A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Én passzolok, pedig Imrés vagyok.. :?

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Bambi!
Köszönöm, jól vagyok. :D És megint egy csomó édeset ettem ma, :o Honnan tudtad? :lol:

Zsuzsa!
Grat. a jó eredményekhez! :)

Nono!
Sajnálom, hogy ilyen éjszakád volt. :( Jó, hogy beszéltél a dokival, így megnyugodtál egy kicsit. Nem látom jól a vonalzódon, hogy pontosan mennyi van még hátra, de úgy tűnik, nem kellene még a jósló fájásoknak jönni. :roll: Vagy ez ilyen hamar is elkezdődhet? :roll: Pihenj, amennyit csak tudsz.

Katavirág!
Köszi a dícséretet. :wink:

Mary!
Nálunk sem néz vizeletet a védőnő, de a doki minden hónapban küldet. Szerintem nem nagy a vérnyomásod, lehet, hogy csak többet kéne pihenned, de azért legalább telefonon beszélj a dokival.

Mezsó!
Örülök, hogy kaptok lakást. Mi is "így jártunk" decemberben. :D

Atizka!
Csodás dolog ilyen ajándékokat kapni.
De ha még jó lenne valami, akkor szerintem ne itt zárójelben írd le, hanem ott kell kiabálni, ahonnan jöhet is a segítség. :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci! Szerintem a férjem szülinapomra azt akar venni, de egy kasszán vagyunk, így ennyit most szerintem nem kéne kiadni. Először azt szeretném,ha a baba dolgai lennének meg, utána jöhet a többi. Amúgy meg egy kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy miért éppen a drága Aventre fáj a szivem, amikor sokkal olcsóbban is meg lehetne úszni... De nem akarok ám panaszkodni. Május még odébb van, szépen lassan meglesz minden.

Kiscica, azért köszi a reagálást, akkor már ketten nem tudjuk...

KépKép
KépKép
atizka

Sziasztok!

Megjöttem én is, sétáltunk délután barátnőmmel (ő is terhes, 16. hétben van), és fagyiztunk is. Hihetetlen, hogy februárban ilyen idő van. Szerintem emiatt is van ennyi nyűgünk mostanság.

Védőnő nekem is néz vizeletet minden alkalommal, azaz min. 4 hetente.

Kép
gabo001

Kiscica!
Nekem nem furdult még be a baba, haránt fekszik. Zsuzsófinak lett fejvégű. De ennyi név között nem baj, ha tévesztesz.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Jányok..asszonyok :D

sztetek érdemes apával terhestornára járni????
pénteken indul a szüléselőkészitő és az előadások elött mindig egy óra a torna..ez választható..és pl apa nem nagyon rajong érte..és tényleg csak akkor akarom kitenni ennek meg magamat is ha érdemes..
van aki járt? vélemények? minden vélemény érdekel..s.o.s. gyorsan kell döntsek..
az előadásokra mindenképp megyünk..de a tornát nem tudom..
Vendég

Zsuzsa
Bocsi, akkor vmit elgondoltam. :oops:
Most megint látszik, h mennyien vagyunk, csak ez meg pont a ló túlsó oldala. :lol:

Gabo
Fagyi..
Júj, azt most nagyon meg tudnék enni pár gomboccal.
Remélem ma este nem lesz olyan kínzásos finomságfeltevős képáradat, mint tegnap :P !!

Atiz
Próbáld meg felhívni a kórházat, hátha ott tudnak segíteni.

Kép

kisscica80

Sziasztok Csajok!

Én hazajöttem ma délben a melóhelyről, azóta fekszem. Nem vagyok topon igazán, nem görcsölök, de néha picikét fáj itt-ott, viszont a hasam tök puha. Remélem hogy csak a melegfront visel meg, meg hogy nem pihentem ki magam mostanában, úgyhogy most itthon maradok pár napot feküdni.

Gumimaci, mégnem tudom mikor megyek szemészetre, a héten felhívom a Pérefyt és megkérdezem egyrészt hogy beutakó kell-e (gondolom igen), másrészt meg időpontot kérek, mert tudom hogy a szemészeten általában baromi sokan vannak.

Szofi nagyon édes a hugid kislánya! :)

Lituka nagyon irigyellek az energiáért.... Én teljesen fossh vagyok. Ha túl soknak érzed, amúgy virtuálisan adhatnál belőle egy picikét :wink:

Nici nem olyan nagy teher ám kerülgetni a babakocsit :lol: :lol: Én tök élvezem hogy mindig belebotlok, nekünk a váz a fogas alá van betámasztva, a többi része meg a ksiágy alatt van. Felkelek és azonnal azt látom, tök jó :D

Mary megmondom őszintén én a helyedben (bár tudom hogy borzasztóan szeretnétek már készen lenni a házzal és költözni) nagyon óvatos lennék... Csajszi, lassan 31 hetesek lesztek, nehogy baj legyen!!!!

Zsuzsa gratula a jó UH eredményekkhez, azért remélem befordul a babó!

Nono na ez most baromi rosszul esett..... :( Ettől félek én is 2 napja, nem tudok miért.... Kitartást, remélem nem lesz semmi gond mostmár!!!!

Közben itt erre a hírre annyira megijedtem, hogy felhívtam a dokimat, azt mondta maradjak itthon most pár napot pihenni, feküdni, és 2x1 magnézium. Habármi van, hívjam azonnal. Egyébként egyből azt kérdezte hogy "megerőltett magát?" hát igen...... vissza kell vennem, azt hiszem erőltetni fogom az itthonról dolgozást.

Mezsó gratulálok a lakáshoz!!! Bár bevallom a költözés miatt nem irigyellek. Annyira utálok kötlözni :lol: Pedig aztán összeszámolnám hányszor cuccoltam én már életemben...

Zsuzsófi Neked is gratulálok, és örülök hogy befordult a babó!

Kép Kép
szõlõ

Atiz
Én még sosem voltam, de szerintem oda nem szoktak vinni apukákat.
De biztosan jó dolog, mert nagyban segít a szülésnél majd.
Én is mennék, meg csinálnám itthon is, de most nem szabad! :?
Zorrónét kéne kifaggatni, ő jártasabb a benti dolgokban.

Kép

kisscica80

Szőlő
Jobb félni mint megijedni, jól teszed, ha most pihensz pár napot. Utána majd újult erővel mehetsz vissza melózni. NEked mennyi van még hátra a melóhelyen??

Kép

kisscica80

Gabo, fagyiiii...... :roll: jaj de megenném most!!!!

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Itt egy áprilisi tábla, talán Bambi hiányolta :)
(felületes olvasás - sorry :D)

Kép

Akinek van változás vagy új info, küldje priviben :)

Én április 5-én óhajtok befoglalni egy 2 ágyas szobában egy helyet .. ::lol: Valaki még esetleg? :D :D
Én azon vagyok, hogy addig bent maradjon a kisasszony :) ;)

Kép
szösszenet

Kiscica, max hűsvétig, de az nagyon max. Majd ha megyek megint melóba (sztem jövő hét), akkor megbeszélem ott a többiekkel hogy hogy legyen.

azért megnyugodtam így hogy beszéltem a dokival.

Kép Kép
szõlõ

Úgy látom Klarka ha minden jól megy, már otthon fog babázni ..
Zorroné és Bambi esélyes :)
Én bármelyikötökkel bevállalok egy 2 ágyas szobát :) :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Kiscica!
A terhestornát Lituka kérdezte, de gondolom ő is olvassa. Az előadást meg megkérdeztem egy ismerős kismamától, ő úgy tudja 6-kor kezdődik, vagyis már úgy néz ki erről is lemaradok :(

Lituka! Szerintem a terhestorna jó dolog, apával meg még jobb, de ha nem akar menni, akkor ne erőltesd. Esetleg arra próbáld rávenni, hogy vigyen el, nézze meg ő is, és utána döntsön. Én is mentem volna, de engem az orvos eltiltott.

KépKép
KépKép
atizka

Szőlő - Jól teszed, hogy pihensz!! Ha nem muszáj, ne nagyon dolgozz .. ha megy otthonról, az a legszuperebb ;) :)

Kép
szösszenet

Szőlő! Na igen én is imádom a fagyit, pláne mostanában! De itthon is van egy dobozzal a mélyhűtőben! Így bármikor elő tudja kapni az ember, nem kell cukiba menni!! :D De most olyan fini vaníliás - csokis csavartat ettem!
Vigyázz te is nagyon! Már én is többször írtam, hogy én pl. nem bírnék már dolgozni, pedig hála isten egész jó erőben vagyok, és feküdnöm sem kell még. De mégis, azért melózni tök más! Felkelni korán, utazni, ülni, na meg a stressz... én már tuti nem dolgoznék a 30. hét után. Senki nem köszöni meg. A baba meg a legfontosabb. (nem az ügyfelek, főnök...stb) Pl. délután tök jólesik egyet pihizni! A babára is jobban oda tud az ember figyelni, ha már otthon van. Olyan jó ráhangolódni, kommunikálni vele! Tudom, tudom a pénz. (bár én 10 ezerrel kapok csak kevesebb tp.) De ezeket az időket az ember csak most élheti át, ebbe a pár hétben. Max. még 1-2szer ha vállal babát.

Kép
gabo001

Áh, leütöm magam :oops: :twisted:

Össze-vissza írok mindent.
Ne haragudjatok. :lol:

Atiz, Litu
Nekem Ti olyan egyformák vagytok, nem tom miért, ne kérdezzétek. :lol:

Kép

kisscica80

Szösz
Mi akarunk április 5én szülni, mert akkor kell menni esküvőre, és nem szeressük annyira a párocskát, de családtag így muszáj.
Elterveztük, h aznap megyünk, vicces lenne ha összejönne :lol: .

Kép

kisscica80

nuska, oké, írok oda a hordozós fórumra. :)

Most csak olvastam, írni nincs időm, kismajmocskám itt rágja a lábam. :lol:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Gabo, én azért nem mentem még el táppénzre, mert már nagyon kímélnek melóhelyen. Stressz nem ér, a munkámat már átvette az utódom, még neki segítgetek, meg ezt-azt csinálok, de nem is vagyok ott 8 órát csak kevesebbet. De egyértelmű hogy a baba mindennél fontosabb, úgyhogy mostmár én is visszaveszek.

Kép Kép
szõlõ

Szofi Neked is köszönöm…Édes a kiscsajszi!

Mary
a 3kg nagyon sok. Ne várj 10-ig szerintem. Csatlakozva az előttem szólokhoz. És igenis ki kell követelni a vizelet nézést. Alapból nekem sem kell, a védőnőnél nincs tesztcsík, de a kórházban meg kell csinálniuk! Pláne, hogy a vizesedéssel nem szabad játszani. Felpolcolt lábbal pihenj!

Csengés képek tüneményesek!

Zorróné Voltam a Bricostore-ban, de nálunk csak disney matrciák voltak, potom 5000 körüliért. Nagyon kiabált, de otthagytam.

Minden elismerésem a dolgozóknak, én már a járástól is kész vagyok. Hát még BKV-zni, ahol olyan készségesen átadják a helyet, és előzékenyek az emberek. :?

Zsuzsa
értem :) na majd csütörtökön jól elbeszélgetek én a Zitával. Valahogy barátkozni kell. Szerinted ő fog vért venni tőlem, nem Erzsike? mert őt kell keresnem hajnalban a cukros lötyi ivással. Vagy csak segít? :roll:
Még a szülésznőmet is hívom, hogy tudja mi van velem.

Nono jaj, ez ijesztő. Még jó, hogy tudod mi a fájás és fájás között a különbség. Kitartás, a sírás könnyít, de utána VIGYORGÁS ezerrel!

Lituka ha olyan beállítottságú a párod , miért ne! Csak segít. Csak ne erőltesd szerintem, mert ellenkezőjére fordulhat.

Szőlő
Semmi baj nincsen, csak a hajnali 4es kelés nem kismamás elfoglaltság.

Kép
téjé

Csajok,
köszi az aggódó szavakat. Természetesen nem szándékozom a munkából szülni menni. Ha Lili nem siet, akkor kereken 1 hónapom lesz felkészülni a szülésre és a babázásra. Lili, egyébként ha úgy érzi, hogy hanyagolom mindig jelentkezik, csak úgy hullámzik ilyenkor a hasam :)

Szofi,
nagyon édes a picur :) Annyira jó ilyen elégedett babákat látni :)
Babóid méreteihez gratula :)

Zsuzsa,
örülök, hogy nálatok is minden rendben. Tényleg jó lehet, hogy már várnak a kórházban :) Én még csak a vérvételen jártam. De majd 4-én mindent bepótolok. Te jössz jövő héten szülésfelkészítőre?

Mary,
Kíméld magad. Tudom, hogy már nagyon szeretnél költözni, de az egészséged és a babád egészsége mindennél fontosabb!

Mezsó,
Vizeletet nekem sem nézett még sose a védőnőm. Ill. egyszer kaptam beutalót, amikor Lili szívverésével probléma volt.
Örülök, hogy már jobb a kedved :)

Szőlő,
jobbulást!!!

Fagyi.. nekem mostanában minden nap vesz egyet apa, amikor értem jön a munkába :)

Kép
emi29

[quote="1bambi"]M írta:1bambiezsó,
Ez szuper hír. Nagyon jó! Szépet, jót, nagyot, csendeset, jó állapotút tessék választani. És költözni. De Te ne emelgess, pakolász. Nagyon vigyázz magadra! Tessék bevonni embereket!

Na és, hogy a nap is süt! Ez egyszerűen fantasztikus!!!

Ollem,
A vérnyomid teljesen nagy könyv szerinti, azaz tökéletes. Néha mérjed ennek ellenére és jegyezd fel őket. A pulzusodat nem méri?

1Bambi

Az a "baj"hogy nagyot nem fogunk tudni választani,mivel ezek a lakások 1szoba+konyha+fürdőszobások,tehát garzonok tulajdonképpen,de végre csak a miénk,és külön élhetünk végre mindenkitől. :D Óóóó be vannak vonva emberek,és eszem ágában sincsen emelgetni,pakolászni. :) Nem is tudnék amilyen fáradékony vagyok már egy ideje...terhelhetőségem egyenlő a nullával gyakorlatilag. :( :(

Kép

Kép
mezsó

[quote="atizka"] írta:atizka
[quote="mezsó"]M írta:mezsóegpályáztunk önkormányzati lakást,tegnap kiderült hogy megkapjuk,holnap megyünk választani,hogy melyik lakást akarjuk,és annak már miénk is a kulcsa,és akár azonnal költözhetünk.

Mezsó! Ez igazán nagyon jó, akkor ugye már a babát oda viszitek haza?

igen már oda szeretnénk haza vinni,csakhát most ahhoz gyorsnak kell legyünk,hogy kész legyen,otthonos legyen mire a baba megszületik.De terveink szerint oda visszük már. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Judit!
Volt már olyan eset is, amikor a Zita, ill. aki éppen ott van vette le a vért és nem az Erzsike. Kb 1 hónapja is volt egy cukros kismama, akinek ott vették le vért és nézték meg a vizeletet, vérnyomást.

Emi!
Nem hiszem, hogy megyek jövő héten, hiszen ugyanaz lesz a téma, mint amin a Judittal voltunk együtt. Engem a gyerekágyas előadás érdekelt volna, de annak az időpontja egyenlőre nincs feltüntetve. Valamint 10-re megyek vizsgálatra, ott 11.30-ra végzek, utána haza, ovi, suli, és már indulnom is kéne vissza. De legfeljebb leírom a kérdéseimet majd priviben nektek, és legfeljebb rákérdeztek. Ma is elfelejtettem megkérdezni a Zitát emiatt. Dehát én úgyis mindig megyek, még van időm informálódni.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Sziasztok!

MEgjöttem a Szent Imrés kismama tornáról! Nagyon jól esett! Az előadáson már nem volt kedvem maradni, egyébként mindig 6-tól van...

Bambi: én is ápr. 15 körül leszek a Szent Imrében! Legalábbis papírforma szerint... De inkább azt mondom április elejétől bármikor esélyes vagyok...

Mezsó: gratula a lakáshoz, tök jó, hogy költözhettek!

Lituka: Szent Imrében a terhes tornán nincsenek apukák, viszont minden hónapban van egy alkalom amikor papás óra van! Ilyenre még nem sikerült eljutnom, viszont a terhestornát Benivel együtt mi nagyon szoktuk élvezni! Az is jó, hogy nemcsak tornászunk, hanem a szülés során alkalmazandó légzőgyakorlatokat is mindig átvesszük...

Téjé: sajnálom, hogy nem találtak a Brico-ban zsiráfosat! Mi a soroksáriban vettük pár hete... Elég nehéz volt megtalálni, először mi is csak a Disney- mintásakat láttuk...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

kiscica: neked is köszi szépen a gratut. :wink: Ááá nem megy ez ilyen gyorsan,még február eleje volt mikor beadtuk a pályázatot,tehát 1 hónap telt el mire el is bírálták.Hát majd igyekszem itt a sűrgés forgásban viszonylag sűrűn erre járni és csepegetetni az infókat,de már előre elnézést kérek mindenkitől ha az elkövetkezendőkben nem fogom tudni az eseményeket nyomon követni...ahhoz túlságosan is pörög ez a topik... :) de azért majd írogatom mi újság. :)

Kép

Kép
mezsó

Atizka!
Azért az Aventre fáj a szíved, mert az a legjobb. Én is olyat vettem. És végülis az is a baba miatt kell. Neki fejsz majd vele tejcit. :wink:

Szőlő!
Pihenj sokat. És tényleg jobb lenne, ha már otthonról dolgoznál. Ha már van rá lehetőség...

A csokis fagyi mostanában nekem is bármikor jöhet... :lol:
A jégkrémet a mélyhűtőből annyira nem szeretem.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:26-kor.
Vendég

szőlő: igazad van,pihenj ha úgy érzed nem oké valami! :) jobb az elővigyázatosság!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

nono: 50-60-as?Azért az eléggé döbbenet... :shock: na nem rágom magam a veled történteken eléggé idegeskedhetsz ezen magadtól is!Nagyon nagyon drukkolok hogy ne legyen rosszabb a helyzet!!!

Kép

Kép
mezsó

Szőlő: ezennel küldöm neked az energiát…remélem átér :D
Tudod nagyon furi érzés..én eddig végig szédülős és fejfájós és gyengus voltam..mostmeg..mint aki ujjászületett..de mondjuk most jön majd a legnehezebb 10 hét ugyebár…szoval öröm nekem hogy picit igy is érezhetem magam :D

Nono: tényleg..kitartás..pihenj sokat..és mindenki pihenjen sokat…

Kiscica: de erre apával szoktak menni..apa támaszt nyújt..nekem ezt mondta a fővédönő hogy ez közös progi…de persze ha nem tudna jönni egyedül is megoldanám..csak nem tom érdemes e…

És köszi a reagálásokat…nem arról van szó hogy rá akarom erőltetni..az a lényeg én menjek e??
Mert én már nem vezethetek csajok..és emiatt a torna miatt minden héten kétszer kell menni 30 kmert..ugyis apa vinne..na most ha ott van akkor micsináljon..addig sétálgasson..mert utána van az előadás amire ő is kiváncsi..szóval nem tom..
Ami nekem igazán lényeges hogy én meg e fogom bánni ha estleg énis kihagyom a terhestornát….???
Vendég

Zsuzsa,

Teljesen érthető, hogy nem jössz.
Én a szülésznőmtől kaptam egy tavaszi program tervezetet. Eszerint legközelebb május 29-én lesz a gyermekágy a téma, de addigra mi már túl leszünk rajta :roll:
Ha megírod a kérdéseidet, Judittal nem felejtük el megkérdezni.

Mezsó,
nem is tudtam, hogy még lehet önkormányzati lakást igényelni. Nagyon örülök és szívből gratulálok, hogy összejött nektek!!!!

Kép
emi29

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:27-kor.
Vendég

Nono,

Nagyon sajnálom :(

Lituka,

Én a helyedben nem hagynám ki a tornát. Biztos, hogy nagyon jó!!

Kép
emi29

Köszi a válaszokat a fülbevalóra!
Nekünk megint pocsék éjszakánk volt,nem aludtunk ráadásul a párom éjszakás és olyan ideges voltam miatta is h még.Nem tudom miért de görcsbe volt a gyomrom egész éjjel a picur is rugdosott és minden neszre felébredtem.Ma elindultam suliba de visszafordultam mert nagyon rosszul lettem.Mostanában gyakran leszek rosszul sztem leesik a vércukrom de nem tudom mit csináljak.Eszek többször is és édeset is mégse jó vmi.De az eredmények alapján nincs bajom.
Pumpóka jó készülődést és maj tegyél fel képeket.
Nono és nemtom ki volt pedig velem egyidős :oops: :oops: :oops: :oops: szorítok h ne legyen baj!Minden gyanús kismamának sok pihit!!!!!!!!!!!!!!!Ha már edig eljutottunk nehogy már itt adjuk fel! :) Mindenki vigyázzon magára,a dolgozók meg vegyék tudomásul h itt az idő abbahagyni.Persze kell a pénz de nem mindenáron!
Mezsó gratulálok a lakáshoz!Ollem szép h anyukád lenyugodott de én nem adok a látszatra!Vigyázz magatokra me lehet ez csak vihar előtti csend.
Vendég

Sziasztok

Megint csak bekukk, mert apa itthon és vele kártyázom :D .

Neveket meg nem is írok, mert megint jól összekutyulok mindent :lol: .

Költözéshez: Sok erőt meg kitartást.

Dolgozóknak: Minden elismerésem, és ha bírjátok, akkor hajrá :D .

Nono: Neked kiírom, mert "egyedül" vagy! Pihizz sokat, és ne sírdogálj. :roll:

Torna: Szerintem is jó ötlet, bár írtam már, és sajnálom, h nem tudok járni, de aki bírja menjen, mert tuti tök jó :D .

NA én be is fogom, mindenkinek jó éjt!!!!

Brigi

Kép

kisscica80

Mezsó! Gratula a lakáshoz, ez szuper!!!

Nono! Nagyon sajnálom! Pihizz (már amennyit tudsz Szonja mellett) és vigyázz nagyon magatokra!!! Azért az jó, hogy nincsenek rossz előérzeteid!

Szofi! Gratula a babád méreteihez! Nem semmi lehet őket cipelni :)
És a hugod kislánya nagyon édi! :D

KépKép

KépKép
gabcika

Szőlő! Te is vigyázz magadra! Pihi...pihi...pihi :) :wink:

Zsuzsófi! Neked is gratula, szép nagy a babód és szuper, hogy bevette az irányt! :D

KépKép

KépKép
gabcika

Szössz! Írtam privit!

KépKép

KépKép
gabcika

Nono!
Én kérdeztem, hogy nem korai-e a jóslófájás? Picit megijedtem. :roll:
Örülök, hogy nincs baj, és ne fogd fel úgy, hogy potya út volt a kórházba. Jobb ez így, minthogy tényleg baj lett volna. A megérzések sem működnek mindig jól.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Én ma sokat éreztem, hogy keményedik a hasam, de utánna vagy pont akkor mindig éreztem a picuromat is. Ezek valyon olyan keményedések? :roll:

Megyek is lefeküdni, elfáradtam, és a múlt éjjel nem aludtam jól.

Jó éjt mindenkinek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nono - Este hallottam Szőlőtől, hogy volt ez a jósló-fájásos dolog, és még a kórházat is megjártad :( Sajnálom!!! Pihenj nagyon sokat, és biztosan meglesz az eredménye!

Kíváncsi lennék Virággal mi van, remélem pár nap, és jelentkezik!

Mezsó
- Szuper ez a lakás-hír :) Szépítgessétek csak :) Nem kell tökéletesnek lenni, mire jön a Baba .. csak neki legyenek meg a szükséges cuccai.

Brigi - Már én is nagyon nehezen mozgolódok :( ... itthon van energiám mindenfélére, takarítgatni, sütni .. pakolászni. De ha gyalogolni kell, az horror. Egy bevásárlás teljesen hazavág fizikálisan.
Most jöttünk meg a Tescoból de úgy lefárasztott .. és Alíz végig úgy feküdt, hogy olyan érzésem volt, mintha beszorult volna egy jó nagy légbuborék :? Öröm volt így sétálni...

Gabcika
- Megkaptam. Mi az ASKOban vettük a szekrényt .. nem volt olcsó, mivel mint már írtam 2 db-ból tettük össze. Így 40ezerre jött ki, ami szerintem drága ... de a bababútorokhoz képest még így is jó ár.

Fülbevaló: Én sem rakatok be, mert lehet mire ő odaér már nem lesz divat .. vagy pont a naturális szépség lesz a menő (tetoválás, piercing és lyukak nélküli világ) .. sosem lehet tudni.
Ha meg szeretne, úgyis kilöveti.
Egy kisgyereket nem a fülbevaló tesz széppé (szerintem :))

Téjé
- Azok a Disney matricák engem is foglalkoztatnak .. nekem az tetszett, ami olyan szivacs anyag, és ragacsos a hátulja .. egy csomagban 3-4 figura van .. vagy a "Disney Princess" (Személyes kedvenc) vagy a Mici Mackó darabok .. de én is soknak találtam az árát .. majd ha már minden meglesz, esetleg ..
Nálam amúgy ezek a dolgok mennek egy "EXTRA"-ként aposztrofált listára, amit a gépemen gyűjtök, és a családnak odaadom, ha vásárlási ingerenciájuk akadna :lol: :lol:

Nos .. ennyit bírtam visszalovasni :)

Emlékszem, láttam képeket ..
CSak CSöppkére emlékszem pontosan .. mert hát az a pocak :) Nagyon csini - óriási :)
Igazából ha ruha nélkül nézem magam, az enyém is óriási :shock: :shock:
Nem is tudom, hogyan fogok festeni így a profi képeken .. lehetetlen úgy lefotózni, hogy ne legyek akkora, mint egy ház .. egy társasház... :roll: :roll:

Kép
szösszenet

Szössz! Köszi!
Nekünk csak az anyag lenne 40 ezer, és azzal még kellene csomót melózni.. de persze az pont olyan lenne, amilyet elképzeltem.
Hát meggondolandó...

KépKép

KépKép
gabcika

Szívesen ..
Ez a bútorcsalád pont akciós (volt .. vagy lehet még az), így kb. féláron vettük meg a szekrényt..
Úgy oldottuk meg, hogy az egyiknek fordítva szereltük fel az ajtajait, így pont olyan, mintha így találták volna ki :D
Nekünk a mélység vlot a legfontosabb ... és ez csak 40cm :) ;) nem foglal nagy helyet.
Biztos szuperjót csinálnátok, ha magatok találnátok ki .. ha van időtök melózni vele, érdemesebb úgy.. Ha viszont teljes a rohanás, akkor tényleg érdemesebb készen venni (szerintem) :)

Kép
szösszenet

Nekünk is fontos hogy csak 40 cm mély legyen, mert szűkös a hely.
Ezért is jobb lenne saját kezűleg... Csak akkor döntünk a kész szekrény vásárlás mellett, ha találunk jóval olcsóbbat.. de úgy látom erre nem sok esély van.

Na megyek elteszem magam holnapra!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
gabcika

Jó reggelt!

Gondoltam feljövök és elolvasom hogy este miről maradtam le...hát nem voltatok túl aktívak!! :) Persze hogy ma napközben nem tudok jönni,estére biztosan behozhatatlan lesz a lemaradás... :oops: No mindegy...
Most csak nono-nak írnám,hogy nagyon örülök hogy nem vagy ideges,sőt nyugodt vagy! :wink: Lehet én pl nem lennék ennyire nyugodt,de ez még előnyödre válhat.Akkor pihenj amennyit csak tudsz Szonja mellett,és kitartás!!!!!

Kép

Kép
mezsó

Szép jó reggelt anyapajtik!

Én ma éjjel aludtam nagyon rosszul. Legalább 3-szor mentem ki pisilni, aztán persze alig bírtam visszaaludni...
Már a szopis párnával sem találok kényelmes pozíciót :( :(
Mi lesz így egy hónap múlva...

Kép
emi29

Lányok!Szerintetek a terhesség számlájára tudható be,hogy mostanában minden reggel úgy kelek fel,hogy állatira le vagyok izzadva?? :oops: :oops: Eddig ez nem volt szokásom,és a szobában sincs meleg ennyire hogy izzadjak.Fűteni nem fűtünk,de az ablakot azért még nem nyitom ki éjjelre...ahhoz még korán van.De mostanában elég kellemetlenné vált ez az izzadás dolog... :? A hormonok csinálhatnak ilyet nem?

Kép

Kép
mezsó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?