A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Regi!
Jó húsban van Szeli :) :) Olyan kis dögönyöznivaló :)
Fülbevalója Mírának sincs :) Apuka ugyan behozta anno a kórházba,de elfelejztettük kilövetni :) Most meg már Ő szeretné ha lenne neki :) de még megvan a bébifülcsije :) arany rózsaszín kővel :) :)

Ancsi!
Csajok nagyon édik :)

Bálint meg még mindig alszik a bkocsiban :) kb 11 óta nyomja kint a teraszon :)

KépKép
viranka

Silka!ÁÁÁÁÁÁÁ nagyon leégtél!Én nem járok szoliba és nem is napozok mert tele vagyok anyajeggyel.Mindig kajak fehér vagyok ,néha tök kellemetlen de ez van.

VikDaninak jobbulást!!!! Lehet már tudni valamit????

Zétikének is küldöm a gyógypuszikat!!

És Pankesznak is a fülére,szegénykém,hogy sírhatott :cry:
De képet kérünk,sutyiba is jó lesz!!!Én is szeretnék már lövetni de kicsit félek,hogy nagyon visitozik majd de akkor is kell mert csak úgy lesz igazi kislány!

Szelike is szép méretekkel rendelkezik :lol: (akár csak mi :lol: 8) )

Bongyi!Nagyon el vagy tűnve!!

KépKép
juba

Vrianka! :shock: Máskor is ilyen sokat alszik Bálint? :shock:

Én is most altattam el de a szobába és nekem csak fél órát alszik.
Lehet ha kivinném tovább aludna? Bár ennyit tuti nem bírna :roll:

KépKép
juba

Na most,hogy ilyen jól elszórakoztatom magam dobok fel egy-két képet is.
Az esküvői képeim kicsit megkésve ugyan de csak meglettek! Három évvél ezelőtt,voltam már jobb formában is :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
juba

Juba!

Nagyon jók a képek :) csini vagy rajta nagyon :)
Már felkelt :) hihihi leírtam h. alszik :) :)
különben ha bent van max 1/2-3/4 óra amit egyhuzamban alszik :) de bkocsiban sem mindig ennyi :) most szerintem csak azért mert kicsit breteg :(

Zétinek is +++++++++++++++++++

KépKép
viranka

Hahó!!

Köszönjük a dicséreteket!! :D :D

Regi!
Féltékenység:napról-napra,sőt óráról-órára változik!!! :?
Nem tudom meddig tart ez a hisztis korszak,de néha nagyon kimeritő!! :( :(

Molli fél2-től most 5-kor kelt fel,Meli meg fél5-kor,igy én is aludtan 2,5 órát!!!!! :D :D :D

Megjött apa!! :)

További szép napot!!

ancsi26

Juba! Nagyon csinos vagy!!! :D (Nem hazudunk!!! :wink: )

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!!!

Boginak Boldog hófordulót!!!

Dettyk: :D :D :D :D :D :D :D köszike VikDan nevében is!!!
Gratula a fülbevalóhoz!!!

Irina: :( Remélem nem kerül sor műtétre!!!

I.Móni: Gréti cicának gyönyörű szemei vannak!!! :D

Fleur, Kiskolbi: csuda aranyosak a gyerkőcök!!! :D

Miléna: tudom miről beszélsz... Jobbulást Zétikének!!!

Juba: nagyon csini vagy az esküvői képeken!!! És egyáltalán NEM voltál kövér!!! :D :D :D

Voltunk a pulmotológusnál. Szerinte akkora probléma azért nincs, de ki kell vizsgálni, hogy mitől beteg ennyit!
Úgyhogy pénteken vérvétel+röntgen, aztán majd meglátjuk!
Egyébként VikDant egyáltalán nem vikseli meg a dolog!
Úgyhogy Dettyk, nem fertőző, ha gondolod jöhettek!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok, mi ma egész délután kint voltunk:-) Bárcsak minden nap ilyen lehetne....

Juba, nagyon jól néztél ki, messze vagy te még a kövértől!
Ancsi nagyon cukik a csajok:-) és a konyha is :-)
Móni Cica gyönyörű kislány:-)
Fleur Lillád is nagyon édes és nagy ügyes.

Sikerült megvennem a Graco babakocsit 13000 ést a teszveszen, biztosan sokat fogjuk ezt is használni.

Heni
KépKép
heni81

Heni81, ügyes vagy, nagyon jó áron sikerült venned :D !

Timi26, jó hír!! :D De a vérvétel és rtg nem hangzik túl jól :cry: . Majd szólok, ha már apa tutira mondja, hogy megyünk :roll: :wink: .

Viranka, reméljük, nem lesz Bálint himlős... :cry: . Mennyit aludt a babakocsiban?!?!?! :shock: :D

Juba, nagyon jól néztek ki, és tööööök jó a ruhád!!! :D

Regi, micsoda méretek :shock: :lol: ! Gratulálunk!!
Fülit nekünk is a kórházban kellett volna, sőőőt, én sem ragszkodtam hozzá, de kaptunk bébifülit rokonoktól...így alakult...és Panka felpöndörödő fülcimpákkal született :lol: , mostmár viszonylag lekonyult :roll: . 2-3 percig sírt, remélem, nem fog begyulladni... :roll:
Megpróbáltam, ezt sikerült kihozni belőle:

Kép Kép

Fleur, Kolbi , a tali képektől le vagyok nyűgözve... :D ! Még ilyen harmóniát... :D ! Csodaszépek!!!
dettyk

Megyek fürdetni, és ágyba dugni mindkét gyerkőcöt (apa meccsen van :evil: ), és ha nem alszom el a Barátok köztön (bár most nagyon izgi :D ), akkor még jövök 9 után...ha nem, jóccakát mindenkinek! :D
dettyk

Dettyk!

Jól áll pankának a fülcsi :) :)
Aludni: kb.11-16 ig :) de most is azt csinálja :)

Timi!
Kíváncsi vagyok az eredményekre.De legalább ez a doki utána akar járni a betegségek okainak :) végre :)

Szép estét,Irináéknak holnapra+++++++++++++++++++++++++

holnap lehet h. 3 gyerekes leszek(apuka lázasdik :evil: )

KépKép
viranka

Sziasztok!

ÁÁÁ, képtelenség visszaolvasni benneteket!

Rengeteget írtatok!

Minden baba GYÖNYÖRŰŰŰŰ!

BOLDOG HÓNAPFORDULÓT!

Betegeknek gyógyulást!

Ne haragudjatok, hogy név szerint nem sorollak fel benneteket, nem szeretnék kihagyni senkit.

Velünk minden rendben van. Marci továbbra is nagyon jó kisfiú! Imádom!
Apukájával már volt bent "dolgozni" is, az is tetszett neki.

Dobok fel néhány képet, aztán megyek tanulni, 2 hét múlva vizsga és még azt sem tudom hol van az iskola. :oops:

Kép Kép
Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Halihó!

Jól lemaradtam tegnap.
A hófordulósoknak sok boldogságot! Ildike, Marci, Jázmin, Raina nőjetek, gyarapodjatok, ahogyan eddig is tettétek! Örvendeztessétek meg szüleiteket sok-sok mosollyal, vidámsággal!

Kép

Regi! Szerintem is, ha éhes lenne, nem aludna vissza. A pukik Albertnél is rendszerint az ébredéskor jönnek. Ő már régen nem kapja az Infacolt, azzal sem volt jobb a helyzet. Én magam sem tudom, hogy mi az oka a sok ébredésnek. Vacakocska is visszaalszik, csak egy kicsit ciciznie kell. :lol: Bocsi, de jót nevettem a képen. :oops: Nagyon aranyos! Albert is hasonlót csinál, csak közben azt is mondja: brrrrr. :lol: Jól néztem ki utána. :lol:

Nektarin! Gratulálok a fogacskához!

Timi! Örülök, hogy jobban vagy! Miért váltottatok orvost, ha a Rebekáé jó volt?

Irina! Én meg azért pironkodok, mert valszínűleg félreérthető voltam. A munka nagy részét böllér végzi, ezért megy is minden, mint a karikacsapás. Ötkor kezdődött, de 10-re már készen is voltunk. Csak némi mosogatás, illetve a husik elpakolása maradt hátra. Én meg tényleg csak a reggelit csináltam, teát kínálgattam, hoztam, vittem a dolgokat, kóstolgattam.
Ádinak meg gyönyörű a mosolya.

Sense! Jó kis méretei vannak Botondnak. :lol: :lol:

Kiskolbi!De jó, de jó! Máté biztosan az apukája nyomdokaiba akar érni. Azért tornázik, mozog annyira. :lol: Cukkancs lehet!

Granda! Majdnem dobtam egy hátast a szék láttán. Honnan szerzed Te ezeket a dolgokat? :shock: Nagyon jóóóó!

Édes zsíroskenyér! Micsoda etetőszékek és árak!!!!
dmaggie

Pankának szép a fülbevalója!!! :D
Marcika meg tündéri kispasi! :D
Viranka! Apának jobbulást!!! :(

Szeli fél 4-kor ébredt a délutáni alvásból (5 helyett), de nem akartam már utsó két etetés között megint letenni, így most ki is dőlt (egyébként fél 9 - 9 körül szokott feküdni). :D

Jaj! Olyan aranyos volt délután. Eddig nem nagyon fogadta el a vizet, így nem is eröltettem. :oops: De most elkezdtem neki adni, mert muszáj innia, ha mást is fog enni, nem csak tápszert. Első napokban fintorgott, aztán vigyorgott az etetőcumival a szájában :shock: , de nem nagyon kortyolt. Erre ma megfogta a cumisüveget és egyedül itta a vizet. :shock: Csak lestem. Lefotóztam, holnap feldobom. :D
Ja! És annyira bámult engem hason fekve, mikor a játóka mellett állva magyaráztam Apának, hogy átbillent hanyatt fekvésbe! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Timi! Kívánom, hogy hozzon eredményt gyorsan a gyógykezelés! ++++++++++

Regi! Mire valók a barátok, ha nem erre?

Kaqk! Nagyon jó dolgokat választottatok! (kocsi, etetőszék) Én is észrevettem, hogy passzolnak. :wink: :lol: Emma a nagy szemeivel annyira drága! Gyönyörű. Remélem, egyszer életben is láthatom!

Silka! Te Drága, ez "jól" sikerült!
:( Borzasztó lehet! Lizi úgy ül az etetőszékben, mintha trónon ülne. Édes. :lol:

Anitja! Noel hozza a formáját! Csudaszép! Nagyon szeretem a kis "figyelmeztetéseidet" :lol: Puszi érte!

Sába királynője meg teljesen elvarázsolt!

Majd később folytatom, ébredés és nyöszmögés van!
dmaggie

Na, volt 5 percem és visszaolvastam. Ezek az etetőszékek!!! Húú...
Ilyen nekünk nem lesz. Így is van annyi kiadás. Karácsonyra vettünk asztalra rögzíthetőt (Peg Perego) 5500 Ft-ért. Ezt tudjuk vinni mindenhova, kis helyen elfér és masszív is. Na nem beszélve arról, hogy helytakarékos a konyhánk mérete miatt.

Babakocsi: ezt is még csak 5 hónapja használjuk, már egyből újat kellene venni? Na ne már!!!

Lehet ebben nem egyezek a többséggel... akkor bocsánat!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Asszem én el is köszönök, bár Apa még nincs itthon... (visszament a melóhelyre) :( De én kidöglök a TV elé, kipurcantam.

Jó éjt Mindenkinek!

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26!

Gyógyulást VikDan-nak! Ha tudjátok a baját akkor tudjátok kezelni is. Remélem gyorsan túl lesztek rajta!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Nnna, egyedül vagyok?
Jajj ne! Most van időm egy kicsit dumálni erre mindenki fürdet/szoptat/altat/pihen?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Hát, jó, meggyőztetek... akkor megyek tanulni!
A francba! :? :? :?

Jó éjszakát!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó! Én se cserélek babakocsit!!! :D (egyelőre :oops: :wink: ) Na, de komolyan, tényleg nem tervezem!

Pussz!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Csak nem tudok elszakadni. :? :lol:
Szóval itt a kép, amin Szeli issza a vizet! :D
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Anikó!

Én sem veszek bkocsit :) Maradt Míra után(vele 5 fogyasztottam el :oops: )

Regi!
De édes lehetett Szeli :)

még csak most fogunk fürdetni menni :)
Robi remeg mint a kocsonya de még kimegy egy cigit elszívni :evil: :evil: úgy utálom ilyenkor

KépKép
viranka

Jöttem, mert apa altat, ugyani 35 perc cicizéstől sem aludt be Ádi, és akkor én már tehetetlen vagyok... ráadásul egész késő délután szegénykém a fogával szenvedett, és már ölben sem volt jó, csak ha állva tartottam és hintáztattam, úgyhogy a derekam kész.

Regi: örülök, hogy a katicás szék lett a nyerő, nagyon tuti!

Nektarin: Robi egy cukorfalat! Még sírósan is! ;-) A konyhád nagyon klassz!

l. móni: őszintén sajnálom, hogy rossz hírt kaptál! Írj, ha tudunk vigasztalni, segíteni valamiben!
Annyira szép lányod van, hogy nem is igaz! :-)

Silka: jó ég, nagyon leégtél, Te szegény! Gyors regenerálódást, és remélem, a hányinger már elmúlt!

Ancsi: hú, mekkorák már a szépséges lányaid!!!
Imádom a konyhádat, ezek a színek, remek párosítás, és a mozaikcsempe nagy kedvencem. Biztos az lesz egyszer a saját lakásomban is!

Fleur: szuperek a fotók a babataliról, és ahogy egymáshoz mászik a két baba, irtó édesek!

Viranka: köszi, aranyos vagy! Próbálok pozitív lenni, de nem igazán megy, nagyon aggaszt, hogy nem tudunk ettől a nyavalyától megszabadulni, hogy esetleg (valószínűleg) megint egy altatásos beavatkozás jön, aztán az után, ki tudja, mi... egy sima oltástól... eddig az tartotta bennem a lelket, hogy na jó, egy kis műtét, aztán ápolgatjuk, és minden rendbe jön. És akkor még a hülye paragondolataimról nem is szólva, sírhatnékom támad. De próbálom megacélozni magam. Pusszantás a lelki támogatásért!

Juba: szerintem nagyon szép voltál ebben a remek lila kosztümben (jól illik a szép arcodhoz, hajszínedhez). A lila amúgy is az egyik legszebb szín, imádom.

Timi26: szorítok Vikdaninak és persze Neked, ne legyen semmi baj!

Dettyk: jaj, de nagyon gyönyörű ez a kislány! ;-))

Aniko80: fú, már milyen nagy fiú Marcika! Ugye teljesen rendbejött?

Dmaggie: drága, gondoltam, hogy nem Te vagy/voltál a böllér! ;-))))) A disznótorban én a sokszor jó hangulat mellett a friss disznópecsenyét imádtam, jaj, de jó is az. Amúgy nem szerettem a disznótort, gyerekként a malacvisítás, pörkölés, bélmosás kicsit kiborított.

Regi: ennek a csodaszép Szelinek a bőréhez és a hajához telitalálat a fehér-rózsaszín kombináció!

KÖSZÖNÖM [color=orange]MINDENKINEK, AKI HOLNAP SZORÍT NEKÜNK![/color]

Kép
Kép
irina

Irina!Nagyon drukkolok nektek holnapra!!!!!!!!!Remélem minden a legnagyobb rendben lesz és nem kell újjabb beavatkozás!!!
Amint tudsz kérlék írd meg,hogy mi volt!!

Köszi csajok a dicsiket :oops:

Pankesznek csuda jól áll a fülbevaló!!!bertusnak kicsit kiáll a füle(apjától örökölte)kivi vagyok majd ,hogy mutat majd vele?! :lol: 8)

Szelike nagyon ügyes és milyen édi!!!!!!!!!

KépKép
juba

Hát ahogy hallom, Ádi nem nagyon akar elaludni... :?

Kép
Kép
irina

Juba, köszi szépen! :)

Kép
Kép
irina

Szia Irina!

Igen, köszönöm, Marci pocija rendben van.
Sajnálom, hogy Ádi nem alszik el egykönnyen, de ahogy nőnek úgy változnak!
Holnapra megy a drukk!!!!!

Regi!

Szeli gyönyörűűű!!! Milyen ügyes nagylány!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Éljen a féléves VikDani és az öthónapos Bogi!

Kép

Gremesi! Zsófibeszéd szuper! :lol: :lol: :lol:

Irina! Nagyon megértelek, de én bízom abban, hogy nem kell újra megoperálni a kis Drágát!

Regi! Négykézlábazás! Azta, milyen erős nagylány! :lol: A katicás etetőszék meg kiiiiiiiráááály! Nagyon el van találva!

Nektarin! Nagyon jók a képek! Micsoda átható tekintet! Kész férfi már ez a gyerek! Jaj a lányoknak!

Móni! Állni? :?: Lehet, hamarosan sikerül is. Dávid annak idején alig múlt hathónapos, amikor felállt, attól kezdve nem volt megállás. Istenem, de szép ez a lány is! A közös kép a kedvencem, nagyon meghitten bújtok össze. Szerintem nagyon hasonlít Rád Cica! :lol:

Jaj, már megint.
dmaggie

Viranka, még vmi: nagyon drukkolok, hogy Bálint ne legyen bárányhimlős! Mennyi a lappangási szakasz?
Cigi: hát az nehéz ügy, tapasztalatból tudom... még most is álmodok vele sokszor (apám szerint még ő is, holott már 30 éve leszokott). Azt utáltam a legjobban, amikor láncdohányzás után kb. olyan szaga volt az ujjaimnak, mint egy vasgyári munkásnak az egész napi meló után. Brrrr. :oops:

Kép
Kép
irina

Maggie: köszönöm -- a remény hal meg utoljára... :)

Gremesi: aztán mindig beszámolni Zsófika MINDEN új dolgáról! Napi egyszer legalább! 8)

Na, ilyen se volt már 4 hónapja: Ádi cumival aludt el... :shock: Jobb ötlet híjján vetettük be (ismét).

Kép
Kép
irina

Irina hogy altattok?

Anikó én azért veszek új kocsit, mert ami van 1000kg és nem tudok egyedül még sétálni sem menni:-(
Télen nagyon nagy szolgálatott tett, mert 3 órákat aludt benne a gyerek minden nap a teraszon.

Viranka 5 babakocsi?

Regi nagyon ari Szeli az üveggel? Forralt vizet adsz neki? Vagy babavizet?

Képzeljétek az én fiam ma kapott egy kis husit is ( husleves formájában cumisüvegből) izlett neki:-)

Heni
KépKép
heni81

Vrianka!Bálintnak is mennek a drukkok!!!Csak nem kapta el a bárányhimlőt!!!!

Cigi:Én terhességem alatt szinte minden éjjel arról álmodtam,hogy szivom ezerrel :oops: pedig már vagy öt éve nem gyújtottam rá!!

KépKép
juba

Itt vagyok.... Huhh.... Nagyon mozgalmas napunk volt, mőst ültem le először.

Az összes baba gyömöszölnivaló kis drágaság!!!!!!!!

lmóni! Cica annyira szép. Nekem Ő olyan angyali szépségű. És négykézlábazik.... Az iggen! :D
És majdnem felállt? :shock: :lol:

Képzeld, ma licitáltam egy piros aprókockás kis kabátra. Megadtam egy maximumot, és jól túllicitáltak. Az eladó jól járt, mert 650 Ft helyett 2400 Ft-ért vitték el.
Nem baj, van szép kék kabink. :)

Viranka! Jobbulást a Zuradnak!!!!!! +++++++++
Rég raktam képet Zsófiról? Én meg mindig visszafogom magam, hogy ne tegyek fel - szerintem - túl sok képet. :oops:

Regi! Tényleg nagyon klassz a katicás etetőszék! És Szeli mennyire ügyesen fogja a cumisüveget....

Juba! Szépek voltatok az esküvőn! Az a lila kosztüm meg nagyon csinos! It is látszik, hogy Bertus tiszta Anyja!

Kaqk! Nálunk új rendszer van, amit Zsofka alakított ki. Ugye Emmácskával azonos volt az ütemezés.
f7-7-kor eszik, majd 4 óra múlva jön a következő szopi. Utána az evések kb. 3,5 óránként vannak. Kivéve az utolsó, mert bár mi van, f8-kor fürcsi, n9-ig alszik.

És ami a változás még, az első alvása 1 óra (30 perc helyett), majd alszik 2x30 percet, és a két utolsó szopi között nem alszik.
Én meg főzök, háztartás, stb....

Csoda, hogy alig jutok ide? :)

Anitja! Nolka milyen elégedetten kuksol ki a babakocsiból! Ügyesen vásároltál!

Anikó! Lehet, hogy én sem veszek új babakocsit. Ami van, azzal csak az a bajom, hogy nehéz. A másik meg nem bolygós, de hát meg lehet szokni.
Apa is azt mondta, minek újat venni.

Minitali: Zsófinak meg sem merem mutatni a képeket! Óvom a csalódástól! :cry: ( :wink: )

Timi26! Hogy vagytok? Milyen sok csecsemőbetegség van, amit (remélhetőleg) kinőnek. Zsófi is a szemével, VikDan ezzel az asztmás betegséggel, bőrérzékenység...
+++++++++++++++++++

Zsófi ma pár pillanatra négykézlábra állt. Persze a meztelenkedés közben. Annyira édes, ahogy nyög ezerrel, hogy felnyomja magát.

Amúgy ma teljesen "bepörgött". Meztelenül - persze - körbe forgott az ágyon hasról hátra, meg hasra, meg hátra... így haladt.

És áttörés mutatkozik, ugyanis a sütőtökös csirke bábikaját felturbóztam párolt almával. Nem rajongott érte, de nem is akarta kiköpni, és az arca sem torzult. LEgalább 6 kanállal evett.
Fognak menni ezek a zőccségek. :)

Képzeljétek, anyukám ma mondta, hogy 9 hónaposan bilibe kakiltam, és mindig szóltam, ha kellett. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Már be is számoltam! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

No én lépek mert ki tudja éjjel megin hányszor kelünk...

Jó éjt!

KépKép
juba

Heni! Miért nem tudsz egyedül sétálni menni?

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni!
Aha :) kezdtük ami most van mózeskosaras,+volt még amiről du. képet tettem fel.Aztán kaptunk egy könnyű mobilis kocsit(amit nem találok)+2 esernyőkocsi :) ebből az egyiket teszveszen vettem csak sajna 2-3 hónap múlva kitörtem a kerekét :oops:

Irina!
14-21 nap a lappangási ideje.Akkor kezd fertőzni amikor kijönnek a pöttyök.Míra 14-én kezdte jövő hét csütörtökön jár le a "karantén" :)
cigivel én is álmodom néha :)

kikapcs,mert apukára is vigyáznom kel éjjel :) kérdeztem mit tegyek vele ha lázas?nyomjak fel neki is egy germicid kúpot :lol: :lol: kicsit gonoszkodtam vele :oops:
jó éjt :)

KépKép
viranka

Még valami. Az IKEA-ban, valamint az elmúlt két napban, mióta nem kell agyonöltöztetni Zsófit, látszik belőle valami, nem csak a pofija, és fent van, magyaráz, a boltban, a zöldségesnél, a liftben, a pénztárnál gratulálnak nekem, és agyondicsérik, hogy mennyire szép baba! Én meg mondom neki, hogy mosolyogjon, mert illik megköszönni a bókokat. És mosolyog!
Jaj, nekem ez akkora boldogság és büszkeség! :oops: :oops: :oops:
Izé.... hát tudjátok milyen az, ha az ember babáját dicsérik... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese a lépcsők miatt :cry:

Heni
KépKép
heni81

Köszönöm a Gréti dicséreteket. :oops: :lol: (nagyon büszke vagyok ám rá :wink: )

Regi Tévét néztünk összebújva apa meg csinált egy orvfotót. :lol: Azóta ez a kedvenc képe :lol: Szelina nagyon cuki a cumisüvegével :lol:

Juba Nagyon szép voltál az esküvődön. Ja, jut eszembe. Hol vannak a fölös kilóid ami miatt nem voltál hajlandó felvenni fehér ruhát? Merthogy én nem látom :shock: :roll: :lol:

Irina Szerintem Ádó azért aludt most el ennyire nehezen mert érzi a feszültségeteket a holnapi nap miatt. Nagyon szorítok nektek és sokat gondolok rátok.

Anikó Én azért veszek babakocsit mert eddig nem vettem. A barátnőméktől kaptuk kölcsön a jelenlegit de ezt most vissza kell adnunk mert május végén fog megszületni a második gyermeke :lol: :lol: :lol:

MaggieÉn is voltam már disznóvágáson, ne becsüld le a szerepedet. Átkozottul ki lehet ám fáradni a lóti-futiban. Ráadásul te már hónapok óta nem alszod ki magad.

Lányok mi legyen a talival? Viranka Bálintkájának még van 2 hete lappangani akkor jó lenne-e esetleg a március 29-30.-ai hétvége? Azért kérdem mert ha játszóházba megyünk akkor azt meg is kell ám beszélni :roll: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

lmóni! Szerintem várjunk még egy kicsit. VikDan is beteg... Szerintem térjünk erre vissza a jövő héten. Amúgy én már nagyon várom!
Aki vidéken lakik azok tudnak jönni????

Kép
Kép
Kép
gremese

MesiMilyen a kék kabátka? Megmutatod?
Naná, hogy tudjuk milyen az büszkének lenni :oops: :oops: :oops: és joggal vagy az Zsófikára :lol:

Heni Ez a greco amit vettél milyen?

KépKép
Kép Kép
l.móni

lmóni! Mindjárt megkeresem a képet.

Kép
Kép
Kép
gremese

Már kifizettem, most csak várom, hogy meggyöjjön! :D

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Nektarin Ne haragudj de ez egy nyilvános fórum ide nem szívesen írom le. Azonkívül itt az örömöket osztjuk meg egymással és nem szeretném elrontani a hangolatot :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi Ez nagyon szuper :lol: :lol: Nagyon csinos lesz benne Zsófika. Olyan csajos
:wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gremese, I.Móni: nálunk jövő héten lesznek eredmények, annak függvényében kapunk kezelést, ha minden jól megy akkor március végén már teljesen taliképesek leszünk!!!
(Most is mehetnénk, de kicsit nehhéz a porszívó!!! :lol: )

Anikó: milyen szép pofija van Marcikának!!! Mi meg azért veszünk új babakocsit, mert a régi Rebekáé volt és már neki sem jött be ülő pozícióban! Sehogysem látott ki belőle! Meg nehéz is, sok helyet foglal a kocsiban meg... :D

Szelike cumisüveges képéről jutott eszembe! Ugyanolyan a mi teás cumisüvegünk is! Tegnap játék közben észrevette VikDan és nyúlt érte. Odaadtam szépen a kezébe és addig ügyeskedett míg betalált a szájába! Ivott rendesen belőle, aztán meg kivette és letette! Én meg csak lestem... :shock:
Egyébként haláli a kiscsávó! Olyan sajtkukac, nem bír meglenni egyhelyben! Már pelenkázni is húzós állandóan fordulna!!! Mi lesz később?? :shock:

Kép
Kép
timi26

lmóni! Igazad van, ha nem akarod, nem írod le. De ha szeretnéd kiönteni a szíved, ott a g-mail...
Minden esetre így "látatlanban is" sok erőt kívánok Neked! +++

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?