A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!
Már csak nosztalgiából is, de újra bejelntkez(het)ek ebbe a topicba is. Aki nem ismer Norci vagyok van egy 16 hónapos kisfiam, Vili (kép róla a profilomban) és egy hat hetes pocaklakóm Kép . Az eslő terhességem alatt is végig a babanetről és ebből a topicból kaptam támogatást. Jelenleg még nem voltam orvosnál , a héten is még csak rákszűrésre megyek, uh-ra később. Kicsit izgulok, mert most egyáltalán nem vagyok rosszul (Vilivel sajnos nagyon rosszul voltam)ugyanakkor a hasam sokszor keményedik, szinte fáj. Volt/van valakinek hasonló tapasztalata a terhessége elején?

Norci
norci

Norci
Gratulalok az ujabb babahoz ! Kép
Nekem az elso par hetben, kb. a 10. hetig szinte folyamatosan fajt a hasam. Nem birtam semmilyen nadragot magamon elviselni. Sokszor gorcsolt is, de nem erosen es nagyon feszesnek is ereztem. Enni sem tudtam rendesen miatta. En is feltem tole, nehogy valami baj legyen, de szepen lassan elmult. (most meg kezdodik elolrol) A dokiddal azert beszeld meg.
Dorki 32+4
Dorki

Norci!

Nahát, gratulálok a pocaklakóhozKép Emlékszel még rám talán... mikor Vili megszületett, már én vezettem a mamás-babás táblázatotKép Olyan jó, hogy már majd' az összes akkori kismami újra babát várKép Gratula mégegyszer!

Pele!
Neked is gratula a 4. kisbabóhoz!KépKépKépKép

sasha

Kép
sasha

sziasztok!

Jol eltüntem, bocsánat.

Norci
Gyönyörü a kis fiad,nagyon édes kis kölyök.Gratula,és hogy Vilinek hivják attol pedig el vagyok ájulva, papám, apukám,és öcsémet is ugy hívják.Na mindegy tényleg nagy gratula hozzá.

Én elég rosszul vagyok ujra,most vagyok 11 hetes,de szedem ujra a b-6-ot remélem megoldodik most a dolog,mert már egy két hiszti roham elkapott,hogy nem birom tovább Kép De persze bírom, imádom a pocak lakomat, talán most már látszik egy kicsit a hasam,idáig 1 kg-ot fogytam.
Bocsi ha hosszu voltam, ez velem most a helyzet.sziasztok

Bencebaba
bencebaba

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. 6 hetes kismama vagyok. Kb. 1 hete hasmenésem van. Ismereteim szerint éppen az ellenkezőjét szokta kiváltani a terhesség. Más, bélfertőzésre utaló jel nincs. 5. lombik kísérletre sikerült Ő itt a pocimban és nagyon féltem. A meddőségi orvosomnak megemlítettem és azt mondta, hogy ez nem probléma és ne aggódjak, örüljek, hogy nincs székrekedésem. Hát én nem örülök, sőt kimondottam zavar és egyre inkább nyugtalanít. Hozzá tartozik, hogy pánikbeteg voltam és a gyógyszert folyamatosan csökkentve, abbahagytam. Minél kevesebbet vettem be, annál inkább lágyult a székletem (bocsánat!) és az elhagyása óta van ez a probléma. Nem tudom, hogy van- e összefüggés, de időben stimmel. Holnap elmegyek a pszichiáteremhez és a háziorvosomhoz. Szeretném azonban Tőletek is megkérdezni, hogy volt- e valakinek hasonló problémája és ha igen mi volt a megoldás?

Az esetleges válaszokat előre is köszönöm!
Kívánok mindannyiótoknak jó egészséget és mérhetetlen boldogságot, üdvözlettel:

Luca
luca

Sziasztok Lányok!
Korábban írtam Nektek a hasam jobb oldali nyomás-érzéséről. Na, szombat hajnalban "aszittemelpusztulok"! Iszonyú félórás alhasi görcsöm volt. Összerándultam, remegtem, kivert a hideg veríték. Annyira fájt, hogy beszélni nem tudtam. Már ott tartottunk a párommal, hogy orvosi segítségre lesz szükség. Lassan aztán elaludtam, reggeli ébredésre pedig teljesen megszűnt a görcs, de még a korábbi nyomás-érzés is. Mi lehetett ez, a fene tudja! Holnap azért elmegyek nődokihoz, hogy megnyugtasson.
Üdv: Bizse
Tesztet csináltam: neg. Kedden kell megjönnie.
Bizse

Bizse, nem lehet ez egy ciszta, vagyis meg nem repedt tuszo?

B.
Névtelen

Esetleg épp akkor repedt meg a túlérett tuszo és ezért fájt annyira.
Névtelen

Sziasztok!

Sasha!
Köszi a gratulát!!Kép

Szilvi!
Igen, a papírforma szerint kislány jönneKép Majd meglátjukKép
Nálunk is csak 3-ra volt "engedély" apától, aztán csodák-csodája, már ő is benne volt a 4.-ben. Szóval reménykedhetsz azért te isKép

Bizse!
Ez rosszul hangzott!Kép Remélem, mihamarabb kiderül, hogy mi lehetett!

Luca!
Ami fontos nagyon: a pánikbetegségnek is van olyan formája, ami állandósult hasmenéssel jár!!! Nem lehet, hogy ez tért vissza a gyógyszer elhagyásával?
Viszont megnyugtatásképpen: nekem pl. mindig absz. lágy a székletem a várandósság elején, mondjuk nem hasmenés, de nagyon távol áll a székrekedéstől, szóval lehet normális is. De legjobb, ha tényleg fölkeresed a dokidat!

Camambert: nyami!!! Kispapi is nagy imádója, egyszer ő is egy nagy gurigát kapott a szülinapjáraKép
Én meg szörnyen savanyúságos vagyok ezzel a babávalKép Most is csináltam egy nagy adag savanyú tökfőzeléket, azt eszem nassnakKép

Pele + Mézesbaba (a nagyok nevezték el ígyKép)
pelcsi

Luca!

Esetleg valami homeopátiás készítménnyel nem lehetne helyettesíteni azt a gyógyszert? Azok nem ártanak a babóknak.
Nagyon drukkolok, hogyminden rendbe menjen.

sahsa

Kép
sasha

Luca
Nekem is iszonyatos hasmenésem volt az elején. Nem igazán tudták megmondani mitől.(pánikbetegségem nem volt, szóval a hasmenés magától jött). De kb. a 12. hétre ahogy jött el is múlt. Addig smecta port kaptam (recept nélkül kapható, olyan mint a gipszpor, szóval pl. összetört banánban el lehet keverni) azt mondták ez terheseknek, babáknak is teljesen ok. mert nem szívódik fel, csak beépül a "termékbe"
Remélem megoldódik, tudom milyen kellemetlen Kép

Üdv
dec8 (aki maga is Luca)
dec8

Sziasztok!

Luca!
Nekem is volt az első pár hétben hasmenésem, ami néha székrekedéssel váltakozott. Kb. a 6. héten kezdődött és kb. a 12-re rendeződött a dolog. Bélfertőzésem nem volt, egyszerűen nem bírtam bizonyos kajákat 'megtartani'.

Bizse!
Hát ez nem hangzik túl jól Kép. Nekem is volt ilyen az első terhességemnél, ugyanezek a tünetek voltak egy éjszaka. Sajnos ezután már nem volt a babánál szívdobogás, ezért én úgy gondolom, hogy akkor történt valami rossz a babával Kép. Kihívtuk az ügyeletet, de igazán segíteni nem tudtak, azt mondták a rángatózásra igyak kálciumot.
Remélem Veletek nem ez történt meg, de azért feltétlenül beszélj a nőgyógyászoddal! Lehet, hogy tényleg csak egy átlagon felüli tüszőrepedés volt. Szorítok Nektek Kép!
Egyébként az eset után 4 hónappal fogant meg Levi, aki most már 9 hónapos múlt Kép.

Üdv, Virág
virga

Sziasztok!

Sasha, Bencebaba, Dorki!
Köszönöm a kedves fogadtatást és a gratulát!

Sasha!
Bocs,de nem vagyok képben, te is újra babát vársz?

Bizse!
Nekem votl valami hasonló, szintén negatív teszttel, még hányingerem is volt, aztán elmúlt mint neked. Viszont iszonyű görcsök közepette jött meg utána. Majd rákövetkező hónapba terhes lettem Vilivel.

Bencebaba!
Vilmos elég ritka név, nem is gondoltam volna hogyegy családban három embert is úgy hívnak.

Pele!
Neked még mindig szopizik mind a két babód? Hogy bírod pocakosan? Nekem most annyira érzékeny lett a mellbimbóm, hogy egyre nehezebben megy. Vanank pillanatok amikor Vili megérti, olyankor kiköpi és megszeretget, de van hogy nagyon ragaszkodik hozzá. Ráadás a pocakfájás miatt sme vagyok túl nyugodt.

Üdv
Norci(ék)
norci

Sziasztok!

Norci!
Nem, sajnos nem mondanám, hogy szopiznának. Még Hannának eszébe jut néha, de Bábi már nem igazán hajlandó ráKép Kicsit szomorú is vagyok miatta, de hát ez benne van a pakliban. Érdekes volt, hogy annyira hirtelen csökkent le mindkettejük szopási kedve, Hanna meg is mondta, hogy "büdös" (az ő szótárában = rossz ízű) lett a szopiKép Pedig amikor Bálint volt a pocakomban, akkor csöppet sem lehetett észrevenni ezt rajta.
Ha nagyon érzékeny a cicid, megpróbálhatod korlátozni a szopik időtartamát és/vagy számát. És az esetek nagy részében a kezdeti időszak után elmúlik ez az érzékenység (nekem Bálinttal a pocakomban és most is kb. a 12. hét körül múlt el), úgyhogy akkor már jobb lesz.

Pele
pelcsi

Norci!

Nem még nem vagyok pocis, csak nosztalgiázomKép De remélem majd megint jöhetek ebbe a toikba is mint kismami...

sasha

Kép
sasha

Jó reggelt mindenkinek!

Ma megyek a 18.heti uh-ra, tudom, hogy ez mennyire fontos, remélem, minden rendben lesz. Viszem a kis kazettámat, hogy újra megörökíttessem malackámat. Kép

Ma éjjel véletlenül teljesen nyitva maradt az ablak a hálószobánkban és jól megfáztam. Reggel úgy ébredtem, mintha egy mázsás kő lenne a hátamon.. fáj a torkom, szóval jól kicsesztem (remélem csak) magammal.

Sasha! Az Éjszaka átalvása topicban tettem fel neked egy kérdést, lécci, lécci.. Köszi! Puszi.

Remélem, mindenki nagyon boldog és jól érzi magát!

Na, és persze nem felejtkezik el a pénteki taliról!!!

(Végre nő a pocim!! Egy hét alatt annyit nőtt, mint összesen egészen eddig.. ja, és az étvágyam is (sajnos?) ... Kép )

Rossz hír: most meg letört a körmöm. Kép

Vigyázzatok magatokra!

Fruzsi
cinderella

Sziasztok!

Norci, üdv közöttünk, gratulálok az újabb babához. Én sem voltam rosszul az elején, emiatt ne izgulj, de nekem hasfájásom sem volt.

Fruzsi! Biztos minden rendben lesz az UH-n, majd szorítunk. Én szerdán megyek, igaz, hogy én most már 19 hetes vagyok, de így kaptam időpontot.

Pénteki tali, lehet ezt elfelejteni? Kép Most akkor hol találkozunk? Az étteremben, a Mekinél vagy a metrónál? Valami indiános transzparens az utolsó emlékem . . . Kép

Tünde
rtünde

Sziasztok!

Fruzsi
Én péntek éjjel tettem magammal hasonlót... Ill. mi mindig nyitott ablaknál alszunk, csak elfelejtettem betakarni magam (mert elaludtam altatás közben Kép) Kép

Tegnap megnéztem magamnak (kívülröl) a Márkus éttermet... Kép

Pele
szia Kép úgy megörültem, hogy jöttél ebbe a topikba... Szóval akkor lehet, hogy egyszercsak elmarad a szopi? Kép Nagyon örültem volna, ha Csenge kitart végig... Szemmel láthatóan öt az íz megváltozás nem zavarná, az annál inkább, hogy szinte alig van tej Kép pedig elképesztö ciciörült .. lenne ...

Szilvi
Jobban vagy már?

... megyek, mert elalszom... Csenge hajnali 5-töl dumahajnalt tartott...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Én új vagyok itt, de gondoltam társalgok veletek, ha nem gond.

Eszty
Eszty

Szia Eszty!

Persze, hogy nem gond. Üdv köreinkben! Mesélsz valami közelebbit magadról? Kép

Tünde
rtünde

Szia R.Tünde!

Én 27 éves vagyok és orvosi hét szerint (utolsó mensitől) 12 hetes terhes vagyok. Most pénteken megyek először uh-ra, kiváncsi vagyok, hogy minden rendben van-e.

És Te? Mennyi idősek vagytok?

Pussz,
Eszty
Eszty

Szia EsztyKép Gratulálok a pocilakóhoz!

Zulu

ps. kattints a profilomra, mert valami azt súgja ismerjük egymástKép. Ha nem, akkor bocsi.

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu!

Milyen kicsi a világ! Igen, ismerjük egymást. Az apósod testvérének a feleségének a keresztfia az én férjem! Kép)))))))))))))))) Hogy vagytok? Dávidka még mindig aprítja a többieket?

Pussz,
Eszty
Eszty

Sziasztok!

Pele, sahsa, dec8(LucaKép), Virga köszönöm a válaszokat, megnyugodtam.

Pele - igen, tudom, hogy a pánik tünete is lehet, sajnos évekig küzdöttem ezzel is.Kép Most valóban lehet, hogy ez vissza tért, bár hál Istennek más a többi 14 féle kínból már nem.Kép

Sahsa - köszi a drukkot, homeopátiás készítményekről már sok jót hallottam, komolyan utána fogok járni.

Dec8 - Smecta por...jó ötlet kipróbálom.Kép

Puszi mindenkinek:

Luca
Luca

OFF
Eszty,
jesszus, ezeket a rokoni viszonyokat még nem gondoltam végigKép.
Malacka már nagyfiú, na jó, néha fellöki Macót, ha közelít a szent legójához.
ON
Pocakbaba remélem jól van, Te hogy viseled? Hányinger elmúlt már?
Jujj, úgy örülök, annyit gondoltam Rátok a nyáron! Apósomtesójánakafeleségénekakeresztfia is repked, ugye?KépKépKép

pusz,
Zulu (én többnyire a Frissbabáknál írogatok, de majd néha bekukkantok ide isKép)

Kép

Kép

Kép
zulu

Eszty!

Gratulálok én is a pocaklakódhoz. 12 hetes? Akkor már kész kisembert fogsz látni az UH-n. Kép
Van feljebb egy táblázat, abban megtalálsz adatokat rólunk. De azért írok is neked. Én 19 hetes vagyok, és februárra várom az első babámat.

Húha! Ezek a rokoni szálak! Kép Hát tényleg kicsit bonyinak tűnt első olvasásra. Kép

Tünde
rtünde

Sziasztok!

Kisbuksi: igen nekem jó Pesten is a tanár, mert úgy is be kell menjek anyuékhoz innen Szigethalomról, mivel ő vigyáz addig a gyerekekre.Szóval akkor érdekel az angol tanár.

Eszty: gratulálok pocaklakóhoz.

Most megyek nem sokára a védőnőhöz biztos jó sokan lesznek.

Sziasztok
Gabi1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Pele!
Köszi, nem akarok itt off lenni, ha kész vagyok a főzéssel írok neked a szopi topicba, azt hiszem s.o.s szükségem lesz a segítségedre.

Norci
norci

Zulu!

Persze, mindenki nagyon örül neki, férjecském szokta a pocakomat néha simogatni, nagyon boldog. A hányinger talán elmondhatom, hogy múlóban van, de azért néha még rámjön az inger, de már pár napja nem volt róka koma látogatás. És Katinál hogy áll a dolog? Ő most mennyi idős terhes?

Pussz,
Eszty
Eszty

Sziasztok!
Hátha jól jön valakinek:
Feladó: zwillinger@axelero.hu, ideje: 2003-09-21 11:11:15
IKERBABAKOCSI!ABC Design tipusú 3 kerekû ikerbabakocsi,egymás melletti ülésekkel,sötétkék alapon világoskék kockás,5 pontos övvel,fokozat mentesen dönthetõ háttámlával,nagy bevásárló kosárral,3 hónapot használt,hibátlan állapotban,garanciával 40.000 forintért! Képet küldök!
http://www.bebilap.hu/bababorze/borze.phtml?cat=6
Mary

OFF
Eszty,

nem akarsz regisztrálni? Vagy dobj meg légyszi egy mélcímmel, mert engem itten meglincselnek a kismamikKép.
Kati 18 hét körül van, jó nagy már a pocakja, teljesen oké minden velükKép.
ON
Kinél fogsz szülni?

Többiektől bocsánat az offolásértKép

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu!

Mindjárt írok e-mailt, nehogy meglincseljenek téged a kismamák! Kép

Margit Kórházba mentem, tudod Sztanyik doktorhoz, akit Te is ajánlottál. Nagyon szimpi volt elsőre.

Pussz,
Eszty
Eszty

Sziasztok!

Na, jól jártam a camambertel!!!!Kép

Bevásároltattam apát, két darab camambert, szeleteltkenyér, stb. Péntek este bezabáltam vagy 6 szelet vajas-áfonyalekváros kenyeret másfél camamberttel. Lefeküdtem, két óra múlva ver a víz, ráz a hideg, kezem lábam remeg.....kirókáztam az egészet. Még szerencse, hogy ennyivel megúsztam, a múltkor (két hónapja ) a strandon egy csokis-dupla tejszínes goffry már maradandóbb rossz emlékeket hagyott bennem: egész éjjel úgy 20 percenként jött belőlem minden alul-felül, reggelre totál kimerülem két napig az ágyat nyomtam, semmi erőm nem volt.
Szóval, most még "olcsón" megúsztam, de egy időre elment a kedvem a camamberttől sajnos. Úgy látszik, ha az ember terhes, jobban kell vigyázni mennyit és mit eszik.. régen bármit ettem bármivel, semmi bajom nem volt. Életemben amire emlékszem kétszer voltam rókát fogni, egyszer 14 évesen szalmonellát kaptam egy hamburgertől (na, az aztán jó móka volt), aztán a nászút második napján (hol is másutt) egy jó kis ételmérgezést. Szóval ez most az utóbbi időben egy kicsit sok(k) voltKép

Amúgy a kívánósság listát nálam a citrom vezeti (mint a fiamnál, amikor Őt vártam), azzal a különbséggel, hogy most egy alkalommal max 3 db citromnál megállok akkor egy hálóval (0,5 kg talán?) simán megettem....

Az én pocim is már látható, át is adták ma a helyet a metrón, pedig reggel volt (este nagyobb)Kép Voltam AFP-n is, két hét az eredmény, utánna UH. Bejelentkeztem a 3D-s UH-ra is október 11-ére. Alig váromKép Addigra már meglesz az AFP meg a nagy UH a dokinál, talán (bízom benne) minden rendben is lesz, és akkor már úgy megyek az UH-ra, hogy tudok a pofijában gyönyörködni, meg esetleg a nemére rákukkantani, nem azon parázni, meg van e mindene....

Nekem még nem mozog........Peti a 17+1 napon mozdult meg, azt mondják, a második hamarabb...hát ez nem töri magát......
Na, most már híztam 1,5 kg-tKép de az AFP-hez 57 kg-t diktáltam be, biztos ami biztos. Hátha híztam egy hét alatt 0,5 kg-tKép
Nekem egy kérdésem lenne: Néha ha a hátamon fekszem, vagy hátradőlve ülök, a hasam baj alján, úgy féltenyérnyi részen lesz egy kemény kidudorodás. a doki a múltkor végigtapogatott, akkor gondolom nem volt ott. Mi lehet ez???? Igazán olyan, mint amikor a nagyobb magzat odatolja valamilyét. De ez nem mozog, ott van sokáig.
Tényleg. 17 hetesen mekkora a babó? Meddig tart a méhe az embernek? Meddig érdemes tapogatni, hogy mozog e?

Fruzsi!!! Mesélj majd, nagyon kíváncsi vagyokKép

Bizse: hűű ez tényleg nem hangzik jól, mindenképpen írd meg, mi van!!!! Én első olvasatra vakbélre tippeltem, de nagyon nagyon nem értek hozzá.

Luca! szerintem a gyógyszer elhagyással van ez kapcsolatban. Mit jelent a hasmenés? Naponta 5-ször? Vagy csak ha mész, mondjuk 2x egy nap, akkor lágyabb? Mert nem mindegy. Amikor én az esküvőmre készültem, és totál be voltam sózva, 3!! hónapig csak hasmenéses székletet produkáltam. Nem izgulsz te nagyon ezen a babán? Amúgy meg ha a dokid azt mondta, nincs gond, hidd el. De írd meg, mit mondott a doki!!

Bencebaba: én lemaradtam: miért szeded a b6-ot?? Hogyan vagy rosszul? Mi a baj??

Norci!! Jujj de jó, megint együtt! Ne izgulj, nekem annyira nem volt semmi bajom, hogy a 12. heti uh-n szinte rácsodálkoztam a dokimra, hogy jéééé tényleg? És él? És semmi baja??? Az égvilágon semmi bajom em volt. Biztosan lányod leszKép Ha Vilivel rosszul voltál, vele meg nem. Én ugyanúgy vagyok, kis különbséggel a fenn említett róka-komákKép Hátha lány.......Mondjuk, ha nem, akkor majd egy jó pár év múlva még egyre rábeszélem Apát, bár egyenlőre hallani se akar róla...

Lányok, én elküldtem a mailt, ahova kelett, bekerülhetek én is a táblába???

No menek, mert Peti elaludt, a két éjszaka nem alvás után, most én is alszom egyetKép

Mindenkinek minden jót!!!!

Puszi: Kata

Péntekig megpróbálok rendbejönni, mert ott aztán elhatároztam, nem eszek sokat, csak sokfélétKépKép

Jó muri lesz ennyi kismamaKép Van nemdohányzó rész? Mert én felfordulok a cigifüsttőlKép
LadányiKata

Luca!

Most olvasom! Ne hargudjon meg, aki ajánlotta, de a smecta por úgy tudom ellenjavalt terheseknél. Mindjárt jövök, megnézem, mit írtak fel nekem a goffrys balesetemnél:
Normolyt.
Egy tasakkal vettem be, és használt. Ez nem csak hasfogó, ásványi anyag pótlásra is szolgál. De a másik: széntabletta. Ez speciel nekem nem vált be, csak vizes szemnet kakiltam (már bocs) tőle. De a smecta dobozát olvasd el mindenképpen, nem akarok hülyeséget mondani. De nekem nem engedték bevenni.

Puszi. KataKép
LadányiKata

Helló Kata!

Persze, van. Különterem, lefoglalva. Csakis kismamáknak.

Ide is másolom az utolsó állapotot, akinek van még kedve, jöjjön (nincs limitálva!!! Akár 25 fő is lehet, majd beteszünk pótszéket).

Pocaktalálkozó, 2003.09.26., péntek, 18:00,
MÁRKUS ÉTTEREM
1024 Budapest II. Lövőház utca 17.

1. Fruzsi
2. Zsazsa
3. Judit
4. Tünde
5. Boróka
6. Kis Buksi
7. Detti
8. Zsófi
9. Buborék
10. Bencebaba
11. AnnAnn
12. Ribizli
13. Szilvi
14. Andi
15. Rebi
16. Manga
17. Hicudzsi
18. LadányiKata

Lányok, én most már eléggé rosszul vagyok, ugyan négyre megyek az orvoshoz (ezt várom egy hónapja) de most alig várom, hogy végezzünk, hazamehessek és ágyba bújhassak, olyan szerencsétlen vagyoooook. Ha reggel nem érzem jól magam, biztos nem jövök be.
Mérges vagyok magamra, ma pulóverben alszom. Kép

Az UH-ról majd mesélek.
Puszi,
Fruzsi
cinderella

Sziasztok Lányok! Kép

Kata Kép
17 hetesen 18 cm a babó Kép Pici körmei kezdenek nőni. Kb. 250 ml magzatvízben úszkál, bőven van még helye mozogni, forogni.

Üdv,
Pumukli
pumukli

Fruzsi!

Küldtem mailt!Légyszi válaszolj!
sarah

Sziasztok!

Alig győzöm olvasni...

Eszty!
Gratulálok a pocaklakódhoz és gyere sűrűn közénk!Kép

Norci!
Itt is gratulálok a Vili Kistesójához!Kép Nekem Zsanival semmi bajom nem volt, de a mostani babóval jól megszenvedtem az első 12 hetet...Kép Szóval lehet, hogy hugica lesz nálatok?

Rebi!
Köszi jobban vagyok már, 3 napja szedem az antiobiot és már sokat javultam "alsófertály"(j?)-ilag.Kép Még nem árultad el, miért kell szívUH-ra menned? Tovább már nem fogok kiváncsiskodni, ígérem.Kép

Kata!
camambert...mi 1x egy kisebbet vettünk, de talán túl sokat vártunk tőle. Szóval felőlem a Márkus étterem összes camambertjét megehetitek.Kép
Örülök, hogy már van pocid!KépKépKép Nálam nem jött be az, hogy a 2. babánál hamarabb kezd el nőni a pocak. Még mindig ámulnak az ismerősök, hogy már mennyi idős terhes vagyok, de ehhez már hozzászoktam. Igaz ismét 1-2 nap alatt nőtt a pocim egy jó nagyot, így 90cm a köldökömnél és persze bent nagy felfordulás lehet, mert mindig talál valami rendberakni valót a Kismanónk.KépAzt nem tudom, hogy mekkorának kellene lennie a méhednek 17 hetesen, de nekem 18 hetesen a méhem teteje K/1(köldök alatt 1 ujjnyival) volt.
A kívánósság nálam csak most kezdődött, Zsanihoz hasonlóan a pizza és az alma vezet több testhosszal.Kép Jelenleg még csak +3 kg-nál tartok, de ha nem vigyázok így jól meg fog lódulni...

Gigi!
Merre vagy?Kép Remélem minden OK, de már régen nem hallottam rólad...

Laura2Kép, SusieKép, NyuszimanóKép!
Másik topicokban olvasgatlak ám Benneteket, így 1000-rel drukkolok, hogy jöjjenek már a várva-várt babáitok!Kép

Pussz
Szilvi
22+3
sztigris

Sziasztok !!

Hűűű, nálunk tetőfokán az izgalom, holnap megyünk be a kórházba csaszira Kép
Olyan izgatott vagyok, h félóránként járok wc-re Kép
De borzasztóan jó érzés !! Holnap ilyenkor már megsimogathatom a pici kezét, pofiját, és megrágom a fenekét Kép Kép
Jaj, nekem mindjárt megint sírva fakadok Kép Kép Kép

Vigyázzatok magatokra, pocakra ...

Drukkkkkkkkkk Laura Nyuszimanó !!!!

Suise
susie

Még több DRUKK Susie!!!KépKépKép

Ja, és elmértem csak 86cm a köldökömnél...

Pussz
Szilvi
sztigris

Susie_
Milyen jó neked, hogy holnap már megsimogathatod a picidet. Irigyellek! Minden jót kívánok!

Eszty
Eszty

Sziasztok Kismamik!

Susie,
1 hatalmas rakott szekér drukkot küldök utánatok! Kép Aztán csak ügyesen!

"Friss" kispocisok, üdv köztünk, s problémamentes gömbölyödést kívánok! Kép

Kaska,
jó Téged és a tanácsaidat újra olvasni. A pocotalira is eljöhetnétek Violával! Kép

Lányok, mi - a kellemetlenségeket leszámítva - jól elvagyunk. De most csak ennyire futotta.

Legyetek jók, boldogok és vidámak! Nagyon!

Boróka
Boróka

SZiasztok lányok!
Hát mi még egybenKép vagy inkábbKép Igaz még van 4 nap a kiírásig, de akkor is... már szeretném én is a babót a kezemben tartani.

Sajna nálam is jönnek elő a problémák. Eddig teljesen panaszmentes terhes voltam, erre az utsó héten jön rám a nyavajaKép Szóval ma jó kis dokis túrám volt, terhesrendelés, majd orvos után a Bőrklinikán kötöttem ki. Péntektől uis elkezdtem iszonyatosan viszketni, folyton vakarom magam, kijöttek a terhességi csíkok is az utolsó héten a hasamon, szörnyen nézek kiKép Kicsit be voltam tojva, hogy mitől ez a viszketés, no meg tiszta kiütés meg hólyag lett a testem ott, ahol viszketekKép
Szóval a diagnózis: terhességi viszketés, örüljek, hogy csak most jött elő. A legjobb gyógyszer a dokik szerint a szülés. Kaptam azért kencét is addig, szóval ez vanKép
Kérek drukkokat, hogy most már ki akarjon jönni a babóca, mert iszonyú ez az érzés. Senkinek sem kívánom.

Susie!
Hatalmas drukk a holnapi naphoz, irigyellek nagyon!!!

Fruzsi!
Neked meg jobbulást, te lány, nem voltál betakarózva az éjjel???

Ladányi Kata!
Már felénk se nézelKép Tök jó olvasni, hogy jól vagytok, nő Peti kistesója. Tudjátok már, hogy kisfiú vagy kislány lesz?

Na puszu, Nyuszimanó (aki most már minden nap úgy fekszik le aludni, hogy háthaKép) - 4 nap a kiírásig
nyuszimano

Nyuszimanó!

Drukkolok neked és a szeptember 25-e egy tök jó nap, az én kislányom is akkor született, úgyhogy kitartás Kép.
Az egyik ismerősömnek is volt ilyen viszketése, neki az utolsó néhány hétben jött ki, nagyon szenvedett és nem volt rá gyógyszer, de kibírta szegény, úgyhogy tarts ki!

Szia: Timi
johitimi

Sziasztok Csajok!
Délután voltam dokinál. Tüzetesen megvizsgált, kutya bajom nőgyógyászatilag. Vaúúúúúú!!! Szerinte vesekövem van/volt, ami meglehet, hogy a pisivel távozott. (Éjjeli wc-zésnél jött rám a görcs.) Javasolta urológus felkeresését.
Pussz,
Bizse
Bizse

Timi!
Köszi, kicsit jobb, ha az ember hallja, hogy más is szenvedett ilyennel, rajta kívül. Azért remélem, hogy már csak pár nap van vissza.
Hú, szívemből szóltál a 25-ével kapcsolatban, uis a párom és a kisfiam is 25-ei, szóval azon drukkolunk, hogy a babó is 25-én bújjon kiKép Ma este elbeszélgetek a fejévelKép

Puszi: Nyuszimanó 39+3
nyuszimano

Sziasztok Kép

Kép Eszty, gratula a picihez!

Kata, 17 hetesen állítólag a méhboltozat félúton van a szeméremcsont és a köldök között. Szal addig tapogass Kép Remélem, hamarosan megérzed!

Susie, megy a drukk holnapra Kép Légy nagyon-nagyon boldog! Bevallom, kicsit irigyellek, pedig az én manókámnak még nem szabad kibújni!
Nyuszimanó, remélem beelőzöd Susie-t Kép Kép Kép
Neked is egy kalappal, no meg Laurának is. Kép

Télleg, csajszik pénteken Metró vagy étterem? Fruzsikám, nehogy itt kidőlj nekem péntekre? Kérünk transzparenst, meg fanfárt meg mindenféle idegenvezetést!!! Nem ám itt egyedül hagyni a kis vidéki libákat... vagyis csak engem Kép egyes számban :oPPP

Pusszancs nektek, vigyázzatok magatokra és takarózzatok be éjjel!!!!
Ann
annann

Sziasztok!

Susie
DRUKKOK holnapra KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szilvi
De jó, hogy már jobban vagy .. egy ilyen felfázás babátlanul is rémes...
Még nem írtam le? Pedig azt hittem...
A páromnak anno lukas maradt a szíve... szerencsére a legveszélytelenebb helyen, a két pitvar között.. Külön csemege, hogy mindezt 23 évesen vették észre úgy, hogy előtte aktívan sportolt, rendszeres sportorvosi vizsgálat... A tesómnak meg az egész aorta körön rengeteg helyen van szűkület Kép. Mikor Csengust vártam, akkor is voltunk. A doki szerint minimális az esélye, hogy örökli valamelyiket valamelyik gyerek, de azért nem küldtek el, hogy mit parázok. Megnézték külön (Hajdú doktornő) kétszer is még pocakban. Aztán születése után is külön megnézték mindig, meg a Kardiólógiai Intézetben is. Ott 5 hónaposan volt, akkor még nála is volt egy kis rés (általában a szülés után pár nappal zárul), de egy évesen már nem volt semmi. Azért biztos ami biztos, minden gyerkőcnél végig fogom csinálni... megnyugtató (nem csak nekem)
Tök jó, hogy Te is jössz a talira Kép

A sattal kapcsolatban... én úgy tudtam, hogy a lágy sajtok, mint pl. a camambert, nem túl ajánlatosak pocakosan... meg még egy csomó más sem (pl. nyers hús - stb.)

Nyuszimanó
Türelem .. és kitartás KépKépKép

... na.. megint indul az esti vándorcirkusz... Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Susie! Drukkolok Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Fruzsi!
Jobbulást! Mi volt az UH-n?

Rebi!
Hát igen, benne van a pakliban, hogy elválasztják magukat. De pl. Hanna is ilyen ciciőrült volt, és esze ágában sem volt elválasztania magát Bálinttal való várandósságom alattKép Sőt, még most is neki jut inkább eszébe a szopiKép

Susie!
Ismeretlenül is mennek a drukkok!!

Nyuszimanó!
Mikor Bábit szültem, a mellettem fekvő lánynak is ilyen viszketése volt, és tényleg elmúlt a szülés után! Kitartást már arra a pár napra!

Bizse!
Ez azért jó hír!!

Pele
pelcsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?