt vallom, ha majd nagyobb lesz, és szeretne, semmi akadálya. Arról nem is beszélve, hogy a fülbevaló rendkívül balesetveszélyes is lehet! Másik gyerek is véletlenül kiránthatja pl. az oviban, vagy bele akadhat valamibe.
emma2008

Mezsó!

És mi a gáz, ha magas lenne a vérnyomim???
Nem értek ám hozzá... :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én épp most olvasom Spock dokit. :)
Pumpóka neked könnyű mert már kétszer végigcsináltad ezt, de én egyelőre azt sem tudom hogy fogjam majd meg a 2 kg-os gyereket. Oké, sok minden ösztönösen jön, de például magamtól nem tudom kitalálni, hogy hogyan kell köldökcsonkot ápolni, meg ilyenek.

Kép

Kép
kamilla306

A gyereknevelési könyvekről nekem is az a véleményem, mint Pumpókának. Eddig sem könyvből neveltem, és úgy tűnik nem rontottam el semmit. Sőt!

A pizza nekem is tetszett, én is lementettem a recptet!
emma2008

Mary, keress rá a google-ban a terhességi toxémiára...de ne rémülj meg, mert előfordulhat attól is, hogy most többet dolgozol a háznál...(nekem pl. a karácsonyi sütés-főzés után dagadt meg alábam, és jött fel pár kiló...de oda kell rá figyelni, jobb, ha ismered a jeleket...mamidnak örülök, hogy megjött az esze..

Kép
babyteve2

Mary
Toxémia. HA vizesedsz, és magas a vérnyomásod és sok a fehérje a vizeletedben, akkor az erre utal.
Ezért lenne jó nézni egy vérnyomást!
Nehogy bajotok legyen!!

Szösz
Szép napot neked, és jó 'ügyintézést' a főtávnál.
Majd jelentkezz.

Pumpi
NE hari, de nézem a képet, de nem bírom megfejteni. Segíts!

Csenge nagyon édes. A kis szeme mindent elárul, h milyen kis virgonc!!!

Kép

kisscica80

Mary, keress rá a google-ban a terhességi toxémiára...de ne rémülj meg, mert előfordulhat attól is, hogy most többet dolgozol a háznál...(nekem pl. a karácsonyi sütés-főzés után dagadt meg alábam, és jött fel pár kiló...de oda kell rá figyelni, jobb, ha ismered a jeleket...mamidnak örülök, hogy megjött az esze..

Kép
babyteve2

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?