A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nellllike,

ez az, csak fel a fejjel! Hidd el, nagyon sokat számít, milyen lelkiállapotban várod a következőt! Sajnálom, hogy nem sikerült, de majd a következő.... :wink:

Brumi,

örülök, hogy javulgatsz, holnap válaszolok a kérdéseidre, mostmár nagyon kidöglöttem, egész nap játszótereztünk Borival, mert ITT A TAVASZ!!!! :D :D :D

Jóéjt, lányok!

Kép
Kép
pannati

Sziasztok,

Képzeljétek, tegnap este óta ismét fáj a kezem :shock: Remélem nagyon, hogy csak valami időjárás-változás miatt, és nem marad tartós… Be vagyok tojva rendesen :roll:

Nellike,
Szívből sajnálom :cry: :cry: Hajrá május! :D Fel a fejjel!

Nika,
Na jól van… :D Amúgy most nekem pont nem lesz jó március 3. péntekje, mert osztálytalim lesz :) De aztán majd még variálhatunk. Mondjuk minden hónap 2. péntekére :lol: :lol:
Látom, te is nekiláttál fogyizni, neked is sok sikert :wink:

Anett,
Hát igen, azért egy fürdőtől többet vár az ember… Főleg azért ezért elkérni 1400 Ft-ot fejenként, eléggé soknak tartom. :roll: Hát mindegy, itt is voltunk, ide se megyünk többet :wink:
Remélem már jobban vagy, és hamar meggyógyulsz! Jobbulást kívánok!
Fú, hát ez tényleg nagyon szuper eredmény! :D:D Gratulálok! :D

Csibe,
Gratulálok a -1,5 kg-hoz! :D Csak így tovább! Nekem sem ment le több, jelenleg tartom a -2 kg-t :) Viszont mérem magam centivel is (mell, derék, csípő és comb), és átlagosan már lement 5 cm! :shock: Úúúgy örülök! :D:D Már csak a tornára kellene rászánni magamat, de egyszerűen meló után már nincs energiám :roll:

Vic,
Igen, szuper ez a jó idő! :D:D Örülök, hogy jól telt a hétvégétek! :) Amúgy nem panaszkodom amúgy nem volt rossz a napunk tegnap, csak többre számítottunk a fürdővel kapcsolatosan :?

Madrin,
Puszi neked! :D

Brumi,
Örülök, hogy javulgatsz!!! :D:D A zöldtea kapszulával kapcsolatosan írtakat kifejtenéd bővebben? :wink: Milyen gyártó terméke, stb? Szóval minden érdekel :D Köszi :)

Adri,
Nagyon kedves vagy, sok puszi Neked! :D

Krisztamili,
Puszi drága. Tojd le a kilókat, most a kis növekvő emberke a legfontosabb, aztán majd szopi után leadod :wink:

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Brumi,

akkor a tegnapi kérdésekre a válaszok:

Borinál a punkció utáni 13. napon úgy rémlik, kb. 70 körül volt a HCG-m. Most a biokémiainál a punkció utáni 14. napon 3,4-es lett.

Bori ICSI-s baba volt, mert az endometriosisom miatt eleve kevés és rossz minőségű petesejt lett a stimu után. Most is ICSI-s volt az összes embrió, összesen 7 embrike lett, abból kettőt visszakaptam, az nem sikerült, viszont 4 ment a frigóba, márc. végén ET.

Borinál nem progiszurit, hanem Crinone gélt használtam a 16. hétig Utroval együtt (az Utrogestant szájon át szedtem), most progiszurit adott Konc tanár úr. (Te, nem véletlenül tőled vettem? A férjem és a kislányom ment el érte...)

Na, megyünk játszótérre. Szép napot nektek,

Anikó, Bori

Kép
Kép
pannati

Jajaja, tudom mááá, az Orgalutran vettem tőled, emléxem :)

Kép
Kép
pannati

Jó reggelt Lánykák!

Nelli,

Nagyon sajnálom szegénykém, fel a fejjel leközelebb sikerül. Előbb-utóbb mindenkinek sikerül. Örülök, hogy már a következőre gondolsz. Hajrá május.

Gil, Brumi,

Hmm...házi inszeminálás........hát akkor mi már túl vagyunk legalább a többezrediken 10 év alatt.
Különben én is gondoltam rá hogy csak egy steril vékony cső kellene, és meg lehetne oldani otthon is, hetente akár többször....na jó ez csak vicc volt.

Brumi, Örülök, hogy már jobb a helyzet.

Gil,
Azért csak jól sikerült az a hétvége nem???????

Zsókuci,

Mondjuk én eddig csak jót hallottam a ceglédi fürdővel kapcsolatban. Nyáron állítólag szuper, egyszer mi is kipróbáljuk. Sajnálom, hogy nem voltak jó élményeitek.

Képzeljétek tegnap beöntötték már a betont az ház alapjába. Olyan jó, hogy nemsokára lesz egy saját családi házunk. Csak a folytatáshoz el kéne adni a lakást, mert itt most meg is állt a tudomány......nem akar valaki Etyeken sorházi lakást venni kerttel....mert tudok egyet :wink: csend van nyugalom, van saját kert, tetőtér........Naaa?????

Lányok csütörtöktől nem nagyon tudok jönni, mert kint leszek az Utazás Kiállításon. Ha van kedve valakinek és kijön keressen meg nyugodtan a francia főváros nevével jelzett utazási irodánál. :D

Majd még igyexem jönni ma.
vic12

Jó reggelt :wink:
Süt a nap :lol: 4-et kell aludni és megyünk síelni :lol: egész pozitív vagyok ma, azt hiszem:)

Nellike
sajnálom :cry:
hajrá május!

Anett
akkor nem egyfélét csinálunk Sünivel. Én kaptam unokahugomtól jó tanácsokat, és felírta miket kell enni! Neki már otthon szuszognak az ikrei (Konc tanárúr segítségével)! Jó példa :lol: Így igyekszem szót fogadni, és azt enni, amiket mond! :lol:

Vic
jó munkát!
Én szívesen kimennék, de sajnos nem lesz időm :(

Gil,
tessék pozitívabban hozzáállni! :twisted: :lol:

Zsókuci
5cm az szuper! :lol:

Csibe
most épp nem izgi....inkább rettegős a dolog, de próbálom magam összeszedni, és kicsit lelkesebb lenni!
1,5 kg az szuper!

Nekem a 2 hónap alatt egy deka sem ment le, pedig 6 után már nem eszek semmit! :cry:
Ezért pénteken már nem is volt lelkiismeret furdalásom a csokitorta miatt :wink: :lol:

Brumi
selenort én is szedtem anno.. már nem is tudom miért :lol:
Ma megyek beszerzem az "uramnak" :lol:
Jól látom,hogy holnap mentek konzultációra, és megtudjátok hogyan tovább?

Krisztamilli
hááát én most annyira nem várom, félek tőle, nehezen viselem a csalódást! :oops:
Most próbálom gyűjteni a pozitív energiákat :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Lemaradt:)

Nem jött meg, pedig már a 31. napon vagyok, és előző hónapban 28 napra jött meg :(
teljesen megbolondult a szervezetem... pedig olyan jól kiszámoltam, hogy síelésre már semmi sem lesz :(

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok.Szeretném megkérdezni,hogy a 3 lombiknál valami + kivizsgálás van e?Vagy csak a 3 után?
pregi75

Pregi attól függ eddig mit csináltak...
HA a 3. sem sikeres akkor szoktak tovább lépni (hystero, kromoszóma összeférhetetlenség, immunológia )
madrin

Szia madrin.Eddig a sima vérvételek (3-21-24 napos)a hysteroscopia már megvolt augusztusban.És sajnos a 11-ei beültetés sem sikerült.Nagyon padlon vagyok,mert nagyon bíztam benne.De 3 hónap múlva kezdem újra,akkor talán........... :cry:
pregi75

Sajnálom, ez volt 2. beültetésed?

Egyébként attól is függ hoyg miért kellett a lombik?
HA apánál van baj, akkor több vizsgálat nem nagyon szokott lenni.

Fel a fejjel,akkor májusban újra kezditek? Akor már az idő is szép lesz , madarak is csicseregnek :) Ne kenődj el hamar eltellik a 3 hónap.
madrin

Nellike, :( Sok-sok kitartást, csak ezt tudom mondani. Sikerülni fog!!!

Pregi, sajnálom, hogy nem sikerült. Nekem a 3. sikertelen után jött a hystero, a genetikai- és immunológiai vérvétel.

Anett, igazad volt. Még nincs meg az immunológiai eredménye. Ma elmentem a pénteki zárójelentésemért, beadtam a BMC-be a másolatát és közben megkérdeztem az eredményeket. Előzetes számításaim szerint kb. április eleje, közepe környékén megyek uh-ra. Április vége felé pedig beültetés. Jajj, de szép szülinapi ajándék lenne nekem! :wink:
süni76

Igen,sajnos ez.A férjemnél van a probléma.ezért a inszem kizárva.Bár nálam normális volt minden eredmény,de a stimunál nem igazán reagáltam a hormonokra,mert eloszor kis adaggal kezdtunk(2napig)utána meg 1 amp puregon+6 amp merional naponta.de most a fagyisnál 22 mm-es tüszőm volt stimu nélkül.A nyálkahártyám is nagyon szép volt.Folyamatosan azon jár a fejem ,hogy MIÉRT_MIÉRT....De Májusban kezdem! :D
pregi75

Sziasztok!

Olyan szép idő van ma, hogy ebéd után elmentem csavarogni és jól bevásároltam:) Az valahogy mindig jobb kedvre derít:)) (és nem ártalmas a szervezetre, mint egyes antidepresszánsok). Viszont a pénztárcát nem kíméli.

Délután meg megyek fodrászhoz, ha már így alakult, legalább "szép" legyek! :)

Pregi! Tudom mit érzel, de kár azon agyalni, hogy miért nem sikerült, amikor minden olyan szépen indult. Egyszer csak eljön a mi időnk is. Én is májusban kezdek. :wink:

Törpi! Remélem nem is fog, bár akkor át kell gondolni ezt a síelés dolgot! :roll:

Gabicsibe! Az új avatart az optimizmus jegyében választottam! :wink:

Szép délutánt mindenkinek! :)
nellike

Süni ilyenkor olyan irigy vagyok :) MEnnék én is :)
De megbeszéltük a párommal hogy most kicsit pihi, aztán talán június - július (hu de messze van :( )

Pregi, ne agyalj ezen, vannak sokan itt lányok akiknél a párjuknál van a bibi és mégse jött eddig össze...
Ezeket én se tudom megérteni :shock: :shock:
Pihenj egy kicsit,aztán beavatkozás előtt már szedjél mindemféle csodaszert hátha az is segít vmit :)
madrin

Sziasztok!

Egy órája értem haza a terheléses vércukor és inzulin vérvételekről :( Madrin, sokszor eszembe jutottál! :wink:

Csibe :?: :?: :?:

Sünike, gondoltam.... a barátnőmé azóta sincs kész :?
Nagyon örülök az áprilisi beültetésnek! :D Olyan jól hangzik.... itt a tavasz, a jó idő.... szülinapod körül beültetés.... karácsony körül meg már szülnél! :lol: Jó terv ez is! :wink:
Addig is
Nagyon boldog Névnapot kívánok Neked! Puszillak!
(Nem tudom, hogy a szökőnap miatt ez most hogy van, de biztos ami biztos! :D :wink: )
Kép

Kép

KépKép
anett_1

Jó nagy lett a kép, de így még jobban látod! :wink:

Kép

KépKép
anett_1

eszedbe jutottam? :)
Két hányás közt? :D :D :D :D :D
madrin

Süni,
Nagyon boldog névnapot!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, Anett, drágák vagytok. Nagyon köszi!!!!!! :D
Anett, egyik naptárba ma van, másikba holnap. Úgyhogy holnap is ünnepelek :D
süni76

Drága Süni,

Nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D:D:D

Kép

Sok puszi!

UI: az én naptáramban holnap lesz a neved napja, ma Géza van :lol: :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Rotánk van :cry: :shock: :evil:
24 dkg fogyott péntek óta, ma visszavittem dokihoz, kaptunk kalóriadúsabb tápot, egyenlőre nincs kiszáradás közeli állapotban
két napja krumplin és vizen élek én is :roll:

Judit

jucicuki

Gil, úgy emlékeztetsz a legjobb barátnőmre! Olyan ügyes, okos és talpraesett...... de mit össze tud agyalni! :roll: Mindig kell neki valami gondolkodnivaló! :D

Adri, köszi! Már sokkal jobban vagyok, csak úgy nézek ki mint a felmosórongy :(

Brumi, gyógyulgassál! Szorult helyzeteden egy-két kanál korpát joghurtba keverve, sokat segíthetsz.
A házi inszemen jót nevettem! :oops: :oops: Ha azt vesszük, sokkal romantikusabb, mint a lombik! :wink:

Kriszta, várlak!

Bessy, a BMC-ben lombik előtt a férfiaknak (ha nem olyan meggyőző az eredményük) szoktak ajánlani egy 2 hónapos vitaminkúrát. Napi 1.000 mg E-vitamin (reggel 400, délben 200, este 400 mg) és napi 1.000 mg C-vitamin (reggel 1 db Cetebe, este 1 db Cetebe). A férjem így csinálja. Ha Te is szeded az E-t, akkor neked elég a 200 mg.
Amikor a férjem bevásárolt a vitaminokból, a patikában elmondták neki vagy 3x, hogy nem kell megvenni egyszerre ennyi E-vitamint.... szokott lenni mindig... nem hiánycikk :lol: :lol: :lol:

Nellike, töltődj fel! Jó a hozzáállás, puszillak!

Nika, klassz a vonalzód :wink:

Zsókuci, tuti, hogy az időjárás miatt! :( Nekem is fájt a fejem tegnap is, és ma is.

Vic, mi is úgy szeretnénk egy házat.... Ti hol építkeztek? Etyeken?
Hát, mi minden évben megyünk a kiállításra... de az idén nem. Lehet, hogy nyaralni sem.

Törpe, gratulálok a kis ikrekhez! :D Az ilyen úgy fel tudja dobni az embert.... a kézzel fogható siker! :lol:

Madrin, jajj már! :lol: Nem is hánytam :wink: Vittem magammal kb. 1 dl citromlevet, beleöntöttem a szirupba, és szép lassan felhörpintettem. Közben gondoltam Rád.... meg kint a folyosón üldögélve, amíg letelt a két óra :lol: Volt egy kis időm :wink:

Sünike, élni tudni kell! :wink: Jó ünneplést!

Brumi, Törpe, a férjem ezt szedi:http://www.pharmanord.hu/contentServlet/pid1000551.html
Érdemes elolvasni a lap alján a letölthető információs anyagot is.

Kép

KépKép
anett_1

jaj bocs nem ide akartam :oops:

jucicuki

Évicsibe, mi volt? Mennyi lett a HCG?
Pussz!

Kép
Kép
pannati

Süni!

Nagyon boldog névnapot!

Teljesüljön...

Kép

jucicuki

Sziasztok!
Ma rosszabbul vagyok, próbáltam felkelni az ágyból, hogy ne gyengüljek le, de egy óra után úgy fájt belül mindenem, vissza kellett feküdnöm. Úgy nem érzem, pedig holnap el kell jutnom a varratszedésre, és hát Tanárúrral is szeretnáék beszélni. Remélem nem gyulladt be valamim. :( Holnap tudom meg, hogy mikor lehet leghamarabb a beülti,

Vic, hú, építkeztek? Az hatalmas projekt, Tavasszal jobban mennek az ingatlanok, pláne eEtyek felkapott hely. Jó fotóval az ingatlan.com-ra teddfelszerintem, ha még nem tetted meg, mi onnan adtuk el nagyon könnyen és hamar a lakásunkat. (Bocsi lányok a mellékvágányért.)

Törpezs, de jó, neked ott a referncia a közelben. az ikrekre gondolok. És milyen étrendet tanácsol az unokahugid? Reméljük ma-holnap gyorsan megjönnek a vörösök, és mire sielni mentek már a vége felé jársz!

Süni, ha jól számolok, akkor egyszerre megyünk beültire! majd pesze holnap többet tudok, de mi április legvégén szeretnénk menni. hány éves leszel, megkérdezhetem? hány babót kaps majd vissza maximum? Nincs a naptárban Süni nap! Csak nem Géza vagy? :) vagy Alexander? A mi naptárunnk szerint ma Géza és Alexander napja van.

Madrin, töltődni kell, meg minden. soknak tűnik az a pár hónap, de sajnos az idő nagyon rohan... sokszor lassítani szeretném. Ha itt a tavasz, utána már egy ugrás a nyár! A vércukor viszi olyan durva?

Anett:) Ne nevettess, mert fáj tőle a pocim! A gyógyszertáras sztorira gondolok.... nekem addig nem adtak ACC600-at,amíg nem mondtam meg, hogy mire kell a férjemnek úgy, hogy nem köhög. Még a másik meddőségiben mondták, hogy kiszabadítja a lufibazárt spermiumokat, merthogy nekünk ilyen is volt! Nagyon egybefüggő volt, és a laboráns javasolta ezt. Addig akadékoskodott a gyógyszertáros, mire jól megmondtam neki. Szép nagy kerek szemei lettek :)

Zsókuci, kikérdezem ma este a férje, mert ő szedte a szűztea kapszulát, és megírok mindent, amit tudok! Szűztea kapszula, az tuti, és nem aloeverás, és mit tudjam én mi mással is szokták keverni, hanem a sima. És nem a forte, az erősebb állítólag, de párom szerint ez nem így van. Evés előtt fél órával szedte, és ivott sok folyadékot, a dózist te kitapasztalod, az én párom többet szedett az előírtnál, de 117 kg volt, és 91 lett. Mondjuk sokszor ment vécére. Arra emlékszem még, hogy azt mondta, ez kímélő, mert bio, és nem terheli meg a szivet. Nem is drága. Minden patikában és bioboltban kapható, olyan 1400ft körül van, kínai. Na, majd még írok, vagy kérdezhetsz is :) Képeket majd szóljatok, ha meg leget nézni...

Pannati, hát, akkor én találkoztam a férjeddel! Igen, tőlem vetted az orgalutrant. A fene egye meg, hogy nem sikerült nektek. Na, majd most! És borikát is láttam! Olyan büszkén mutatta hátul az autóban párod, amikor eljött a gyógyszerért. :) Tündéri egy teremtés! Hallom kellőképpen tud rossz is lenni :)
Vendég

Süni!

Boldog Névnapot! Kép

Zsókuci!

Tuti, hogy a front miatt fáj a kezed, nekem is fáj a műtött mióta bejött a jó idő!
Elvileg márciusban nekem is lesz osztálytalálkozóm. :)

Anett!

Köszi! Remélem eredményes is lesz a fogyim!

Kép
nika28

Köszi lányok mindenkinek!!! Na, most jól lebuktam. Hááát igen, Géza vagyok :D Dokim szokott is nagyokat csodálkozni, hogy ahhoz képest egész szép méhem és egyéb női szerveim vannak :D :D Na, félre a tréfával, akkor nézzétek meg a holnapi napot a naptárban... (Remélem nem Jenő lesz!)

Anett, jobbulást!!! Jól átvetted a férjedtől. Azért ennyire nem kell szolidarítani Vele.

Brumi, sajnálom, hogy rosszabbul vagy. Kiváncsi vagyok, mit mond holnap Tanárúr. Egyébként 32 éves leszek, asszem... Már legutóbb is 3 embriót kaptam vissza. Most 4 van a fagyiban. Gondolom, hogy 2-t kapok vissza. Remélem átvészelik a hideget!

Zsókuci, biztos az időjárás miatt fáj a kezed. Most hallottam, hogy megint várható szélvihar. Hétvégére ismét "megnyerem" a kutyát az előszobába...
süni76

Süni, gonbolom nem is Szvetlána vagy... akkor a másik! :) Boldog névnapot Neked! :)
Vendég

Géza
Nagyon boldog névnapot!!!! :lol: :lol:

Zsókuci
Remélem, már jobban van a kezed!! És tényleg csak a front!!!

Brumi
Szegénykém! :( :( Sajnálom, hogy rosszabbul vagy! Csak nem gyulladt be valamid!

Vic
Jó volt a hétvége, persze..... De jó, hogy építkeztek!! Én is úgy szeretnék családi házba költözni!

Anett
Nem lehetett valami leányálom akkor a mai napod! MIkor lesz eredmény?

Törpe, Anett
Próbálok pozitívabban hozzáállni, de ma reggel végképp elkeseredtem, hogy tuti rossz volt az időzítés, mert egész hétvégén hiányoltam a termékeny nyákot, erre ma, a 17. napon volt!!! Mikor már kiskatonák nincsenek szerintem. A 28 napos ciklusomban ez mindig a 14. nap körülre esett vagy még előbb, erre most lesz hosszú a ciklusom, és a tüszőrepi is túl korai volt! Na, bocsi, de most meg ezen agyalok. :oops: :oops:

Csibe
Mi volt ma????

Lányok!
A tornát most szünetelteni kellene szerintetek? De ha igen, meddig? :roll:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil!
Tessék akkor gyorsan apát berántani az ágyba! Csak a magad megnyugtásáért... :)

Tényleg Csibe, mi volt ma?
Vendég

Sziasztok,

Süni Boldog névnapot:D

Aranyosak vagytok, hogy érdeklödtök, hcg-re azt mondták, hogy 2 alatt van, tehát minden rendben.

Anett mikor lesz meg a terheléses inzulin vizsgálat eredménye?

Kép

csibe
csibe32

Nellike!
Bár ne síelhetnék, olyan rendesen ülnék a napon, vagy sétálnék.....de sajnos már érzem,hogy reggelre megjön!

Anett
köszi az infót! :lol:

Brumi
Vigyázz magadra! Inkább a sok pihenés fárasszon!
Remélem holnap csupa jó híreket kapsz!
Egész helyes étrendet kaptam, ha érdekel átküldöm privben!

Gil
megértem, én is mindig ezt csinálom :oops: [size=9]rángasd be apát! (ez még minig sehol sincs a napi 3-hoz[/size] :wink: )
Amikor még hittem a spontán teherbeesésemben, akkor két hetes turnusokban éltem, ciklus első felében mozgás mehet ezerrel, ciklus második felében pedig pihi stb!
Szerintem adj esélyt a dolognak, és két hétig próbálj csak csupa könnyű és szép dolgot csinálni! :lol: 8) Elég, ha jól viselkedsz, mi majd leszünk pozitívak helyetted! :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Először is köszönöm szépen, a kezem most estére már jobb lett. Napközben még iszonyatosan fájt :shock: de estére már 90%-os lett :D Remélem nem tér már vissza, és tényleg csak az időjárástól volt! Aranyosak vagytok nagyon! :)

Pannati,

Nem szeretnél feltenni Boriról képet? :wink: Tudod… egy kis motiváció mindig jól jön itt :wink:

Vic,
Nyáron mi is megnézzük azért a ceglédi fürdőt, mert ígéretes csúszdákat láttunk :wink: Persze remélem azért, hogy nem megyünk már nyáron ilyen „veszélyes” helyekre, hanem itthon leszek, és növesztem a pocimat (és nem úgy ahogy most :oops: :lol: ) :D
Kitartás a kiállításhoz! :D

Törpe,

Tök jó, hogy mentek síelni! Hová mentek?
Az étrend amit írtál, az pontosan mire is jó? Segíti a termékenységet? :roll: Bocsi, ha már írtad, és nem figyeltem :oops:

Pregi,

Üdv itt! Hajrá május! :D

Süni,
Kívánom, hogy idén megkapd életed legszebb szülinapi ajándékát! :D Szélvihar? :shock: :roll: Az nem jóóó…

Nellike,
Egy kis vásárlás mindig jót tesz a léleknek :D Remélem, a hajad is jól sikerült :wink:
Büszke vagyok Rád ezért a sok pozitív dologért!

Anett,
Remélem jók lesznek az eredmények!
A csodakúra receptjét kimásoltam én is, szerintem a turbózás nem árt nekünk sem :oops: Bár attól még az én problémám megmarad, de akkor is :oops: :lol:
Fejed, fáj még? Remélem már nem… Puszi!

Brumi,

Sajnálom, hogy ma rosszabbul vagy! :( Jelentkezz holnap, hogy mit mondott Konc tanárúr. Jobbulást kívánok!
Köszi a szűztea-infót. Tegnap viszont zöldtea kapszulát írtál, én azt hittem más… :oops: Kolléganőm szedi rendszeresen a szűzteát, hát… én nem szeretnék sokat (még többet :oops: ) mosdóba járni :lol: Köszi még egyszer azért :D

Nika,
Sok közös van most velünk, nem? :D Fogyi, márciusi osztálytali, front miatti kézfájdalmak… :wink: Puszi Neked!

Gil,
Szerintem szüneteltesd a tornát… mondjuk, úgy 9 hónapig? :wink:

Csibe,

Örülök, hogy minden rendben!

Szép álmokat mindenkinek, holnap hosszú nap vár rám, estig dolgozom, utána meg este 10-re visszük a sógornőméket az egyik kutyusukkal állatdokihoz röntgenre, mert szegény eléggé beteg… Szóval holnap nem jövök, majd csütin. Persze napközben olvasgatok azért :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Gil, ne agyalj ezen biztos jól kiszámolták mikor kell beadni :) Nyugi :)
Ami a mozgást illeti én amikor (3 hónapon keresztül ) terminált együttlétben voltunk ahogy Törpe írta előtte 2 hétig mozgás után pihi, hát nem jött be :? :? :?
Most meg tornázom ezerrel, ha ez se jön be... akkor nem tudom mi...
Persze ha most se jön be majd szépen okolom magam hogy ami a sz...ért kellett tornáznom :( És szép lassan tényleg nem szól másról az életem :(

Hu Brumi reméljük semmi gond nincs, mondjuk én lapar után hetekig szarul voltam egy hétig csoszsogva mászkáltam, főnököm okos nője szerint biztos túl játszom magam... :twisted: :twisted:

Süni boldog névnapot :) Én már tényleg nem tudom JEnő vagy Géza vagy e :) :)

Anett az a lötty az aztán durva, ráadásul az okosok itt a cégnél azt mondták hoyg óránként meg kell inni egy ilyet :shock:

Én meg az ívás és következő vérvételig majdnem zokogtam hogy ilyet mégegyet nem bírok meginni, közben ha rá godoltam öklendeztem aztán kiderűlt hogy nem is kell többet innom kár volt parázniom :(

Jucicuki sajnálom :( GYógyuljatok meg,pár ismerősömenk is volt ilyen :(
madrin

Süni
Kép
BOLDOG NÉVNAPOT!
gabicsibe

Gil
Nem kell parázni!Vic is miket csinált mégis sikerült neki(az már más kérdés hogyan végződött)nem ezen múlik!Ha meg most vannak ilyen tünetek akkor most is össze kell bújni :D
gabicsibe

Süni,

Nagyon boldog névnapot kívánok Neked.

Anett,

Igen Etyeken, az alap a héten lesz kész, és most nem is tudjuk folytatni amíg nem adjuk el a lakást. Sajnálom, hogy nem jössz a kiállításra. Hát igen, a nyaralás nálunk is elég kérdőjeles, az építkezés mellett nem hinném, hogy lesz pénzünk, meg hát...inszem, lombik....szóval szép álom marad, de ha meg sikerülne, akkor onnantól úgyis nyaralás az egész......otthon :-))))

Brumi,

Sajnálom, hogy nem vagy jól, de lehet hogy gyógyulnak bent a dolgok odabent. Kíváncsi vagyok mit fognak mondani a dokik. Minél előbb menj be. A honlapokon már fenn van a hirdetés, több ingatlanossal is van szerződésünk, és vannakl érdeklődők, de még senki nem fizette ki. :( Várunk a hírekkel, kíváncsi vagyok mit fog mondani a Konc doki neked.....ő egyébként meglátogatott?

Zsókuci,

Sajnálom a kezed hogy megint fáj? Vérvétel ügyben történt már valami :D ? Ne halogasd nagyon szerintem, hogy minél hamarabb tudjatok kezdeni.

Benézek még ma. Legyetek jók.
vic12

Gil,

Ha eddig is tornáztál, akkor ezen semmi nem fog múlni, hidd el. A tüszőrepi beadása után még 36 órán keresztül van remény, sőt mág utána is egy kicsi. Nem jelent olyan sokat a tojásfehérje, ugyanis a múltkor nekem inszem előtt 2-3 nappal volt ilyen. Mondtam is W-nek, hogy mi van ha már megrepedt a tüsző,és elkéstünk. Naná hogy az uh-n még ott volt. Szerintem hallgass Brumira, rántsd magadra a párod, próbáljátok meg nem most nem termináltan, hanem spontán. :lol:

Ha egy baba meg akar tapadni, és meg akar maradni, az megmarad, ha nem......akkor sajnos az én példámat már ismered.
vic12

Brumi-Süni-Géza,

:D :D :D És utólag is boldog névnapot!

Brumi,

remélem, jobban érzed ma magad és el tudtál menni a varratszedésre! Mit mondott a Tanár úr?
Igen, Bori rosszalkodni is tud, ilyenkor alaposan elgondolkozunk rajta, hogy vajon garanciális-e még. De félretéve a viccet, szerencsére ahhoz képest , hogy a dackorszak közepén van, egészen jól kezelhető. Aranyos, vidám, talptaesett kiskölök. Tegnap elkezdte olvasni a betűket az AVENT-es cumisüvegen (nem cumisüvegből iszik, csak abból itatja a babáit), régen talán 2-3X elmondtam neki, melyik milyen betű és most magától elmondta. Aszittem, leesek a székről :shock:
Eddig is tudtam, hogy okos, de ez még azért nagyon korai. Nem akarom, hogy oviban már folyékonyan olvasson (mint én, annyit unatkoztam, nem engedtek alvás helyett olvasgatni, utáltam ezt). Most is egyébként könyvesboltba mentek apájával.
Szóval mindennap megállapítom, hogy pont ilyen gyerkőcöt képzeltem el és imádom.
Ne adjátok fel, csak és kizárólag idő kérdése, mikor nyüzsög nálatok is egy ilyen tündérke!!!

Zsókuci,

nem tudom, hogy kell képet feltenni, majd megpróbálom, ha lesz egy kis időm, de rengeteg fotó van róla a www.kep.tar.hu/pannati oldalon, egészen a születésétől kezdve.

Na, lépek, mert most éppen "takarítok", puszi nektek, lányok!

Kép
Kép
pannati

Kép

talán most sikerült, ez egy pár napja készült kép Boriról, a bosziról

Kép
Kép
pannati

Kép

na, még egy, de aztán megyek port szívni, mert mindjárt hazajön a boszim

Kép
Kép
pannati

Pannati, jajj de nagyon helyes ez a csajszi :D Én is hasonlót szeretnék, csak belőlün kiindulva: kékszeműben és szőkében.

Gil, szerintem is ugorj rá a párodra. Csak spontán :wink: Egy pohár bor...stb
süni76

Anett, ma mentél a sebészetre????
süni76

Sziasztok,

Panna Bori lányod nagyon-nagyon szép, és milyen huncut is hozzá :wink:

Törpi na ma már cn1? Hú milyen titokzatos kérdés, de ugye érted kérdésem lényegét?

Brumi nagyon kiváncsi vagyok arra, hogy mit intéztél.

Kép

csibe
csibe32

Csibe:)
Értem én!
Hajnal 3-kor sikerült neki megérkezni! Szóval elindult a visszaszámlálás!

Elkezdtem a könyvet is! Remélem hatni fog rám! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Süni!
Boldog névnapot!

Nefke
nefke

Sziasztok!

Ma voltam UH-on, és kezhetjük az 5. inszemet. Hétfőre kaptam időpontot a férjemnek kiskatonavizsgálatra, és ha minden rendben, akkor lesz inszem ebben a hónapban, illetve már márciusban. Most merionalt kapok, és ezek a tűk nagyon nem tetszenek nekem :roll: A Puregonnal egyszerűbbnek tűnt, de biztos ezzel is megbírkózom, vagy megint a férjem adja be.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Süni!

Boldog névnapot kívánok én is!
Kép

Nemone
Hajrá sok szerencsét a 5.-hez!!! :D

Brummadzag
Remélem már jobban vagy, és csak jókat mondott a doki ma! :lol:

deri
deri