A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Silka! :( Sajnos, szerintem lehet! :( First az Aloe V-tól?

Ancsi! Nekem nagyon tetszik az új kocsitok! Etetőszék is remek. A konyhád meg...... A lányaitok meg édes tündérmanók! Szépségesek.

Fleur! Csudijók! A puszison behaltam! :lol: Lilla meg olyan, mint egy törékeny virágszál! Nyílt tiszta, gyönyörű arcocskával.

Viranka! Ússzátok meg! +++++++ Jobbulást!

Zéti baba gyógypusz!

Dettyk! Bizonyítékot! :lol: :lol: Most néztem meg! Nagyon jól áll neki! Jaj, ez a lány is.... Miért is nincs nekem lányom is! :lol:

Regi! Tényleg jó húsban van! :lol: :lol: Ez a védőnő már produkált párat! :twisted: De édes lehetett! Láttam is! Nagyon ügyi!

Juba! Akár kezet is foghatnánk. Éjszakázás, igen!
:(
Ó, de szépek vagytok!

Viranka! Lehet, hogy korán kel, de napközben meg jól ráhúz. No nálam, se éjszaka, se nappal.

Timi! No, ezek a jobb hírek! Minden rendben lesz, nyugi!

Anikó! Úgy látom Marci szépségének nem ártott a multkori riadalom. Mit tanulsz?

Irina! Gondolatban mindannyian ott fogunk toporogni a rendelőben!
dmaggie

L.Móni

Greco mosaic
Kép

Heni
KépKép
heni81

Dettyk Panka nagyon csini a fülbevalójával.

Gica Jó, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben veletek. Képek? Olyan ritkán láthatjuk őket.

Heni Nagyon jó választás. Biztos fogod szeretni :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Oké akkor a talival kapcsolatban még bevárjuk a betegeskedő Vikdanit is. A többi babónak pedig TILOS megbetegedni :wink: :lol:
Zétikének is jobbulást.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Én lépek aludni Csajok!
Jó éjt!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Na szép jó éjszakát.Mentem aludni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Csajok !

Lehet ma is én zárom a topikot ?

Képzeljétek két napja reggelente Ádi szájába fehér trutyit találtam. Kicsit olyan dolt mint amikor lepedékes az ember foga. Én fogtam és kicsi frotír türcsivel letöröltem neki. Az ínyénél volt meg oldalt a szájába a nyelvén alig.
Ma nem hagyott nyugodni az egész és felhívtam a doki nénit és közölte, hogy ez bizony szájpenész.
Hát tök ki voltam amikor mondta. Most valami szerrel kezelni kell de ezt kaja után kell csinálni.
Na most szerintetek amikor Ádi eszik utána beájúl akkor, hogy csináljam ?

Valakinek volt már ilyen itt ? Nem igazán emlékszem ha igen akkor kérek kis tájékoztatást, hogy hogyan csináltátok mennyi ideig tartott és azóta jelentkezett-e megyint ?

Kaqk : postáztam a receptet.

meryke : neked meg a kupont postáztam.

Jaj most annyira kivagyok ettől a szájpenésztől. Úgy örültem, hogy eddig megúsztuk erre most hát tök gáz.

Mi ma is kétszer voltunk sétálni plusz az ebéd után elmentünk a pólusba csavarogni.

Mai napunk :
8-kor kaja utána játék
fél 10-től fél 12-ig séta
háromnegyed 12-kor főzelék evés
fél 1-től csavargás a Pólusba 2-ig
fél 3-kor tápszer kajolása
fél 4-től fél 6-ig séta
6-kor gyümi evés
fél 9-ig játék . Játék után fürcsi
9-kor kaja és a végére már aludt is. Kb.: fél 10-kor tettem le ilyenkor mindig várok hátha jön a büfi de ritka az, hogy jöjjön.

Na lépek én is pihizni.
Jó éjt mindenkinek.
20200310173350

Jó reggelt, sziasztok!

Nem olvasok vissza. Kb egy hetet kellene már visszanéznem, és napok óta csak azért nem jelentkeztem be, mert előbb vissza akartam olvasni, de egyszerűen nem volt annyi időm. Szóval úgy döntöttem, hogy ha ez az ára a visszatérésemnek, akkor ez az egy hét kimarad babanetileg az életemből.

A jó időnek hála napközben keveset vagyok itthon, illetve gép közelében, este pedig -amikor korábban huzamosabb ideig is itt ültem - amint a gyerekek elalszanak, dőlök el! Mert Zitukám vagy öt napja hajnali fél öt-öt körül rendeli az ébredést. De olyan jókedvűeket sikongat és dumál, hogy semmi esély a visszaalvásra. Ilyenkor hajnalban teljesen jól érzi magát, de ezzel párhuzamosan jelentkezett, hogy a megszokott kétszeri felébredés helyett éjféltől sokszor ébred, nem tudom hányszor, félálomban benyomom a cicit és úgy alszunk tovább. Próbáltam cumit, ringatást, semmi nem altatja vissza, csak a cici.
Úgyhogy az egyébként sem túl jól alvó gyermekemnek is eljött ez a -remélem már nem sokáig tartó - kis időszak, ami már többeteknél előfordult, hogy rosszabb éjszakák, hajnali kelés.
REmélem, Viranka, nálatok már változott a helyzet, amikor még idenézegettem, Bálint "rendetlenkedett".

Szóval most visszanézem az összes képet, aztán mostantól igyekszem rendszeresen lenni, mert nagyon hiányoztatok ám!!!

KépKépKép
bongyi

Utólag is sok boldogságot kívánok az elmúlt napokban ünneplőknek!

Maggie! Dávidnak boldog szülinapot!

Kép

Granda Lillájának, Viranka Bálintjának és Sense Botondjának boldog hófordulót kívánok!

Kép

KépKépKép
bongyi

MInden képen gyönyörűségesek a babák!

A képek alapján látom, hogy etetőszék, babakocsi illetve konyha volt a téma.

Viranka, biztos írtál róla, csak nekem most kimaradt, hogy van Mira? Bálint megúszta a pöttyösodést?

Dettyk, tőled már régen akartam kérdezni, hogy mióta régebben írtad, változott-e a helyzet a fiad sulijában?

Maggie, úgy emlékszem februárban kellett vizsgálatokra menned!Minden rendben?

Fleur, anyukád hogy van?

KépKépKép
bongyi

Boldogságot minden ma ünneplőnek! :):)

Vadvirág
Vendég

KTimi! Irináéknél volt szájpenész. Ha jól tudom, boraxos-glicerinnel kell kezelni. Ki kell törölni a telepeket a szájából, főleg a szájzugból, mert ott megbújhat. Ez hosszabb ideig is eltarthat.
Kitartás!
Ha meg beájul kajcsi után, lehet, hogy fel kellene ébreszteni. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszönjük :)

Ma de sokan megelőztetetk :)

Bongyi!
Még van majdnem 2 hét lappangási idő,aztán kiderül h. megúszta Bálint vagy sem :) remélem az utóbbi :) Javulgat alvás terén,bár ma 2 óránként riadóztatott :( de most elnéző vagyok :) olyan kis repedtfazék hangja van :oops:

Maggie!
Dávidnak boldog szülinapot :) Kép

Mesi!
ne csináld már :) néhány grimaszáról annyira Míra jut eszembe :)
S már van bukósisakos ugrálos Míra kép is :) :)

Irina!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Apa itthon,remélem holnap megy dolgozni :)

csók :)

KépKép
viranka

KTimi! És persze jobbulást Ádinak!!!!!! ++++++++++++++

Bongyi! De jó, hogy jöttél! :D Hiányoztál ám a csapatból! :wink: Majd küldök Zitunak hajnali 5-kor álommanókat, hogy aludjon még vissza egy kicsit! :)

Bálint, Linda, Boti! Boldog hófordulót!!!!!!
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Szeli hogy nevet! Még az orrát is felhúzza! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Tényleg? :D Akkor keresek majd fotót! :lol:

Kérünk bukósisakos nikkelbolha képet!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Ilyen sem volt már rég. Tegnap délelőtt kiteregettem a teraszon, és délután csont szárazon hoztam be a ruhákat.... Februárban....

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt, jó szurkolást!

Linda, Bálint, Botond boldogságos hófordulót kívánok!
Kép
dmaggie

Bongyi! Véééégre!

Jól emlékszel, csak még nem jutottam el a vizsgálatra. Szerdán van az orvosom magánrendelése, mostanság meg ez az egyetlen nap a hétből, amikor apa korábban jön haza, így erre szervezzük a dolgainkat. Könyvelőhöz kellett menni az adóbevallás miatt, múlt héten meg fodrászhoz készültünk, csak lemondta, mert rosszabbul lett a kisfia, így ma pótolunk. A jövő héten viszont mindenképpen meg akarom ejteni a dolgot. Legjobb esés a túlesés egyébként is, meg én is kíváncsi vagyok.

A kedves jókívánságokat délután megmutizom Dávidnak. :lol:

Viranka! Ez ismerős. :lol: + gyerek? :lol:

Gremese! Az enyémek nem száradtak meg! :cry:

Elégedetlenség van, majd jövök.
dmaggie

Lindának és Botondnak is boldogságos 5. hónapot :) :)

KépKép
viranka

Viranka! A Te kedvedért! :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Na azt hiszem egy időre elég Zsófiból. :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt :D !

Bongyi:

Ákosnak boldog névnapot!!

Kép

Maggie,

Dávidnak boldog szülinapot!!

Kép

Boldog hófordulót Bálintnak, Botondnak és Lindának!!!

Kép
dettyk

ÁKOSNAK!
Kép
dmaggie

Ákos! Boldog névnapot!
Kép

Dávid! Boldog szülinapot!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese! Iiiiiimááááádom! Még, még! :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

Lindusnak, Bálintnak és Botinak boldog hófordulót!
Ákosnak boldog névnapot!
Dávidnak boldog szülinapot!

Kép

Irina! Szegény Ádó de nehezen aludt el! Kis drága! :cry:

Heni! Jana babavíz, forralni se kell. :D
Én is így lennék a baromi nehéz babakocsink miatt, meg még a térdem is kész van, ezért mi kiláncoltuk a babakocsit a zárt lépcsőházban lent. Így jó. :D

Mesi! Pár napja Szeli is meztelenkedik fürdés előtt (ahogy javasoltátok), és nagyon felpörög. Imádja! Ha ezt tudom…! :lol:
Ja! És szépen javul a pirosodás!!! :lol: :lol: :lol:
(Szeli vigyor) Ugye? De mindezt hang nélkül ám! :wink: :D
Zsófi tünemény!!! :D

Móni! Én sem akarok faggatózni, de ++++++++++++++

Bongyi! Na, szegénykém! Nálatok is ez az ébredezés… :(
Nálunk is volt megint, de már le se írom, csak ha elmúlt! :wink:

K.Timi! Ébredéskor eszik Ádám? Mert ha nem, esetleg lehetne talán ébredéskor is kezelni… bár akkor meg nem lesz olyan hatásos… :roll:
Gondolod, hogy akkor utána nem tudna elaludni, ha felébreszted kajcsi után? :roll:

Kicsit kivagyok a térdem meg a kilók miatt... :cry: Voltam röntgenen, és valszeg "csak" porckopás. Azt mondták, hogy ez nem egy nagy valami. Köszi! Gyógyszer nélkül menni alig tudok... no comment. Majd elmegyek még szakorvoshoz is, ott még nem jártam.

Bár ha így elkezd sütni a nap, lehet, hogy felvidulok!!! :D
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Nem is írtam! Tegnap a doki hirtelen azt hitte, hogy Szeli kancsal, így csettintett neki, hogy az ablak felé nézzen, és mutatta, hogy azt kell figyelni, hogy a fény mindkét szeménél a szembogarában van-e. Így megállapította, hogy nem kancsal. :D (Persze én tudtam, mert csak annyi, hogy közelülőek a szemei, mint nekem, meg a családban sokunknak...) :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

Bálint, Lindus, Boti boldog hófordulót!
Dávidnak boldog szülinapot!
Ákosnak boldog névnapot!

Irina, cumiii, hát igen, néha bevállnak a régen próbált dolgok

Gremese, Zsófika tünemény :lol: :lol:

Bongyi, kitartás

Hú felébredtünk, folytatom majd

Kép
Kép
nektarin

Bongyi, köszi, hogy kérdezed: javult a helyzet, valószínűleg azért, mert a fiam szerelmes lett, és azzal a kislánnyal "jár", akibe a fél osztály (többek között a "rosszfiúk" is) szerelmesek, és azt hiszem, ettől a ténytől átrendeződtek a viszonyok :wink: .

Bár tegnap éppen haragszom rád volt, és csak lestem hazafelé, amikor a fiam ilyeneket mondott: " a szerelem fájdalmas :shock: ", "összetörte a szívem :shock: " (mert sorbanállásnál a barátnője volt a párja, nem Bence :shock: )... Honnan veszi ezt a dumát?! Csak nem a Minimaxról :shock: :lol: ?! :lol: :lol: :lol: . Ma reggel viszont úgy ébredt, hogy minden meg van bocsájtva 8) ...

Szóval készüljetek, ilyenek várhatóak durván 4-6 év múlva, ki milyen korán kezdi 8) :lol: .

Mesi, mondtam, hogy minden nap akarjuk Zsófit :lol: :lol: :lol: !!! De látom, volt kitől tanulnia... :wink: :lol:

Regi, :cry: :cry: . Jön a tavasz, és minden jobb lesz :lol: . Nekem is fáááj, remélem, ha lefogyok (ha...), jobb lesz...
Kitartás...hátha a szaki okosabb lesz, és nem kell bogyókat szedned :cry: ...
dettyk

Sziasztok!!!

Ákosnak boldog névnapot! Kép

Dávidnak boldog szülinapot! Kép

Hóforulós babáknak:Boti,Bálint,Linda sok boldogságot!
Kép

Bongyi!Jó,hogy Újra vagy!!

Lemaradtam Szelit hol kell nézni??

Köszi csajok az újjabb dicsiket :oops: Akkor most elárulom azokon a képeken 97 kiló voltam :oops: :oops: :cry: :cry: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Ez hihetetlen,hogy Zsófikának mennyi arca van,egyszerüen MEG KELL ZABÁLLLLLLLLLLNI!!!!!!!!

Az éjszakánk szintén brutál volt 6-szor keltünk :cry: Készen vagyok tőle!!

KépKép
juba

No, felébredt, lejöttünk

Bongyi, Regi, kitartás az éjszakákhoz, nekünk most egész jó volt, nincs okom panaszra.

Jaj ezek a kilók ne ismondjátok! Nekem is fáj már a lábam, muszáj lesz csinálni valamit.

Juba, nem is látszik, tényleg

Viranka 3 gyerek :lol:

Kép
Kép
nektarin

Dettyk, Bence :lol: nagyon édes kis pasid van

Kép
Kép
nektarin

Hello Lányok,

még mindig kínszenvedősen. Apa azzal szivatott reggel, mikor bugyiban flangáltam, h csini a piros melegítőnacim :lol: Maggie, már egy fél flakon first-öt elfújkáltam. Nélküle már naphalált haltam volna. :lol: (Fúúúú, borzasztó lehet megégni. Mármint tűzben)

Fleur, Kiskolbi, szuperek a minitalis képek!

Húúú Lányok, köszi mindenkinek a babakocsis infókat, már rendezem a táblázatomat :wink: Előtört belőlem a tökéletes melankólikus felem...

Juba, nagyon csincsi és szép voltál a nagy napodon! Nekem spec nagyon bejön a lila szín :lol: Plussz kilók? Hol???

Dettyk, nagyon édi Panka a fülbevalójával. Úgy tetszenek az ilyen pötty fülbevalók.
Én is gondolkodom a dolgon, de Lizónak borzasztóan kiállnak a fülei. Félek, h egy fülbevaló még jobban kihangsúlyozná ezt. Inkább megvárjuk, h megnőjön hosszúra a hajunk :wink:

Gremese, teljesen természetes, h az ember melle ezerrel dagad, ha a gyerekét dícsérik. Jobban esik, mintha saját magát dicsiznék. Apának már van egy külön "mindjártelszállok a büszekségtől" feje, minden alkalommal ezt használja :wink:
Zsófi arcok szenzációsak!

silka
silka

Nálunk esik az eső Kép

KépKép
juba

Boldog névnapot Ákosnak!

Boldog szülinapot Dávidnak!

Linda, Botond, Bálint, boldog 5. hófordulót!

silka
silka

Juba, tudod, h nem az a bizonyos szám a lényeg, amit a mérleg mutat? Sokkal fontosabb az összhatás és az, h Te hogy érzed magad.
Valaki lehet 97-tel is csinos, más meg 70-nel duci. Csontozat kérdése is az egész :wink:

silka
silka

Silka, ez nagyon jó meghatározás apa fejére :lol: :lol: :lol: :lol: . Nem is látszik, hogy elállna Lizi baby füle :shock: ...

Én a 13. szülinapomra kértem fülit, nekem nagyon hülyee fülem van, egyik eláll, a másik nem :? 8) , eddig kis ezüst állatokat hordtam a fülemben, most egyre inkább nagy és feltűnő fülcsiket veszek ...asszem beértem :wink: :lol: .

Aniko80, én azért akarok babkocsit újítani, mert a 3 funkciós még Bencéé volt, óriási, a csomagtartónkba (ami naaagy), alig fér be és betölti, sportkocsiként szinte használhatatlan, a mózesbe meg már nem fog beleférni Panka télen :wink: :lol: :lol: .
A nyári babakocsink (a színes Graco) viszont naon nyári, bár úgy emlékszem, Bencével is ezt használtam, vastag overállal...szóval most elbizonytalanodtam, kell e nekem új babakocsi, hiszen jövő télen már szaladás lesz ezerrel... :shock:
dettyk

Juba nemáááááá!! Nyugatra küldd, nyugatraaaaa!!!! :evil: :evil:
dettyk

Képzeljétek mit tudtam meg tegnap. Voltunk könyvelőnél és az egyik ott dolgozó nő korábban állami szervnél dolgozott. Feladata volt a különböző bejelentőlapok bevitele a rendszerekbe. Szóval ő mesélte, h volt olyan kolleganője, akinek nem volt kedve (!) dolgozni, sokallta a munkáját, így az iratkupac tetejéről megfogott 50 darabot és a kukába dobta. :shock:
Aztán mi meg csodálkozunk, ha nem vagyunk (OEP) rendszerekben és "elfelejtenek" ilyen-olyan juttatásokat küldeni.
Azért ez eléggé felháborító! Én nem tudom, de ilyenkor mindig az jut eszembe, h ha én így végeztem volna a munkámat, tuti kirúgtak volna...

silka
silka

Dettyk, feltűnő nagy fülcsik. Yesss! :lol: :lol: :lol:
Nekem most a hosszúkás lógósak tetszenek nagyon (mostani frizkómhoz is ez lenne jó), de félek, hogy a kis drágám kitépné a fülemből. Egyenlőre marad a pötty :roll:

silka
silka

Silka, én is csak akkor merem felvenni őket, ha egyedül megyek boltba :oops: :lol: .
dettyk

Tisztelet a kivételnek, de a hivatali dolgozókról megvan a véleményem. Anyu az önkormányzatnál dolgozik... hát vannak sztorik... :roll: Több éves noszogatás után most már sikerült Anyumat meggyőznöm, hogy ő is lógjon néha egy kicsit (hozzáteszem, a munkáját így is tökéletesen elvégzi). Na? :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Bár gondolom sokaknak meg a banki dolgozókról van meg a véleményük. :wink: Sokszor én is azt érzem, hogy kívülről az látszik, mintha lazsálnánk, de akkora nyomás van, sokszor emiatt flegmán viselkedünk. A sok (felesleges) adminisztráció, amit az ügyfél nem ért, hogy mit szöszmötölünk annyit, mikor 20-an állnak sorba... stb. Ha meg gyors vagyok, akkor meg az a baj, hogy nem vagyok elég kedves... szóval ördögi kör, de szerencsére ez engem most nem érint... :D

Kép

Kép
regcsiken14

...vagy épp nem adtam elég információt (amit Irina is írt a dokikról :oops: ). Szóval gáz, de ez van... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Dettyk Bence szerelmes :shock: :lol: :lol: Sose lehet elég korán kezdeni :wink:

Mesi Nagyon jók a Zsófi arcok :lol:

Silka :evil: :evil: Hivatal. Hát igen, valószínű, hogy ezért nem kaptam meg a családi pótlékot én sem. Mert valakinek nem volt kedve dolgozni :evil: :evil:

K.Timi Jobbulást Ádikának. ++++++++++++

Maggie Az orvoshoz nagyon fontos elmenned!!! Ha jövőhéten nem mész el szerintem itt mindenki noszogatni fog.

Bongyi
Jó, hogy jelentkeztél és minden rendben van. Hát igen ez a szép idő szerintem mindenkit kicsalogat a levegőre. Tegnap mi is kétszer voltunk sétálni.

Juba jaj ne már. Maradjon a szép napsütéses tavasz :roll:

Mesi Én az ágyneműt tettem ki tegnap. Olyan jó illatuk volt este :lol: :lol:

Na nyügi van.Megyek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Faterom meg 56 (asszem?) évesen így néz ki... :shock:
(Nem beszéltem vele 14 éves korom óta, csak meglestem az iwiwen, ugyanis féltesómmal szeretné tartani a kapcsolatot. Anno volt ez fordítva is, csak közölte szegény öcsémmel, hogy "még gondolkozik rajta") :shock: :evil:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Bocs, ez a téma totál nem ide vág... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Én meg azt hittem valami új Baywatch-színészt tettél fel... :shock:
Nem semmi! :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na gyorsan feldobom a babakocsinkat.
Kép
Kép
Kép

KépKép
juba

Regi :shock: Nem semmi,kérjük a receptet :lol: !

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?